2008 Kasım Anneleri

günaydın kıslar herkese slmmma.s.
kıslar biz şimdi 6. aya mı girdik yoksa hala 5. ayda mıyız:uhm:ben yine taktım şu ay hafta konusuna

kız asortı gelırım tabıı ben etımesgutta oturyorum
bence 5 ayı doldurduk 6. aya yaklasıyoruz ayy bende bılmıyom bırı acıklasıınnnnnn :uhm:

kızlar kalan aylara bakarsak altıncı ayın içindeyiz. temmuz 6.ay ,ağustos 7.ay ,eylül 8.ay, ekim 9. ay
kasımıda 10 gün sayarsak tam geliyo ama bu sefer hamile kaldığımız şubat ayı tam sayılıyor halbuki ben 11ınde falan hamile kakdım valla bende anlamış değilim kaç aylık diye sorduklarında 5 bitiyo diyorum ne yapıyım.

kızlar hepinize günaydın,
dün kontrole gittimyine kontrolümüz çok ilginçtibizimki yüzü koyun yatmış o haliyle bi hareket bi hareket sormayın..Ölçümleri falan yapıldı..Ancak kalbini görmem gerekiyor dedi doktor:1rolleyes:hem yüzükoyun yatması,hemde kalbin tam göbeğime denk gelmesi görmesine engel oldu:1shok
Neyse 15-20 dakika dolaş gel dedi doktor..Bende bir meyvesuyu aldım 20 dakika dolaştım ve tekrar ultrasona girdim..Bizim küçük hanım dönmeyi bırakın hiç istifini bozmamış üstüne üstlük bide uyumuş:rofloloktor gülmekten öldü...Çok komikti..Neyse doktorumuz mutlaka bakmam gerekiyor dediya...ben seni rahatsız etmesini bilirim dedi..Eli ve ultrason aletiyle karnımın bi sağından bi solundan ıııı nasıl desem.. iteledi deyim.O zana bizim küçük hanım sıçradı ve ani bir dönüş yaptı ve doktor kalbinide gördü..:dance:Allahıma çok şükür olsunki herşeyi gayet iyi...410 gram olmuş..Boyuna bakmayı unuttum...Bu kontrolümüzde böyle ilginçlikle bitti...Sağlıcakla kalın:a015:

kızlar bu işler haftaya bakıyor sat a göre hesaplanıyor oysa ki adet olduğumuz
gün hamile kalmıyoruz ama öyle hesaplanıyor yani doğum yaptığınız haftadan
1 yada 2 hafta çıkarın işte hamile kaldığınız güne göre ama 6. ayın içindeyizz

ay ya ne zor bunu hesaplamak offf insanın kafasını karıştırıyo valla:uhm:
o zaman 6. aya girdik deriz artık ne yapalım....vayy be o kadar cabuk mu gecti bu zaman :dance: daha dün iki aylıktık be yaa...maşşallah bizlere maşşallah

ewet canım artık 6 aya girdik ikinci 3 ayı bitiriyoruz derken
doğuma kadar geçmiş zaman daha hamile olduğumu duyduğum
günü dün gibi hatırlıyorumm

Sekretercim soranlara 5. ay diyoruz canım. 6 aylık diyemeyiz. Ya da kısaca haftasına göre söylersin. Ben şu an tam 5 aylık diyorum. Ama mesela bir hafta geçince 5 ay bir hafta diyeceğim, ya da iki hafta sonra 5 buçuk aylık diyeceğim. Haftaya göre söylersin sen de canım :)

Hilal canım, ayrıntılı ultrason 20. haftadan sonra yapılıyor deniliyor çünkü kalbini de inceliyorlarmış. Sen niçin ayrıntılıya o kadar erken girdin. Ve o zaman bakmadıkları için şimdi kendi doktorun mu baktı kalbine. Ayrıntılıyı da kendi doktorun mu yapmıştı? Ben anlayamadım da ondan bu kadar soru sordum :)

Kızlaaaaaaar, bizim de bugün randevumuz var ama ayrıntılı ultrason randevumuz. İnşallah her bir yerini gösterir kızım da hem doktor amcasına hem bize sorun çıkarmaz. Gideceğim Atıl Yüksel'in muayenehanesini aradım. Renkli ultrason yokmuş. 4 boyutlu ama siyah beyaz ultrason varmış. CD veriyor musunuz dedim, siz talep ederseniz veriyoruz dedi, ee talep ediyorum deyince de içeride sekreter arkadaşa söylersiniz dedi. Bakalım ne maceralar bekliyor bugün bizi...

julianne...Önceki kontrolümde böbrekler,beyin,karın duvarı,eli,kolu,bacaklarına ve kalp ve kalbin odacıklarına bakılmıştı.Sürekli aynı doktora gidiyorum..hacettepenin özeline prof.dr. Özgür Deren beye..

Hilal, üniversite hastanesinde profesöre gidiyorsun yani değil mi. Ben de cerrahpaşa'da aynısını yapıyorum. Kontrollerini hacettepede mi yapıyor, kendi muayenesinde mi? Bir de ne kadar ödüyorsun sen?

regaipkandiliniz mübarek olsun kızlar bu gece bol bol dua edelim
birbirimiz için ayrıca bebişlerimiz için dualarınızda beni de eksik etmeyin ben
sizi eksik etmeyeceğim

julianne..doktorun kendi özel muayenehanesi yok.Hastanenin özeli.Bütün tetkikler hastanede yapılıyor.her ay 154 ytl bayılıyorum:)))Ama olsun değilmi?bebeklerimiz için değer...

asortie...sen hangi hastane yada doktora gidiyorsun...Ankarada olduğun için soruyorum...

canım ben özel hastaneye gidiyorum doğumuda orada yapacağım
hacettepeye gidiyorum lütfi önderoğluna 230 ytl ödüyordum ama
gebe alımı durmuştu ve tadilata girileceği söylenince bıraktım
birde doğuma girmek için 3000$ istedi eşim de soyguncu bunlar dedi
ve oradan vazgeçtimşimdi 50 ytl farkla özele gidiyorum normal doğumada 500
ytl fark ödüyoruz gerçi sezeryana da aynı parayı alıyor

julianne...Doktorun özel muayenehanesi yok.Hastanenin özeli...Bütün tetkikler hastanede yapılıyor...Her ay 154 ytl bayılıyorumkafamçokkarıştı Ama olsun değilmi? Bebeklerimiz için değer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…