2008 Kasım Anneleri

sorma valla yandım ben bu kızla:)

valla cnm bana kalsa koy hemen görelim derimde diğer arkadaşlarımız ne der bilmem

kızlar ben pek güzel olturuyom da kalkıp temzilk yapmam lazım dn yapacaktım tam misafir geldi kaldı.kalkayımda bi toz alayım bari sonra yine gelirim.burda sohbet etmek varken temizlik hiç istemiyom şimdi amanapiim..öptüm şimdililk hepinizi muaah

selam ben geldim şekerlerrr
ce deyip kaçıcam galiba bir sürü işim var çünküüü off bir sürü alıntı yaptım hata verdi adi bilgisayar(
tüm 10.ayı dolanları kuytluyorum
lelalcim sende hoşgeldin bende durunun resimlerine bi bakayım nasıl olmuş cimcimemizz
kalimero sanada geçmiş olsun canımm
zeynacım ya geçmiş olsun canım atlatırsın inş. yakın zmanda
julicim iyiki koymuşsun yastığı canım ya allah korusun dikkatli olmak lazımm
dilek canım çok üzüldüm tunaya allah bilir nasıl yanmıştır canı yavrumun
yasmincim anıl bey güle güle kullansın cicileriniiii çok güzel gerçektennnn mmf zevklidir :)))

alkışşlardan bahsedilmiş benim kızımda tel sarar yapıyor alkış yapıyor ,el sallıyor müzik çıkınca deliriyor oynamak için koltuğa dayanıp ayağını sallıyor güzel kızım ama bu nerde falan diye sorunca sadece gülüyorrr ama zamanla öğrenecek inş...

ben ne kadar geriden geliyorum yaaaa....
sizlerle şöyle uzun uzun sohbet edemiyorum..Ömrüm geçmişi okumakla geçiyor vallaha( Neyse....
zeyna canımm..çok geçmiş olsun..
beyazmelek her evde oluyor böyle tartışmalar..Canını sıkma, üzme kendini..
yasmin yeni salata sosunun tarifini verirmisin:roflol::roflol: bu arada anıl beyin kıyafetlerini çok beğendim..güzel oğluşun güle güle giysin...mmmf yide zevkinden dolayı tebrik ederim...
piraye benim kızımda aynı piroş gibi..Kapı gıcırtısına oynuyor derlerya aynen öyle..Bir gün inşallah videoya çeker gösteririm sizlere..
başka ne vardı yaaa
saphira sen nasılsın?Tahmin ettiğim kadarıyla keyfin yerinde görünüyor hıııı yanılıyormuyum..
hadi şimdilik bu kadar yeter..Biraz çalışayım sonra görüşürüz....umarım

beyazmelek üzme canım kendini hepimiz yaşıyoruz bunları olmasa güzel olur ama olmuyor be canım bizde bu aralar maşallah diyeyim çok iyiyizz allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasınn canımm

sağolun kızlar desteğiniz için inşallah düzelir ama şimdilik hiç düzeltesim yok benim kocişte ıcırın hediyesini göndermiş eski dershaneme gidip istifa kağılarının alınması gerekiyordu malum ben nefret ediyorum sıkılıyordum kendi gitmiş almış gelmiş hepsini hıı iyi yapmışsın dedim geçtim

mmmf hanımı tebrik ederim zevkli bir seçim olmuş anıl bebeğimiz güle güle giysin iyi günlerde inşallah benim hala aklımda kaldı hediye ama oğlanın hastalığı girmeseydi araya neyse artık bir de neyi unuttum değiştirme kartını bende koyacaktım araya orada istediğiyle değiştirebilsin diye onu da unutmuşum ya uff bu olay mahvetti beni klava:

3güne kadar gider demiş kargocu
ıcırcım bi bakarsın artık değiştirmek istersen ben ayrıca gönderirim kartını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…