- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #39.101
Teşekkürler eylülcümbamyayı severim ,güzelde yaparım ,buzlukta var yarın biber dolması yapıcam ,öbürgünde bamya yaparım ,
darkcım cerene kocaman maşşallah ,benim kız daha tay tay duramıyor ,ama elinden tutunca yürüyor ,koltuğa tutunup kalkıyo ,koltukta yürüyor ama tay tay deyince oyun sanıyo zıplıyo ..kaydirigubbakcemile3
Evet teyzesi büyüdü genç kız oldu :)darkcim masallahh cerene canim,sahidende kocaman olmus.
Zaman su gibi geçmiş değil mi:) Biz bunların ergenlik sorunlarınıda konuşcaz bu gidişle. alkisalkisalkismaşallah kızıma yaa ne kadar büyümüş ne tatlı olmuş kuzucum
ay bunlar ciddi ciddi büyüyorar gözümüzün önünde ya zaman nasılda geçiyor bu topiği ilk açtığımda darkın yazısı çıkıyor ya onu okudum az önce bulantılarım yeni başladı keseyi yeni gördük falan bir de şimdi bak kızını yürümesinden konuşuyoruz koca kız olmuş albümlerine bakıyoruz vay bee
MMMfcim senin kuzular nasıl?
yavrum çok geçmiş olsun bende dedim bu sokaki geziyor galiba
tahmin ediyorum ne kadar kötü olduğunu yiğit olmuştu arkasından benim koca
tez zamanda iyi olun inş.
bu arada asorti nerelerde bugün yine hiç uğramadı
Geçmiş olsun minik im hayırdır. Ay senin bu sağlık sorunların bitmedi be kalimerocum. Hamileyken bşka doğurduktan sonra başka. Neyse Allah daha büyük dert vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?