2008 Kasım Anneleri

Merhaba herkese,
Geçmişe bakamadım sadece julianı gördüm.canım çok sevindim bebeğinin iyi olmasına anne ve babasına şov yapmasına.Ne kadar mutlusunuzdur şimdi tahmin ediyorum.Ah bende son gittiğim hiçbir muayenede yüzünü göremiyorum görsemde bi tahminde bulunsam diye bekliyorum :) Utangaç kızım arkasını dönüyo hep.

Keşke herzaman böyle mutlu sevinçli dönsek muayenelerden kontrollerden.

Ben dün aşımı oldum.Sonra gezmeye gittim.Sonra misafirim geldi yemeğe.Gece geç gittiler.Planlı değildi hepsi birdenbire gelişti bunların.Haliyle çok yoruldum.Fakat güzeldi.

Yalnız gece üzerimi değişirken kolumun acıdığını farkettim.Gece sol tarafıma dönerken çok zorlandım biraz acıdı.Hala acıyor soluma yatarken bi kaç kez düşünüyorum.

Aşıdan mı yoksa ben gece ayaklarım çok yanıyo diye kalktım yıkadım soğuk soğuk oldu ayaklarım öyle yattım ondan mı nedir,hastayım bugün.
Sabahtır kalkamadım yataktan.Çok halsizim bi kırgınlık var.Çok da sıkıldım yat yat.Keşke iyi olsaydım da şimdi yürüyüşe gitseydim temiz hava iyi gelirdi.

Dark sağol canım sana dediğim gibi sen son gidişinde çikolata yememiş miydin. Bu kez tam zamanında yedim 15 dakika kala. Ve göreceksin nasıl hareketliydi. Yarım saat değil de 15 dakikayı dene canım bence. Bir de oralar sıcak değil mi ayağını soğuk su bile yapsan yine de hasta olmazsın acaba aşıdan mı oluyor canım bu. Geçmiş olsun.

Azocum kolay gelsin sana da canım.Eee bebeklerimize azcık masraf yapalım ama :))

Ben şu vakumlu poşetleri soracaktım,nasıl baya küçülüyormu içine yorganları koyunca? Benimde yorganlar boş bi odam var orda ama gözüme gözüme batıyor.daha az yer kaplasalar keşke.

Sonmucizem ve COLİTO aramıza hoşgeldiniz,ne güzel iki erkekimiz daha oldu :) Maşallah.Son mucizem o hissettiklerin bebeğindir muhakkak.İlk zamanlar bizde pek emin olamıyorduk.Ama şimdi gaz hareketlerinin yerini tekmeler alınca anladıkki o gazlar bizim bebeklermiş :))

bende randevuma az vardı çikolata yedim ve meyve suyu içtim.Ama yok yine yatıyordu.
Evde çok oynadı sabah gitmeden ben tahmin ettim zaten.Dedim oraya gidincede uyur bu diye.Birde yarım saat felan yol sürüyor,benimki yoldan mı etkileniyor anlamadım.Hemen iner inmez gitmeyeceğiz bidahaya daha erken gidelim dedik.Uyansın :)

Soğuk aslında çok da sıcak değil buralar.Gece bi ara sıcak oluyo.Sabaha karşı yeniden soğuyor.Dünde epey yandı ayaklarım.
bende bi anlam veremedim.Bi gün öncede aynısını yapmıştım gece.Rahatlamıştım.
Belki hem aşıdan hemde üşüdüğümden olmuştur.Eşim aşıya yordu ama bacaklarım da sızlıyordu sabah.

gözünaydın julianne, çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına. darısı başımıza artık. ayrıntılı yazdığın için teşekkür ederim, biraz içim rahatladı. gerçi hala bi şiy çıkarsa diye gizliden endişeleniyorum ya o ayrı konu neyse :)

Ya şu cd işine canım sıkıldı niye bana verilmedi ((
İzlerdim şimdi kızımı.taaaa kaç hafta önceden kalma resmi var elimde sadece.

önceki mesajları okumadım, vakit yok açıkçası, ama geçen hafta cumartesi doktorumla randevum vardı, doktoruma bebeği videoya alıp almadıklarını sordum, hatta gırgır geçti, bizi güldürdü, akşamları düğünlerde video çekimi yapıyorum diye :) muayene ücreti farklı oluyo dedi, ona göre muayene ücretini öderseniz bebeğinizin cd çekimini yapabiliriz dedi, itersen sen de bi doktoruna sor

Ben ayrıntılıyı yapalı çoooook oldu.Geçti artık cd işi ((

Ayrıntılı yaptıranlar genelde cd almışlar.

Doktorun yapacağı bişey yok ki.Bilgisayarına bi cd atmaktan başka.Bi cd kaç para sanki.

valla bilmiyorum şekerim, bizim dr öle söledi, 7. ay ve sonrasında yapalım dedi hatta, daha belirgin ve güzel olurmuş, neyse iyi geceler

bide ayriyeten ücretmi aliyorlar cd ye valla doktorlarda isini biliyor ben burda hic duymadim cd verdiklerini ama keske verseler banada sanirsam kocam gelemiyecek ayrintiliya bende ona izletirdim

bide ayriyeten ücretmi aliyorlar cd ye valla doktorlarda isini biliyor ben burda hic duymadim cd verdiklerini ama keske verseler banada sanirsam kocam gelemiyecek ayrintiliya bende ona izletirdim

valla şekerim ben bu doktorların işini anlamadım zaten, ilk doktorum kendiliğinden cdye alıyodu ama gel gör aylık rutin muayenesi bile 200 YTL idi, bu doktoruma sevkli gidiyorum 35 YTL ödüyorum bu da böyle diyo, parasal kısmını boşverdim valla ben, gönlüm nasıl hoş olursa, bi daha şansım olacakmı bakalım, vericem farkını cdye çektirtcem bebişimi, ileride hem bebişimze hem bize hatıra kalır, doktorların çoğunluğunda ticaret mantığı var zaten, kafayı takıp sinir olacağıma gönlümün istediğini yapıyorum :1rolleyes::1rolleyes:

kaç parasından diiil yavru kuşum, parasından oluyo bu işler, rant kapısı bi yerde, bi doktorunla görüş valla, sen bilirsin yine de ama eğer kabul ederse ayrıntılı istersin , parasıyla diilmi

günaydın kızlar .hepinize sevgiler.ne zamandır giremedim .kafamı kaşıyacak vaktim olmadı.sünnet oldu benim yakışıklım.onunla uğraştım hazırlık dönemi evihazırlama çocuğu hazırlama sonra sünnet stresi sonra iyileşme süreci baya bi uzun sürdü işlerim .misafirlerim anca dün gittiler de bende bugün erkenden geldim.arada birgirip yazdıklarınıza göz attım çıktım yazmaya fırsaty bulamadım.yarın drumla randevum var.ayrıntılı yazacak bize bu sefer bakalıum inşallah herşey yolundadır.mehmet akif bu hafta artık iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı dışardan.hatta dün uzanmıştım koltuğa biraz abisi de pek nazlandı yine bişeye ağlıyodu bende gel bak kardeşin uyanık abim ağlamasın diyo dedim elinikarnıma koydum oda 2 tekmecik attı abisine .ama görmeliydiniz bizimkinin ağzı kulaklarına kadar çıktı:roflol:
neyse uzattım buralardayım artık inşallah

günaydın kızlar

benden de doktor ayrıntılı ultrasyonu 15 gün sonra istedi . bizde sorduk cd istersen ultrasyon ücreti kadar cd ücretide veriyorsun yani fiyat iki katına çıkıyor. bende karar veremedim cd konusunda. acaba ilerleyen zamanda mı cd ye çektirsem şimdimi diye kızımı ama.o gün gelince karar veririm herhalde gerçi bizler şanşlı anneyiz bu ayrıntıları biliyoruz ve kendimiz karar veriyoruz . bilmeyenler doktora bile gidemeyenler var. kızlar sizce ne yapayım cd konusunda bana fikir verinCADIARZU

günaydın kızlar
naslsınız bakalım bugün hepinize hayırlı cumalar diliyorum
valla ben bugün hiç iii degilim feci hastaydım dün gece ölüyorum sandım ya öyle bi agrı cektim ki nerdeyse on dakkada bi sancı girdi nefes alamadım yatamadım kalkamadım yürüyemedim allahım dedim erkenden doguruyormuyum dedim kendi kendime gercekten inanılmaz bi agrıydı bi taraftan mide yanması hiç böyle bi şey yaşamamıştım bugüne kadar cok korktum allahtan annem yanımdaydı üç saat boyunca cektim sonra kendiliginden gecti gitti
nazara cok inanırım ben nazar degdi sanırım dün iş yerinde herkes 5 aylık hamile gibi görünmüyorsun daha karnın belli degil iyisin falan diye bayagı bi konuşmuşlardı bi de hiç bi sorunum yok hamilelikle ilgili ordan oraya zıplayan bi tip olunca inanamadı kimse ama akşamına böyle oldum işte
valla birden dogum geldi aklıma ya dogum yaparken nasıl agrı cekecegim kimbilir diye düşünüp durdum artık akşamki agrıda mahvoldum cünkü allahım hepimize yardım etsin kızlar cok zor gercekten

sonra tekrar gidecem diyorsan biraz büyüyünce çektir istersen ama fiyatı kaçtı kaça çıktı ki. iki katı ne demekmiş ne biçim şey o anlamadım valla.

ben de yarın gidicem ayrıntılıya tel.edip sormuştum.sekretere cd veriyomu dedim evet dedi ayrıca ücreti falan yok ya öyle şey mi olur çok saçma bence.

ben de yarın gidicem ayrıntılıya tel.edip sormuştum.sekretere cd veriyomu dedim evet dedi ayrıca ücreti falan yok ya öyle şey mi olur çok saçma bence.

geçen hafta kontrole gitmiştim o zaman sorduk. 105 ytl dediler. sonra aklıma geldi cd içindemi diye yok cd isterseniz 210 ytl olur dediler bende anlamadım. bir cd ye almak bu kadar tutuyor oysa sadece bilgisayara takıp kayıt edecek. sana yarın için bol şanslar hayırlı haberle gelirsin inşallah. bakalım sana ayrıca bir ücret var diyeceklermi bende girmeden önce sor çünkü sormayınca cd ye almıyorlar galiba.veznedekiler gelişi güzel iş yapıyorlar ayrıntıları sen hatırlatırsan yapıyorlar

ya kızlar bu ücret işi ne ya?ben ilk gittiğim gün doktor sormadan cd verdi.sonra bi flash bellek alın cd biriktirmeyin hepsini oraya alırız dedi.her ultrasona girdiğimde önce flashbelleği takıyo makineye sonra ultrasona geçiyo ne gösteriyosa flashbellek hepsini kaydediyo bizde eve gelir gelmez pc ye aktarıyoruz.siz de öyle yapın ücret verilirmi buna hiç ya?millete bak herkes para peşinde ayıp yaaa

buarada kızlar 2.30da dr randevumuz var batu'mla.çok heyecanlıyız ilk defa babamız da olmıycak başımızda.bakalım nasıl olucak busefer çok merak ediyorum.

neeeeeeeeeeeeeeeeee 210 ytl mi?olamaz ya ben 100tl muayene ücreti dışında bişey vermedim hiç.yuh bukadar da insanalr sömürülmez ya.a gidin 30 ytl ye flash bellek alın makineye takıp ona yüklesinler.1ytl lik cd için nekadar para alıyolar aman allahım kafayı kırıcam ne terbiyesizlik bu :1shok::tomato:klava:Çok üzgünüm çoooku:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…