- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #39.241
tamam seker deneyim bunu ben..dünde burada bi tarif gördüm tuzlu kek diye cok hosuma gitti
onu yapicam bugün insl.
mmf bu karisimin icine bir tatli kasigi karbonat atiyorudum ben normal börekte bunada olur heralde dimi.
mmfc'im su böregi gibi mi oluyo tadı?
Günaydın kızlar.Bugün yoğunum biraz.Kırkyılda bir patron yokken geç kalayım dedim, erkenden aramış alçak herif.Öksüz hovardalığa çıkmış ay ilk akşamdan doğmuş hesabı oldu benimki.Kızlar dün eşimle oğlanın gelişimi hakkında konuşuyoduk.Alkış yapmayı, by by demeyi bilmiyor.Alkışı daha önce göstermiştim ama o yapamıyor.Ama birçok nesneyi sorunca biliyor ve o tarafa bakıyor.Mama, anne bazen baba diyor.Aklım karıştı.Normal mi sizce?
Julicim geçmiş olsun.Banusu ya nazar değiyo.Her akşam oku annesi.Maşallah yavruya...
Kalimerocum geçmiş olsun canım.Biraz daha iyisindir umarım.
Hilalim göz nasıl?Kız uyuttu mu bu gece?
günaydın kızlar biraz geç kaldın bugün ama geldm ne zamandır buradayım önce topiklere bibakiiim dedim bebişlerimizin fotolarını görünce moralim düzeldi vallahi yoksa kötü bir gece geçirdim ve kötü bir sabaha uyandım :çok üzgünüm:
dün akşam yine kocişle kavga ettik bu adama ne oldu anlamıyorum ya o kadar sakin insan şu bikaç haftadır parlayıveriyor bişey demeye gelmiyor acayip sinirli ramazandan mı oldu ev taşıma stresinden mi bilmiyorum yaa ama çok kırdı beni dün yine bir sürü bağırdı çağırdı ben de sesini yükseltme ben seninle öyle mi konuşuyorum bu ani çıkışlarından bıktım dedim oda bende senden bıktım dedi ilk defa bana bölye bir cümle kurdu gerçekten çok incindim mafoldumben enkötüsü yavrumun önünde yapıyor bunu o kadar dikkat ederdi böle şeylere yavrumda susup izliyor bizi şaşkın şaşkın sonra yatana kadar konuşmadım sadece mecburiyetten çocuğu tut al ver gibi şeyleri konuştum o kadar sonra da gitti yattı zaten ben oğlanı banyo yaptırdım doyurdum yatırdım ama yok ne yaptıysam uyutamıyorum delirtti beni heralde diyorum bizim olaydan etkilendi çocukcağız gerildi uykusu da kaçı iyice normalde saat23e kadar dayanamaz uyur kalırdı saat 00.00 oldu hala uyumadı neyse o uyumayınca ben ağlıyorum zaten sinirliyim bir de sen ble yapma diye yavrum benim nasıl bakıyor yüzüme o bakışları içime işledi resmen senağlama neyse balkonda salıncağı vardı oraya çıkardım belki sıcaktan uyuyamıştır diye orada sallaya sallaya biraz da konuştuk ana oğul dertleştik yavrum uyudu kaldı götürdüm yatırdım yatağına ben de sızmışım resmen saat 03te yine kalktı bir de ağlayarak uyanıyor normalde öle kalkmaz uyanır seslenir bize aa-uu gibi bu aralar ammme falan diyordu hatta duymazsak o zaman ağlıyordu direk ağlıyor gittim su verdim içerken ağlıyor yatırıyorum ağlıyor yavrum yaa neyse uyuttum tekrar saat 05.30gibi yine kalktı tabi azıcık içmişti doymadı biraz daha verdim yok zorla içiyor biraz ağlıor duruyor uyuyor sonra tekrar ağlamaya başlıyor sabah 07.30gibi kalktı aynen ağlayarak bir de huysuz giyinicem çıkıcaz kucağımdan inmek istemiyor hemen izin aldım doktora götürdüm zaten kontrolümüz vardı iyi oldu doktor iyice bir muayene etti kulak enfeksiyonu başlangıcı dedi fazla değilmiş ama başlamak üzereymiş belki o rahatsız etmiştir ağrı yapmış olabilir dedi ama doktorda gülmekten öldük oraya oturdu benim oğlan aaa-uu-hahu falan diyerekten iki-üç dakika doktora laf anlattı sanki gece olanları bir bir söyledi canım yaa gece oğluma kızdığım için de özür diledim kendisinden sarıldık falan utandım valla kendimden mafoldumben
sabah b sürü planım vardı dolayısıyla kaldı ıcırcığıma bişeyler daha alacaktım aklımdan geçenler vardı hiçbirini yapamadım sadece hastaneye götürebildim bir daha da izin alamam diye zorlamadım artık
eşime verdim hediyeyi göndermiştir bu saate heralde arayıp sormakta istemiyorum zira zorunluluktan konuşuyorum kendisiyle, yoksa içimden neler geçiyorda :mymeka:klava:
beyazmelek geçmiş olsun cnm eymen e, kocayı da takma benimki de yine kalbimi çok kırdı 1 gece konuşmadım şimdi konuşuyorum ama hala kırgınlığım geçmedi
yasmincim hepsi farklı şeyler yapıyo ilgi alanları farklı:)
Juli ucuz atlatmışsınız aman iyiki annen yastık koymuş.
Kalimero benimde midem çok bulanıyo başım dönüyo.Dün arkadaşa gittik.yarım saat arabada başım iyice döndü.
Sonra dönmemize yakın arkadaş oriflame dan bişiler almış.Krem,ruj felan bende denedim.3 ayrı koku başımı döndürdü.ildim ama bi kere o kokuları aldım( Biraz sonra kalktık.arabayla dönerken bu sefer çok fena bulandım anlatamam.bende kansız kaldığımı düşünüyordum zaten.Demekki bulantı yapıyo.bi gitsem doktora iyi olcak.
Sanada çok geçmiş olsun.Eymenin ynında bağırmayın annesi
selam kızlar
dün saat 2'den beri 39 derece ateş ile yatıyorum aşırı derecede soğuk algınlığı ve boğaz enfeksyonuyla öle böle değil baya fenaydım sabaha kadar kendimi bilmedim girip bi haber vereyim dedim aman havalar çok sakat kızlar kendinize ve bebelerinize dikkat edin
konuş lavişcim konuş
o kadar ağzımızı yoruyoruz yazıyoruz kim dedi diyo küstümişte börek fsalan yok sana juli kafa:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Julicim sahur yapmadın mı canım?Açlıktan mı anlamıyon güzel kuşum?
bu arad benim oğluşta bugün elini bırakıp 5-6 adım yürüdü çok mutlu oldum maşallah oğluma kendide öyle mutlu olduki..
bu arad benim oğluşta bugün elini bırakıp 5-6 adım yürüdü çok mutlu oldum maşallah oğluma kendide öyle mutlu olduki..
Kalimero benimde midem çok bulanıyo başım dönüyo.Dün arkadaşa gittik.yarım saat arabada başım iyice döndü.
Sonra dönmemize yakın arkadaş oriflame dan bişiler almış.Krem,ruj felan bende denedim.3 ayrı koku başımı döndürdü.ildim ama bi kere o kokuları aldım( Biraz sonra kalktık.arabayla dönerken bu sefer çok fena bulandım anlatamam.bende kansız kaldığımı düşünüyordum zaten.Demekki bulantı yapıyo.bi gitsem doktora iyi olcak.
Sanada çok geçmiş olsun.Eymenin ynında bağırmayın annesi
selam kızlar
dün saat 2'den beri 39 derece ateş ile yatıyorum aşırı derecede soğuk algınlığı ve boğaz enfeksyonuyla öle böle değil baya fenaydım sabaha kadar kendimi bilmedim girip bi haber vereyim dedim aman havalar çok sakat kızlar kendinize ve bebelerinize dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?