2008 Kasım Anneleri

benim kızda mızıldanıyoooo

Ecemim bizde 9-12 çalışyoz.
Walla Bende Cerenle gidiyorum ya baya zor oluyo.Sürekli gezdir diyo,sonra yere oturmak istiyo.beton bizde yer.Buz gibi.

Mustafanın uyku düzeni iyi olur inşallah Elifsevdecim

Nazlımelek daha park yatağın üstündemi yatıryosun sen? Ben 6 aylıkken alta geçşrdim.

Teşekkürler eylülcüm
Çok güldüm ya demek oyun sanıyor :)))
darkcim masallahh cerene canim,sahidende kocaman olmus.
Evet teyzesi büyüdü genç kız oldu :)

Zaman su gibi geçmiş değil mi:) Biz bunların ergenlik sorunlarınıda konuşcaz bu gidişle. alkisalkisalkis

MMMfcim senin kuzular nasıl?

iyiler çok şüküür darkcım
ama bütün gün beynim kemiriliyo valla memo çığlık atıyo fatih ondan beter bebek oda atıyo günlerimiz çığlık çığlığa geçiyo işte
benim bıdık alttan ön kesicilerin yanından 3. dişini çıkarıdı sırada üstler yokmuydu yaw

ayy kızlarr ya çok kötü hastaydık yaa ishal olmuştuk ikimizde
anneme gittik oradaydık işte ama çook şükür iyileştikk
şimdide sahuru beklorumm kalkamıyorum yoksam
yavrum çok geçmiş olsun bende dedim bu sokaki geziyor galiba
tahmin ediyorum ne kadar kötü olduğunu yiğit olmuştu arkasından benim koca
tez zamanda iyi olun inş.

bu arada asorti nerelerde bugün yine hiç uğramadı

beni merak eden kız kardeşlerime çook tşk ederim hepinizi sefiommopuyorumnanaktan

Diloksçum çok geçmiş olsun cnm Hay Allah ya,öyle ağzı kan içinde filan yazmışsın çok üzüldüm cnm.zaten sen tunayı hiç yalnız bırakma,yemekte olmayıversin cnm ya,kahvaltı,tost,makarna ne bileyim basit şeylerde yenir sonuçta.yazık kuzuma yaa

Lelalcim senin vedalaşıp gittiğin gün biz burda denk gelemedik.ben bir açtımki sen gitmişsin.telefonların dışında güzel olmasına çok sevindim tatilinizin :)) çeşme genelde çok rzgarlı bir yerdir,özellikle alaçatı.ılıca da dalgalı olur ama çarşaf gibi de olur,o zaman da tadından yenmez olur zaten.Bir dahaki sefere görüşmek üzere diyelim cnm napalım kısmet değilmiş :)

asortiecim sizin ishaliniz devam mı ediyordu hala yaa,hayret bişey ayol,hakikaten mikrobik bir salgın var.sulardan mı acaba ya.atlattığınıza ç.ok sevindim cnm

mmmfcim 3. dişiniz hayırlı olsun cnm,bakalım bizimki ne zaman çıkaracak 3. yü :) alttan iki kesiciyi çıkarttı,1 ay oldu başka ne gelen var negiden :)) bazı bebneklerin köpek dişi bile çıabiliyor cnm,sıra mıra pek geçerli değl mi ne? :)

herhalde safişcim sıra falan yok fatih sıradan çıkarmıştıda 11 aylık çıkardıydı ilk dişini 1.5 yaşında ağzı tamamdı peşpeşe çkarmıştı ve hiç anlamamıştım
memo maşallah canlı yayınla çıkarıyo çıkarırken benide yiyo aziiiiiiiii aziiiiiiiiii diye

safiş kız ne diicem geçen günbizim burda hidiv kasrı var ordan arabayla geçiyoruz yolkenarında bibebek bizimkiler kadar annes bbası
bebeğe baktım geçerken aynı oki
ööle bakakaldım o kadar benziyoduki şaşırdım acabamı dedim gelicem falan diyodunya
ama diilherhalde dimi:))))
içimize işledik birbirimizin

gunaydınnn
dun ce deyıp bır daha gelemedım
doktora gıttım testler sonuclar derken gec oldu
tapu daıresınde de ısım vardı ona da ugrayınca aksam oldu zaten

benım kan degerlerım cok dusukmus ve bu da mıde bulantısı yaparmıs
ama bunun yanı sıra bır salgın oldugunu ıshalın sebebının de bu oldugunu soyledı doktor
herhangı bır ılac vermedı maden suyuna devam edebılırsın dedı ama kansızlık ıcın
ılac verdı bır suru kı o ılaclar daha cok mıde bulandırıyor

neyse oglusum daha ıyı ama cok hareketlı
sanırım ben keyıfsız oldugumdan yetısemıyorum hareketlerıne
zaten su sıralar yemek kokularına tahammulum yok oglusa corbasını bıle annem yapıyor
dıkkat edın kızlar cok kotu bır sey bu yatırıyor ama baktırıyor da hanı oyle bısey
neyse bakayım ne var ne yok

günaydınn
bende geldim dilerim bugün cee diyip kaçmam bende biraz sohbet edebilirim.
gece öle böle derken yine yatmam 2 yi buldu tabi sabah kendimi sıyırdım yataktan.
birde bu ufaklıklar acaba rüya görüyorlarmıdır ne dersiniz kızlar???..
sabah odasına gittim uyandırmak için bir baktım kafayı sağa sola çeviriyor ağlmaklı surat sonra başladı zaten ağlamayla anne arası bişey demeye.hadi kızım kalk diyorum yok artık 2-3 dk sonra gözlerini atı gülüyor şebelek. kabus mu görüyordu ne ??

Geçmiş olsun minik im hayırdır. Ay senin bu sağlık sorunların bitmedi be kalimerocum. Hamileyken bşka doğurduktan sonra başka. Neyse Allah daha büyük dert vermesin.

Kızlar dün gece Banusu da ilk yataktan düşme olayını gerçekleştirdi. Yanımda yatıyordu. Annemdeyiz ya eşim de yok gece yarısı yanıma ldım. Öyle uyumuşuz. Gece yarısı pat diye bir ses sonra bebek ağlaması. Bir gözümü açtım kızım yok. Yan döne döne yatağın başındaki aralıktan aşağı düş sen. Hemen kaldırdım, su içirdim, dua okudum sakinleşti kuzum. Ama sevindiğim nokta annem oraya yere yastık koymuş. Kızımın da kafası kocaman yumuşacık yastığın üzerine gelmiş neyseki. Sadece biraz korktu. Ama annem eğer yastık koymasaydı, kalorifer vanasına gelecekti başı ki düşünmek bile istemiyorum. Babamıza da bu küçük olayı söylemeyi düşürnmüyorum. Şimdi iki hatun kişi bir çocuğa bakamğıyorsunuz olacak. En iyisi hiç gerek yok.

ay juli valla annen iyi düşünmüş yastık olayını
aman diyorum yani..
neyse geçmiş olsun.
bu arada bencede hiçç gerek yok eşine sölemeye. :)

kalimerocum ya sana da geçmiş olsun tatlım
toparlayamadın kendini .. anladığım kadarıyla çok hassas bünyen var.
inşallah en kısa sürede atlatırsın tatlım.

Geçmiş olsun minik im hayırdır. Ay senin bu sağlık sorunların bitmedi be kalimerocum. Hamileyken bşka doğurduktan sonra başka. Neyse Allah daha büyük dert vermesin.

tsk ederım canım
evet benım cok hassas bır bunyem var ama sorun aslında bu degıl
ben zaten rahatsızlıgım varken yanı tedavı asamasındayken hamıle kaldım
hem kendı hastalıgım hemde zor bır hamılelık derken dogum sonrası ısbası vs
bunye dayanmıyor
sureklı arıza verıyor ama bakalım nereye kadar gıdecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…