2008 Kasım Anneleri

günaydın bacılar..

bende geçmişe bi bakim..

darkcım maşalla cerene darısı başımıza

hilalcim geçmiş olsun bence bugün hemen doktora git , olmaz böyle yerimseniben

günaydın hatunlar
darkcım maşallah ceren sultana
krikitos sizede maşallah merak etme korkmaz mert bey unutmuştur bile sen yüreklendir on u hep bişicik olmaz
saphiracım merak etme benimkide azgeriden geliyo tam olarak ne kilo ne boy akranlarımıza yetişemedik ve artık bunu dert etmemeye çalışıyorum canları sağ olsun sağlıklı olsunda büyürler elbette ayrıca al deyincebenimkidealıyo amaver deyince arkasına bile bakmadan kaçıyor yani doktora sorulacak bişi yok bunda şeker

Günaydın kızlar.Herkes iyidir umarım.Hafta sonu 2 günde misafirim vardı iftara.Şükürler olsun iftar faslımız bitti.Ama ben de bittim.Anıl yapışık ikizim gibi ayrılmadı peşimden.Gece yattığımda ayaklarımın tabanları ağrımış.Bir de gece uyusam.Anıl uyumadı.Gazı vardı yavrumun.Neyse sabaha karşı uyudu.

Darkcım ve Krikitosum yavrularınızın ilk adımları hayırlı olsun.Maşallah kuzulara.Bizde hareket yok daha.Yeni yeni tutunmaya başladık.Acaba geç mi yürüyecek?Hoş bebeciğimin totosu annesi gibi sağlam.Kaldıramıyo yavrum.

Hilalcim geçmiş olsun.Canım dişlerimi çıkıyo yavrunun.Huysuzluğu ondandır.Yaw şu dişler çabucak çıksada bebişlerde bizde rahat etsek.

Zeynacım sen nasıl oldun?ıyisin di mi?Erkek nasıl?

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

Unuttuğum varsa canlarım kusuruma bakmayın.Geçmişi okumaya fırsatım olmadı.Üstünden geçtim şöyle.

Herkese iyi haftalar olsun...

günaydınn ve iyi haftalar kızlarrr
pazar sabahı 6 sularında istanbula varmış bulunuyoruz.
geliş dinlenme çamaşır ayarlama iftar daveti derken günü bir çırpıda bitiriverdik. akşam bir ara gireyim dedim ama bilgisayarın yaptığı azizlik sonrası vazgeçip uyudum.
güzel ve yorucu bir tatili geride bıraktım ama yüreğim hala oralarda kaldı ..
geçmişe bakmam şuanda zor gibi gözüküyor ..
bir yandan da aklım hep sizdeydi. her ne kadar oralarda bir ara bağlanmaya çalışsamda başarılı olamadığım için en sonunda pes ettim. eee kim bana haftanın özetini yapacak :))

Herkese günaydınnnn şekerlerrrrrrr..Nasılsınız acep?umarım herkesin hafta sonu iyi geçmiştir.,

Cumartesi günü ankara'daydık.Epey gezdik.Aslında oto koltuğu almaya gitmiştik.Ama sonuncusu bizim gittiğimiz sabah satılmış.Ters bağlanan koltuk istedğimiz için de başka modellere bakmadan geri döndük.

Oğlana tomy'nin ilk arabasını aldık.Baya sevdi ama henüz yürümek için denge kuramıyor.
Eğitici masalcı tırtılı aldım.Bayıldı onunla beraber oooouuu şarkı söylüyor sıpa.D&R dan ilk kelimelerim,ilk kitabım kitapları var renkleri ,hayvanları anlatan kalın sayfalı, onlardan aldım 4 tane..Batuya çalıştık sizin anlayacağınız..

sağol yasmincim geçen günlere göre çok çok iyiyim oğlumda iyileşti

lelalcim hoşgeldin tatiller hiç bitmese değilmi ama ne iyi gelmiştir ohh bi güzel değişiklik işte resimlerinizi bekliyoruz

Hmm unuttum Deniz yavrusunun hediyesini de aldım.Bugün yarın göndericem malum burdan daha geç gidiyor ancak allerinde olur.Umarım beğenirsiniz çilekçim ya..Gönül daha güzellerini istiyor ama ben belirlenen fiyat aralığına uymaya çalıştım umarım herkes öyle yapar ki kimse mahçup olmasın..

Hoşgeldin lelalimmmmmm..Güzel bir tatil olmuştur umarım..Bekliyoruz yavru kuşunun resimlerini..

Lelalim hoşgeldin.Tadı damağında kaldığına göre tatil iyi geçmiş:))

Çitoscum valla oğlana çalışmışsınız.ınsan nasıl hevesleniyo di mi?Herşeyi olsun istiyo.ınşallah yavrularımız hiçbirşeyden mahrum büyümez.

gunaydınnn
ben geldım yorgun savascı
cuma gunu baslayan ve en sıddeelı anlarını yasatan hastalıgım mıdem bulantım benı mahvettı
cuma gunu artık cıldıracak konuma geldıkten sonra hem cıkarma hem ıshal derken cok yorgun dustum
annemde kaldık cunku oglusum da hem altan hem ustten cıkarıyordu
kocıs ıkınızle bırden ılgılenemem dıye goturmedı bızı
gece bel agrısı ıle uyandım cok sıddetlı belım agrıyordu
cumartesı ve pazarı genelde dınlenerek gecırmeye calıstım ama
dun ogleden sonra kocıs kafayı sıyıracaktı artık cocuktan
hıc durmuyor sureklı yaramazlık huysuzluk modunda olunca ve bende hıc ılgılenemeyınce adam oruclu oruclu cıldırıyordu resmen
cumartesı bez bahanesıyle bıraz cıktım ama cok sıcaktı ve daha kotu oldum
oglum desenız huysuzlugu hat safhada hıc memnun olmuyor
ust dısı cıkma yolunda ve hıc uyumak ıstemıyor
en fazla saat bası uyanık ve uyutmak cok zor
hakıkaten bunlar daha bu kadarcıkken bızı ıskartaya cıkardılar sonumuz ne olacak bılmem

kalimero çok geçmiş olsun canım..
Niye düzelemediniz yaaa..Patates. pirinç lapası, muz falan yesen canım..Oğluşunada versen..Ay çok üzülüyorum sizleri böyle hasta duyunca..
Remedios bende senin gibiyim aynen..:))

hoş bulduk kızlar
valla tadı damağımda kaldı ama çok yoruldum
benim cimcime bir an olsun durmadı sürekli bir yerlerde ve birilerinin kucaklarında dolandı durdu ..
bütün otel bizi tanıyordu çığlıklarımızdan ötürü :)
bir de herkesin sölediği tek laf bu kız yürümeyi öğrenmeden yüzmeyi öğrenecek şeklindeydi çünkü tam su kurbağası gibi oldu ..
resimleri bu akşam evden yüklerim daha bilgisayara yeni akşam attı eşim ..

kalimerocum geçmiş olsun tatlım size.. ne oldunuz böle ana oğul..

bu arada haliyle ben de daha hediye işine bakamadım ve yanlış hatırlamıyorsam andina 11 inde bodrum yolcusu . o gitmeden halledip göndermem lazım dimi andinaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…