- 10 Ekim 2007
- 6.368
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.081
benimde göğüslerde fazla büyüme yok hala eski bedenim ama. göbişte kaşıntı var çatlama yok ama olacak sanırsam. çünkü annemde var. birde ben daha önce kortizon ilacı kullandığımda kilo almıştım sonra verince azda olsa çatlak oldu o yüzden hamilelikte olacak gibi geliyor her önlemi baştan alıyorum ama bakalım zaman gösterecek.daha göbişim şişmeye başlamadan önce bebe yğına başladım ben.
Kurt sen benim yazdığımı görmedin sanırım önceki sayfada, senden CD için yarı yarıya fazla fiyat isteyen doktorun adı neydi?
erkek analarııı bişey sorcam doğar doğmaz sünnet yapıyorlarmış ya daha sağlıklı deniyor falan ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce yapılmalı mı yapılmamalımı? bence sağlıklı olcaksa yaptıralım diycem ama insanın şimdi onu düşüncek hali yokki canım. ama eğer iyi olcaksa düşünmekte lazım. daha erken iğleşir deniyo. birde büyüdükçe korku oluyor falan ya . benim kuzenimde acayip iltihap olmuştu hep .büyüktü baya sünnet olduğunda.küüçükken pipisinden çok çektiler. herkes bir olmaz tabi ama kafam karıştı. düğünlü falan da yapmak ister iinsan dimi bilmiyorum yaakafamçokkarıştı
senin ayrıntılı dediğin bizimkiyle aynı şey mi asorti aynı ise niye 50 ytl onu anlayamadım. ilk kez giriyosun dimi canım sende.
beklemek çok sevindim cnm güzel çıkmasına bol bol ayetel kürsi oku sıkıntın için de
bu arada bu bebe yağını nasıl kullanıyorsunuz kızlar yaa yağlı falan kalmıyor mu
kıyafeti nasıl giyorsunuz
Çilek nasıl sildin, ben de sildim ama çok komik sildim, camların üst taraflarını silmedim uzanmamak için, san nasıl yaptın?
Bilmiyorum bende Fatercim.kızlar oğluşumun cd.sinden görüntü yollamak istiyorum ama beceremiyorum
nasıl yapılacağını bilen var mı?
Aaaa neden amaCanım video nasıl gönderilir bilmiyorum ama cd nin içinde fotolar da vardır, onlardan göndersene. Ben de dün gönderecektim size, babamız izin vermedi. kızımı şimdiden deşifre etme dedi...
Asortiecim inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.son mucizem hoşgeldin cnm aramıza
maytap sünnetiniz hayılı olsun allah damatlığınıda göstersin inşallah
julianne senin sonuçlarına da sevindim bizde bugün gideceğiz inşallah güzel çıkar bizim ki de
Burda ayrıntılı yok kikaç parasından diiil yavru kuşum, parasından oluyo bu işler, rant kapısı bi yerde, bi doktorunla görüş valla, sen bilirsin yine de ama eğer kabul ederse ayrıntılı istersin , parasıyla diilmi
günaydın kızlar .hepinize sevgiler.ne zamandır giremedim .kafamı kaşıyacak vaktim olmadı.sünnet oldu benim yakışıklım.onunla uğraştım hazırlık dönemi evihazırlama çocuğu hazırlama sonra sünnet stresi sonra iyileşme süreci baya bi uzun sürdü işlerim .misafirlerim anca dün gittiler de bende bugün erkenden geldim.arada birgirip yazdıklarınıza göz attım çıktım yazmaya fırsaty bulamadım.yarın drumla randevum var.ayrıntılı yazacak bize bu sefer bakalıum inşallah herşey yolundadır.mehmet akif bu hafta artık iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı dışardan.hatta dün uzanmıştım koltuğa biraz abisi de pek nazlandı yine bişeye ağlıyodu bende gel bak kardeşin uyanık abim ağlamasın diyo dedim elinikarnıma koydum oda 2 tekmecik attı abisine .ama görmeliydiniz bizimkinin ağzı kulaklarına kadar çıktı:roflol:
neyse uzattım buralardayım artık inşallah
İnşallah randevunuzdan güzel haberlerle gelirsin.ya kızlar bu ücret işi ne ya?ben ilk gittiğim gün doktor sormadan cd verdi.sonra bi flash bellek alın cd biriktirmeyin hepsini oraya alırız dedi.her ultrasona girdiğimde önce flashbelleği takıyo makineye sonra ultrasona geçiyo ne gösteriyosa flashbellek hepsini kaydediyo bizde eve gelir gelmez pc ye aktarıyoruz.siz de öyle yapın ücret verilirmi buna hiç ya?millete bak herkes para peşinde ayıp yaaa
buarada kızlar 2.30da dr randevumuz var batu'mla.çok heyecanlıyız ilk defa babamız da olmıycak başımızda.bakalım nasıl olucak busefer çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?