- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.941
hilalcim ayrıntılıya mı girdin gözünaydın
Sekretercim soranlara 5. ay diyoruz canım. 6 aylık diyemeyiz. Ya da kısaca haftasına göre söylersin. Ben şu an tam 5 aylık diyorum. Ama mesela bir hafta geçince 5 ay bir hafta diyeceğim, ya da iki hafta sonra 5 buçuk aylık diyeceğim. Haftaya göre söylersin sen de canım :)
Hilal canım, ayrıntılı ultrason 20. haftadan sonra yapılıyor deniliyor çünkü kalbini de inceliyorlarmış. Sen niçin ayrıntılıya o kadar erken girdin. Ve o zaman bakmadıkları için şimdi kendi doktorun mu baktı kalbine. Ayrıntılıyı da kendi doktorun mu yapmıştı? Ben anlayamadım da ondan bu kadar soru sordum :)
Kızlaaaaaaar, bizim de bugün randevumuz var ama ayrıntılı ultrason randevumuz. İnşallah her bir yerini gösterir kızım da hem doktor amcasına hem bize sorun çıkarmaz. Gideceğim Atıl Yüksel'in muayenehanesini aradım. Renkli ultrason yokmuş. 4 boyutlu ama siyah beyaz ultrason varmış. CD veriyor musunuz dedim, siz talep ederseniz veriyoruz dedi, ee talep ediyorum deyince de içeride sekreter arkadaşa söylersiniz dedi. Bakalım ne maceralar bekliyor bugün bizi...
asortie...sen hangi hastane yada doktora gidiyorsun...Ankarada olduğun için soruyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?