2008 Kasım Anneleri

canım evlilk yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllara inşallah

geçmiş olsun canım diş çok huzursuz ediyor malesef ondan olabilir

kızlar bu arada dünden itibaren oğluşun odasını ayırdım dün gece tek başına yattı ama ben hiç uyumadım ı dese korkar diye yanına koştum o uyumaya devam etti bakalım bugün daha rahat olurum herhalde...

ecemim teşekkürler..
ne iyi etmişin odasını ayırmakla.. keşke benimkilerde imkan verse bende ayırrırdım.. biri nazlı, kerem bey arada sırf yanımıza gelmek için mızıldanıyor mama felan yemiyor dünde öyle yaptı yanımıza gelincede hemen uyudu kuduruk birde el ile yoklanıyoruz ordamıyız diye..
kaan bey ise güzel uyudu gece bir kere uyandı.. mama için çok kalkardı totoşum sanırım dün yaptığı banyonun etkisi olsa gerek..

Ya kızlar Ceren'i tebrik eden herkese tek tek teşekkür ediyorum.Ne zamandır alıntı yapıyorum ama netimde sorun var,sürekli kopuyor.

bende vazgeçtim alıntı yapmaktan,rep de gönderemedim.
Ama kocaman teşekkürlerimizi gönderiyoruz.

Krikoscum senin miniğede maşallah canım.

Lelal hoşgelmişsin.

Gulizgul evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.Mutluluklar.

Julicim geçmiş olsun,diştendir canım.Yatmadan biraz calpol verseydin ağrısını alırdı.

ben öyle yaptım huzursuz olduğu sık sık uyandığı bi kaç gece.ışe yaradı.

Ecemim oğluşunu ayırmışsın.Aslında tek yatmalarının tam zamanı.Akılları herşeye eriyor artık.
Bundan sonra her kaldıkları gece bize daha çok alışacaklar.

Az önce cereni yere yatırdım bende kanepede yattım.uyanır uyanmaz ağlayarak kapıya gidiyo :)) hoopp dedim,ben burdayım :)) Hemen terk ettiğimizi,bırakıp gittiğimizi düşünüyolar.

ben öle seslenince geldi yastıkla boğuşt
u.

öğle arasına gittim geldim kolumu kıpırdatacak halim yok oruçtan mıdır nedir çok halsizim yaa

nazlımeleğim sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım benim a.s.

ecemim iyi yapmışsın odasını ayırmakla ben de bu eve taşındığımızda ayırmıştım biliyorsun hiç zorluk çekmedik dediğin gibi ilk gece o uyudu ben uyumadım ama sonraki gecelerde sorun olmadı sabah kalkınca falan ammee gibi anneye benzer ses çıkarıyor çağırıyor beni gelince de gülmeye başlıyor geceleri zaten uyanırda yarı uyur vaziyette uyanıyor aynı odadamıyım değil miyim önemli değil mamasını vereyim yeter çok acıkmış oluyor çünkü cokacimcoook

krikitoscu biraz çetrefilli foto koyma işi şimdi sana özelden yazayım ben istersen oradan bakııp bakıp yaparsın

benimoğlum 1 aydır odalarında yatıyor ecemimcim bende başta senin gibiydim sonra alıştım
ablasıyla yatırmadınmı ayrı odamı yaptın

canım daha oda yapmadık dolayısıyla yatakta almadık beşiğinden sarktığı için bir çözüm yolu bulmalıydık ablasının yanındaki oturma odamızın bir koltuğu açılıyor ve kocaman yatak oluyor geçici olarak orda yatıyor şimdilik oda düşünmüyorum bir tek kişilik yatak alacağız ve ablasının odasında yatacak ablası kovana kadar... çünkü çok karıştırıyor ortalığı çekmeceler her gün yerde.... ablasını ikna ettik dayanamadığı zaman mecburen oturma odasının yerine oda yapacaz oğluşa farklı cins oluncada bu sorun var bir kaç sene sonra büyük ihtimalle istemeyecek

oğluşumun son resimlerini eklemeyi bende istiyorum ama makinemiz bozulmuş telefondada çok yok uzun zamandır oğluşum görücüye çıkmadı ama çok tatlandı teyzeleri

kızlar hiç alakası olmayacak ama yaş bamyayı nasıl yapıyorsunuz acil yardım istiyorum kuru bamyayı yapıyorum ama yaş bamyayı daha hiç pişirmedim eşimin canı çekmiş almış oruç adamcağız pişirmek lazım

kızlar merak ettim normal yatakta ya da kendi yatağınızda nasıl uyuyor bebişleriniz
bizimkisi o kadar dönüp hareket ediyorki normal korumasız bir yatağa koysam hemen düşer aşağıya ya da kendi yanımızda yatırsak önce bizi iterek atar aşağı sonra peşimizden kendisi

selamlarrr
ya evde akşamları boş oluyorum ama evdeki neti sevgili eşim yapmadığı için hala beklemedeyizz(
şu saate kadar da yazamdım işlerden dolayı ne konuştunuz ne yazdınız çok merak ediyorum

canım benim oğluşta çok deli yatıyor o yüzden beşiğindeki kocaman yatıramıyorum çünkü son zamanlarda gece olsun gündüz olsun uyanır uyanmaz ayağa kalkıp inmeye çalışıyor sarkıyordu o yüzden ayrı yatırmaya başladık kocaman iki kişilik yatakta yatıyor ama düşme ihtimali olan her yer koca koltuklarımın minderleriyle korum altına alınmış durumda yakında tek kişilik yatak alacam ama kenarına özel bir koruma yaptırmayı düşünüyorum bakalım nasıl olacaksa

Remedios daha yeni koydum linki canım.Bir önceki mesajımdan bakabilirsin.

Bende korkuluksuz yerde yatıramıyorum kesinlikle düşüyor.

hatta gündüz karyolasında yatırdım kafasını kenarına çarpmış.mecburen biz bi züre park yatakta yatıcaz.
park yatak bu yüzden bulunmaz nimet oldu bana.böyle haşarı kızım olcağı içime doğmuş demekki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…