2008 Kasım Anneleri

beyazmelek geçmiş olsun cnm eymen e, kocayı da takma benimki de yine kalbimi çok kırdı 1 gece konuşmadım şimdi konuşuyorum ama hala kırgınlığım geçmedi
yasmincim hepsi farklı şeyler yapıyo ilgi alanları farklı:)

ahh yavruuumm aziiiii ni yerim Şeniz
ayy canım benimm yok gelmedik,zaten mutlaka haber veriridim.bizim o iş yattı galiba,ama sadece benim gelmem değil yani,eşim de işi gereği gidecekti,gitmeyecek galiba -tatlicadiarzu-
tatlım geçmiş olsun yaa,hassas arkadaşım benim :teselli:
canım benzer şeyle bizim Duruda da oluyor,bencede rüya görüyorlar ama daha anne karnında görmeye başlamıyorlar mı zaten.sanki öyle bişeyler okumuştum hamilyken :uhm:
geçmiş olsun cnm,anneni tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.eşinede söylemeye bencede gerennk yok a.s
aaaahhhhh cigaraaaa bende hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım hala hiç içmedim ama artık cnm çok istemeye başladı.ben günde 4-5 taneye kadar hamileyken bile doktorların izin verdiğini duymuştum bilmem doğru mu cnm.ama ben kendime güvenmiyorumki,öyle yemek sonrası bi tane,kahveyle bi tane derken eskisi gibi çok içerim diye korkuyorum.ben eskiden günde 1-1.5 paket içiyordum baya bağımlıyım,içmeyince sinir ve baş ağrısı filan yapardı.hala daha ciğerlerimin dolu olduğunu hissediyorum ama çok azaldı tabi,şimdi bu durumdayken başlamak istemiyorum.bir de benim eşim hayatta ağzına koymamış,eğer tekrar başlarsan çeker giderim diye tehdit etmişti beni
benimki ne doğru dzgn bir kelime söylüyo ne de bişey yapıyo.ne bay bay,ne alkış..hiç biri yok bizde.biz yapınca çok gülüyo hoşuna gidiyo ama kendi yapmıuyo.bi de sadece baba nerde deyince babasına bakıyo,anne nerde deyince bakmıyo.baba demiyo ama aynne gibi bişi diyo bilmiyom valla,doktora sormadım ama o da şunu yapıyo mu bunu yapıyo mu diye sormadı
sana da günaydın cnmmmm harikasınn a.s. opuyorumnanaktan
kız hiç tv izlemiyom hiç bişeyden haberim yok,burda da hava gri ama yağmur yok

Selam kızlar bende geldim okuldan az dinlendim.
Bizde dün eşimin müfettişi gelcek diye hediyemizi gönderemedik.Bugün az erken çıkda gönder dedim.
ınşallah göndericez.

beyazmeleğim üzüldüm canım tartışmanıza.bebeğinede geçmiş olsun iyiki hemen gitmişsin doktora kulak çok çektirirdi yoksa canım.

benim kızda kafasına göre takılıyo :) Bugün salıncakta sallarken karşısında arkadaşım duruyordu.gel gel de kızım dedim.Elini öptürecek gibi uzatarak gel gel yaptı.Avucu alttaydı.
genelde bebekler avucu üstte gel gel yapıyo gördüğüm kadarıyla.

Alkış yapıyo,naynini kızıma diyincede oynuyo.

Benimki öyle şu nerde bu nerde diyince akmıyo,o zor baya ya yasmin bunu öğrenmiş daha ne istiyon ku:)

Juli ucuz atlatmışsınız aman iyiki annen yastık koymuş.

Kalimero benimde midem çok bulanıyo başım dönüyo.Dün arkadaşa gittik.yarım saat arabada başım iyice döndü.
Sonra dönmemize yakın arkadaş oriflame dan bişiler almış.Krem,ruj felan bende denedim.3 ayrı koku başımı döndürdü.ildim ama bi kere o kokuları aldım ( Biraz sonra kalktık.arabayla dönerken bu sefer çok fena bulandım anlatamam.bende kansız kaldığımı düşünüyordum zaten.Demekki bulantı yapıyo.bi gitsem doktora iyi olcak.
Sanada çok geçmiş olsun.Eymenin ynında bağırmayın annesi

selam kızlar
dün saat 2'den beri 39 derece ateş ile yatıyorum aşırı derecede soğuk algınlığı ve boğaz enfeksyonuyla öle böle değil baya fenaydım sabaha kadar kendimi bilmedim girip bi haber vereyim dedim aman havalar çok sakat kızlar kendinize ve bebelerinize dikkat edin

benimkide oyuncu müzik duymasın poposunun üstünde gidip geliyo telefonum çalınca bile elini kıvırıp oynuyo:)
batu geldiğinde çıngırağın düğmesine basıyodu piroşta oynuyodu biri çalıyo biri oynuyo:)

beyazmelekciğim üzme kendini erkeklerde bebekten ve sorumluluktan dolayı bunalıma girebiliyor ve agresifleşerek tepkilerini gösteriyorlar

zeynacığım geçmiş olsun çok

yerim ben danscı piroşu:)

gunaydın gece kusları
bu saate kadar baktım ama halen okuyamadıgım gecmıs var
dılokscum ve asortıcım gecmıs olsun
beyazmelekcımsızede gecmıs olsun ıyıkı erkenden eymenı goturmussun tekrar gecms olsun
julıcım ve pırayecım sızede cok cok gecmıs olsun

Beyazmelekcim üzülme canım.Çocuk etkilenmiştir bence.Biz de geçen hafta kavgalıydık.Bağrışırken dudaklar büzüştü.Hem bağırıyorum hem oğluma bakıp gülüyorum.Alınmasın diye.Onlar herşeyi çok iyialıyolar.Umarım tez zamanda düzelirsiniz canım.Biz de insanız.Ara sıra ben de kızıyorum hatta bağırıyorum oğluma.En son cumartesi bağırdım.Huysuzlandı ve üstüme çok düşüyo, taşıyamıyorum kucak istiyo.Afedersiniz ama köpek gibi pişman oluyorum ama insanlık hali yapıyoruz işte.Sarılıp öpüyorum gönlünü alıyorum.Uyuduğunda kafasını öperek özür diliyorum.Geçen cumartesi öyle mızmızlandı ki ,paçama yapıştı resmen.ıftara 20 dk.var.Davetliler gelecek.Salata yapıyorum.Başımı öyle döndürdü ki Anıl ;salataya yağ yerine pril sıktım.Baktım yeşil yeşil parlıyo.Bağırdım biraz tabi.O da ağlamaya başladı.Ne yapalım canım bea?Bu arada geçmiş olsun iltihap başlangıcı için.Tam zamanında gitmişsin canım.

Darkcım babaannesi çok ilgileniyo ,öğretmeye çalışıyo.Nesneleri öğrendi ama alkış, tel sarar hareketlerini yapmıyo, ilgilenmiyo.Ay dede nerde diyoruz gökyüzüne bakıyo ve görünce dudaklarını yuvarlatıp ıslık çalar gibi ses çıkarıyo.Tiktak nerde deyince saate bakıyo.Bu gibi şeyler işte.

Kızlaaaar bu arada Mmmf teyzesi oğluma hediyesini göndermiş.Ulaştı bize.Çok beğendik.Çok teşekkür ederiz Maytap teyzeye.Öptük salyalı salyalı:))

zeynam sanada gecmıs olsun
bu aralar herkes bırbırıne gecmıs olsun demekten baska muhabbet yapamıyor
nazarmı var nedır kasım annişlerinde
benımkıde bay bay yapıyor tay tay dıyor ama hemen kendını atıyor oyun sanıyor herhalde
atıyenın salla sarkısını duyunca hemen tel sarar hareketı yapıyor

beyazmeleğimm kıyamam arkadaşımm,hepsi yapıyo benzer şeyleri cnm boşver fazla takmamaya çalış,dsargınlığı das fazla uzxatma bence.neticede barışıyoruz,birkaç günlük küslük hiç bi işe yaramıyor,değişmiyorlar yakışılıma da geçmiş olsun kıyamam ona yaa

Zeynam geçmiş olsun canım.Çocuklara bulaşmadı umarım.Dikkat et sende canım ya.Dinlen diyecem ama nasıl?Kendine iyi bak canım.

Piraye o kızın varya az oynak değil.Cilveli oynayışını yerim onun.alkisalkisalkis

zeynacım geçmiş olsun cnm
yasmincim çok merak ettim hediyenizi ben yaa güle güle kullanın ayrıca,salataya pril sıkmanada koptum:)))

Resmin çekip yayınlasam mı hediyenin?Değişiklik olur.Güzel, kullanışlı bi hediye almış tecrübeli annemiz.Pril meselesini hiç sorma.Özene bezene yaptığım salatanın üstü bir anda parlak yeşil renkte sosla süslendi(

geçmiş olsun kuzumm yaa dikkat et kendine
beğendiğinize sevindim yasmincim güle güle kullansın Anılcım

yayınla canım;P
şu pril olayına da çok güldüm
salatada yeni çığır:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…