2008 Kasım Anneleri

dilekcim aslında öğünlerinizde iyiymiş ama az yiyor diyorsun..
bazen benimkilerde uyanınca bazen süt içiyorlar mızıldanınca mecbur veriyorum.. çorbayı içerken ağızlar kitleniyor bu sefer .. ama genelde güzel yiyorlar maşallah diyeyim yemedikleride zormuş yesin diye büyük çaba sarfediyorsun bütün gün aklın onlarda oluyor bişey yemedlier diye..
düzeniniz iyi bence dişten iştahı kesilmiştir..

hoş bulduk kızlar
evet sanırım sezonu kapatan ben oldum dicem ama andina gidiyor kocişinin yanına
o yine kaçamak yapar :))
dilekcim sende hoşgeldin tatlım
tunaya da geçmiş olsun aynı şekilde düşüş sonrası ağız kanamasını bizde yaşamıştık
aman bişeyi yokmuş çok şükür
bu arada ben artık devam sütünü sadece sabah kahvaltısında 90 cc ve gece yatarken 120 veya 150 cc olarak veriyorum. onun dışında öğünlerini yiyor .. süt alırsa yemeğini yemiyor bu sefer

dilekçim aslında biz çok şey mi veriyoruz diye düşünüyorum bazen bende bugün sabah kahvaltı 9:30 gibi ama 5-6 kaşık zorla yedirebilmiş bakıcımız
11de uyudu 12:30 da kalktı 1de çorbasını içirdim saat 3 te elma püresi ceviz ve 2 bebe bisküvisi ile yaptığım karışımdan yedirdim saat 3,5 ta uyudu 5te kalktı 6da çorba içirdim tekrar iftarda 4-5 bamya 4-5 üzüm ve azcık pide yedi yatarken muhallebisini yaptım ama bitirmedi çok az yedi beni emdi bugün maşallah çok güzel yedi ama her zaman böyle değil ve savaşımız devam ediyor o yüzdende bakıcımız yediremiyor okullar tam açılınca ne yapacam bilmiyorum

Diloks hoşgeldin canım kapsama alanına girmişsin şükür :))

geçmiş olsun Tunacığıma ya çok üzüldüm.Cerende bi ara öyleydi sürkli düşüyordu.
Bende nazar vede yürümeye çalışmalarına bağlıyordum.Birde ceren uykusu gelip uyumayınca sersemliyor.
Ençokda emzik kanatmış ya o üzdü beni.Ayy insan öle kanı görünce çok kötü olur.

Melis Ecenin 10. ayı kutlu olsunnnn

Seyra beril 9 aylık mı oldu?Bizimkilerden sonra mı doğdu canım?Sizinde 9. yada 10 hangisiyse kutlu olsun.

iyi geceler dilek eylül dinlenin
ben sahur hazırlayacam biraz daha zaman geçsin diye bekliyorum yatıp kalkmak çok zor oluyor tekrar uyuyamıyorum okulada enken gidiyoruz

iyi uykular kızlar
bende kaçayım kızın çamaşırlarını yıkadım onları asayım yarın giyeceklerimi ütüleyeyim
ne çamaşır ne de ütü bitiyor yarabbim

Kızlar bebekleriniz gayet güzel yiyor.Onlar daha küçük biliyorum sizin gözünüz doymuyor ama onlara yeter.

Benim kız öğlen çeyrek kadar muz yedi.Üstüne 2 yemek kaşığı yoğurt içine 3-4 cici bebe 1 tatlı kaşığı pekmez.

Akşam yemekten ise yemedi.

biz genelde 2 öğün yiyoruz.

1 öğün kahvaltı , meyve veya yoğurt oluyo.
Akşamda yoğurt yememişse yoğurt veya yemekti çorbaydı ne varsa

10. ayina giren bebisleri kutluyorum
bizim mustafada cok huysuz hic durmuyor ama daha sürünme felan yok o yüzden simdiye kadar hic düsmedi sadece bir kere yanimda yatarken yuvarlanmisdi yatakdan
ya bir bebek hicmi gündüz uyumaz ya benimki hic uyumuyor iki kere sadece 10 dakika anca gece süper uyumasi lazim dersiniz o zaman gecede cok kalkiyor ya iki gündür gece iyiydi simdi yine durmadan mizirdaniyor üff biktim valla ya

ne çamaşır biter ne ütü inan günde en az üç kez üst değiştiriyorum çünkü benim oğluş önlük hastası ne yaptıysam taktıramadım her öğünümüzde savaş gibi geçtiğinden onun üstü benim üstüm hep batıyor

darkcım bakıcı teyzemiz 1i itibariyle başladı o bakıyor eve geldiği için kızımda evde
okula 9 da gidiyoruz 1e kadar okuldayız ama 12:30 dan sonra yavaş yavaş kaçıyoruz sende biliyorsun yaptığımız hiç bir şey yok ilk bir iki saat kitapları inceleyip kaçıncı raporumuzu tuttuk ondan sonra boş boş oturuyoruz bide ramazan çayda içemiyoruz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…