- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.921
Lelalim hoşgeldin.Tadı damağında kaldığına göre tatil iyi geçmiş:))
Çitoscum valla oğlana çalışmışsınız.İnsan nasıl hevesleniyo di mi?Herşeyi olsun istiyo.İnşallah yavrularımız hiçbirşeyden mahrum büyümez.
gunaydınnn
ben geldım yorgun savascı
cuma gunu baslayan ve en sıddeelı anlarını yasatan hastalıgım mıdem bulantım benı mahvettı
cuma gunu artık cıldıracak konuma geldıkten sonra hem cıkarma hem ıshal derken cok yorgun dustum
annemde kaldık cunku oglusum da hem altan hem ustten cıkarıyordu
kocıs ıkınızle bırden ılgılenemem dıye goturmedı bızı
gece bel agrısı ıle uyandım cok sıddetlı belım agrıyordu
cumartesı ve pazarı genelde dınlenerek gecırmeye calıstım ama
dun ogleden sonra kocıs kafayı sıyıracaktı artık cocuktan
hıc durmuyor sureklı yaramazlık huysuzluk modunda olunca ve bende hıc ılgılenemeyınce adam oruclu oruclu cıldırıyordu resmen
cumartesı bez bahanesıyle bıraz cıktım ama cok sıcaktı ve daha kotu oldum
oglum desenız huysuzlugu hat safhada hıc memnun olmuyor
ust dısı cıkma yolunda ve hıc uyumak ıstemıyor
en fazla saat bası uyanık ve uyutmak cok zor
hakıkaten bunlar daha bu kadarcıkken bızı ıskartaya cıkardılar sonumuz ne olacak bılmem
günaydın herkese
geçmişi okuyamadım
henüz afyonum patlamadı vallahi
boş boş bakıyorum ekrana:bbo:
günaydın arkadaşlar..bugün bizim evlilik yıldönümüz..2 yi bitirdik...yıllar ne kadar çabuk geçiyor..daha dün gibiydi..gelinlik , düğün falan...çoktan 2 yıl bitmiş...bi bakmışım 20 yıl bitmiş..
ılgili topiğede yazdım kızlar ama burayada yazayım.
Maşallah deyin amalmaz:
ceren bugün pufa tutunmuştu.Diğer elinede yastık almıştı(Oturma grubununki) Ver dedim elimi uzattım.
Baktı dierkt gelemeyeceğini anladı.kanepeye gidip gelmeyi gözüne kestirdi.
Puftan kanepeye 6 adım attı.Elindede yastıkla 7. adımda eller kanepeye dayandı.Sonra tutuna tutuna geldi yastığı verdi.
Maşallah büyüdü teyzeleri.yakında yürür bunlar
maşallahceren'e allah bebekleri korusun bende anlatayım o zaman bu akşamda teyzemde iftar yemeğindeydim kalabalım mert te koltuk kenarında kumandayı gördü komidinden (hiç korkmadan atıldı gidicek sanki kırk yıldır yürüyor) etrafını uzaktan ellerimle çevirdim sakince 3 veya 4 adım attı annem gördü bi çığlık ama neee mert bi korktu attı kendini kucağıma inşallah bu korku yürüme cesaretini kırmaz çünkü kuzum 1 saate yakın ağladı dudağını büze büze
gunaydınnn
ben geldım yorgun savascı
cuma gunu baslayan ve en sıddeelı anlarını yasatan hastalıgım mıdem bulantım benı mahvettı
cuma gunu artık cıldıracak konuma geldıkten sonra hem cıkarma hem ıshal derken cok yorgun dustum
annemde kaldık cunku oglusum da hem altan hem ustten cıkarıyordu
kocıs ıkınızle bırden ılgılenemem dıye goturmedı bızı
gece bel agrısı ıle uyandım cok sıddetlı belım agrıyordu
cumartesı ve pazarı genelde dınlenerek gecırmeye calıstım ama
gecmıs olsun canımm
dun ogleden sonra kocıs kafayı sıyıracaktı artık cocuktan
hıc durmuyor sureklı yaramazlık huysuzluk modunda olunca ve bende hıc ılgılenemeyınce adam oruclu oruclu cıldırıyordu resmen
cumartesı bez bahanesıyle bıraz cıktım ama cok sıcaktı ve daha kotu oldum
oglum desenız huysuzlugu hat safhada hıc memnun olmuyor
ust dısı cıkma yolunda ve hıc uyumak ıstemıyor
en fazla saat bası uyanık ve uyutmak cok zor
hakıkaten bunlar daha bu kadarcıkken bızı ıskartaya cıkardılar sonumuz ne olacak bılmem
bu arada günaydın kızlar biraz morelim bozuk ya bizde kazaya ugradık ya valla çok korkuyom bide hiç hatırlamıyorum geçen ayki adet tarihimi ya bi şey olursa ne yaparım ben ya daha kızım küçüçük hiç kıyamam ona yavrum ihmal edilir olmaz bişey inşallah ya((
günaydın kızlar ben de daha uyanamayanlardanım güya pazar günü tatil yaptık ama ben daha çok yoruldum neyseki artık evimizin yerleşme olayı bitti birtek kütüphanemizi yerleştiricez ay valla ne kadar zormuş taınmak baksanıza iki hafta oldu ancak dörtlük dörtlük bitti diyebiliyorum hala alınacak bikaç şey var eve bazı yerler istediğim gibi olmadı ama idare edeceğiz artık sonuçta kendi evim değil yaa, bir de Eymen için yapmak zorunda olduklarım oldu ne yapalım çocuk için olacak o kadar benim evimin süsünden daha önemli bebeğim dimi
salonun perdelerinden birini kestireceğim daha gidemedim bir türlü bir de oğlanın odasına kalın perde alasım var güneşte uyumuyor sıpa ille azıcık loş olacak diğer evde öleydi bizim odadaydı yaa yatağı bizim odanın kalın perdelerini çekiyordu mis gibi uyuyordu şimdi bir tane geçici kalın perde taktım ama lila rengi perdesi ise mavili winnie the pooh lu falan o da biraz enden kısa geld zaten klın perde ile iyi oluyor odasında minderi var koltuğu var onlara da mavi bir kılıf mı yaptırsam diyorum ama karar veremedim bir türlü minder pembeli koltuk lila çok ta sırıtmıyor aslında ama bilemiyorum
bu aradaaa cumartesi günü biz de hediyemizi aldık alkisalkisalkis inşallah bu hafta içi bir fırsatını bulup göndereceğim cuma günü bişey beğendim demiştim yaa cumartesi gidip alıcam diye gittik eşimle kalmamış yaa böle bişey olabilr mi birgünün içerisinde satılmış ve bitmiş çok şaşrdım ve üzüldm keşke hemen o zaman alsaymışım diye neyse bu da ikinci olarak beğendiğim bişeydi bunu aldım o yüzden aklım diğerinde kalsa da bu da içime sindi hihoyyyt
günaydın arkadaşlar..bugün bizim evlilik yıldönümüz..2 yi bitirdik...yıllar ne kadar çabuk geçiyor..daha dün gibiydi..gelinlik , düğün falan...çoktan 2 yıl bitmiş...bi bakmışım 20 yıl bitmiş..
bu arada günaydın kızlar biraz morelim bozuk ya bizde kazaya ugradık ya valla çok korkuyom bide hiç hatırlamıyorum geçen ayki adet tarihimi ya bi şey olursa ne yaparım ben ya daha kızım küçüçük hiç kıyamam ona yavrum ihmal edilir olmaz bişey inşallah ya((
Canım bişi yoktur inşallah.Olursa da hayırlısı.İkisi bir arada büyür(Sana böyle derken ben de hamile olurmuşum.Benim de günüm geçti ama ben kaza önlemi alıyorum hep.Yeri gelmişken ben ilk adetime geçen ay oldum.Günüm geçti normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?