2008 Kasım Anneleri

herkese gunaydin ve ilginiz icin gercekten cok tesekkur ederim, beni rahatlattiniz
henuz bende tekmeleme tarzi birsey olmadi ama bekliyoruz artik
annesine cektiyse biraz agirkanli olabilir :))

Benim gideceğim yeri aradım taa ne zaman ücreti 270 ytl cd veriyorlarmış hatırlatmaya gerek yok dedi zaten herkese veriyoruz dedi hemde renkli ve siyah beyaz olarak bakılcakmış doppler diyorlar işte ona. inş.güzel görüntüler elde ederiz çok heyecanlıyım. bu hafta bana hiç geçmedi valla. oğluşumun sağlıklı olduğunu bi duysamm. bizim doktor hemde prof.dr.muşş. bu işin ehlidir dediler. zaten önemli olan bakan gözün profosyenel olması. hepimiz için hayırlısını diliyorum arkadaşlar.ama seninki biraz ucuz piyasaya göre sanki ondan cd den rant sağlamaya çalışıyorlar bence.

son mucizem hoşgeldin cnm aramıza
maytap sünnetiniz hayılı olsun allah damatlığınıda göstersin inşallah
julianne senin sonuçlarına da sevindim bizde bugün gideceğiz inşallah güzel çıkar bizim ki de

işte öyle arkadaşlar bakalım . bende ilerleyen zamandamı şimdi mi cd konusunda karar veremedim artık gidince karar vereceğim.

Günaydın güseller a.s. Geldim ama bi süreliğine senağlama bugün
kontrolüm war doktorda ondan eve geldim
bakim dedim hamişler ne durumda tam gecmişi
okuyamadım umarım hepiniz çok iisinizdir ...
Çok ösledim sizi yaa ama ayın 15 inden sonra
dönücem sükür :sm_cool: Öpüorum hepinizi :1hug: :asigim:

yağmurcum hoşgeldin güle güle herkes iyi çok şükür
sen ve bebeğinde iyidir umarım tekrar görüşmek üzere

benim devamlı aylık kontrollerimde hep cd veriyo dr ya hiç artı para ödemedim şu ana kadar bizim 4 tane cd miz var bu ay da verecek ilk kez duyuyorum para ödendigini ac valla bu dr lar gözleri doymuyo hiç..

yağmurcum hoşgeldin güle güle herkes iyi çok şükür
sen ve bebeğinde iyidir umarım tekrar görüşmek üzere

Canım hosbuldum saol ii
olmanıza çok sevindim :sm_cool: Bende iim bazen problem
yaşıyorum ama şükür iim bugünde doktora gidicem
bakalım hayırlısıyla bebişimin durumunu öğrenelimde Onun ii
oldugunu duyunca daha ii olucam inşallah :asigim:

SELAM KIZLAAR..
JULİCİM SONUÇLARINI İYİ ÇIKMASINA ÇOK SEVİNDİM CANIM..DARKCIM SENDE İSTERSEN Bİ DOKTORUNU ARA AŞI DOKUNMUŞ OLABİLİRMİ ACABA?GEÇMİŞ OLSUN.BU ARADA VAKUM POŞETLERİ ÇOK RAHAT.KOCA YORGANLAR KÜÇÜCÜK KALDILAR.KOÇTAŞTAN ALMIŞ KOCİŞ.10 YTL. VERMİŞ HERBİRİNE..
SIKIŞTIR AT YATAĞIN ALTINA..Bİ SÜRÜ YER AÇILIYO..
MAYTAPCIM OĞLUN SÜNNET OLMUŞ..HAYIRLISI OLSUN..a.s.

selam kızlarrr...
azo sanada günaydın..Dün yoktun sanırım..Şİmdi bende diğer kızlara soracaktım azodan haberiniz varmı diye...Merak ettim valla..

SAĞOL CANIM BENİM.DÜN AKŞAM YAZDIM AMA OKUMADIN GALİBA.ÇOK YOĞUNUM BU ARALAR.HEM İŞTE HEM EVDE..PEK GELEMİYORUM YANINIZA..İŞLERİMİ Bİ YOLUNA KOYAYIM İNŞ.GELİCEM...:asigim::1hug:

erkek analarııı bişey sorcam doğar doğmaz sünnet yapıyorlarmış ya daha sağlıklı deniyor falan ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce yapılmalı mı yapılmamalımı? bence sağlıklı olcaksa yaptıralım diycem ama insanın şimdi onu düşüncek hali yokki canım. ama eğer iyi olcaksa düşünmekte lazım. daha erken iğleşir deniyo. birde büyüdükçe korku oluyor falan ya . benim kuzenimde acayip iltihap olmuştu hep .büyüktü baya sünnet olduğunda.küüçükken pipisinden çok çektiler. herkes bir olmaz tabi ama kafam karıştı. düğünlü falan da yapmak ister iinsan dimi bilmiyorum yaakafamçokkarıştı

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız? herkes cd. parası konuşuyor ama bende atatanem gibi hiç fark ödemedim
ayrıntılı için 50 ytl .verdim o kadar cd.yi daha ben söylemeden verdiler

sekretercim geçmiş olsun mide ağrısının ne demek olduğunu çok iyi biliyorum
anlattığın durumu tam 3 kez yaşadım canım
dr. olabilir dedi ve gaviscon şurup verdi
Allah korusun tekrar olursa onu içeceğim

maytapcım oğlunun sünneti hayırlı olsun bu arada

yağmur ve azo sizde hoşgeldiniz

canım bende hayırlısıyla 1-2 aylıkken yaptırmayı düşünüyorum.hem çabuk iyileştiği için hemde ileride çocuğun kötü bi anısı olmasın diye..sonra istiyosan biraz büyüyünce al kıyafetlerini giydir yap düğününü mevlütünü.dimi ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…