2008 Kasım Anneleri

ecemimcim 9 aylıkken doktora gittik en son 9 kg 70.5 cm di ve doktorumuz yaşıtlarıyla aynı oldu artık dedi.ondan memnunum ama diğer gelişim özellikleri ben mi çok şey istiyorum acaba?ben 10 aylık yürümüşüm,ablam 9 aylık yürümüş ondan bizimkini de erkenci olsun diye bekledim galiba

nazlımeleğim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,nice senelere inşalalh :))

bugün temizlik yapacaktım ne güzel,hatta annemi çağırdım,deidm gel kızı oyala,bende temişzlik yapayım.tam başladım tak misafir geldi.biraz önce gitti.yarın akşam Almanyadan misafirlerim geliyo.cumartesi dönecekler.temzilik,ikram vs... iş çokk gene :))

canım şimdiden kolay gelsin bebekle misafir ağırlamak çok zor oluyor malesef bu arada maşallah kuzuna annesi senin kız pek kibar ve narin olacak... bu arada genellikle bebekler yaşlarında yürüyorlar çok nadirdir erken yürüyenler hazır olduklarında yürüyecekler işte o zamanda vay halimize...

bu arada bamyamda pek güzel olmuşa benziyor tadına bakmadım ama kesinlikle görüntüsü harika...

Ben de çok özledim kızımı bugün. Dün gece ne kadar uyutmasa da mızırdansa da yine böyle bir geceye hazırım. Hani reklam şarkısı var ya. Onu değişik uyarlarsam; Kızım yanımda olsun bana bişeeey olmaaaz.
Şimdi giderim öpim öpim öpim kızım derim hemen ağzını kocaman açıp bana uzatır. Tüm yorgunluğum uykusuzluğum geçer. Bebişi yanında olanlar benim için öpsünler bir kere bebişlerini. O güzel zamanların kıymetini bilin. Yanında olmadığım her dakika bişey kaybetmiş gibi hissediyorum kendimi. Ayyyy ağlıcam galiba yaaaaaaa

julicimyapma canım yaa
valla çalışan annelere Allah kolaylık versin her zmaan bunu söylerim

bende bamyakızartması yaptım dün akşamaldım pazardan akşamdenedim pek beğendim bugünde biberle beraber sarımsaklı dip soslu yaptım gayet güzel gözüküyo bakalım

selam hanımlar,
orucumu açtım çayımı kaptım geldim..
maytabım bamyanın kızartması oluyormuymuş ilk defa duydum.. yoksa paarda büyük büyük satıyorlar onlar kızartmalıkmı?.. soslu kızartmada güzel olur gerçekten..

evet nazlıcım pazarda büyük büyük satılanlar kızartmalıkmış
geçen sene söylediler banada güzel oluyo diye dün pazarda görünce aklıma geldi yarımkilo aldım

ay bu çocukların çenesi 1 sn durmuyo yaa göya oynuyolar kafam şişti valla

bamyanın kızartmasını bende duymamıştım ama yemeğim çok güzel olmuş çayımı içiyorum bide içtim oğluşu yine doyuramadım akşam bizimle pide felan yiyor bamyadanda 4-5 tane yedi 4-5te üzüm öğününü yine bitirmedi

bamyayı severim ,güzelde yaparım ,buzlukta var yarın biber dolması yapıcam ,öbürgünde bamya yaparım ,

darkcım cerene kocaman maşşallah ,benim kız daha tay tay duramıyor ,ama elinden tutunca yürüyor ,koltuğa tutunup kalkıyo ,koltukta yürüyor ama tay tay deyince oyun sanıyo zıplıyo ..kaydirigubbakcemile3

eylülüm kutlarim canim 10.ayinizi.

saphiracim kolay gelsin canim,annen var ama nasil olsa yardimci olurlar sana.

benim pasanin elinden tutunca cok komik yürüyor ayni yunan askerleri gibi ayagin birisi havalara
kalkiyor:) bazen babasi dal geciyor anasinin irkina cekmis bu diye cok gülüyorum o zaman :)))

nazlim afiyet olsun canim,bende alicam simdi cayimi ohhh mis gibii icimm..

ecemim sen napiyon seker?iyisindir insl.

cagancuk hg.canim iyimisin diycem ama cikmisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…