2008 Kasım Anneleri

Juliecim, ne güzel kontrolğn güzel geçmiş...
Ben daha haftaya kendi doktoruma, sonra da onun yönlendirmesiyle ayrıntılıya giricem... Bu da sanırım 23. haftayı bulacak... Çok mu geç olur acaba ayrıntılı için?

bende bugün giriyorum kızlar ayrıntılıya 50 ytl vericemm
4 boyutluda göreceğim çok heyecanlıyım saat 18 de ayrıca cd de
veriyorlarmış sordumm

Sekreter geçmiş olsun canım, neymiş neden olmuş, ne sancısıymış, doktorunu aradın mı?

Derin sen Şişli'de prof. demişsin. Recep Has'a mı gideceksin ayrıntılı ultrason için? Ona da iyi diyorlar, yeni prof. olmuş.

Kurt, gerçekten çok şaşırdım. Nereye gidiyorsun adını yazsana, rezil olsun o doktor allahaşkına böyle bir şey nerede görülmüş. İnsanların duygularını sömürüp resmen oradan para kazanıyor. CD'siz muayene 105 milyon, CD olursa 210 milyon öyle miiiii!! Sağlık Bakanlığına şikayet etsen kapatırlar orayı. Sen yazsana adını ben gazeteciyim, şunun bir haberini yapayım da rezil olsunlar!!!!!!

Elmalıcım turtacım teşekkür ederim :))) İnşallah seninki de böyle güzel geçer. 23. hafta hiç de geç değil aslında ne kadar geç olursa o kadar iyi diyorlar, dün dr. konuştuğunda yasal olarak çocuk aldırma süresi 24. hafta olduğunu söyledi. O nedenle en geç 23. haftada yapılıyor ayrıntılı ultrason. Allah öyle bir şeyi kimseye göstermesin... Dün dr. ayrıca 30. haftada bile bazen böyle bir uygulama yapılabiliyor dedi. sanırım annenin hayati tehlikede olduğu çok acil durumlarda oluyormuş bu ama anlamadım nasıl olabileceğini...

yok oscar gebelik diye biyer ama doktorun adının unuttum valla. Ama bunlar sadece bu işi yapıyormuş adam bu işin uzmanıymış.ayrı bir dal çünkü bu iş.doktorum oraya gönderdi bakalım ne olcak yarınn

Julie, bu arada meslektaş sayılırız. Ben de eski gazeteci daha doğrusu dergicilerdenim. Tabi kaç sene oldu bırakıp da reklama geçeli. İstanbul Gazetecilik mezunuyum ben. Sen?

Ben Marmara iletişim mezunuyum canım. 2002 mezunu. Şimdi ne yapıyorsun sen? Hah tamam şimdi gördüm, reklama geçmişsin :) Hahahah onca zaman iş içinde tanışma sen kalk kadınlar kulübünde tanış :) yakında çocukluk arkadaşlarımı bile facebook'ta değil, burada bulacağım galiba :)

aşk olsun size o kadar ayrıntıya gireceğim dedim kimse tınlamadı:mymeka:
ben size öyle mi yapıyordum moral veriyordum küstüm hepinize de:dilcikar:
alın size de:dilcikar:

senin ayrıntılı dediğin bizimkiyle aynı şey mi asorti aynı ise niye 50 ytl onu anlayamadım. ilk kez giriyosun dimi canım sende.

aşk olsun size o kadar ayrıntıya gireceğim dedim kimse tınlamadı:mymeka:
ben size öyle mi yapıyordum moral veriyordum küstüm hepinize de:dilcikar:
alın size de:dilcikar:

naniknanik Ayyy hemen de alınırmıııış :) Canım benim konu çok hararetliydi de ondandır arada kaynadı seninki. Çok sinirlendim o CD'ye 100 milyon isteyen doktora ben ondan farkedemedim :) İnşallaaahh hayırlı haberlerle gelirsin tatlım. Ayrıntılı bir şekilde detayları anlatırsın gelince...

Son düzenleme:
asorticim canım haklısın bazen yazılar kaynıyor arada küsme bize olur mu?
canım inşallah bebeğin çok güzel pozlar verir size
ve inşallah sağlıklı haberlerini alırız
ayrıntılının tadını çıkar canım çok müthiş bir duygu
Allah herkese bu güzel duyguyu yaşatsın

arkadaşlar

ben şu ayrıntılı olayını bu haftasonu iyice bir araştırayım bakalım.
bu arada benim göbişte felaket kaşıntı olmaya başladı . sabah lierac sürüyorum . gecede nıvea bebeyağı , birde böyle işyerinde tutuyor. şimdi gidip çantamdaki vücut losyonundan süreceğim. sizler kaşıntı ve çatlaklara ne yapıyorsunuz.

senin ayrıntılı dediğin bizimkiyle aynı şey mi asorti aynı ise niye 50 ytl onu anlayamadım. ilk kez giriyosun dimi canım sende.

canım bende 50 ytl verdim ve cd.mi de aldım
başka da para ödemedim
zaten buradan söylenilen rakamları duyunca çok şaşırıyorum
ne kadar fark var fiyatlar arsında

Canım video nasıl gönderilir bilmiyorum ama cd nin içinde fotolar da vardır, onlardan göndersene. Ben de dün gönderecektim size, babamız izin vermedi. kızımı şimdiden deşifre etme dedi...

canım ben her gün duştan sonra bebe yağımı sürüyorum
birde yatarken aklıma geldiğinde kakao yağı ve vazelini dönüşümlü olarak kullanıyorum
benim karnım değilde göğüslerim felaket ve şimdiden çatladılar:çok üzgünüm:
karnımda kaşıntı ve çatlak yok

Canım video nasıl gönderilir bilmiyorum ama cd nin içinde fotolar da vardır, onlardan göndersene. Ben de dün gönderecektim size, babamız izin vermedi. kızımı şimdiden deşifre etme dedi...

canım teşekkür ederim ama bizim cd.de foto yok
11 tane ayrı video görüntüsü var
neyse akşam kocişe bir sorayım
belki o da kızar ama şansımızı deneyelim demi

benimde göğüslerde fazla büyüme yok hala eski bedenim ama. göbişte kaşıntı var çatlama yok ama olacak sanırsam. çünkü annemde var. birde ben daha önce kortizon ilacı kullandığımda kilo almıştım sonra verince azda olsa çatlak oldu o yüzden hamilelikte olacak gibi geliyor her önlemi baştan alıyorum ama bakalım zaman gösterecek.daha göbişim şişmeye başlamadan önce bebe yğına başladım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…