2008 Kasım Anneleri

geldim geldim valla
tekrarda hoşbulduk kızlar
sabah bir girdim yazdım sonra akşam üstü bir bakınayım dedim ama açmamla kapamam bir oldu neredeyse.
tatili çok seviyorum ama bir de geri dönüşü o kadar zor ki. giderken bir dert dönünce ayrı bir dert. sağlam iş birikmiş toparlıcam diye canım çıktı ama hala iş bitmedi tabi.
evet resimler resimler :)) diğer tarafa ekleyeyim birkaç tane benim cimcimenin resimlerinden .

bu arada 10. aylar evlilik yıldönümleri kutlu olsun kızlar
sanırım hediyeler de alınıp gönderilmeye başlanmış ben daha bakamadım bilem
bizim orada beğendiğim birşey vardı öğle arası kaçıp bir bakayım dedim ama yok

yok safişcim ya açtım okuyayım geçmişi diye ama ölece kaldı geçmişe bilem bakamadım iş yerinde

varya safiş ne kulakların çınladı senin
tatilde bir talihsizlik serüvenidirki aldı gitti bizi
önce benim telefon ardından da eşimin ki kafayı yedi
tüm irtibatımızı annem üstlendi ama sınırlı kişilerle
bin pişman oldum yanıma senin telefonunu baştan almayışım
eşim diyor ki senin kk dan bir arkadaşın vardı istersen çeşmeden erken ayrılalım görüşün Tabi bunu çeşmeden çıkacağımız gün akşam üstü söylüyor :))
dedim geç kaldın be kociş baştan irtibat kurmam gerekiyordu onu da beceremedik zaten ..

kısmet ben yine gelicem o taraflara bu sefer baştan yapıcam planı
şansımıza çeşmede hava da denizde süperdi
ılıcayı nadir sakin görmüşümdür Duru nun şansına 2 günde deniz çarşaf gibiydi ve bir ara yaprak kımıldamadı neredeyse ..

kızlar merhaba herkese..giremedim son günlerde..mailde sorun vardı..neyseki halloldu..

bir koşturmaadır hiç bir şeye yetişemiyorum son günlerde..tuna bugünlerde sürekli düşüyor..anlamadım..

3-4 gün önce sandalyeye tutunurken gözümün önünde kafa üstü çok kötü düştü..hastaneye

götürdük..film çekmediler ama takip ettik..şükür bir şey oladı..bugün de emzik ağzındayken yüz üstü

mindere düştü...ağzı bi kanadı ki..durduramadımheryer kan..bir de gün içinde tekrarladı..diş eti

sanırım..ahiç yalnız bırakamıyorum..yemek bile yapamıyorum...çok kötü oldum..allahım sen esirge tüm

yavruları analarına..

yemek sıkıntımız devam ediyor..ikindin öğününü istemiyor..çorbadan sonra yatarken biraz mama içiyor

acaba omu tıkıyor ne dersiniz..

geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir..

lelalcim hoşgeldin tatilden..
dilekcim çok geçmiş olsun.. ay kıyamam tuna bebeğe.. yavrum demekki emzik tam dişetine denk geldi.. Allah korumuş..
benim oğlanlada çorbadan sonra yatarken devam sütü iiyorlar biraz..
bizim şimdi sabah kahvaltımız bu ara peynirli pekmezli kahvaltı mamasından oruç olunca bizimle kahvaltı olayı şimdilik yok.. 11 gibi uyuyorlar 1de kalkınca birr danone yiyorlar.. biraz oyun felan 3 yakın çorbalarını içiriyorum yatırırkende devam sütümüz ama 50 cc felan içiyorlar bazen 100 oluyor..
sonra 5,5-6 da uyanılıyor akşam bizimle az bişeyler yiyorlar yatmadan öncede gece muhallebisi yada şimdi lerde 6-12 aylık süten veriyorum gecede bir iki kere süt için uyanılıyor..

nazlıcım ben de mi değiştirsem öğünlerini bir denesem en azından..bizim şöyle

10 gibi kahvaltı..niraz uyuyor..emziriyorum yatarken
1,5-2 arası çorba
4 e kadar uyumuyor..uyurken 150 cc kadar mama

uyanına 1 babymix veya benim yaptığım yoğurt ama eskisi gibi değil..1 tane bazen 2 ye yakın.

iftar satti masada çok az tadıyor malesef..
9 gibi muhallebi

hepsini zorla yiyor..oyunlar kliple reklamla babayla hepsinden de biraz bırakıyor..dişide çok kaşınıyor ondan sanırım..buna daşükür..ama tuna ş,mdiye kadar hiç kaşığa saldırmadı..bir debugünlerde meme istiyor aralarda veriyorum çok şaşırtıı onu da hiç istemezdi.

canım kıyamam ben ona inan benim oğluşta çok düşüyor çünkü hiç yerinde durmuyor öyle yürüme telaşı içinde
bu arada devam maması süt tok tutar canım kolay acıktırmaz ondan ikindi öğününü yemiyor olabilir

Selam kızlar

Arkadaşımdaydık yeni geldik,gelir gelmez giderken darmaduman bıraktığım mutfağımı topladım.

Sobra hemen buraya geldim.

hoşgeldin ama kaybolmuşsun bile...

lellalcim bende güzel kızımın hediyesini yollamak için senin gelmeni bekliyordum yarın biraz işim var ama çarşambaya yollarım artık ikinizide öpüyoruz

lelacim hoşgeldin canım ,sezonu senle kapattık böylece ,artık kış kendini hafiften göstermeye başladı sende tatili bitirdin döndün ..hoşgeldin tekrar ..

dilokscum geçmiş olsun canım ,benimde gözüm hep üzerine ama malesef ne kadar olsada kaşla göz arası düşüyolar ..

darkcım hoşgeldin
dilekcim geçmiş olsun tuna bebeğe
sürekli düşen çocuklar için bişey yapılıyodu ama aklımda kalmadı

valla maytabım bilmiyorum ne yapacağım..bir yerlerde yanlışmı yapıyorum..özellikle yemek konusunda..tamam bebek hareketli olur düşer vurur ama neden hiç birşeye vakit bulamıyorum..çok anneci oldu galiba...daha sakin olmalıyım..ramazanın da etkisi var galiba

nazlımelekcim sağol canım ,10. ayımız ayın 5 inde bitti ama benim takvim diğer aya kadar hep o ayda kalıyor .şimdi 11 bitene kadar 10 yazacak ,ay var gün yok :)))

ay kızlar biraz deşaj oldum sanırım..teşekkür ederim ilginize bilginize paylaşımınıza ..2 si de uyuyor..bir sigara içtim..şimdi uyku vakti..yarın görüşürüz ..iyigeeler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…