2008 Kasım Anneleri

napalim melekcim burada öyle önemli olan hediyelesmek sorun diil yani..

eymene bende baktim cok sevimli masallah..

andidacim tulum topigine bi bakarmisin canimya sana bisi sordumda:)

merhabalar
okuldan geldim oğluş her zamanki gibi aç susuz beni bekliyor yine bakıcısında hiç bir şey yememiş çok üzülüyorum bu haline onu doyurdum şimdi ortalığı dağıtmakla meşgul bende biraz uğrayayım dedim bakalım neler konuşmuşsunuz

Andinaaaaaaaaa konuya alakasız yerden dalıcam ama benim burçlarımı yorumlamayı unuttun tatlım yaaaaaŞenizŞeniz..kafanın bozuk olduğu bir gündü sanırım görmedin mesajımıı..

Tekrar edeyim bari umarım bu sefer görürsün..Ben terazi,eşim aslan,oğluş bilindiği üzere akreppp..Nedir şimdi bizim durumlar?akannehirakannehir

AA ANDİNA SEN BURÇ MU YORUMLUYORSUN KIZ AİLEMİZİN FALCISI kaydirigubbakcemile3 BEN O BÖLÜMÜ KAÇIRMIŞIM

EŞİMDE BENDE TERAZİYİZ OĞLUM MALUMUNUZ AKREP YORUMLA BİR BAKİİİÖ CİCİM a.s.

BU ARADA FOTOĞRAF YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR a.s.

STÜDYO FOTOĞRAFINI BEN DE SEVDİM CİDDEN BİZİM ÇEKTİKLERİMİZDEN DAHA GÜZEL OLUYOR AMA VARYA GÜLMEK BİLMEDİ ÖLDÜRDÜ BİZİ TER SIRTIMIZDAN ÇIKTI

maşallah senin kuzuyada cesaretlendir bir şey olmaz

canım her çocuğun gelişimi aynı olmazki ne zaman hazır olursa o zaman yürüyecek bu arada kuzun kaç kiloki bizimki daha yeni9200 oldu doktorumuz gayet iyi diyor

bu arada gözümden dolayı geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir..
canım geçmiş olsun çay pansumanı denedin mi

sağlıklı olsunlarda merak etme zeynacım yetişir

hoş geldin canım özledik seni resimleri bekliyoruz

bi düzelemediniz canım bol su içmeyi ihmal etmeyin gçmiş olsun

canım ikinci yılınız kutlu olsun mutlulukla nice yıllara

inşallah bir şey olmaz canım merak etme

günaydın ;

diş ağrısından ölüyorum ,artık bugün gidicem dişçiye ,ne zamandır erteliyordum ,artık fırsat buldum ve bugün o gündür...

geçmiş olsun fıstık

selamlar,
herkese güzel bir hafta diliyorum..
bugün bizim 7. evlilik yıldönümümüz. ben kocişin hediyesini dün aldım.. iftara davetliydik onlar eşlerle otururken aşağıya indim mağazalara baktık gece gece.. :)kotu eskimişti hep kot giydiği içinde ona bir kot aldım.. birazcık dar geldi değiştirecek..
bende minik banu su'yada bişeyler aldım.. onunda içinde bişeyleri eksik kaldı tamamlayınca göndereceğim bende..

gülizgul canım sanırım sizinde evlilk yıldönümünüzmüş sizede nice mutlu seneler..
zeynam hediyemizi göndermiş sağolsun..
hasta olanlara çok geçmiş olsun...
şimdilik hatırladıklarım bu kadar..

Selam kızlar nabersiniz. Hiç halim takatım yok. Kız gece 2 den sonra neredeyse hiç uyumadı. 1 saat bile deliksiz uykumuz olmadı. Çok bitkinim o yüzden. Dişten midir acaba kızlar. Doktora mı gitsek. neden böyle oluyor?

Nazlıcım evlilik yıldönümüz kutlu olsun. Oyy dayanamam kız sana çok acıdım. ıki çocukla bir de hediye derdine düştün. Sağol şimdiden hayatım. Yok içine bişeyler falan tamamlama nolur. Yük etme kendine nazlı teyzesi.

nazlımelekciğim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun

juliciğim biz de saat başı kalktık dün gece
5'ten sonra biraz uyudu bizim minik sıpa
sonra 7'de uyandı bir bir geriniyor bir geriniyor sanki saatlerce uyumuş ve bütün gece bizi uyutmayan o değilmiş gibi

kıslar egeliler buluşmasından konuşulmuş keşke olsa ben seve seve gelirim inşallah yapabiliriz çalışan anneler gün belirlerse safiş de bende çalışmıyoz uyum sağlarız sanırım safiş e sormak lazım tabi ben onun adına konuşmayım kusura bakma safişçim kızlar bişey sorcam ekim kasım topiğine fotoraf koymak istiyorum aylardan beri burdayım pek öğrenemedim daha detaylı antabilirsisiz zahmet olmazsa elektronik özürlü olarak yapalirem inşallah şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler yerimseniben

Icır sağol canım. Evet üst dişi kocaman görünüyor. Çıkma aşamasında ucu göründü gerisi geliyor.
Remedios sizde mi öyleydiniz. Ay yazık bize ya. Onlara da yazık ama en çok bize yazık. Hadi dayanın kızlar 1 yıl kaldı :) Tüm dişler 2 yaşında çıkmış oluyor heralde dimi. yani umut ediyorum öyle olmasını.

juli ve remedios teşekkürler..
julicim geçmiş olsun canım.. geçen bizimde öyle oldu kaan beye ama bizimki biraz üştmüştü.. diş çıkarırlarken de bir gece sabaha kadar yatakta dönüp duruyorlar uyuyamıyorlar sabah bakmışın çıkmış oluyor bizimkiler şimdiye kadar öyle oldu hep..
şimdi kaanın üst iki dişide beyaz görünüyor çok salyamızda akıyor sünüyor resmen.. yakında yine böyle bir gece huzursuzluğumuz olur.. Allah onlarında bizimde yardımcımız olsun ne diyelim...

selam kızlar bende bi bakim dedim.

Okuldan geldik.geçen haftaki toplantıyı bügün yAptık.
Ceren 7 den 12.30 a kadar uyanıktı.eve geldiğinde pili bitirmişti.Az önce kaltı ama hala yorgundu salladım.

bi 20 dk daha yatar heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…