- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #39.201
tesekkur ederıız teyzesı bende ptt kargoyu aradım 169 3 gune kadar gelıyormus3güne kadar gider demiş kargocu
ıcırcım bi bakarsın artık değiştirmek istersen ben ayrıca gönderirim kartını
puff karnımağrıyo yaa adet olucam bugün inş iftardan sonra olurum yaa boşuna susz kalmamış olurum
masallah banusuyaBenim kızım da alkışı bugün öğrenmiş. Geçen babası ona ağzıyla cık cık cık yapmayı öğretmliş. Baba ne yapıyor kızım diyorum cık cık yapıyor. Ölüyorum. Bir arkadaşımın kızına baba napıyor deyince horlama takliti çığkarıyordu hem de o zaman 10 aylıktı. Çok şekerdi. Benim kızım da nesnelere bakmıyor. Ama ağzını aç, arkanı dön, elini ver gibi emir cümlelerini yapıyor. Çok itaatkar :))) Gerçi ağzını aç ham kızımı işine gelince yapıyor ama olsun :)
ay ıspanaklı bÖreĞemİde pek beĞenİrler pehpehpeh
tesekkur ederıız teyzesı bende ptt kargoyu aradım 169 3 gune kadar gelıyormus
mmf27 canım eger aksama adet olursan bugun tuttugun oruc sayılmısyormus oyle duymustum :)))
masallah banusuya
selam ,sabahtandır çok fena yağmur vardı ,elektrikler kesikti ,bizde kızımla uyuduk napalım ,kapkaranlık ortalık zindan gibi ,kös kös oturmaktansa uyumayı tercih ettik .
ya resim falan demişsiniz ,noldu kargolar geldi resim mi koyuyosunuz ,hani herkesin ki gelince koyulacaktı diğer başlığa ,hepsini bir görecektik ..
ay ıspanaklı bÖreĞemİde pek beĞenİrler pehpehpeh
veriim şekercimCanım şunun tarifini verde biz de yapalım.Kazma kocama sürpriz yaparak biraz insanlık dersi vereyim.Ama ıspanak bulamayacağım için patatesli yaparım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?