2008 Kasım Anneleri

asortie...3000$ mı?klava:Ay ne kadar çok...Ben daha doktorla bunları konuşmadım...Gelecek randevumda konuşayım bakalım:uhm:Bizimki ne diyecekkafamçokkarıştı

Kızlaaaaaaar, bizim de bugün randevumuz var ama ayrıntılı ultrason randevumuz. İnşallah her bir yerini gösterir kızım da hem doktor amcasına hem bize sorun çıkarmaz. Gideceğim Atıl Yüksel'in muayenehanesini aradım. Renkli ultrason yokmuş. 4 boyutlu ama siyah beyaz ultrason varmış. CD veriyor musunuz dedim, siz talep ederseniz veriyoruz dedi, ee talep ediyorum deyince de içeride sekreter arkadaşa söylersiniz dedi. Bakalım ne maceralar bekliyor bugün bizi...[/QUOTE]

benim gideceğim gebelik merkezine gitsene julliane. Hem renki dopller varmış hem 4lü bakılcakmış 270 ytl şişlide.

Ben de en çok doktorun doğumda ne kadar alacağını merak ediyorum. Hilal benim doktorum normal doğum olursa kendisinin giremeyeceğini söylemişti en başta ama daha konuşmadık. Seninki hiç böyle bir şey söylemedi değil mi?? Her şeyi programlı olduğu için normal doğuma giremiyormuş ama dediğim gibi konuşmadım hiç. Asortieee o nasıl fiyat öyle yaaa. Kuş mu konduracak 3 bin dolar ne demek ya. Sanki Amerikan Hastanesi'nde doğum yapacaksın. Bu ne ya!!!

ya kızlar yataktan sabahları kalkamıyorum bir türlü yani karnımı acıtıyorum kalkayım derken. Sizde böyle bişey varmı karnmı kasmadan kalkamıyorum tutunacak bişey de yok eşim sabahın köründe gidiyoo daha ilerki aylarda ne yapcam ben yaa.

benim gideceğim gebelik merkezine gitsene julliane. Hem renki dopller varmış hem 4lü bakılcakmış 270 ytl şişlide.[/QUOTE]

Canım benim gideceğim doktora İstanbul'un en iyisi diyorlar yani diyorlar ben iddia etmiyorum ama :) Çok iyi bir uzman olduğunu söylüyorlar. Randevuyu 3 ay önce almıştım ben. Şu anda aradığında Ekim ayına randevu veriyorlar. Muayene 350 milyon. SSK ya da kredi kartı bile geçmiyor. Evet biraz fazla biliyorum ama ne yapalım. Benim doktorum da kendi göndereceği ayrıntılı ultrason yaptırılacak yer de şişlideydi. Onun fiyatı da 280 milyondu. Belki aynı yerdir seninkiyle. Ama Atıl Yüksel'den randevu aldığımı duyunca, oraya gitmem gerektiğini söyledi. Bakalım bugün gideceğim. 16.00'da randevu. Sağol tatlım yine de...

Derin bende de var aynısı. Ama artık nasıl kalkacağımı öğrendim. Yuvarlanıyorum önce ayaklarımı yere indiriyorum, sonra da kollarımın üzerine kalkıyorum. Kaplumbağa misali. İnsan zora gelince her şeyi öğreniyor. Mekik çekermiş gibi kalkma canım, bir bacağını yataktan yere indirip kollarından destek al. Hadi dene bakayım bir :)

julianne hiç konuşmadık bunları..Şimdi düşünüyorumda hata yaptım sanırım..Niye sormadıysam...Bide doğumuma girmezse baksen şimdi...kurtlandım....ben randevuyu beklemeden bişey bahane ediyim, gidiyim, soruyum ve rahatlayım:)))

kızlar dün doktora benim için çok önemli olan bi soruyu sormayı unuttum...Mide ağrılarım hat safada..Gebelikten öncede vardı..Talcit yada renni alıyordum baya rahatlatıyordu...Acaba şimdi bu ilçlardan kullanabilirmiyiz...Telefon açıp sormayı düşünüyorumda...Ancak 4 te falan arayabileceğim..Bi zahmet bilginiz varsa paylaşın...

canım bilgimiz olsa bile içilir diyemeyiz ki sonuçta sen hamilesin
doktoruna sor bence canım bu arad 3000$ isteyince şok oldum ben tabii
dedim o paraya gider amerikada bile doğum yaparım ne bu ya dedim ama
sende sor canım bunları konuş bence özgür deren riskli gebeliklere bakıyor
eğer bebeğinde bir sorun yoksa ona gitmeye gerek yok bence canım yaaa
tabi sen bilirsin yine de ben lütfi önderoğluna gitseydim boşa idermişm anlayacağın

merhaba kızlar
Doğumdan konu açılmış bakıyorumda yolu yarıladık allahın izniyle sıra geldi doğım telaşına.bende çok fiyat araştırıyorum ama kasımda dogum olacagı için kesin fiyat vermiyolar zammmmmm gelicekmiş çünkü.ben ist olduğum için türkiye hastanesinde olucak inşallah doğum ssk lı oldugum halde 2,500 ytl buluyo allahtan ssk lıyım doktorumda öglenden snr bu hastanede çalışıyo ve banada orayı önerdi.American hastanesinde bir doğum ne kadar haberiniz var mı 5000$ .
Bebeğim için hiç birşey gözümde değil ama bu kadar parayı verip acılarımı dindirmiyolar çatır çatır her iki taraftada doğurtuyolar dim ama

asortie...Özgür beye gitmemin sebebi bizde malesef akraba evliliği var...ve bu benim üçüncü hamileliğim...8 yaşında bir kızım var..ikincisi 13 haftalıkken düştü..risk gebelik arttıkça artıyor biliyorsundur...Bu sebeple Özgür beyi tercih ettim...

canim bende nevra hanima gidiyorum türkiye hastanesinden çok memnunum inş.doğumuma da gelir sen kime gidiyorsunn.bende fiyatalri fena değil değer yanii bebişlerimize boşverr

anladım canım ama o konuda da bir numara benim kuzenim de ona gitti canım
onda şeker astım kalp herşey var diye ama allaha şükür kızı çok sağlıklı birde 33 yaşındaydı
oğlu vrdı bunada kalınca aldırmak istemedi canım sen en iyisi ona git inşallah sorunsuz bir hamilelik ve bebek
getirirsin hayata

ya bende vermem öyle 3000 5000 tamam değer belki ama
bu parayı başka şekilde onun adına değerlendirebilirim
o kadar para vermem ben sağlıklı olursa

derincim benim dr mehtap hnm ama ben muayenanesine gidiyorum ama doğumum türkiye hastanesinde olucak buranın fiyatına bişey demiyorum ama american çok pahalı demek istedigim özel odaysa ikisindede var ilgi diyosan gene aynı belki aynı güne denk gelir bizim doğum :teytey:
asortienin dediği gibi ben yüksek meblaları doğumda harcıyacağıma bebegimin eğitimde yada ona faydalı yerlerde kullanırım

kızlar klasik müzik dinlemeye başladınız mı sayısız faydaları varmış Bir kere zeki oluyormuş çocuk artık en ufak sesleri bile duyabiliyor biliyorsunuz ve müzik dinletmek çok iyiymiş.Eşimle akşamları (zaten dizi falan izletmiyodu) cnbc e dekilere bakıyoduk şimdi beethoven dinliyoruz biraz yüksek sesle:) tavsiye ederim yanında da biraz cevizz olmuşken tam oluyo yani. bakalım işe yarar inş.

Kız Derin, senin bebiş Einstein olacak :) İngilizce derslerine de başladınız mı sırnaşık şey Şaka bir yana gerçekten herkes tavsiye ediyor canım klasik müziği ama ben kızıma yüksek sesle Teoman dinletmeyi tercih ediyorum şöyle basları falan açarak :1shok: Onun dışında ben en hoşlandığı şeyin 1 baba sesi 2 de kuş sesi olduğuna karar verdim. Çünkü ikisini de ne zaman duysa kıpır kıpır oluyor. Hele sabah kuş seslerine bayılıyor sanırım :) Pek romantikkkk canım kızım Şeniz

hilalcim mide sorunu bende de vardı rennie içiyordum gebelikten önce ..şu anda doktorum gaviscon surup verdi bir kaşık içiyorum ağrıyınca midem şıp diye kesiyo..doktoruna sor sana da büyük ihitimal bunu verir yada rennie şurup..

bu arada kızımla randevum vardı..görüştük hasret giderdik..fıkır fıkır dı yüzü dönük değildi sırtı dönüktü malesef ama olsun..yinede güzeldi..gelişimi iyiymiş 20 cm olmuş boyu kilosu da 280 gr ..satla uyumlu değil bebeğim 3 gün geriden geliyor ..yani daha 19 haftaya geni girmiş oluyor doktora göre..
bu arada benim hastamemin ssk muayene ücretleri düşmüş 10 ytl ..çok şaşırdım ..ayrıca doğum ücretleride düşmüş normal 275 di 175 olmuş sezeryan 550 ydi o nekadar olmuş öğrenemedim..oda 350 filan olmuştur..çok ucuzlamış..doğurasım geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…