2008 Kasım Anneleri

herkeze merhabalarrr,sanirim köpek dislerimiz geliyor sabaha kadar ayaktaydik

ne uyudu nede bizi uyuttu öylede memede kaldi yavrum cok üzüldüm haline.

gecmise bi baktim söyle gülizcim kutlarim yildönümünüzü.

minecim insl.bisiy yoktur canim telaslanma hemen.

minigim sanada cok gecmis oslun canim..

andisim ben ikinci defa oldum ve kendimi bi garip hissettim,unuttmusum herseyi :)

bende aldim hediyemi göndermeyi arastiriyorum.posta kutuyla göndermek icindeki ne olursa olsun 60 tl imis.

bakalim ya zarfla göndericem olursa tabi yada kutuyla haber gelmedi daha .

sağol andinacım
ağırladım evet cnm güzel geçti 2 buçuk aylık bebekleri vardı söylemiştimya zaten sana kolik var bebkte diye ama ağlamadı bizde, annesiyle babası çocuk azcık mıkırdanınca hıhh başlıyo kolik eyvah susmıycak diyolar hemen bebecik onlardanda etkilenir belki
bide çocuğu sıcakta 2 kat uzun kollu giydirmişler kalın kalın ay dedim çok giydirmişsiniz şimdi böyle giydirirsen kışın fazladan ne giydirceksin bunların üstüne montlamı oturcak evde ben kışın öyle giydiriyodum dedim yanlış uyarıda bulunmamışımdır inş.ama çok kalın geldi kızın üstü

bende eylülün hediyesini yolladım bugün umarım beğernir gerçi annem poşete sığdırcam diye baya bi sıkıştırmız umarım buruşmaz laelaelaelaelae

piroşum ben karşıyım çok giydirmeye biliyosun hem kolikle kalın giydirmenin ne alakası var anlamadım ki , sanki ocak ayında uludağdayız da çocuk gaz yapmasın diye giydiriyolar , offf anlamıyorum ben insanları hiç kafamçokkarıştı

QUOTE=SAPHIRA;8933099]
krikçim bizimkide cesur yürek,aynen sanki 40 yıldır yürüyor :roflol: maşallah mertimize biz şu ana kadar sadece 2 adım gördük desteksiz.
valla kızlar doktorumuz akranlarına yetişti dese de benimki hala sizlerin bebeklerden biraz daha geride mi acaba diyorum.kilo ve boy olarak azimle çalışıp yetiştirdim ama diğer gelişim hareketlerini de daha çok mu yaptırsam[/QUOTE]

yok cnm sen annelik iç güdüsüyle öle düşünüyorsundur ama ben kendi düşüncemlede biraz daha merti yürüteç inden uzaklaştırmayı düşünüyorum koltuk kenarlarında yürümeye alışmasını istiyorum

ay sağolun kızlar ;

ya ben dişçiden korkmam ,şu zamana kadar çok operasyon geçirmiş biri olarak böyle bir korkum yok,benim derdim fırsat bulamamaktı ama yarına randevu aldım nihayet ve kurtulucam artık bu işkenceden...
bu arada andinacım sağol canım ,kırışsada sorun değil ütüleriz ..
bende çarşamba filan yollarım heralde ,alıcağım bişey daha varda onu bulamadım yarın çıkıcam yine..

pirayecim o aralıkta takıl işte yaa sorun olmaz altına da inebilirsin üstüne çıkma istersen kimsenin bütçesini zorlamayalım demiştik

çilekcim swettwr'ın adı soyadı face de vardı sanırım 2008 kasım anneleri KK nicklerinde

ve çilekcim senin posta olayı sakatmış ama yaa biraz haksızlık oluyor sana ne o öyle 60tl kargo mu olur hediyeden pahalı yok mu bunun başka yolu

bu arada kızlar ekim/kasım minikleri topiğine oğluşumun stüdyo resmini koydum hani fotoğraf çektireceğim stüdyoda diyordum ya fikir alıyordum sizden tatile gitmeden çektirdim onu ben ama bir türlü koymak fırsat olmadı dün akşam çektim koydum tabi biraz bulanık ve renkleri daha koyu çıktı ama fotoğrafı karşıma koyup çekmeye çalışınca öyle oldu flaş patlatsam çok parlıyor patlatmadım mecbur biraz koyu idare edin artık a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…