- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #39.221
Ya bu mmfden kim tarif istedi Allah aşkına anlatma özürlü. Kızım bundan istemeyin bişey yahuuuuuuu
Ya bu mmfden kim tarif istedi Allah aşkına anlatma özürlü. Kızım bundan istemeyin bişey yahuuuuuuu
Ayyy ben de dün bir börek tarifi gördüm an kısa zamanda onu deneyeceğim.Deneyen oldu mu bilmiyorum ama..
Milföy hamurunun altını üstünü unlayıp merdane ile açıyoruz.arasına kıyma,patates,peynir ne olursa artık gül böreği gibi kıvırıp tepsiye diziyoruz .üzerine yumurta sürüp fırına veriyoruz..Milföy gibi değilde elde açılmış börek gibi oluyormuş..Çok meraktayım deneyince göreceğiz.cokacimcoookcokacimcoook
Mmf Öyle gÜzel anlattın kİ yİyesİm geldİİ valla :))
julİcİm ya ne gÜzel anlatmıŞ İŞte aaa sen herkesİ kendİn gİbİ sanıyorsun herhalde:))senİn ropÖrtaj yazılarına benzemez maytabımın tarİflerİİİİİİ
ayy kızlarr ya çok kötü hastaydık yaa ishal olmuştuk ikimizde
anneme gittik oradaydık işte ama çook şükür iyileştikk
şimdide sahuru beklorumm kalkamıyorum yoksam
beni merak eden kız kardeşlerime çook tşk ederim hepinizi sefiommopuyorumnanaktan
mmmfcim 3. dişiniz hayırlı olsun cnm,bakalım bizimki ne zaman çıkaracak 3. yü :) alttan iki kesiciyi çıkarttı,1 ay oldu başka ne gelen var negiden :)) bazı bebneklerin köpek dişi bile çıabiliyor cnm,sıra mıra pek geçerli değl mi ne? :)
gunaydınnn
dun ce deyıp bır daha gelemedım
doktora gıttım testler sonuclar derken gec oldu
tapu daıresınde de ısım vardı ona da ugrayınca aksam oldu zaten
benım kan degerlerım cok dusukmus ve bu da mıde bulantısı yaparmıs
ama bunun yanı sıra bır salgın oldugunu ıshalın sebebının de bu oldugunu soyledı doktor
herhangı bır ılac vermedı maden suyuna devam edebılırsın dedı ama kansızlık ıcın
ılac verdı bır suru kı o ılaclar daha cok mıde bulandırıyor
neyse oglusum daha ıyı ama cok hareketlı
sanırım ben keyıfsız oldugumdan yetısemıyorum hareketlerıne
zaten su sıralar yemek kokularına tahammulum yok oglusa corbasını bıle annem yapıyor
dıkkat edın kızlar cok kotu bır sey bu yatırıyor ama baktırıyor da hanı oyle bısey
neyse bakayım ne var ne yok
Geçmiş olsun minik im hayırdır. Ay senin bu sağlık sorunların bitmedi be kalimerocum. Hamileyken bşka doğurduktan sonra başka. Neyse Allah daha büyük dert vermesin.
Kızlar dün gece Banusu da ilk yataktan düşme olayını gerçekleştirdi. Yanımda yatıyordu. Annemdeyiz ya eşim de yok gece yarısı yanıma ldım. Öyle uyumuşuz. Gece yarısı pat diye bir ses sonra bebek ağlaması. Bir gözümü açtım kızım yok. Yan döne döne yatağın başındaki aralıktan aşağı düş sen. Hemen kaldırdım, su içirdim, dua okudum sakinleşti kuzum. Ama sevindiğim nokta annem oraya yere yastık koymuş. Kızımın da kafası kocaman yumuşacık yastığın üzerine gelmiş neyseki. Sadece biraz korktu. Ama annem eğer yastık koymasaydı, kalorifer vanasına gelecekti başı ki düşünmek bile istemiyorum. Babamıza da bu küçük olayı söylemeyi düşürnmüyorum. Şimdi iki hatun kişi bir çocuğa bakamğıyorsunuz olacak. En iyisi hiç gerek yok.
Günaydınnnnnnnnn şekerlerrrrrrrrrrr!!Naparsınız bakalım?ne var ne yok?,
Yavv ne diycem hamile kalınca sigarayı bırakmıştım.Doğumdan sonra da 6 ay kadar hiç içmedim.sonra arasıra arkadaşardan filan tek tük içtim.BU Sıralar canım acayip sigara çekiyor.Ama eşim de bıraktı ben bıraktım diye.Başlamak da istemiyorum çıkmazdayım çok fena..
tamam seker deneyim bunu ben..dünde burada bi tarif gördüm tuzlu kek diye cok hosuma gitti
onu yapicam bugün insl.
mmf bu karisimin icine bir tatli kasigi karbonat atiyorudum ben normal börekte bunada olur heralde dimi.
Ya sahi mi sevmiyor musunuz. Ben de o sıcak günlerden sonra bayıldım yağmura. Hatta bir de aşağı inip çitos un istemediği şeyden yaktım bir tane. Güzeldi.
Tek düşündüğüm evini su basanlar olmuştur. Dışarıda kalanlar ne yapar. Sabah sabah saray da 5 kişi sel de kayıp olmuş. Onlara üzüldüm.
yasminciğim alkış ve bye bye bizde de yok
her çocuğun gelişimi farklıdır deniyor ya doğru
benim de çok endişelendiğim zamanlar oldu gündüzleri evde olamadığım için bu tür şeylerde gelişimi geri mi kalıyor diye çünkü annem ancak bakımı ile ilgileniyor ve sevgisini veriyor
bir de beraber oturup oyun oynuyorlar iki bebek gibigamyoncuiremsu
slm kızlar
bu ne hava yaa
çatalca da biçok yeri su basmışbelediye başkanı konuşuyodu CNN de devlet hastanesini de su basmış yaa,bizim mahallede de birsürü tanıdığın evini su basmış arabalar filan sele kapılmış zaten bizim mahalle çok eski,rumlardan kalma o yüzden eski ev çok tarihi eser diye yıktırmazlar...
annemlerin ev 3.kat ama camdan su girmiş hep
cana gelmesinde...
annemlere ulaşamıyorum bile tel.kapanıyo hemen
selam kızlar
dün saat 2'den beri 39 derece ateş ile yatıyorum aşırı derecede soğuk algınlığı ve boğaz enfeksyonuyla öle böle değil baya fenaydım sabaha kadar kendimi bilmedim girip bi haber vereyim dedim aman havalar çok sakat kızlar kendinize ve bebelerinize dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?