- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.981
İlgili topiğede yazdım kızlar ama burayada yazayım.
Maşallah deyin amalmaz:
ceren bugün pufa tutunmuştu.Diğer elinede yastık almıştı(Oturma grubununki) Ver dedim elimi uzattım.
Baktı dierkt gelemeyeceğini anladı.kanepeye gidip gelmeyi gözüne kestirdi.
Puftan kanepeye 6 adım attı.Elindede yastıkla 7. adımda eller kanepeye dayandı.Sonra tutuna tutuna geldi yastığı verdi.
Maşallah büyüdü teyzeleri.yakında yürür bunlar
maşallah güzel cerene 15-20 güne kadar tam anlamıyla yürür o zaman çekecegimiz var
maşallahceren'e allah bebekleri korusun bende anlatayım o zaman bu akşamda teyzemde iftar yemeğindeydim kalabalım mert te koltuk kenarında kumandayı gördü komidinden (hiç korkmadan atıldı gidicek sanki kırk yıldır yürüyor) etrafını uzaktan ellerimle çevirdim sakince 3 veya 4 adım attı annem gördü bi çığlık ama neee mert bi korktu attı kendini kucağıma inşallah bu korku yürüme cesaretini kırmaz çünkü kuzum 1 saate yakın ağladı dudağını büze büze
darkkçıım maşallah cerenimoyaaadarkçım okyanus al deyince diğer odadan bile yürteçiyle koşarak gelip elmdekiher neyse alıyor ama ver deyince vermiyor hiç,hatta kaçıyor :)) acaba doktora sormamız gereken bir durum mudur?
krikçim bizimkide cesur yürek,aynen sanki 40 yıldır yürüyor :roflol: maşallah mertimizebiz şu ana kadar sadece 2 adım gördük desteksiz.
valla kızlar doktorumuz akranlarına yetişti dese de benimki hala sizlerin bebeklerden biraz daha geride mi acaba diyorum.kilo ve boy olarak azimle çalışıp yetiştirdim ama diğer gelişim hareketlerini de daha çok mu yaptırsam
canım geçmiş olsun çay pansumanı denedin mibu arada gözümden dolayı geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir..
sağlıklı olsunlarda merak etme zeynacım yetişirgünaydın hatunlar
darkcım maşallah ceren sultana
krikitos sizede maşallah merak etme korkmaz mert bey unutmuştur bile sen yüreklendir on u hep bişicik olmaz
saphiracım merak etme benimkide azgeriden geliyo tam olarak ne kilo ne boy akranlarımıza yetişemedik ve artık bunu dert etmemeye çalışıyorum canları sağ olsun sağlıklı olsunda büyürler elbette ayrıca al deyincebenimkidealıyo amaver deyince arkasına bile bakmadan kaçıyor yani doktora sorulacak bişi yok bunda şeker
hoş geldin canım özledik seni resimleri bekliyoruzgünaydınn ve iyi haftalar kızlarrr
pazar sabahı 6 sularında istanbula varmış bulunuyoruz.
geliş dinlenme çamaşır ayarlama iftar daveti derken günü bir çırpıda bitiriverdik. akşam bir ara gireyim dedim ama bilgisayarın yaptığı azizlik sonrası vazgeçip uyudum.
güzel ve yorucu bir tatili geride bıraktım ama yüreğim hala oralarda kaldı ..
geçmişe bakmam şuanda zor gibi gözüküyor ..
bir yandan da aklım hep sizdeydi. her ne kadar oralarda bir ara bağlanmaya çalışsamda başarılı olamadığım için en sonunda pes ettim. eee kim bana haftanın özetini yapacak :))
bi düzelemediniz canım bol su içmeyi ihmal etmeyin gçmiş olsungunaydınnn
ben geldım yorgun savascı
cuma gunu baslayan ve en sıddeelı anlarını yasatan hastalıgım mıdem bulantım benı mahvettı
cuma gunu artık cıldıracak konuma geldıkten sonra hem cıkarma hem ıshal derken cok yorgun dustum
annemde kaldık cunku oglusum da hem altan hem ustten cıkarıyordu
kocıs ıkınızle bırden ılgılenemem dıye goturmedı bızı
gece bel agrısı ıle uyandım cok sıddetlı belım agrıyordu
cumartesı ve pazarı genelde dınlenerek gecırmeye calıstım ama
dun ogleden sonra kocıs kafayı sıyıracaktı artık cocuktan
hıc durmuyor sureklı yaramazlık huysuzluk modunda olunca ve bende hıc ılgılenemeyınce adam oruclu oruclu cıldırıyordu resmen
cumartesı bez bahanesıyle bıraz cıktım ama cok sıcaktı ve daha kotu oldum
oglum desenız huysuzlugu hat safhada hıc memnun olmuyor
ust dısı cıkma yolunda ve hıc uyumak ıstemıyor
en fazla saat bası uyanık ve uyutmak cok zor
hakıkaten bunlar daha bu kadarcıkken bızı ıskartaya cıkardılar sonumuz ne olacak bılmem
günaydın arkadaşlar..bugün bizim evlilik yıldönümüz..2 yi bitirdik...yıllar ne kadar çabuk geçiyor..daha dün gibiydi..gelinlik , düğün falan...çoktan 2 yıl bitmiş...bi bakmışım 20 yıl bitmiş..
bu arada günaydın kızlar biraz morelim bozuk ya bizde kazaya ugradık ya valla çok korkuyom bide hiç hatırlamıyorum geçen ayki adet tarihimi ya bi şey olursa ne yaparım ben ya daha kızım küçüçük hiç kıyamam ona yavrum ihmal edilir olmaz bişey inşallah ya((
günaydın ;
diş ağrısından ölüyorum ,artık bugün gidicem dişçiye ,ne zamandır erteliyordum ,artık fırsat buldum ve bugün o gündür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?