2008 Kasım Anneleri

Ayyy ben de dün bir börek tarifi gördüm an kısa zamanda onu deneyeceğim.Deneyen oldu mu bilmiyorum ama..

Milföy hamurunun altını üstünü unlayıp merdane ile açıyoruz.arasına kıyma,patates,peynir ne olursa artık gül böreği gibi kıvırıp tepsiye diziyoruz .üzerine yumurta sürüp fırına veriyoruz..Milföy gibi değilde elde açılmış börek gibi oluyormuş..Çok meraktayım deneyince göreceğiz.cokacimcoookcokacimcoook

Mmf Öyle gÜzel anlattın kı yıyesım geldıı valla :))
julıcım ya ne gÜzel anlatmıŞ ıŞte aaa sen herkesı kendın gıbı sanıyorsun herhalde:))senın ropÖrtaj yazılarına benzemez maytabımın tarıflerıııııı

hmmm güzele benziyo
ben bu milkföyleri dedğin gibi açıp içine ceviz şeker tarçın ceviz yerine fındıkta oluyo koyup sarıp 2 parmak genişliğinde kesip tepsüye dizip üzerine erittiğin margarinden sürüp fıreına veriyosun çıkınca şerbet döküyosun
gürün baklavası bunun adı ama çok güzel oluyogürün ne demekse

konuş lavişcim konuş
o kadar ağzımızı yoruyoruz yazıyoruz kim dedi diyo küstümişte börek fsalan yok sana juli kafa:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

canım iyi olmanıza çok sevindik özletme kendini

MMMF canım diş çok zor gerçektende benim oğluş 6ladı 4 üstte 2 ltta
SAPHİRA canım benim oğlanda hiç sıraya uymadı ama bir bitse şu diş sıkıntısı ne yiyor ne uyuyor çok zor

canım sende bir düzelemedin ama kansızlık tüm dengeyi bozuyor ilacın yanında kara üzüm ye pekmez iç çok iyi gelir canım

canım büyük geçmiş olsun allah korumuş bu arada babaların her şeyi bilmesinede gerek yok

ah canım bu tek tükler tekrar başlatıyor içmek istemiyorsan hiç başlama ...

tamam seker deneyim bunu ben..dünde burada bi tarif gördüm tuzlu kek diye cok hosuma gitti

onu yapicam bugün insl.

mmf bu karisimin icine bir tatli kasigi karbonat atiyorudum ben normal börekte bunada olur heralde dimi.

julicim yeni okudum kazanizi cok gecmis olsun canim..yazin benim canavarimda uctu yataktan ama dedigin gibi yerde süngerden yatak vardi aglamadi bizimkisi neyseki.

hatta bi süre sonra bunu oyun haliene getirip kendini bile bile atiyordu yatagin üzerine.

tamam seker deneyim bunu ben..dünde burada bi tarif gördüm tuzlu kek diye cok hosuma gitti

onu yapicam bugün insl.

mmf bu karisimin icine bir tatli kasigi karbonat atiyorudum ben normal börekte bunada olur heralde dimi.

valla söyliicektim abartma istyersen soda olmayan yerde karbonat olurmu deme diye sesimiçıkarmadım çilek:jeyyar:

Offf bitirdin beni juliiiiiiiiiiii..Yağmurdaaaaa

Benimki alkış bay bay,gel gel, hepsini yapıyor ama canı ne zaman isterse.Yatağına koyunca bay bay yapıyor ma aben işe giderken yapmıyor..Bu aralar kız bakayım oğlum deyince kaşlarını çatıp gözlerini kırpıştırıyor..

Önemli olan bu uyaranları sürekli vermek siz sürekli yapmaya devam edin .o hiç ummadığınız bir anda bu harketleri yapacaktıre emin olun.

Geçmiş olsun inşallah ciddi bişey yoktur.allah zor durumda olanlara yardım etsin.

Geçmiş olsunn..sen bi kurşun döktür be güzelim..Nazara mı geldin ne?

Yasmincim hediyeni de güle güle kullan canım çok kullanışlı bişeye benziyor.

selamlar,
kızlar bu ne oku oku bitiremedim yahu..
şimdi aklımda kalanları yazıyorum ona göre..
kalimerocum geçmiş olsun..
julicim banusuyada geçmiş olsun.. anannesinide tebrik etmek lazım büyükler işi biliyor ne yapalım bizde yaşayıp göreceğiz...
yasmincim güle güle kullanın hediyenizi..
maytabım güzel bir seçim yapmışın ama bende juliye katılıyorum hemde bu saatde acıkkma sinyalleri verdiğimiz zamanlarda bu börek tarifi ne heççç olmamışşş...(kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş..:)))
zeynam geçmiş olsun yaa çabuk atlatırsın inşallah..
bu arada hediyen için kocaman teşekkürler bugün elime geçti çok beğendik..oğluşlarımdanda öpücükler..(bu ara salyalı salyalı)
ben resmini herkeslerle birlikte koyarım kızlar..
ömre bedeli seyrettim güzel bir dizi akşam denk gelirse seyredeyim ben tekrarını iizlemiştim.. salak kız ne olursa olsun o adamla birlikte olmamalıydı birde takıları ne çıkarıyon onlarıda unuttu orada.. adamın eline bir koz daha verdi...şu milföylü böreği deneyebilirim epeydir canım çekiyor benimde..
maytabım o tatlıyı bende yaptım ama tutturamadım tuzlumsu oldu aldığım milföy bayağı tuzluydu.. gürünbaklavasımı oluyormuş adı gürün sivasın ilçesi benim kocanın doğum yeri ama samsunda byümüş kayınvalidelerde orada kendini samsunlu gibi görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…