2008 Kasım Anneleri

herkeze günaydin,biz yeni uyandikta :)

10.ayini dolduranlari kutluyorum yineden,hediyeler ulasmis cokta güzelmis güle güle giysin oglun yasmin.

yeni uyandik cünkü gece 1.30 falandi uyudugumuzda.huysuzlukta yapmadi,aglamadida ama uyumak istemedi bizde zorlamadik habire oynadik o vakte kadar.

aman cok mutlu oldu ama uyku saatini kacirincada biraz mizmizlik yapti arada.
dolayisiyla yeni uayndik bizde yaptik kahfaltimizi geldik.

ögünlerden bahsetmisinizde biz günde iki ögün corba iciyoruz arti masada bizimle tüm yemeklerden yiyor.arada yogurt meyvede cabasi.

Beyazmelekcim hiç varma eşinin üstüne stres olmuştur. Ramazan geçince düzelir. Bırak biraz ikiniz de başınızı dinleyin birbirinize bulaşmayın. Ya ben annemdeyim birkaç gündür pek rahatız. Arayıp sevgilim diye konuşuyor :)) Özlemek iyi geliyor arada.

Yasmincim hediyeniz çok güzel. Güle güle giysin anıl. Mmmf tam bayramlık almışsın canım eline sağlık. Ben de bir türlü beğenemiyorum Asortikimin Eylül'üne göre bişeyler. Hep sade geliyor. Şöyle süslü püslü bişi istiyorum. Ay söylemiim kız sürpriz olsun.

Zeyna geçmiş olsun canım. Aman dikkat et kendine.

Benim kızım da alkışı bugün öğrenmiş. Geçen babası ona ağzıyla cık cık cık yapmayı öğretmliş. Baba ne yapıyor kızım diyorum cık cık yapıyor. Ölüyorum. Bir arkadaşımın kızına baba napıyor deyince horlama takliti çığkarıyordu hem de o zaman 10 aylıktı. Çok şekerdi. Benim kızım da nesnelere bakmıyor. Ama ağzını aç, arkanı dön, elini ver gibi emir cümlelerini yapıyor. Çok itaatkar :))) Gerçi ağzını aç ham kızımı işine gelince yapıyor ama olsun :)

3güne kadar gider demiş kargocu
ıcırcım bi bakarsın artık değiştirmek istersen ben ayrıca gönderirim kartını
tesekkur ederıız teyzesı bende ptt kargoyu aradım 169 3 gune kadar gelıyormus

puff karnımağrıyo yaa adet olucam bugün inş iftardan sonra olurum yaa boşuna susz kalmamış olurum

mmf27 canım eger aksama adet olursan bugun tuttugun oruc sayılmısyormus oyle duymustum :)))

masallah banusuya

tesekkur ederıız teyzesı bende ptt kargoyu aradım 169 3 gune kadar gelıyormus

mmf27 canım eger aksama adet olursan bugun tuttugun oruc sayılmısyormus oyle duymustum :)))

masallah banusuya

valla bildiğim ne zmaan görürsen o zaman bozuluyo
bu yüzden iftara 2 saat kala wc gitmesem tutsam olurmu dedim arkadaşıma olur dedi:)))
banyo yapcan zamanda banyoyu öğlen yaptın mesela banyodan sonra iftara kadar yiyip içemiyomuşsun bunu pek tutmadım ama kurallar kurallar kurallar...........

selam ,sabahtandır çok fena yağmur vardı ,elektrikler kesikti ,bizde kızımla uyuduk napalım ,kapkaranlık ortalık zindan gibi ,kös kös oturmaktansa uyumayı tercih ettik .

ya resim falan demişsiniz ,noldu kargolar geldi resim mi koyuyosunuz ,hani herkesin ki gelince koyulacaktı diğer başlığa ,hepsini bir görecektik ..

çİLEKÇİM ben de hediyeni bugün vericem kargoya..Var mı buralardan istediğin özel bişe?Turkısh delight,Rakı...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

mmmf oldumu şimdi..Nasıl canım istedi nasıl canım istedi anlatamam..Hııımmmmm ıspanaklı börek..Bide oruçlu oruçlu ..Yarına biyerlerim şişerse sorarım ben sana:))

Eylülüm ben kaçırmışım orayı.Hemen çekiyorum resimleri geri.Aramızda kalsın:))

ay ıspanaklı bÖreĞemİde pek beĞenİrler pehpehpeh

Emünümmmm

Eylülcüm sizde zarar ziyan yok değil mi. O taraflar pek kapalıymış. Naısl ya o kadar mı çok yağdı. Ne zaman bir avuç suda sel yaşamayacağız biz artık yaaa.
Bu arada Yasmin dayanamayıp koydu fotoları. Olsun hep beraber aynı tarifte koyarız hediye fotolarını.

Canım şunun tarifini verde biz de yapalım.Kazma kocama sürpriz yaparak biraz insanlık dersi vereyim.Ama ıspanak bulamayacağım için patatesli yaparım(
veriim şekercim
şimcik ıspanakları normal kavurdum önce haşlayıp iyice sıkıyosun sonra soğanla kavuruyosun
patatesliyi soğanı kavurup patatesleri rendeleyip kavuruyosun peynirliside çok güzel oluyo

5 yufkaya 4 6 yufkaya 5 yumurta kırıyosun derin bi kaba
1 şişe soda ve 1 bardak z.yağ
alta bütün yufkayı koyuyopsun ondan sonra yufkaları 2ye yada 4 e bölüp elinle ghazırladığın karışımın içinekoyıup karıştırıcan buluycan yani ama hepsini bir diil teker teker
neyse ara kata gelince yani 5 yufkaysa 2.5 bitince tam ortaya harcını döşiicen üste gene aynı
yumurtalı sodalı harcın yetmiicek gibiyse 1 yumurta biraz su falan ekleyebilirsin

en üstede alttaki yufkanın dışarda kalan kısmıyla kapayıp kalan harçtan yada z.yağ sürüyosun ve doğru fırına
bubörek sıcakken ayrı soğukken ayrı güzel tavsiye ederimcokacimcoook

ulen noluya burda ,kim yaptı o ıspanaklı böreği ,esefle kınıyorum o arkadaşı ,aç bir insana yapılacak şeymi bu lmaz:

julicim öyle böyle değildiki ,çok şiddetli geceden beri yağıyor hiç hız kesmeden ,burda yollar kapandı ,devlet hastanesini su bastı ,hastaları filan tahliye ettiler ,bayağı hasar büyük yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…