2008 Kasım Anneleri

ebukacım bende bebek yağı kullanıyorum bence faydası çok ben önce duş alıyorum snr karnımdan başlayıp diz kapagıma kadar sürüyorum daha snr tekrar suyun altına saniyelik giriyorum bebek yagının ten ve su arasında kalması lazım mış makbulü buymuş :1rolleyes:

tunaydın hamısler ben geldımm
eylul dogum gunun kutlu olsun canım
mevzuu bol bugun maasallah neyse baslayalım

dun tetanoz asısı ılk dozunu oldum soylemıslerdı zaten ama hafıf gecer sanırıyordum kı gece hıc kolumun ustune yatamadım ve kolum sıstı
ama bugune daha ıyı sanırım yarına bırsey kalmaz

epılasyon ısınde hala agdaya devam edıyorum
zaten kuafore gıdıyordum sanırım son zamana kadar kuafore gıtmeye devam ederım
kuafor kadın doguma 1 hafta kala son agdanı yaparız sonra kırkın cıkınca yaparız dedı guvenıyorum kadına
cok temız kısıye ozel kullanılıyor her turlu malzeme zaten
utanma meselesıne gelınce ılk baslarda bende cok utanıyordum ama kadın bana senın kolun ya da karnından farkı yok oranın benım ıcın aksama kadar 10 kısıyı goruyorum artık cazıbesı yok dıyor

oglusum hareket edıyor ozellıkle sırt ustu yattıgımda sanırım rahatsız oluyor kı daha cok hıssedıyorum hareketlerını
ama esım elını koydugunda karnıma hareketlerını kesıyor esım de benım oglum osmanlı babasına karsı cok saygılı onun yanında edeplı duruyor dıyor

ayak sısmelerım ve sıddetlı topuk agrım benımde deam edıyor yuzum ve parmaklarım sısmedı hala yuzuklerımı takıyorum ama topuk agrım ıcın 3 tane farklı ortopedık ve masaj yapan ayakkabı almamıza ragmen fayda etmedı sanrıım bu sekılde sonuna kadar devam edecek ıs yerınde duz terlık gıyıyorum ve cok sık ayaklarımı soguk suyla yıkıyorum ıyı gelıyor

aksamları anneme daha sık gıtmeye basladım ıs cıkısı yemek ısıyle ugrasmak yerıne annemde yıyıp eve gecmek ısıme gelıyor annemde esımde halınden memnun hıc sesımı cıkarmıyorum

yatıs pozısyonu zaten 1 aydır alamıyorum havaların ısınmasıyla daha zor olmaya basladı elımde yastıgım gezıyorum evde gecede belkı 6-7 kez kalkıyorum ama oglusum saglıklı ve ıyı olsun da herseye razıyım

Malesef aynı şeyi bana da kayınvalidem yapıyor kızlar. Ne zaman gitsem "amma da şişmişsin gene" diyor. Bi de "Ebru kızım, demek sende potansiyel varmış, popon falan da kocaman olmuş baksana, sen incecik kızdın, bikaç ay sonra ne olacaksın" diyor. Kocam da canım ya, beni rahatlatmak için kırk takla atıyo. Ben de "E olacak o kadar anne, hamileyim herhalde, her yerim büyüyecek tabi ki" diyorum. Uyuz ediyo beni. Ama umursamamaya çalışmak lazım kızlar. Boşverin, hamilelik bitince nasılsa vereceğiz bu kiloları. O yüzden eşimin dediği gibi "Aşkım, hayatının hiç bir döneminde, bu kadar rahat yemek yemiyceksin, canın ne istiyosa ye, çünkü doğumdan sonra biraz zor yersin" :)))))))))))))))))

ya su kılo mevzusuna gelınce sınır oluyorum bana bu mevzu hakkında dalga gecercesıne yorum yapanlara

sonucta ben hıcbır zaman sısman olmadım zaten 47 kıloda hamıle kaldım ve su an 6.ayıma gırdım ve 52 kıloyum
amcamın gelını cok kılo aldıgımı ıddıa edıyor dıkkat et kıs bıraz yedıklerını dedı bana
ben de bebegım ıcın sekılsız bır vucuda razıyım yeterkı o ıyı ve saglıklı olsun dedım bozdum bıraz
kendısı balon kadar olmustu hamılelıgınde ama ıste sınır etmek ıcın ugrasıyorlar

dark kolay gelsın canım ben hıc ev ısı yapamıyorum ya maasallah sen yapmaya kalkmıssın
dıkkat et ama sonra agrıların falan olmasın
esım sagolsun gunluk ıslerde yardım edıyor ama bu hafta sonu yardımcı alıcam bende eve
mısafırım gelecek yemeklı bıraz evı toparlasın dıye hemde esım rahat etsın adamcaz
hos ınsanın kendı yaptıgı ıs gıbı olmuyor bırıne sunu sunu yap demek zor gelıyor bana ama bır sure ıdare edıcez sanırım

ağrıya gelince benimde sırtım ağrıyor hele arabada falan
oturunca çok ağrıyor zaten şu sıralarda kullanamıyorum
sırtıma yastık falan mı koysamm

kalimerocum en iyisini yapıyorsun canım yemek konusunda
bende anneme yıkılıyorum o da zaten gel gel diyip duruyor
eşimde orada yiyoruz sonra eve geliyoruz tatlı meyve derken
yatıp uyuyoruz en iyisi ve temizi bu bence

bu arada eltimin doğumuna tam 9 gün kaldı kızlar ikinci kızı geliyor
ama karnı erkek gibi duruyor diğer kızıda 2 yaşında hemen
hamile kaldı arka arkaya ikisini bir çıkaracak aradan
bugünde nts ye girmeye gitti eğer doğuma almadılarsa

nereye kaçtınız kızlar yaa

yemek yedım geldım
oglusum acıkmıstı

annemle cok yakın oturuyoruz annemde yalnız ve bana uzuluyor zaten hala calısıyorum dıye
soyluyorum calısmam benım ıcın cok ıyı dıye ama anne ıste uzuluyor
hergun ısten cıkmadan arıyorlar hadı gel dıye
ısıme gelıyor benmde gıdıyorum esımde gelıyor ye ıc aksam yuruyusu ıle eve gecıp yatıyorum

ıyı kı annem yakınımda yoksa ne yapardım bılmem

kızlaarrr...bugün doktora gidince sorucam ama önce size bi sorayım...saçlarımdaki beyazlar hortladılar...Kendimi büyükanne gibi hissediyorum..:)))Aranızda saçlarını bu aylarda boyatan varmı?

ayy kızlar yaa ekim annelerinin göbüşlerine baktım şimdi..ya biz bir ay sonra böyle mi olucaz ..o kadar güzellerki bi ara bakın valla..

bu arada şu uyku meselesinden çok dertliyim..uyuyamıyorum..gecede 10 kez su içmeye tuvalete kalkıyorum..birde sıcak o da uyutmuyo deli olucam..

ya kızlar walla üzülüyorum sorun yaşıyosunuz farklı farklı.ben ne kilo aldım ne elimde ayağımda şişme var ne uykusuzluğum var hatta deliksiz uyku çekiyorum gece nede ağrım var.sanki normal zamanımda gibiyim.hatta göbeğimi görüp de 5 aylık olduğumu söylediğim kişiler kiraz çekirdeğimi yuttun sen diyolar bana.yanlız herhalde sıkıntılı ruh halim rüyalarım yansıyo garip garip rüyalar görüyrum geceleri.dilimi kafamı esiyolar zehir veriyolar falan bana sıkıntılı şeyler görüyorum hep.

kızlar buarada benim bebiş de kıpır kıpır görseniz tekmeleyince ayağını avucumda hissediyorum resmen.ama babası bir göremedi daha.eşim nezaman elini koysa hiç hareket etmiy sinir oluyo bizimki bende seni yadırgıyo işte daha çok ilgilen oğlunla diye kızdırıyorum onu:)))

bakalım cuma gidiyoz doktora neler diycek doktor?

soylemeyı unuttum

bugun bızım evlılık yıldonumuz :asigim:
kocacımla dısarıda basbasa yemek yıyecegız coksekeriremsu
sonra evde ona hazırladıgım surprızle karsılacak coksekeriremsu

ınsa allah bır daha kı yıldonumumuzde saglıkla oglusumuz kucagımızda olacak

minik kalimero evlilik yıldönümünüzü bende kutlarım..Allahım sağlıklı, sıhhatli, nice yılları eşinle bebişinle kutlamanı nasip etsin inşallah...

Bende süpürdüm evi ve yemeğimi yedim(Bu sefer çeyrek ekmek) veeee geldim.

Ay benimde annem burda olsa bende her gün ona giderdim ne de iyi olurdu walla.

Ebuka kayınvalidende gençliğinde senin kadar güzel bir hamile değildir belki o yüzden böyle iğneli konuşuyodur

Yani kime ne ne kadar aldık verdik.Sanki biz kendimizi bilmiyoruz.
Bende hayatımda hiç şişman olmadım.Warsın şişeyim birazda bunu görelim.Napalım bebklerimiz iyi olsun yeterki.Vücut ihtiyaç duyuyor ki istiyor değil mi?

Liva ben bebe yağını ıslak tenime sürüyorum.Bence bebe yağıyla vücut arasında kalması gereken su.

Sen nerden duydun bebe yağı suyla vücut arasında kalmalı diye ?
Önemli olan nemi hapsetmek.Bu da en güzel nemliyken krem yada bebe yağı sürmekle oluyor da.:

Hilalcim Nazlımelek bitkisel bir boyayla boyadı saçlarını.Ben henüz boyama girişiminde bulunmadım.Benimki röfle diye cesaret edemedim ben.Biraz daha beklicem.

Eylülcüm bizde şişelim canım :)) Daha 9 aylık olunca nolcaz acaba :)))

Minik kalimerocum nice mutlu yıllara ailenle birlikte canım.İnşallah seneye bebeğinizle birlikte kutlarsınız.

Atatanem insanın psikolojisi çok etkiliyor rüyalarını.Bende canım sıkkkınken tuhaf rüyalar görürüm.

merhaba kizlarr herkeze..bazen sirf rüya görememk icin uyumak bile istemiyorum..
netten bakiyorumda,hamilelikte bu tür kabus tarzi rüyalar göruürmüz bicok kadin..
bugün cok sicak burasi ya,daha evimide süpürmedim..
gidi maccik s¨üpürmeye calisiyim,hic canim istemiyor ama..

Dark hiç üzülme canım. Bak ben de annemle aynı şehirde yaşıyorum ama aramızda 45 dakika mlesafe var. Gerçekten annesiyle yakın oturanlar çok şanslı. Bunun kıymetini bilin kızlaaaar

kızlaaaarr buluşma haberlerinde adana ev buluşmasında escapemiz
kk üyelerni evine davet etmişjeyyar yemekleri döktürmüş ha birde nasıl yiyorlar
gözümüze baka baka:dilcikar: bu arada süarda onlara katılmış çok güzel fotoğraflar
var escapecim sen ne kadar güzelmişsin bir de benim gibi tombişsin:)a.s
bu arada o döktürdüğün pastalardan bende istiyorumm:1rolleyes: ayy
kızlar keşke hepinizde ankarada olsanız da bende sizi evime davet etsem yaa
ne güzel olurduŞeniz ama hepimize yemek yetiştirebilirmiydim bilmiyorumgamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…