2008 Kasım Anneleri

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun güliz
nice 2 nice 20 yıllaraa.s.

[çok teşekkür ederim arkadaşlar...valla sorma canım ya..çocuklarımız olmuşta büyüyo ..offf yaşlandıkmı ne...akşamada süprizmiş bakalım ne yapacak kocişşşşsositososito

gözüm gittikçe kötü olmaya başladı..Çok canım yanıyor..Doktorada gidemem şimdi.Acaba bilgisayara çok bakıncamı gittikçe arttı şişi ve ağrısı..

normaldir yasmincim düzensiz olması bende ilk Eymen 6 aylıkken adet oldum ama o günden beri günü hiç şaşmadı bir kere erken geldi sadece ama o zamanda üşütmüştüm ilaç kullanıyordum ona bağladım
yalnız bende farklı bir durum var adetim düzensiz değil ama günleri uzun sürüyor eskiden 3-4 gün sürerdi ama şimdi 7güne falan çıktığı oluyor çok gelmiyor tabi ama az az devam ediyr bu da normal mi acaba :uhm:

h.minecim vallahi nedir sendeki bu talihsizlik bu condomların patlak çıkması olayı da çok ilginç hiç başıma gelmedi ama duyuyorum hep şaşırıyorum inşallah yoktur bişey yaa yumurtlama dönmelerin miydi tahminen bilebiliyor musun adetimi hatırlamıyorum demişsin ama

hilalcim gözün için ılık çay kompleksi yap yani temiz bir pamuğu şekersiz çaya batır sık hafif sulu bırak yani göz ağrısına ve şişliğine birebir

gülizcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun daha nice yıllara sağlıkla sıhale ve mutlulukla

h.mine korkma güzelim ya 1 kereden belki bişi olmaz yada gün sayma biliyon mu say bakalım belki yumurtlama döneminde değilsindir ayrıca o ertesi gün hapını 72 saat içinde içebiliyon bildiğim kadarı ile içebiliyorsun bugün al iç için rahat etsin yavrum

beyazcım valla tatil yorgunluğumu bahar sendromumu bilmem ama ben hafta sonu çok terledim ceryana kaldım herhalde bütün kemiklerim ağrıyooo yatmak istiyorum ama zaten geçen hafta 2 gün gelmedim işe nasıl kaçıp yatsamkiii :bbo:

miniğim sanada kuzunada çok geçmiş olsun ortalık fena çok dikkatli olmak lazım hep diyorum ya önce ben mortu çekiyorum

gülizgül evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım..Nice güzel senelere sağlıkla sıhhatle inşallah...
eylüll çok geçmiş olsun canım..Ertele ertele nereye kadar..Git kurtul(

ya aslında olmaması lazım çünkü adetim ramazan ortalarına gelcek diyodum sanki bugünlerde olmama lazım herhalde ama genede korkuyo insan bide biz zeynep ceylini 7 ayda zor yaptık zaten 1 keteden bişey olmaz inşallah ya

hilalcim gözün için zeynanın dediğine katılıyorum cicim çok iyi geliyor

eylülüm geçmiş olsun canım yaa ben de çok korkarım dişçiden gitmemek için direnirim ama sonunda mecbur kalırım giteye ama bir kere gider kurtulurum inşallah seninde öle olur

zeynacım benim de mümkün değil izin alıp gitmem oldukça yoğunum bir de geçen haftalarda taşınma muhabbetiyle aldım baya yüzüm yok artık ama acayip uykum var üstelik orucumda bugün bu ramazan ikinci orucum inşallah gücüm yeter iftara kadar kafamçokkarıştı

slm kızlar
hafta sonu bende de misafir vardı iftara yoruldum valla....ama dün 2 ye kadar uyudum dinlendim biraz
gülizcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
hasta olanlara çok geçmiş olsun

GÜNAYDIN HATUNLAR
YAA BU ARADA BÜTÜN POSTANELERDEN KARGO GÖNDERıLıYORMUŞ HABERıNıZ OLSUN
ALIŞVERıŞE ÇIKICAM ÇIKMIŞKENDE YOLLUCAM HEDıYEYı
ERKEN AMA NOLUR NEOLMAZ ALMIŞKEN YOLLıM
BENDE FıYAT ARALIĞINA DıKKAT ETTıM KIZLAR UMARIM HERKES ÖYLE YAPAR

EYLÜLCÜM GEÇMıŞ OLSUN CANIMCIM
DıŞÇıDEN KORKMAYAN NADıR ıNSANLARDAN BıRıYıM SANIRIM
KAZAYA UĞRAYAN ARKADAŞLAR aLLAH HAYIORLISINI VERSıN ıNŞALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE OLUR HERŞEY
CERENıMOYADA KOCAMAAAAAN BıRMAŞALLAH YÜRÜYCEK BU KIZ YAKINDA
MEMOYU BEN TAYTAY KOYUYORUM AHESTE Bı ŞEKıLDE ıNıYO POPOSUNUN ÜZERıNE ÇOK CANI TATLI BENıMKıNıN

kalimerocum geçmiş olsun bizde bi kere öyle hasta olduk hem ben hem zeynep ceylin çok zor oluyo bizede annem bakmıştı
gülizcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun allah mutlulugunuzu bozmasın

teşekkürler..amin canım...

günaydın ;

diş ağrısından ölüyorum ,artık bugün gidicem dişçiye ,ne zamandır erteliyordum ,artık fırsat buldum ve bugün o gündür...

çok geçmiş olsun canım..diş ağrısı çok kötüdür..bencede git dişçiye kurtull..

tşkler canım..a.s.

gülizgül evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım..Nice güzel senelere sağlıkla sıhhatle inşallah...
eylüll çok geçmiş olsun canım..Ertele ertele nereye kadar..Git kurtul(

amin canım ..hepimize sağlıklı mutlu yıllara canım..a.s.

slm kızlar
hafta sonu bende de misafir vardı iftara yoruldum valla....ama dün 2 ye kadar uyudum dinlendim biraz
gülizcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
hasta olanlara çok geçmiş olsun

çok teşekkür canım..a.s.

kalimerocum , eylülcüm çook geçmiş olsun a.s.

h.mine canım emziriyorsan ertesi gün hapı alma sakın , emzirmiyorsan arkadaşların dediği gibi alabilirsin ama yazdığından anladığım sanki bu yaklaşık bir ay önce olan bi olay galiba :uhm:

bende daha adet olmayanlardanım ama son 1-2 gündür hafif hafif kahverengi bir sıvı gelmeye başladı , valla regl olmayı bu kadar özleyeceğimi hiç tahmin etmezdim :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…