- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #39.001
selamlar,
herkese güzel bir hafta diliyorum..
bugün bizim 7. evlilik yıldönümümüz. ben kocişin hediyesini dün aldım.. iftara davetliydik onlar eşlerle otururken aşağıya indim mağazalara baktık gece gece.. :)kotu eskimişti hep kot giydiği içinde ona bir kot aldım.. birazcık dar geldi değiştirecek..
bende minik banu su'yada bişeyler aldım.. onunda içinde bişeyleri eksik kaldı tamamlayınca göndereceğim bende..
gülizgul canım sanırım sizinde evlilk yıldönümünüzmüş sizede nice mutlu seneler..
zeynam hediyemizi göndermiş sağolsun..
hasta olanlara çok geçmiş olsun...
şimdilik hatırladıklarım bu kadar..
Selam kızlar nabersiniz. Hiç halim takatım yok. Kız gece 2 den sonra neredeyse hiç uyumadı. 1 saat bile deliksiz uykumuz olmadı. Çok bitkinim o yüzden. Dişten midir acaba kızlar. Doktora mı gitsek. neden böyle oluyor?
Ya kızlar Ceren'i tebrik eden herkese tek tek teşekkür ediyorum.Ne zamandır alıntı yapıyorum ama netimde sorun var,sürekli kopuyor.
/COLOR]
benimoğlum 1 aydır odalarında yatıyor ecemimcim bende başta senin gibiydim sonra alıştım
ablasıyla yatırmadınmı ayrı odamı yaptın
kızlar merak ettim normal yatakta ya da kendi yatağınızda nasıl uyuyor bebişleriniz
bizimkisi o kadar dönüp hareket ediyorki normal korumasız bir yatağa koysam hemen düşer aşağıya ya da kendi yanımızda yatırsak önce bizi iterek atar aşağı sonra peşimizden kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?