2008 Kasım Anneleri

Sorma canım yaaaa..Oyuncak dükkanlarını sırtlanıp gelecektim valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kalimerocum geçmiş olsun..Toparlanamadın canım ya..Bol su iç,patates,muz..bol bol tüket..a.s.

günaydın herkese
geçmişi okuyamadım
henüz afyonum patlamadı vallahi

boş boş bakıyorum ekrana:bbo:

Patlatalım canım.nerene istersin..:roflol:klava:klava:

günaydın kızlar ben de daha uyanamayanlardanım güya pazar günü tatil yaptık ama ben daha çok yoruldum neyseki artık evimizin yerleşme olayı bitti birtek kütüphanemizi yerleştiricez ay valla ne kadar zormuş taınmak baksanıza iki hafta oldu ancak dörtlük dörtlük bitti diyebiliyorum hala alınacak bikaç şey var eve bazı yerler istediğim gibi olmadı ama idare edeceğiz artık sonuçta kendi evim değil yaa, bir de Eymen için yapmak zorunda olduklarım oldu ne yapalım çocuk için olacak o kadar benim evimin süsünden daha önemli bebeğim dimi
salonun perdelerinden birini kestireceğim daha gidemedim bir türlü bir de oğlanın odasına kalın perde alasım var güneşte uyumuyor sıpa ille azıcık loş olacak diğer evde öleydi bizim odadaydı yaa yatağı bizim odanın kalın perdelerini çekiyordu mis gibi uyuyordu şimdi bir tane geçici kalın perde taktım ama lila rengi perdesi ise mavili winnie the pooh lu falan o da biraz enden kısa geld zaten klın perde ile iyi oluyor odasında minderi var koltuğu var onlara da mavi bir kılıf mı yaptırsam diyorum ama karar veremedim bir türlü minder pembeli koltuk lila çok ta sırıtmıyor aslında ama bilemiyorum

bu aradaaa cumartesi günü biz de hediyemizi aldık alkisalkisalkis inşallah bu hafta içi bir fırsatını bulup göndereceğim cuma günü bişey beğendim demiştim yaa cumartesi gidip alıcam diye gittik eşimle kalmamış yaa böle bişey olabilr mi birgünün içerisinde satılmış ve bitmiş çok şaşrdım ve üzüldm keşke hemen o zaman alsaymışım diye neyse bu da ikinci olarak beğendiğim bişeydi bunu aldım o yüzden aklım diğerinde kalsa da bu da içime sindi hihoyyyt

günaydın arkadaşlar..bugün bizim evlilik yıldönümüz..2 yi bitirdik...yıllar ne kadar çabuk geçiyor..daha dün gibiydi..gelinlik , düğün falan...çoktan 2 yıl bitmiş...bi bakmışım 20 yıl bitmiş..

Kalimerocum geçmiş olsun canım ya.Evde bir hasta bile zor , siz iki kişi hasta daha zor. Kocan ne yapsın?Onun da morali bozulmuştur.Annende kalsaydınız biraz daha.Tez zamanda iyileşirsiniz umarım.

Gülizcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.Umarım eşin kibar bir organizasyon yapmıştır(

kalimerocum geçmiş olsun canım benim ah ah bir türlü düzelemediniz ya

gülizcim nice 2 yıllara canım benim vallahi çok hızlı geçiyor zaman bizde haziranda bitrdik iki yılı geçenlerde annemlerle falan düğün cd'mizi seyrettik ay valla dün gibi daha ama zaman geçmiş çocuk olmuş büyüyor valla rüyada yaşıyoruz sanki
akşama ne planınız var cicim hıı sengözlerimebaksanab

ben de hala ayılamadım yaa niye böyleyiz bugün hadi benimki tatil dönüşü desek hepimizinki bundan mı acaba?-tatlicadiarzu-

kalimerocum geçmiş olsun bizde bi kere öyle hasta olduk hem ben hem zeynep ceylin çok zor oluyo bizede annem bakmıştı
gülizcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun allah mutlulugunuzu bozmasın

bu arada günaydın kızlar biraz morelim bozuk ya bizde kazaya ugradık ya valla çok korkuyom bide hiç hatırlamıyorum geçen ayki adet tarihimi ya bi şey olursa ne yaparım ben ya daha kızım küçüçük hiç kıyamam ona yavrum ihmal edilir olmaz bişey inşallah ya((

masallah darkcım bızımkınde daha bı hareket yok

oyy canım masallah kuzulara

gecmıs olsun canımcım
dıs cocukları bıraz sersemletıyor

Son düzenleyen: Moderatör:

Ertesi gün hapı kullanabilirsin canım.

h.minecim korkma inşallah bişey yoktur olmazda

ıcırın sayesinde bazı bebişlerimizn yürümeye başladığını öğrendim maşallah diyyim önce krikitoscum ve darkinlfecım yakında yrürler artık benimki de bugünlerde çok hareketlendi sanırım yakında yürümeye başlamak için çalışmaları olur çünkü artık emeklemek falan tatmin etmiyor biyere tutunup kalkıyor mutlka sonra da arkasını dönüyor belini oraya dayıyor öyle duruyor yavrum biraz cesaretlenirse oradan bize doğru gelir yakında

hayatım sımdıden tesekkur ederız :asigim:

evlılık yıldonumunuz kutlu olsun canımcım daha nıce yıllara

gecmıs olsun canım
emzırıyormusun bılmıyorum ama ertresı gun hapı emzırıken kullanılabılıyormu ?
ben 72 saate kadar alınabışlıyor dıye hatırladım brden bende bı kere kullanmıstım
ınsallah yenı bebıs ıstedıgın zaman da gelır :))))))

gunaydın herkese
bende ctesı eve gıttım bayıldım resmen cok yorulmusum 1 saat kadar uyumusum kızımla
kocıs ctesı mısafır alma demıstı ıyı demıs yoksa hıcbırsey yetısmezdı rezıl olurdum mısafırlerıme
dunde mısafırımlerım geldı ıftarımızı yaptık sabahta ısımıze geldım
eylul ıkı gundur ıstedıgı gıbı donemedıgı ıcın bızın yatakta yatıyor
babasıyla yanyana yatıyorlar bende oturma odasında yatıyorum buna bı cozum bulmam lazım

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın ;

diş ağrısından ölüyorum ,artık bugün gidicem dişçiye ,ne zamandır erteliyordum ,artık fırsat buldum ve bugün o gündür...

Canım bişi yoktur inşallah.Olursa da hayırlısı.İkisi bir arada büyür(Sana böyle derken ben de hamile olurmuşum.Benim de günüm geçti ama ben kaza önlemi alıyorum hep.Yeri gelmişken ben ilk adetime geçen ay oldum.Günüm geçti normal mi?

offffff offfffffff ben bu kadar korunmaya çalıştıkça neden hep bişeyler ters gidiyo ya dogumdan sonra 3 kere spiral taktırdım vücut kabul etmiyo kayma yapıyo doktor takmayalım artık spral başka yöntemlerle korun dedi şimdide prezervatif patlak çıktı başıma bi gelcek varya hayırlısı allahım isteyenlere ver ne olur yasenağlamasenağlamasenağlama

normaldir canım anca vücut kendini toparlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…