- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.041
ben de yarın gidicem ayrıntılıya tel.edip sormuştum.sekretere cd veriyomu dedim evet dedi ayrıca ücreti falan yok ya öyle şey mi olur çok saçma bence.
neeeeeeeeeeeeeeeeee 210 ytl mi?olamaz ya ben 100tl muayene ücreti dışında bişey vermedim hiç.yuh bukadar da insanalr sömürülmez ya.a gidin 30 ytl ye flash bellek alın makineye takıp ona yüklesinler.1ytl lik cd için nekadar para alıyolar aman allahım kafayı kırıcam ne terbiyesizlik bu :1shok::tomato:klava:Çok üzgünüm çoooku:mymeka:
yağmurcum hoşgeldin güle güle herkes iyi çok şükür
sen ve bebeğinde iyidir umarım tekrar görüşmek üzere
azo bu vakumlu poşetlere yün yorganlarda olurmu acaba...hani bir nebzede olsa incelirlermi o poşetin içinde:)))
erkek analarııı bişey sorcam doğar doğmaz sünnet yapıyorlarmış ya daha sağlıklı deniyor falan ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce yapılmalı mı yapılmamalımı? bence sağlıklı olcaksa yaptıralım diycem ama insanın şimdi onu düşüncek hali yokki canım. ama eğer iyi olcaksa düşünmekte lazım. daha erken iğleşir deniyo. birde büyüdükçe korku oluyor falan ya . benim kuzenimde acayip iltihap olmuştu hep .büyüktü baya sünnet olduğunda.küüçükken pipisinden çok çektiler. herkes bir olmaz tabi ama kafam karıştı. düğünlü falan da yapmak ister iinsan dimi bilmiyorum yaakafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?