2008 Kasım Anneleri

canım hangi hastaneye gidiyosun baya uygunmuş fiyatlar şaşırdımm

Eylül sen Nisa Hastanesi'ne mi gidiyordun,Azo da oraya gidiyordu. Bu arada dediğin gibi özellerde niçin fiyat düştü anlamadım. Medical Park'ta da aynısı olmuş. SSK ile anlaşmaları bitecekti özel hastanelerin, bu ney şimdi ki. Neyse hamilelerin yararına oldu...

2 hafta sonra ben de atıl bey.e gideceğim. şaşırdım doğrusu renkli olmamasına. sonuçta adam sadece bu işi yapıyor, gebelik takibi yapmıyor, doğuma girmiyor, jinekolojik hastalıklarla ilgilenmiyor diye biliyorum. umarım her şey yolunda gider, güzel sağlıklı haberlerini alırız canım. dönünce yaz neler oldu, doktor neler yaptı, merak ederim beeen :bbo:

kızlar tünaydın hepinize hayırlı kandiller nasılsınız biz çok iyiyiz.oğluşum sonunda babasına dün tekme attı babasını görseniz ağzı kulaklarına varıyor.tekme atıyo dediğimde inanmıyordu hadi ordan daha okadar değildir diyodu.dün oğlum ispatladı ona.nasıl şaşırdı görseniz.zaten resmen dün içimde futbol maçı yaptı 2 dk durmadı hep tepik attı minik yavrum.

evet canım nisaya gidiyorum..bu arada özellerde ssk anlaşması biteceğini şimdi duydum doğrumu bu ..eğer öyle ise çok kötü olur benim için..doğumdan sonra çocuk dr unada oraya gitmeyi düşünüyordum..

ya kızlar işinize karışmış gibi olmayım da niye renkli değil bu doktorun aletİ.O kadar para vericeksiniz renkli görmek hakkınız değilmi amaaa. Cd de isteğe göreymiş falan cd istemeyen anne olurmu dünyanın parasını veriyosun cd de isteye göre olmasın ya alla alla

canım yenibosna nisa hastanesine gidiyorum..ssk fiyatları düşmüş çok iyi oldu..dr um asiye uzun..gidecek olursan yardımcı olurum ..

eylülcüm ben gittim 3,5 aylıkken nisa hastanesine.ben şimdi ki drumdan çok memnunum sadece bir hekim daha baksın istedim tedbiren bide cinsiyet öğrenebilmek için.dr un adını hatırlıyamıyorum ama tüp bebek bölümünde muayene olmuştum benim gittiğim dr yeni gelmiş kızıl saçlı bi bayan pek tavırları hoşuma gitmedi ben kibar bi şekilde cinsiyetini soruyorum bana demez mi sen ne görüyosan ben de onu görüyorum diye.Kendimi zor tuttum aynı şeyi görüceksek niye bunca yıl okuyosunuz dicektim demedim
hastanede ki bütün doktorlar aynı değildir tabi ama hep beni buluyo olumsuz vakalar bende var bişey sanırım Çok üzgünüm çoook

Haklısın canım ben de o yüzden şaşırdım işte ama sonra hemen ön yargıyla yaklaşmayayım belki bir bildiği vardır, siyah beyazda daha iyi görünüyordur falan dedim kendi kendime. Ama ben bunu sorarım doktora , neden kullanmıyorsunuz renkli diye, tutamama kendimi yani sen merak etme. Her detayını da anlatırım gelince :) a.s.

Derin bu arada haklısın canım, tamam öncelikli olarak bebişin sağlık durumunu öğrenmek ama bir CD ne kadar ki. Yani her anne bebeğinin CD'sini görmek ve almak ister. Bunu talep etmemesinin tek nedeni de verildiğini bilmemek olur. Allah'tan ben sizin sayenizde biliyorum. Yani size bu konuda da teşekkür borçluyum.

ya inanmıyorum allah bu akp yi bildiği gibi yapsın mahvettiler herşeyi ya kızlar napçaz moralim çok bozuldu.yarın dr randevum vardı sorayım bari nekadara doğurtucak özelde diye.ah ssk yaktın bizi

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr...
hepinizin regaip kandili mübarek olsun
dualarınızdan birbirimizi eksik etmeyelim bu gece

maşallah dünden beri ne güzel kaynatmışsınız yazıları anca okuyabildim
derinceim videolar süper canım
bende oğluşumu pazartesi ayrıntılı ultrasonda gördüm süper bir duygu
Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah

ayy varya hastaneye aramaya korkuyorum şuan acaba ne oldu ssk işi diye. çünkü fiyatı düşürenler bu işe devam edecek anlaşılan ama benim hastenenin böyle bişey yapacağını hiiç sanmıyorum yandık

ssk olayını okudum..henüz toplantı aşamasındaymış..bence bir çözüm bulunacaktır mutlaka..halk ayaklanır valla..
bu arada livacım şaşırdım açıkçası benim dr um asiye hanım 2 yıldır ona gidiyorum..pko hastasıydım..sabırla tedavi edip bebek sahibi olmamı sağladı..cinsiyeti bırak saçmasapan sorularımı cevapladı üşenmeden kızmadan..ben çok memnunum istersen ikinci bir alternatif olarak gidebilirsin..
ben sana adımı veririm benim adımla git ilgilenir seninle..

canım konu ne bilmiyorum anladıüım kadarı ile cevap vereyim vaktim yok okursam yazamam siyah beyazda daha iyi görüyolar cünkü benim bebğimin cinsiyetini ben ranklide fark ettim doktor hemen siyah beyazı actı ordan bakıp söyledi biz 4 boyyutludan kontrol etmeyiz pek cinsiyeti dört boyutludan bakmayız demişti Diğerinde kemik yapısı falan daha belirgin olduğundan ordan daha iyi anlıyolar sanırım

bu arada ayrıntılıya 15 gün sonra girecekmişim ..yine aynı hastanede prof.bir kadın bakıyormuş..
sordum renklimi diye hayır dedi.renkliye 26.haftalarda istersen giriyorsun dedi..şimdi gireceğin ense kalınlığının bakıldığı birinci düzey ultrasonun 2.düzeyi yani daha net ve ayrıntılı olanı dedi renkli olan 3.düzeymiş yani isteğe bağlıymış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…