2008 Kasım Anneleri

derin videolar çok güsel kızlar hemen moalinizi bozmayın
burası türkiye ne olacağı belli olsun ona göre herkes bakacak çaresine

merhaba kızlar.ben yeni üye oldum ve bende kasım ayında doğum yapıcam inşallah.Konunuzun biraz arasına girdim ama selam vermek istedim buradanda:)

mrhaba kizlarr,nasilsiniz iyimi bugün herkez..

ben cok uyuyorumya,acamiyorum gözlerimi..

birde cok halsizim canim hic yataktan kalkmak istemiyor..

hm bakin ne diycem;dün bi arkadastaydim orada bir bayan vardi dogumuna iki gün varmis
ayy göreseniz bi göbegi var kocaman,benimkisi minicik kaldi onunkisinin yaninda..
ama nasil zor oturup kalkiyordum bian acidim ya..belim cok agriyor bu gece gelebilir dedi..
o kadar rahattiki hali,bian kendimi düsündümdeee hayatta öyle rahat olamam heralde..ama tabi onun
3.bebegiymis..

birde baska bir tanidik vardi kadin normal yolla dogum yapti,bebegin omzu kirilmis dogum esnasindan
cok üzüldüm bunu duyduguma ya 3 günlük bebe hic oynatmiyormus kolunu ve sürekli agliyormus
yavrum benim sabaha kadar hic cikmadi aklimdan,kizlar insallah sorunsuz bi dogum yasariz..

ben gidimm bi karpuz yiyim bari icim sIkIldI bianda,bu arada iyi kandiller herkeze..

Geçenlerde hamilelikte saç boyamayla ilgili bi soru sorulmuştu... Ben de beyazlardan muzdaribim. Kuaförlerdeki organik boyalara güvenemediğimden biraz araştırdım ve %100 organik LOGONA diye bi marka buldum. Fiyatı 34 YTL. İnternetten ve mağazalarsan satışı var. Ben bugün alıp denemeyi düşünüyorum. Sonucunu yazarım...

eylül canım teşekkürler ilgin için benim sürekli gittiğim bir doktorum var.
ben bir doktora daha görünmek istemiştim bebeğimin sağlığı açısından ne dicek diye.
allaha şükür bi sorunumuz yok oğluşum beni şimdiye kadar hiç üzmedi o yüzden galiba doğumdan hiç korkmuyorum :sm_cool:

Hosbulduk :)
kendimi cok tanitamadim biraz once 21+2 gunluk hamileyim, insallah bir oglusumuz olacak. Benim su aralar en cok merak ettigim konu bebek hareketleri. 3 haftadir falan belli belirsiz birseyler hissediyorum sanki, ara ara saniyelik gaz sancisi gibi birsey, daha yeni yeni de sanki bagirsagimda gaz dolaniyor gibi bir his var. Ilk hamileligim oldugundan birsey anlamiyorum ben bunlardan :))
Bilgisi olan var mi?

colito ve son mucizem aramıza hoşgeldiniz
ne güzel iki oğluşumuz daha eklndi
nasip olursa benim de oğlum olacak

son mucizem muhtemelen hissettiklerin bebeğinin hareketleri
çünkü artık 20. haftalardasın
başta insan anlayamıyor bağırsak hareketleri ile karıştırılıyor
amair kaç gün bile farkediyor artık daha net hissedeceksin bu mucizeyi canım

valla canım benimde aynısı oluyordu ama artık bariz belli oyanadığı. akşam eşime dinlettim tam kulağını koyduğu yerde güm diye vurdu şaştı kaldı:) sanki diyo su dolu fıçıya biri taş attı gibi ses geldi diyo :) ondan sonra devam etti oynamaya bende gel izle biraz dedim tam vurduğu noktayı gösterdim iki kere vurduğunu gördü daha da çok şaşırdı artık gözlemleniyoo:) yakında sende başlar. eskiden seyirme gibi tik gibi bişeyler oluyordu pıt pıt şimdi bariz tekmeyi geçiriyo bizim oğlan..uyy yerim onu ben yaa. ahh bi doğsalarr

19+4 üz bugün.yarıladık yani çok şükür.bir oğluşum olacak inşallah.Bu arada hiçte fazl soru sormadın:) senin nasıl?

:) biz biraz daha büyügüz sizden...22+2 günlük olduk..benimde oglusum olucak..

herkese iyi kandiller, ben de yeni uye oldum ama insallah sizin gibi kasim annesi olacagim, bana da merak ettiklerim hakkinda yardimci olabilirseniz sevinirim...

Hosgeldin son mucizem,ben uzun süredir net olarak hissediyorum tekmelerini..
babasida elini koyunca hissediyor,bazende icimde sanki elektrik carpiyormus gibi oluyor..onun ne oldugunu bende anlamadim ama:)

canım dur ben sana hatırlatayım doktorun adını.Ferda Hnmyerimseniben
benim doktorumda o çünkü.ilk randevuda bende çok soğuk bulmuştum ve bidaha gitmemeyi düşünüyodum.sonra dedim bir-iki gideyim memnun kalmazsam değiştirirm.sonra baktım.gergeçten iyi bi doktor.herşeyi zamanında yatırıyo ilgili anlayışlı..ve hala ona devam ediyorum.biz geçen hafta detaylıya gittiğimizde başka doktor çekiyor ve sonuçları sadece götürdüğümüz için muayene ücreti vermemiştik.valla çok sevindim fiyatların düşmesine..
benim yeni iş yerinde sigortamın 90 gününü doldurmama 2 ay var ve eski yerden bhaziran sonu bitti yararlanma fırsatım(hani işten çıktıktan sonra 6 ay kullanabiliyoz ya sigortayı..) 2 ay cebimden indirimsiz gidecektim.şimdi daha iyi olmuş..

julicim inş. seninde detaylı iyi geçer.merakta bırakma bizi yaz hemen.
bu arada gerçekten asortiye katılıyorum bende..ne o öle 3000-5000$ lar..valla oğluşuma o parayla ben neler alırım neler..
off kızlar çok yoğunum bu hafta pek giremiyom kk ya..ama arada okuyom yazdıklarınızı..çok yoruluyom..ayaklarım balon gibi feci şişiyo..bilgisayarın üstüne kaldırıp koyuyom valla(kasa yerde bu arada..ayaklarımı havada sanmayınsırnaşık şey)
ev deseniz curcuna:bbo:bu oğluş şimdiden masraf çıkarıyo..coksekeriremsu
yatak odamızı ve bebişimiz için hazırlayacağımız odanın yerlerindeki halıflexleri kaldırtıp laminantparke yaptırıcaz.sonrasında da evi badana..
bütün eşyaları topladık.evdeki bilgisayarı yukarı kayınvalideye çıkarttık.yatak-yorganlarımıda şu vakumlu poşetlerden aldı kociş sağolsun içine doldurduk.
yani çok yoruluyorum bu aralar çoooook.gerçi sağolsun bitanem bana çok iş yaptırmıyo çoğunu kendi akşama kadar hallediyo..okullarda tatil oldu ya..ben akşamları gidince ıvır zıvırı topluyorum.vitrinleri falan boşalttım.
çok yazdım dimi yinekafamçokkarıştı
napim hepsi birden..
kendinize iyi bakın..öptüm
herkese selamlar..
buda bebişler içina.s.

Son Mucize ve Colito aramıza hoşgeldiniz..

Azo'cum evin işi bayağı çokmuş gerçekten ama sen sonunu düşün bak her yer missss gibi olacak. Çok yorma kendini olur mu... Bir de özletme kendiniiii :içelim:

Ve kızlar biz de geldik ayrıntılı ultrason randevumuzdan. Eee şöyle ayrıntılı bir şekilde yazayım. Atıl Yüksel'e gidecekler için söylüyorum, olabildiğince erken gitmeye çalışın çünkü eğere nişantaşı tarafından iniyorsanız bulmanız biraz zor olabilir, uzak kalıyor.. Neyse içeri girdim ve önyargıyla bekliyorum. Hani sadece işini yapan ciddi bir doktor göreceğim diye ama Atıl Hoca hiç de beklediğim gibi değil. İlgili ve sevece, rahatlatıcı ve bilgilendirici. Dedikleri kadar var ve tam bir uzman. Ultrason cihazının neden siyah beyaz olduğunu sordum ona ve renklinin işin şov kısmı olduğunu asıl görmesi gerekenleri siyah beyazla gördüğünü söyledi. Üstelik onda renkli de varmış, tüm organları inceledikten sonra benim ricamla renkliye geçip, birkaç pozunu çekti kızımın.. 'Hadi kızım ver güzel bir poz' diye konuşarak çekti ki doktor amcasını da kırmadı kızım.. Nasıl tatlıydı ve aynı babasına benziyordu. Bu kadarını beklemiyorduk. Her şeyi güzeldi, sağlıklıydı... Yalnız kalbini çok inceledi. Bu yüzden önce telaşlandık ama meğer duruşu yüzünden kalbi incelemeye geri dönmüş. Eşim diyorki o an bir sorun çıkmasın ben 700 bile veririm diye içinden geçirmiş... Muayenenin sonunda giderken çok dediğim 350'yi helal ederek ödedim :)))

Allah hepimize böyle güzel haberler versin ve hepimizi böyle sevindirsin kızlar...

Ha bu arada bence güzel bir haber daha kızım aslında 19+2 günlükmüş. Atıl Hoca derin hesaplamalar sonucu bunun gelişememe değil geç döllenme olduğunu söyledi. Bu durumda doğum tarihimiz 25 Kasım olacak. Benimki de 24 Kasım. Belki Banu Su annesiyle aynı gün doğmaya karar verir diye çok sevindim. Yine çok yazdım kusura bakmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…