2008 Kasım Anneleri

ben yaspasta delısı degılım sadece ıslak kekı cok sevıyorum boreklerıde cok gusel oluyor bırgun bulusalım yasmıncım orda oturup bısıler yıyelımm

ayy canım elıne saglık yeter yetmezmı bence artar bıle
zaten corba salata yetıyor aslında ama doymıycaz sanıyoruz hepsınden yapıyoruz:))
cokacimcoook bende cokk acıktım yawssss

Ben de listeleyim hemen;

Tarhana çorbası
Taze bamya
Makarna
Biber dolması
Çoban salata
Bir de cadı kaynanamın gönderdiği bir tatlı:))

canım yapmış göndermiş seninki en azından benimki hayatta yapmaz..ama hazır olursa herkesten önce başlar kimseyi beklemez..görgüsüz...

gulizgul haydari nasıl bişey????
iki gündür senden yemek tarifi alıyorum:)))
olsun canım ne olacak çok basit

Malzemeler:

500 gr süzme yoğurt
Yarım demet dereotu
1 çorba kaşığı kuru nane
,3 diş sarımsak
zeytinyağı
Tuz
Pulbiber
Hazırlanışı:
*Dereotunu temizleyip kıyın. Birkaç dalını süslemek için ayırın. Sarımsakları soyup ezin.

*Süzme yoğurdu bir kaseye alıp çırpın. Sarımsak ve dereotunu ve naneyi yoğurda ekleyin. Tuz ve zeytinyağı ilave edip karıştırın. Pulbiber serpin, dereotu ile süsleyin. Servis yapın. :teytey:

afiyet olsun canım..çok güzel menü olmuşşş:sm_cool:

teşekkür ederim kızlar

yasmincim evet iyiyiz kocayla sorun yok şimdilik çok şükür

çilekcim tarifi yanımda yok ama hatırlıyor gibiyim hatırladığım kadarını yazayım eksik bişey kalmışsa gülizcim tamamlar zira bende ondan aldım tarifi kaydirigubbakcemile3

2 tepeleme yemek kaşığı nişasta
2 tepeleme yemek kaşığı un
1 yumurta sarısı
1 su bardağı şeker
1 litre süt hepsini karıştırıp ocağa koy muhallebi kıvamına gelene kadar karıştır koyulaşınca ocaktan al içine bir yemek kaşığı tereyağı ve 1 pakette vanilya ekle mikserle çırp. Islak borcama dök,üstüne de çikolata sos yap dök.
ama benim muhallebi fazla koyu olmadı gibi geldi o yüzden küçük kaseler boşalltım puding gibi kaşıkla yeriz dedim olurmu ki,artıkıım valla olsada olacak olmasada olacak

neeee
tatlımııı..
yinemiiiiii?????
ay canım fena sütlü tatlı çekti yaw..
tam geçmişten alıntılar yapıyodumki şef geldi kapattım
şimdide hatırlamıyom.
beyazmelek sen sormuştun dimi alıntı olayını?
ALINTI YAP butonunun yanındaki küçük butona tıklıyosun istediklerini en son alıntına gelincede ALINTI YAP butonuna tıklıyosun hepisi geliyooo..

ya ama eylül ben daha göndermedim hediyemi.
hani hepimiz bir koyacaktık fotoları..
dur hele ben bi bakayım neler varmış?
kopya çekerim biraz belki:)

iyi hafta sonları gacılar aradabi uğrayın burayada araba bozulmuş servise bırakmış koca çıkmazsa servisten bu hafata sonu evdeyiz pöfffffffffffff unutmayın bizleride bayyyy bayyy

canım çok geçmiş olsun ama ameliyat kararı almadan bir iki yere daha gösterin canım göz tembelliği için iyi gören gözü kapatıp öbürünü çalıştırıyorsun biliyorsundur inşallah en kısa zamanda düzelir canım

canım bu akşam öyleydik aylar sonra...

bende yatıyorum
gece gece moralim bozuldu ağladım zaten ..şimdi uyu uyuyabilirsen ..
herkese allah rahatlık versin .

ne oldu diye çok merak ettim ama ilerki sayfalarda okudum canım

canım geçmiş olsun sende bol su içeceksin çok zordur bilirim eşimde sürekli taş düşürür çok çeker kıyamam

gülizcim ve lavişcim size de iyi akşamlar görüşürüz

azocum sorduğum soruyu ben bile unutmuştum valla sağol cevabın için

ecemim hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…