2008 Kasım Anneleri

aaaa yazdım yolladım gelkdi sanıyorum gelmemiş
hayret bişey
sayfayı yeniliyorum yokum
neyse gene yazayım
julicim geçmiş olsun kuzuma canım
kalimerocum sanada geçmiş olsun canım yaa Allah şifa versin hastalığına biran önce ne olduğunu bilmiyorum ama
gerisini unuttum valla yazarım gene

Ya sahi mi sevmiyor musunuz. Ben de o sıcak günlerden sonra bayıldım yağmura. Hatta bir de aşağı inip çitos un istemediği şeyden yaktım bir tane. Güzeldi.
Tek düşündüğüm evini su basanlar olmuştur. Dışarıda kalanlar ne yapar. Sabah sabah saray da 5 kişi sel de kayıp olmuş. Onlara üzüldüm.

yağmur güzel de
şu kasvetli havası varya yapraklar dökülüyo hüzün çöküyo insana bi türlü mutlu olamıyorum
daha kötü oluyodum bende geçen sene bişey anlamadım doğum falan sürekli pozitif olmak zorundasın diye kendime telkin edince sonbaharda kaynadı gitti arada

Günaydın kızlar.Bugün yoğunum biraz.Kırkyılda bir patron yokken geç kalayım dedim, erkenden aramış alçak herif.Öksüz hovardalığa çıkmış ay ilk akşamdan doğmuş hesabı oldu benimki.Kızlar dün eşimle oğlanın gelişimi hakkında konuşuyoduk.Alkış yapmayı, by by demeyi bilmiyor.Alkışı daha önce göstermiştim ama o yapamıyor.Ama birçok nesneyi sorunca biliyor ve o tarafa bakıyor.Mama, anne bazen baba diyor.Aklım karıştı.Normal mi sizce?

Julicim geçmiş olsun.Banusu ya nazar değiyo.Her akşam oku annesi.Maşallah yavruya...

Kalimerocum geçmiş olsun canım.Biraz daha iyisindir umarım.

Hilalim göz nasıl?Kız uyuttu mu bu gece?

yok be yasmin ne uyuması..Artık acıda olsa ben kabulleneceğim evet benim kızım UYKUSUZ..:))
göze gelince düne göre şişi biraz daha az..Ama hala şiş..Dün ılık su ve çay pansumanı yaptım iyi geldi gibi..ınşallah yarına bişeyim kalmaz..
Bu arada ilgin içinde çok sağol :kedi:

Canım ne demek.Niye burdayız?Geçmiş olsun tekrar.

Bu arada kızlar sigara içmeyelim be güzeller.Ya bile bile parayla intihar bu.Hadi be canlarım.Yavrularımıza da kötü örnek olmayalım.İster misiniz onların o bembeyaz ciğerlerinin puslu ve kara olmasını?Hazır biraz unutmuşken geri dönüş yapmayalım.Olur mu şekerlerkaydirigubbakcemile5

yasminciğim alkış ve bye bye bizde de yok
her çocuğun gelişimi farklıdır deniyor ya doğru
benim de çok endişelendiğim zamanlar oldu gündüzleri evde olamadığım için bu tür şeylerde gelişimi geri mi kalıyor diye çünkü annem ancak bakımı ile ilgileniyor ve sevgisini veriyor
bir de beraber oturup oyun oynuyorlar iki bebek gibigamyoncuiremsu

Kendini tırmanmaya adamış oğlum.Bazen öğretmek istiyorum ama oralı değil. Ay, çiçek, saat, balon, yavşan vb.şeyleri biliyor.Ne biliyim tedirgin oldum.Çok pimpirikliyim çok. Ben çok yaşamam:uhm:

yasmincim benim oğlumda hala bay bay yapmıyor..alkış yerine de elimi tutup sallıyor...sanırım normal..

eylül ,sen el öpmeyi öğretecektin melise..durum nedir bayram yaklaşıyor..

slm kızlar
bu ne hava yaa
çatalca da biçok yeri su basmış belediye başkanı konuşuyodu CNN de devlet hastanesini de su basmış yaa,bizim mahallede de birsürü tanıdığın evini su basmış arabalar filan sele kapılmış zaten bizim mahalle çok eski,rumlardan kalma o yüzden eski ev çok tarihi eser diye yıktırmazlar...
annemlerin ev 3.kat ama camdan su girmiş hep
cana gelmesinde...
annemlere ulaşamıyorum bile tel.kapanıyo hemen

Kendini tırmanmaya adamış oğlum.Bazen öğretmek istiyorum ama oralı değil. Ay, çiçek, saat, balon, yavşan vb.şeyleri biliyor.Ne biliyim tedirgin oldum.Çok pimpirikliyim çok. Ben çok yaşamam:uhm:

niye öyle çok yaşamam diyon kız:))
benimki bye bye diyo yapıyoda, alkış yapıyo seni seni yapıyo
birara babam gelsin dur dura takmıştı habire işaret parmağını avcunun içine vurup duruyodu:)
ama öle o nerde bu nerde diye sorunca anlamıyo piraye mesela
çiçeği saati vs.biliyo demişsinya yerlerinimi gösteriyo senin oğluş,ben piroşa soruyorum hiç oralı olmuyo:1rolleyes:

Ya Pirayecim alkış falan yapmıyo işte.Acaba yapamıyo mu?Ben yapınca gülüyo.Bişileri sorunca kafasını o yöne çeviriyo.Valla ben çözemedim bu bebeleri(

günaydın kızlar biraz geç kaldın bugün ama geldm ne zamandır buradayım önce topiklere bibakiiim dedim bebişlerimizin fotolarını görünce moralim düzeldi vallahi yoksa kötü bir gece geçirdim ve kötü bir sabaha uyandım :çok üzgünüm:

dün akşam yine kocişle kavga ettik bu adama ne oldu anlamıyorum ya o kadar sakin insan şu bikaç haftadır parlayıveriyor bişey demeye gelmiyor acayip sinirli ramazandan mı oldu ev taşıma stresinden mi bilmiyorum yaa ama çok kırdı beni dün yine bir sürü bağırdı çağırdı ben de sesini yükseltme ben seninle öyle mi konuşuyorum bu ani çıkışlarından bıktım dedim oda bende senden bıktım dedi ilk defa bana bölye bir cümle kurdu gerçekten çok incindim mafoldumben enkötüsü yavrumun önünde yapıyor bunu o kadar dikkat ederdi böle şeylere yavrumda susup izliyor bizi şaşkın şaşkın sonra yatana kadar konuşmadım sadece mecburiyetten çocuğu tut al ver gibi şeyleri konuştum o kadar sonra da gitti yattı zaten ben oğlanı banyo yaptırdım doyurdum yatırdım ama yok ne yaptıysam uyutamıyorum delirtti beni heralde diyorum bizim olaydan etkilendi çocukcağız gerildi uykusu da kaçı iyice normalde saat23e kadar dayanamaz uyur kalırdı saat 00.00 oldu hala uyumadı neyse o uyumayınca ben ağlıyorum zaten sinirliyim bir de sen ble yapma diye yavrum benim nasıl bakıyor yüzüme o bakışları içime işledi resmen senağlama neyse balkonda salıncağı vardı oraya çıkardım belki sıcaktan uyuyamıştır diye orada sallaya sallaya biraz da konuştuk ana oğul dertleştik yavrum uyudu kaldı götürdüm yatırdım yatağına ben de sızmışım resmen saat 03te yine kalktı bir de ağlayarak uyanıyor normalde öle kalkmaz uyanır seslenir bize aa-uu gibi bu aralar ammme falan diyordu hatta duymazsak o zaman ağlıyordu direk ağlıyor gittim su verdim içerken ağlıyor yatırıyorum ağlıyor yavrum yaa neyse uyuttum tekrar saat 05.30gibi yine kalktı tabi azıcık içmişti doymadı biraz daha verdim yok zorla içiyor biraz ağlıor duruyor uyuyor sonra tekrar ağlamaya başlıyor sabah 07.30gibi kalktı aynen ağlayarak bir de huysuz giyinicem çıkıcaz kucağımdan inmek istemiyor hemen izin aldım doktora götürdüm zaten kontrolümüz vardı iyi oldu doktor iyice bir muayene etti kulak enfeksiyonu başlangıcı dedi fazla değilmiş ama başlamak üzereymiş belki o rahatsız etmiştir ağrı yapmış olabilir dedi ama doktorda gülmekten öldük oraya oturdu benim oğlan aaa-uu-hahu falan diyerekten iki-üç dakika doktora laf anlattı sanki gece olanları bir bir söyledi canım yaa gece oğluma kızdığım için de özür diledim kendisinden sarıldık falan utandım valla kendimden mafoldumben
sabah b sürü planım vardı dolayısıyla kaldı ıcırcığıma bişeyler daha alacaktım aklımdan geçenler vardı hiçbirini yapamadım sadece hastaneye götürebildim bir daha da izin alamam diye zorlamadım artık
eşime verdim hediyeyi göndermiştir bu saate heralde arayıp sormakta istemiyorum zira zorunluluktan konuşuyorum kendisiyle, yoksa içimden neler geçiyorda :mymeka: klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…