- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.941
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun güliz
nice 2 nice 20 yıllaraa.s.
Kalimerocum geçmiş olsun canım ya.Evde bir hasta bile zor , siz iki kişi hasta daha zor. Kocan ne yapsın?Onun da morali bozulmuştur.Annende kalsaydınız biraz daha.Tez zamanda iyileşirsiniz umarım.
Gülizcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.Umarım eşin kibar bir organizasyon yapmıştır(
kalimerocum geçmiş olsun canım benim ah ah bir türlü düzelemediniz ya
gülizcim nice 2 yıllara canım benim vallahi çok hızlı geçiyor zaman bizde haziranda bitrdik iki yılı geçenlerde annemlerle falan düğün cd'mizi seyrettik ay valla dün gibi daha ama zaman geçmiş çocuk olmuş büyüyor valla rüyada yaşıyoruz sanki
akşama ne planınız var cicim hıı sengözlerimebaksanab
Hımmm, demek düzensiz olacak.Her an kanatlı yaratıklar yanımda olacak yani.Sağolun kızlar.
Minecim ne kaza geçirmişsin sen de:))
normaldir yasmincim düzensiz olması bende ilk Eymen 6 aylıkken adet oldum ama o günden beri günü hiç şaşmadı bir kere erken geldi sadece ama o zamanda üşütmüştüm ilaç kullanıyordum ona bağladım
yalnız bende farklı bir durum var adetim düzensiz değil ama günleri uzun sürüyor eskiden 3-4 gün sürerdi ama şimdi 7güne falan çıktığı oluyor çok gelmiyor tabi ama az az devam ediyr bu da normal mi acaba :uhm:
h.minecim vallahi nedir sendeki bu talihsizlik bu condomların patlak çıkması olayı da çok ilginç hiç başıma gelmedi ama duyuyorum hep şaşırıyorum inşallah yoktur bişey yaa yumurtlama dönmelerin miydi tahminen bilebiliyor musun adetimi hatırlamıyorum demişsin ama
hilalcim gözün için ılık çay kompleksi yap yani temiz bir pamuğu şekersiz çaya batır sık hafif sulu bırak yani göz ağrısına ve şişliğine birebir
gülizcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun daha nice yıllara sağlıkla sıhale ve mutlulukla
h.mine korkma güzelim ya 1 kereden belki bişi olmaz yada gün sayma biliyon mu say bakalım belki yumurtlama döneminde değilsindir ayrıca o ertesi gün hapını 72 saat içinde içebiliyon bildiğim kadarı ile içebiliyorsun bugün al iç için rahat etsin yavrum
beyazcım valla tatil yorgunluğumu bahar sendromumu bilmem ama ben hafta sonu çok terledim ceryana kaldım herhalde bütün kemiklerim ağrıyooo yatmak istiyorum ama zaten geçen hafta 2 gün gelmedim işe nasıl kaçıp yatsamkiii :bbo:
miniğim sanada kuzunada çok geçmiş olsun ortalık fena çok dikkatli olmak lazım hep diyorum ya önce ben mortu çekiyorum
kalimerocum geçmiş olsun bizde bi kere öyle hasta olduk hem ben hem zeynep ceylin çok zor oluyo bizede annem bakmıştı
gülizcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun allah mutlulugunuzu bozmasın
günaydın ;
diş ağrısından ölüyorum ,artık bugün gidicem dişçiye ,ne zamandır erteliyordum ,artık fırsat buldum ve bugün o gündür...
hilalcim gözün için ılık çay kompleksi yap yani temiz bir pamuğu şekersiz çaya batır sık hafif sulu bırak yani göz ağrısına ve şişliğine birebir
gülizcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun daha nice yıllara sağlıkla sıhale ve mutlulukla
h.mine korkma güzelim ya 1 kereden belki bişi olmaz yada gün sayma biliyon mu say bakalım belki yumurtlama döneminde değilsindir ayrıca o ertesi gün hapını 72 saat içinde içebiliyon bildiğim kadarı ile içebiliyorsun bugün al iç için rahat etsin yavrum
beyazcım valla tatil yorgunluğumu bahar sendromumu bilmem ama ben hafta sonu çok terledim ceryana kaldım herhalde bütün kemiklerim ağrıyooo yatmak istiyorum ama zaten geçen hafta 2 gün gelmedim işe nasıl kaçıp yatsamkiii :bbo:
miniğim sanada kuzunada çok geçmiş olsun ortalık fena çok dikkatli olmak lazım hep diyorum ya önce ben mortu çekiyorum
gülizgül evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım..Nice güzel senelere sağlıkla sıhhatle inşallah...
eylüll çok geçmiş olsun canım..Ertele ertele nereye kadar..Git kurtul(
slm kızlar
hafta sonu bende de misafir vardı iftara yoruldum valla....ama dün 2 ye kadar uyudum dinlendim biraz
gülizcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
hasta olanlara çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?