2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar

dilokscuğum tunaya çok geçmiş olsun

kalimerocuğum sana da geçmiş olsun

juliciğim size de geçmiş olsun çok dikkatli olmak lazım ben park yatak dışında yatırmıyorum korkudan

lelalciğim o kabus olayı dün gece bizde oldu
yağuz uykusunda ıhıı ıhıı ıhıı gibi korkuyla dolu sesler çıkardı bir müddet
uyandırsam mı diye düşündüm sonra acaba daha çok korkar mı birden uyandırınca bıraktım kendi haline
sonra da pişman oldum kabusun içinde bıraktım çocuğu diye

Günaydınnnnnnnnn şekerlerrrrrrrrrrr!!Naparsınız bakalım?ne var ne yok?,

Yavv ne diycem hamile kalınca sigarayı bırakmıştım.Doğumdan sonra da 6 ay kadar hiç içmedim.sonra arasıra arkadaşardan filan tek tük içtim.BU Sıralar canım acayip sigara çekiyor.Ama eşim de bıraktı ben bıraktım diye.Başlamak da istemiyorum çıkmazdayım çok fena..

lelalcım tsk ederım canım
hosgeldın maasallah duru hanımın fotoları cok guzel
umarım hersey cok eglencelı ve guzel gecmıstır

hoşbulduk kalimerocum
bizim için pek dinlenmeli bir tatil olmasa da ( saolsun cimcime sürekli kıpır kıpırdı ) ofis ortamından uzaklaşmak deniz havası almak bile insana iyi geliyor.

günaydın kızlar...
lelal bence rüya görüyorlar canım..Benim kızımda uyku arasında suratı şekilden şekile girer arasıra..Bi ağlamaklı olur, bi gülücük atar, hızlı hızlı nefes alır vs..kesin görüyorlar..
julianne geçmiş olsun banusuya..Allahtan annen olabilecekleri düşünmüşte koymuş o yastığı..Allahım sen koru meleklerimizi yarabbim..
kalimero düzelemedinmi canım yaaa...çok geçmiş olsun..

Çitoscum abartmadan iç ille başlamak zorunda değilsin. Tabii içmesen iyi olur ama canın istiyorsa iç hayatım günde 1-2 tane. Ben şahsen öyle yapıyorum da :))) yalnız benim sayı 4-5 e çıktı.

remedios o kadar kötüydü ki hali saçını okşaya okşaya hadi annecim buradayım ben diye diye uyandırdım valla . içim rahat etmedi o haline . sonra babamız aldı onu yatağa biraz yatakta sarıldılar birbirlerine ben hazırlanırken sonra gülücükler atıyor maymun

ben hamleyken günde 1-2 tane içiyordum. nasıl Duru yu kollarıma aldık emzirme süresince 2,5 ay hiç ağzıma sürmedim ama nasıl Duru emmeyi bıraktıysa bende sigaraya başladım tekrar. iyi birşey mi hayır keşke başlamasaydım ama olmadı

Ay Lelalim ya çok tatlı olmuş Duru tam genç kız gibi olmuş. Bebeklikten çıkmış gibi. Çok tatlı maşallah.

teşekkür ederis juli teyzesi.
evet bebeklikten çıkıyor gibi koca dana oldu ama çıkmasın ya ben pek istemiyorum ..
tatilde küçük bebekleri gördükçe onları kucağıma alasım geldi ben onları sevdikçe de adamın biri çılgına döndü. nasıl bağırıyor bana sevme onları diye

kızlar bırakmak zor biliyorum ama mümkünse içmeyin
bizim ofisten bir arkadaşın eşi bugün gırtlak kanserinden ameliyat oluyor kadın perişan oldu üzüntüden
tek sebebi sigara demiş doktor

ay allah korusun remedios..
bu lanet şeyi içtiğim için çoğu zaman kendimden nefret bile ediyorum ama olmuyor, bırakamıyorum..
bu konuda acayip iradesiz bir insanım..

Lelalcimm kızının maşallahı var.Büyümüş cimcime resmen ya tatil yaramış ona..pek de kokokşuz yalnız..

Dilokscum geçmişi olsun canım .düşe kalka büyecekler ama insanın yüreği de kaldırmıyor bu durumları..Hepsini allah korusun.

jUlicim size de geçmiş olsun.Ah bu anneler ne kadar düşünceliler..Yastık süper bir kurtarıcı olmuş..Ben yanıma alınca Yastığı batunun yanına koyuyorum pek aşıp giemiyor yastığı..

Hmm başka başkaa aklıma bunlar kaldı şimdilik..kusura bakmayın ne olurrrr

hilalciğim en azından minimuma indirmeye çalışın günde 1 ya da 2 tane keyif için kahveyle filan şeklinde azaltın

benim eşimde içiyor ondan biliyorum
hayatta bırakmaz o da bir de severek içiyor tutku gibi

ekim- kasım ayının güzel annişlerine günaydın

kalimerocum geçmiş olsun

lelal hoşgeldin canım duru hanımın fotograflarını gördüm koca kız olmuş maşallah

juli sizede geçmiş olsun bi kere zeynep ceylinde düştü allahtan bende yanına yastık koymuştumda başı yastıgın üzerine düştü söyleme kocana erkekler vıdı vıdı canını yer valla ne gerek var

bu arada sigara olayına gelince aman bırakanlar başlamasın hamileligi daha planladıgımda bıraktım 6 ay önce 9 ay hiç içmedim 3 ay kızım emdi içmedim o beni bıraktı bende sigaraya sarıldım ne yapayım bir iki derken devamı geldi yapabiliyosanız içmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…