- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.021
Ya şu cd işine canım sıkıldı niye bana verilmedi((
İzlerdim şimdi kızımı.taaaa kaç hafta önceden kalma resmi var elimde sadece.
Ben ayrıntılıyı yapalı çoooook oldu.Geçti artık cd işi((
Ayrıntılı yaptıranlar genelde cd almışlar.
Doktorun yapacağı bişey yok ki.Bilgisayarına bi cd atmaktan başka.Bi cd kaç para sanki.
bide ayriyeten ücretmi aliyorlar cd ye valla doktorlarda isini biliyor ben burda hic duymadim cd verdiklerini ama keske verseler banada sanirsam kocam gelemiyecek ayrintiliya bende ona izletirdim
Ben ayrıntılıyı yapalı çoooook oldu.Geçti artık cd işi((
Ayrıntılı yaptıranlar genelde cd almışlar.
Doktorun yapacağı bişey yok ki.Bilgisayarına bi cd atmaktan başka.Bi cd kaç para sanki.
ben de yarın gidicem ayrıntılıya tel.edip sormuştum.sekretere cd veriyomu dedim evet dedi ayrıca ücreti falan yok ya öyle şey mi olur çok saçma bence.
geçen hafta kontrole gitmiştim o zaman sorduk. 105 ytl dediler. sonra aklıma geldi cd içindemi diye yok cd isterseniz 210 ytl olur dediler bende anlamadım. bir cd ye almak bu kadar tutuyor oysa sadece bilgisayara takıp kayıt edecek. sana yarın için bol şanslar hayırlı haberle gelirsin inşallah. bakalım sana ayrıca bir ücret var diyeceklermi bende girmeden önce sor çünkü sormayınca cd ye almıyorlar galiba.veznedekiler gelişi güzel iş yapıyorlar ayrıntıları sen hatırlatırsan yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?