2008 Kasım Anneleri

Çilek sen nerede yaşıyorsun?

Bu arada Hilal benim birçok hamile arkadaşım da bitkisel boya ile saçlarını boıyamıştı 3 aydan sonra. Ben de çok istiyorum saçımı boyamayı, kızıl hallerimi özledimmmmm ama eşim asla müsaade etmez korkusundan. Ben de pek riske atmak istemem. Yapılacaksa kına yapın diyorlar ama bu güneşte o kınanın rengi de ne olur artık bilemem. Kendi saç rengimizi özleriz vallahi...

Juliannecim ben yurtdisindayim canim..norvecte yasiyorum
tüm ailesinden,annesinden en uzak olan benim sanirimsenağlama

Çilek sen nerede yaşıyorsun?

Bu arada Hilal benim birçok hamile arkadaşım da bitkisel boya ile saçlarını boıyamıştı 3 aydan sonra. Ben de çok istiyorum saçımı boyamayı, kızıl hallerimi özledimmmmm ama eşim asla müsaade etmez korkusundan. Ben de pek riske atmak istemem. Yapılacaksa kına yapın diyorlar ama bu güneşte o kınanın rengi de ne olur artık bilemem. Kendi saç rengimizi özleriz vallahi...

dark doktorum söyledi.yagın üzerinde nemli teninize uygulayın diyo ama doktorum duş al yagı sür snr tekrar çok kısa bir süre su tut vücuduna dedi.artık hangisi doğru bilemicem ama yagı kullanmadan önce çok kaşıntım oluyodu artık hiç olmuyo zaten büyük bi karnım yok fazla çatlayacağını sanmıyorum inşallah yanisırnaşık şey

ben her sabah dus alip kremi ve yagi o sekilde süruyorum vücuduma..biraz oyalandiktan sonrada kuruyor zaten,giyiniyorum sonra..ama hergün sürmekten üseniyorum bazen ben,11 haftaliktan buyana araliksiz sürüyorum cünkü..

gecede yalnizca göbegime sürüyorum insl.faydasini görürüz..
estetisyen bir arkadasim;
badem yagi
findik yagi
havuc yagi ve
limon suyunu karistir demisti bana,
hepsini bulamadim ben..

asortı kız bende ankaradayım annemgılden uzaktayım nasıl ımrendım sana ayın altısında gıdıyorum cok ozlredım memleketımı sen benı cagır ben gelırım sırnaşık şey

kıslar benim kociş vardiyalı çalıştıgı için gececi oldugu günlerde dogru anneme gidiyorum bi hafta orda kalıyorum zaten bi on dakkalık mesafe var aramizdaa.s alt katımda da sevgili kayın validem var ohhhh bi gün orda bi gün burda valla ama genelde kendi annemdeyim ne bileyim rahat edemiyom kayınvalidemde..
:sm_confused:ayrıca benim ne agrım var ne sızım ne de kaşıntım cok rahat geciriyorum bu hamişligi ben ilk başlarda biraz cektim ama şimdi hiç bişeyim yok cok da rahat uyuyorum ama nazar degecek diye kimseye iyiyim demiyorum arada biraz mızmızlanıyorum oda şakacıktan işte:dance: ay hep böyle iii gitse hiç agrım olmasa hatta dogururken de haberim olmasa agrı cekmeden normal dogum yapsam ne güzel olur du :dance:
cok mu şey istedim acaba ben yaaaa

ayy valla asortie imrendim onlara..ne güzel geçmiş günleri..evet ya escape çok sevimliymiş..onu gördükten sonra hepinizi göresim geldi..merak ettim yaw..

escape ay ne tatlı hamişsin sen öyle hani baya da hamaratlı hatunsun ya valla o masa neydi öyle süper valla :dance: ayrıca o yptıklarının tariflerini de bi an önce yaz valla cok merak ettim bende yapcam kıskandım yaaa bak unutma bekliyorum..tatlarını bilmiyorum ama cok güzel görünüyo ellerine saglık canıma.s.

Yaaaa biz de yapalım yaaa :)) Escape ne tatlıymışsın sen gerçekten, hamilelik de çok yakışmış canım. Mamalar da süper. Ya kızlar biz de İstanbul Kasım Anneleri buluşması yapalım yaaa :)) Tamam belki evde buluşamayız ama şöyle gidelim süt içmeye, özsütten bişiler yemeye falan :)

asortı kız bende ankaradayım annemgılden uzaktayım nasıl ımrendım sana ayın altısında gıdıyorum cok ozlredım memleketımı sen benı cagır ben gelırım sırnaşık şey

ayy canım gerçekten gelir misin ben o zaman seni çağırırım
hem kaynatırızzz nerede oturuyorsun sen ben y.mah.de:1closedeyes:

Canım umarım kısa zamanda kavuşursunuz annenle... Ne güzel bak yini de doğumunda falan yanında olacak senin annen. Bu tesellin olsun senin...

yok hayatim annem olamiycak malesef dogumumda,yalniz gecieircem o dönemlerimi ben..

ama ocak sonu subat basi gibi oglusumla türkiyeye gelicez annanemizi ziyerete..
tek tesellimizde bu zaten:)

ben yarın sabah erkenden bebeğimi görmeye gidiyorum...her seferinde heyecanlanıyorum yaa..umarım iyidir büyümüştür yavrum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…