- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #39.161
ahh yavruuumm aziiiii ni yerim Şenizherhalde safişcim sıra falan yok fatih sıradan çıkarmıştıda 11 aylık çıkardıydı ilk dişini 1.5 yaşında ağzı tamamdı peşpeşe çkarmıştı ve hiç anlamamıştım
memo maşallah canlı yayınla çıkarıyo çıkarırken benide yiyo aziiiiiiiii aziiiiiiiiii diye
ayy canım benimm yok gelmedik,zaten mutlaka haber veriridim.bizim o iş yattı galiba,ama sadece benim gelmem değil yani,eşim de işi gereği gidecekti,gitmeyecek galiba -tatlicadiarzu-safiş kız ne diicem geçen günbizim burda hidiv kasrı var ordan arabayla geçiyoruz yolkenarında bibebek bizimkiler kadar annes bbası
bebeğe baktım geçerken aynı oki
ööle bakakaldım o kadar benziyoduki şaşırdım acabamı dedim gelicem falan diyodunya
ama diilherhalde dimi:))))
içimize işledik birbirimizin
tatlım geçmiş olsun yaa,hassas arkadaşım benim :teselli:gunaydınnn
dun ce deyıp bır daha gelemedım
doktora gıttım testler sonuclar derken gec oldu
tapu daıresınde de ısım vardı ona da ugrayınca aksam oldu zaten
benım kan degerlerım cok dusukmus ve bu da mıde bulantısı yaparmıs
ama bunun yanı sıra bır salgın oldugunu ıshalın sebebının de bu oldugunu soyledı doktor
herhangı bır ılac vermedı maden suyuna devam edebılırsın dedı ama kansızlık ıcın
ılac verdı bır suru kı o ılaclar daha cok mıde bulandırıyor
neyse oglusum daha ıyı ama cok hareketlı
sanırım ben keyıfsız oldugumdan yetısemıyorum hareketlerıne
zaten su sıralar yemek kokularına tahammulum yok oglusa corbasını bıle annem yapıyor
dıkkat edın kızlar cok kotu bır sey bu yatırıyor ama baktırıyor da hanı oyle bısey
neyse bakayım ne var ne yok
canım benzer şeyle bizim Duruda da oluyor,bencede rüya görüyorlar ama daha anne karnında görmeye başlamıyorlar mı zaten.sanki öyle bişeyler okumuştum hamilyken :uhm:günaydınn
bende geldim dilerim bugün cee diyip kaçmam bende biraz sohbet edebilirim.
gece öle böle derken yine yatmam 2 yi buldu tabi sabah kendimi sıyırdım yataktan.
birde bu ufaklıklar acaba rüya görüyorlarmıdır ne dersiniz kızlar???..
sabah odasına gittim uyandırmak için bir baktım kafayı sağa sola çeviriyor ağlmaklı surat sonra başladı zaten ağlamayla anne arası bişey demeye.hadi kızım kalk diyorum yok artık 2-3 dk sonra gözlerini atı gülüyor şebelek. kabus mu görüyordu ne ??
geçmiş olsun cnm,anneni tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.eşinede söylemeye bencede gerennk yok a.sGeçmiş olsun minik im hayırdır. Ay senin bu sağlık sorunların bitmedi be kalimerocum. Hamileyken bşka doğurduktan sonra başka. Neyse Allah daha büyük dert vermesin.
Kızlar dün gece Banusu da ilk yataktan düşme olayını gerçekleştirdi. Yanımda yatıyordu. Annemdeyiz ya eşim de yok gece yarısı yanıma ldım. Öyle uyumuşuz. Gece yarısı pat diye bir ses sonra bebek ağlaması. Bir gözümü açtım kızım yok. Yan döne döne yatağın başındaki aralıktan aşağı düş sen. Hemen kaldırdım, su içirdim, dua okudum sakinleşti kuzum. Ama sevindiğim nokta annem oraya yere yastık koymuş. Kızımın da kafası kocaman yumuşacık yastığın üzerine gelmiş neyseki. Sadece biraz korktu. Ama annem eğer yastık koymasaydı, kalorifer vanasına gelecekti başı ki düşünmek bile istemiyorum. Babamıza da bu küçük olayı söylemeyi düşürnmüyorum. Şimdi iki hatun kişi bir çocuğa bakamğıyorsunuz olacak. En iyisi hiç gerek yok.
aaaahhhhh cigaraaaaGünaydınnnnnnnnn şekerlerrrrrrrrrrr!!Naparsınız bakalım?ne var ne yok?,
Yavv ne diycem hamile kalınca sigarayı bırakmıştım.Doğumdan sonra da 6 ay kadar hiç içmedim.sonra arasıra arkadaşardan filan tek tük içtim.BU Sıralar canım acayip sigara çekiyor.Ama eşim de bıraktı ben bıraktım diye.Başlamak da istemiyorum çıkmazdayım çok fena..
benimki ne doğru dzgn bir kelime söylüyo ne de bişey yapıyo.ne bay bay,ne alkış..hiç biri yok bizde.biz yapınca çok gülüyo hoşuna gidiyo ama kendi yapmıuyo.bi de sadece baba nerde deyince babasına bakıyo,anne nerde deyince bakmıyo.baba demiyo ama aynne gibi bişi diyo bilmiyom valla,doktora sormadım ama o da şunu yapıyo mu bunu yapıyo mu diye sormadıGünaydın kızlar.Bugün yoğunum biraz.Kırkyılda bir patron yokken geç kalayım dedim, erkenden aramış alçak herif.Öksüz hovardalığa çıkmış ay ilk akşamdan doğmuş hesabı oldu benimki.Kızlar dün eşimle oğlanın gelişimi hakkında konuşuyoduk.Alkış yapmayı, by by demeyi bilmiyor.Alkışı daha önce göstermiştim ama o yapamıyor.Ama birçok nesneyi sorunca biliyor ve o tarafa bakıyor.Mama, anne bazen baba diyor.Aklım karıştı.Normal mi sizce?
Julicim geçmiş olsun.Banusu ya nazar değiyo.Her akşam oku annesi.Maşallah yavruya...
Kalimerocum geçmiş olsun canım.Biraz daha iyisindir umarım.
Hilalim göz nasıl?Kız uyuttu mu bu gece?
sana da günaydın cnmmmm harikasınn a.s. opuyorumnanaktan
kız hiç tv izlemiyom hiç bişeyden haberim yok,burda da hava gri ama yağmur yokslm kızlar
bu ne hava yaa
çatalca da biçok yeri su basmışbelediye başkanı konuşuyodu CNN de devlet hastanesini de su basmış yaa,bizim mahallede de birsürü tanıdığın evini su basmış arabalar filan sele kapılmış zaten bizim mahalle çok eski,rumlardan kalma o yüzden eski ev çok tarihi eser diye yıktırmazlar...
annemlerin ev 3.kat ama camdan su girmiş hep
cana gelmesinde...
annemlere ulaşamıyorum bile tel.kapanıyo hemen
selam kızlar
dün saat 2'den beri 39 derece ateş ile yatıyorum aşırı derecede soğuk algınlığı ve boğaz enfeksyonuyla öle böle değil baya fenaydım sabaha kadar kendimi bilmedim girip bi haber vereyim dedim aman havalar çok sakat kızlar kendinize ve bebelerinize dikkat edin
zeynacım geçmiş olsun cnm
yasmincim çok merak ettim hediyenizi ben yaa güle güle kullanın ayrıca,salataya pril sıkmanada koptum:)))
zeynam geçmiş olsun cnmmm
yasmin piril hee ay çok güldüm :roflol:
geçmiş olsun kuzumm yaa dikkat et kendineselam kızlar
dün saat 2'den beri 39 derece ateş ile yatıyorum aşırı derecede soğuk algınlığı ve boğaz enfeksyonuyla öle böle değil baya fenaydım sabaha kadar kendimi bilmedim girip bi haber vereyim dedim aman havalar çok sakat kızlar kendinize ve bebelerinize dikkat edin
beğendiğinize sevindim yasmincim güle güle kullansın AnılcımBeyazmelekcim üzülme canım.Çocuk etkilenmiştir bence.Biz de geçen hafta kavgalıydık.Bağrışırken dudaklar büzüştü.Hem bağırıyorum hem oğluma bakıp gülüyorum.Alınmasın diye.Onlar herşeyi çok iyialıyolar.Umarım tez zamanda düzelirsiniz canım.Biz de insanız.Ara sıra ben de kızıyorum hatta bağırıyorum oğluma.En son cumartesi bağırdım.Huysuzlandı ve üstüme çok düşüyo, taşıyamıyorum kucak istiyo.Afedersiniz ama köpek gibi pişman oluyorum ama insanlık hali yapıyoruz işte.Sarılıp öpüyorum gönlünü alıyorum.Uyuduğunda kafasını öperek özür diliyorum.Geçen cumartesi öyle mızmızlandı ki ,paçama yapıştı resmen.İftara 20 dk.var.Davetliler gelecek.Salata yapıyorum.Başımı öyle döndürdü ki Anıl ;salataya yağ yerine pril sıktım.Baktım yeşil yeşil parlıyo.Bağırdım biraz tabi.O da ağlamaya başladı.Ne yapalım canım bea?Bu arada geçmiş olsun iltihap başlangıcı için.Tam zamanında gitmişsin canım.
Darkcım babaannesi çok ilgileniyo ,öğretmeye çalışıyo.Nesneleri öğrendi ama alkış, tel sarar hareketlerini yapmıyo, ilgilenmiyo.Ay dede nerde diyoruz gökyüzüne bakıyo ve görünce dudaklarını yuvarlatıp ıslık çalar gibi ses çıkarıyo.Tiktak nerde deyince saate bakıyo.Bu gibi şeyler işte.
Kızlaaaar bu arada Mmmf teyzesi oğluma hediyesini göndermiş.Ulaştı bize.Çok beğendik.Çok teşekkür ederiz Maytap teyzeye.Öptük salyalı salyalı:))
Resmin çekip yayınlasam mı hediyenin?Değişiklik olur.Güzel, kullanışlı bi hediye almış tecrübeli annemiz.Pril meselesini hiç sorma.Özene bezene yaptığım salatanın üstü bir anda parlak yeşil renkte sosla süslendi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?