- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.001
merhaba kızlar.ben yeni üye oldum ve bende kasım ayında doğum yapıcam inşallah.Konunuzun biraz arasına girdim ama selam vermek istedim buradanda:)
http://www.webanne.com/anne_karninda_bebek_hareket_video.html bu ne yaaaa anneccim çok korktum ben yaa( bi bakın ne olurr bize de olucak mı buuu
Hosgeldin colito..
ne kadarlik bbegin canim?cinsiyetiniz bellimi?
bianda cokmu sordum gibi oldu galiba ama merak ettim:)
merhaba kızlar.ben yeni üye oldum ve bende kasım ayında doğum yapıcam inşallah.Konunuzun biraz arasına girdim ama selam vermek istedim buradanda:)
19+4 üz bugün.yarıladık yani çok şükür.bir oğluşum olacak inşallah.Bu arada hiçte fazl soru sormadın:) senin nasıl?
aramıza hoşgeldinn colitocum bebişin hayırlı olsun
cinsiyeti belli mia.s.
19+4 üz bugün.yarıladık yani çok şükür.bir oğluşum olacak inşallah.Bu arada hiçte fazl soru sormadın:) senin nasıl?
herkese iyi kandiller, ben de yeni uye oldum ama insallah sizin gibi kasim annesi olacagim, bana da merak ettiklerim hakkinda yardimci olabilirseniz sevinirim...
eylülcüm ben gittim 3,5 aylıkken nisa hastanesine.ben şimdi ki drumdan çok memnunum sadece bir hekim daha baksın istedim tedbiren bide cinsiyet öğrenebilmek için.dr un adını hatırlıyamıyorum ama tüp bebek bölümünde muayene olmuştum benim gittiğim dr yeni gelmiş kızıl saçlı bi bayan pek tavırları hoşuma gitmedi ben kibar bi şekilde cinsiyetini soruyorum bana demez mi sen ne görüyosan ben de onu görüyorum diye.Kendimi zor tuttum aynı şeyi görüceksek niye bunca yıl okuyosunuz dicektim demedim
hastanede ki bütün doktorlar aynı değildir tabi ama hep beni buluyo olumsuz vakalar bende var bişey sanırım Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?