2008 Kasım Anneleri

yasmincim her çocuğun gelişimi farklıdır maşallah bak senin kuzuda nesneleri tanıyor onlara bakıyor bizim eşkiyada tel sarar bay bay gel gel alkış hayır vb.. şeyleri yapıyor öpücük at deyince öpücük yolluyor telefonu alıp alo yapıyor maşallah kuzularımıza...

canım geçmiş olsun olur böye sıkıntılı durumlar oruç üstüne ev taşıma yorgunluğu sinirleri bozulmuştur tabi bu bahanesi olamaz ama sonuçta hepimiz insanız büyütmemek gerek sonra siz huzursuz oluyorsunuz sonuçta barışacaksınız sende üzme canını özür diler her şey tatlıa bağlanır

canım bu kocişlerinize sopa mı lazım ne sizin gibi anneleri üzüyorlar

canım sanada geçmiş olsun sende bir kan tahlili yaptır için rahatlamış olur

zeynam geçmiş olsun ne oldu sana böyle bir düzelemedin kıyamam inşallah oğluşlarına geçmez sende iyi dinlenmeye çalış geçmiş olsun tekrar

MMMF canım börek tarifin çok güzel üşenmezsem iftara yapacağım ama bizde hiç bir şey yenmiyor artık yemek dökmekten nefret ediyorum sizdede öyle mi

YASMİNCİM hediyeniz çok güzelmiş güle güle kullanın

bu arada bizde hediyemizi çoktan aldık yarın eşim yollayacak inşallah beğenir duru kızımız çam sakızı çoban armağanı

konuş lavişcim konuş
o kadar ağzımızı yoruyoruz yazıyoruz kim dedi diyo küstümişte börek fsalan yok sana juli kafa:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Sen bana dayanamazsuuuuun dadddluuu kuşuuum, sarıı çiçeğüüümmm
opuyorumnanaktan

Julicim sahur yapmadın mı canım?Açlıktan mı anlamıyon güzel kuşum?

Yok hayatım oruçlu değilim, takıldım mmf'ye o hep der yalan yanlış anlattım diye ondan, eee bir de canım çekti şincik :)

Eylülcüm geçmiş olsun canım sel için. Allah oradakilerin yardımcısı olsun. İyi ki hava çok soğuk değil. Aman Melisimle dışarı falan çıkmayın.

Ecemim sağol canım geçmiş olsun dileğin için. Rep veremedim de gene.

oğluşa kemik suyu çıkartıyordum akşama güzel bir çorba yapayım iki gündür içi dışı tavuk çorbası oldu ne kadar az yapayım desemde iki günden önce bitiremiyorum

bu arad benim oğluşta bugün elini bırakıp 5-6 adım yürüdü çok mutlu oldum maşallah oğluma kendide öyle mutlu olduki..

ecemim maşallah ne güzel yağmur da hala öyle bir icraat yok hemen oturuyor totosunun üstünee :)) yürü kızım diyorum başlıyor sıpam gülmeye öyle gözüme bakıp gülüyorrr

ıcır lavinya teşekkür ederim oğluş çok uzun zamandan beri kalkmaya çabalıyor tutunarak tay tay yapıyordu ama elini bırakmaya pek cesareti yoktu yavaş yavaş ona heyecanlanıyordu çok düştü ama hiç korkutmamaya çalıştık bugün elini bırakıp yanıma gelince kendide pek sevindi kendi kendini alkışlıyor deliii

ecemimcim bu sene dökmüyorum ben bişey
hoş çöpe dökmüyoduk zaten ama genede insan kötü oluyodu
az yapıyorum sanırım bize yaptığım çorbalardan veriyorum mehmetakifede sonuçta hergün pişiyo
dün biber aldımmesela 6 biber aldım 2 günlük diye 2 tanede kapya biber koydum az olunca bide süper lezzetli olmuş

canım gecmıs olsun
bazen aserme donemındekı gıbı vuruyor bu mıde bulantısı
ama gecıyor dunden bu yana daha ıyıyım
allah kımseye vermesın cok zor bu yahuu

zeynam gecmıs olsun canım
sanırım mevsım gecısı olması herkesı hasta edıyor
ınsa allah en kısa zmaanda toparlanırsın

maasallah ne kadar cok sayfa vardı
oku oku yetısemedım

mmf hamarat hatun evdesın canın ne ısterse yapıyorsun
hıc sormuyorsun bu kızlar ıste acaba canları ısterde yapabılırler mı dıye
neyse tsaduf bende oglen ıspanaklı borek yemıstım ama tarıfını deneyecegım canım

denızanasıyla hıc karsılamaz olduk
sanırım ıslerı yogun ya da ben gozden kacırdım

julı kızına gecmıs olsun canım
tecrubelı ınsanlar bılıyorlar ısı ucuz atlatmıssınız

tarifler çok güzel yaa kaynanamlar iftara gelcek bu hafta bende şu sodalı börekten yapıym bakıyım nasıl olcak
eylülcüm geçmiş olsun aman dışarı çıkma ablamla konuştumda karakolun orası giyisi pazarının olduğu yer felaketmiş arabalar suyun içinde yüzüyo diyo ablam bide yerdeki taşlar sökülmüş hep yazık yaa dikkat edin kendinize

bu arada benım kuzu oglum pek cesur
artık ellerını bırakıypr hedefıne saplandıgı zaman
en son 6 adım atabıldı ama benı gorunce aglıyor nedense

bız artık evın ıcınde yuruyurs yaparken tek elınden tutarak gezıyoruz
sanırım yakında yuruyecek hıc yerınde durdugu yok

zeynacım geçmiş olsun canım ,

pirayecim biraz önce giysi pazarının olduğu yerden geçtim ,hatta geçemedim çünkü yollar harap ,resmen çamur gölü olmuş ,dişçide randevum vardı mecburen çıktım ,ama geri dönüşte yolları kapatmışlar eve ulaşmak için tepelerden dolana dolana aşağı inebildim ,her yer göl durumda ,köy yolları kapalı ,otobüsler filan çalışmıyo ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…