- 8 Ocak 2008
- 119
- 9
- 118
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.981
hilalcim mide sorunu bende de vardı rennie içiyordum gebelikten önce ..şu anda doktorum gaviscon surup verdi bir kaşık içiyorum ağrıyınca midem şıp diye kesiyo..doktoruna sor sana da büyük ihitimal bunu verir yada rennie şurup..
bu arada kızımla randevum vardı..görüştük hasret giderdik..fıkır fıkır dı yüzü dönük değildi sırtı dönüktü malesef ama olsun..yinede güzeldi..gelişimi iyiymiş 20 cm olmuş boyu kilosu da 280 gr ..satla uyumlu değil bebeğim 3 gün geriden geliyor ..yani daha 19 haftaya geni girmiş oluyor doktora göre..
bu arada benim hastamemin ssk muayene ücretleri düşmüş 10 ytl ..çok şaşırdım ..ayrıca doğum ücretleride düşmüş normal 275 di 175 olmuş sezeryan 550 ydi o nekadar olmuş öğrenemedim..oda 350 filan olmuştur..çok ucuzlamış..doğurasım geldi...
Kızlaaaaaaar, bizim de bugün randevumuz var ama ayrıntılı ultrason randevumuz. İnşallah her bir yerini gösterir kızım da hem doktor amcasına hem bize sorun çıkarmaz. Gideceğim Atıl Yüksel'in muayenehanesini aradım. Renkli ultrason yokmuş. 4 boyutlu ama siyah beyaz ultrason varmış. CD veriyor musunuz dedim, siz talep ederseniz veriyoruz dedi, ee talep ediyorum deyince de içeride sekreter arkadaşa söylersiniz dedi. Bakalım ne maceralar bekliyor bugün bizi...
canım hangi hastaneye gidiyosun baya uygunmuş fiyatlar şaşırdımm
Eylül sen Nisa Hastanesi'ne mi gidiyordun,Azo da oraya gidiyordu. Bu arada dediğin gibi özellerde niçin fiyat düştü anlamadım. Medical Park'ta da aynısı olmuş. SSK ile anlaşmaları bitecekti özel hastanelerin, bu ney şimdi ki. Neyse hamilelerin yararına oldu...
canım yenibosna nisa hastanesine gidiyorum..ssk fiyatları düşmüş çok iyi oldu..dr um asiye uzun..gidecek olursan yardımcı olurum ..
2 hafta sonra ben de atıl bey.e gideceğim. şaşırdım doğrusu renkli olmamasına. sonuçta adam sadece bu işi yapıyor, gebelik takibi yapmıyor, doğuma girmiyor, jinekolojik hastalıklarla ilgilenmiyor diye biliyorum. umarım her şey yolunda gider, güzel sağlıklı haberlerini alırız canım. dönünce yaz neler oldu, doktor neler yaptı, merak ederim beeen :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?