2008 Kasım Anneleri

BEN VICHY NİN ÇATLAK KREMİNİ KULLANIYORUM NE KAŞINTI NE ÇATLAK HİÇBİRŞEY YOK AMA BEBEYAĞIDA BOL BOL SÜRÜYORUM. BENİM Bİ ARKADAŞIM İKİZ DOĞURDU BU DEDİKLERİMİ YAPMIŞTI BİR TANE BİLE ÇATLAĞI YOK.16 KİLO ALMIŞTI ZAYIF DA DEĞİLDİ HEMDE. GERÇİ BU İŞ BİRAZ DA IRSI. ANNEM KOCA GÖBİŞLİ AMA ÇATLAK YOK.:dance::dance:

Kurt sen benim yazdığımı görmedin sanırım önceki sayfada, senden CD için yarı yarıya fazla fiyat isteyen doktorun adı neydi?

benim doktorum değil isteyen doktorun adını bilmiyorum. sadece bana veznedekiler dedi ama doktorun adını öğrenince yazarım.ben sadece fiyat araştırması yapmak için sordum. böyle duyunca burada yazmak istedim herkes fark veriyor mu diye.

ben dhastaneden çıkmadan yaptırmayı düşünüyorum allah kısmet ederse .göbek kordonu falan dedim ama 2 günde iyileşiyomuş bebekler oğlumun 7.günü hem nazlı hem şiştihem iltihaplı uğraşıyorum onunla 1 haftadır

kızlar selam ben annemlerdeyim orada da aslında pc var ama nedendir anlamadım giremiyorum bir türlü şimdi ablamın işyerine geldim oradan giriyorum ayrıntılı ultrasonumu çarşamba günü yaptırdım çok şükür oğlum gayet iyiymiş biliyorsunuz benim için ayrıntılı ultrason çok önemliydi çünkü ense kalınlığı vardı ama artık atlattık tekrar girebilirsem yazacağım kızlar bu arada benim üzerimde bir gerginlik var lütfen dua edin bana bunu atlatayım sürekli ağlamak geliyor içimden ne olur bu sebepsiz sıkıntımdan kurtulmam için bana dua edin sevgiler

canım ayrıntılı ultrasonun iyi çıkmasına çok sevindim
ne güzel atlatmışsınız
sıkıntına gelince malum hamilelik psikolojisi
havalar da sıcak hepimize oluyor zaman zaman kendini özletme ara ara uğra buralara
dualarımız seninle canım

beklemek çok sevindim cnm güzel çıkmasına bol bol ayetel kürsi oku sıkıntın için de
bu arada bu bebe yağını nasıl kullanıyorsunuz kızlar yaa yağlı falan kalmıyor mu
kıyafeti nasıl giyorsunuz

ben bebe yağını tüm vücudumda hamilelikte kilo alınacak tüm bölgelere masaj yaparak sürüyorum iyice yedirince bişey kalmıyor .ama tamamen vücudun emdiğinden emin ol yoksa giysilere bulaşır.zaten sonra ellerimide ıslak mendille sildikten sonra yıkıyorum öyle rahat oluyor.

1 haftalığına tatile gidiyorum. bu sıcaklarda iyi cesaret ettim valla ama şimdi çıkmasam hiç çıkamazdım. gölgeden çıkmayı düşünmüyorum, havuza ayağımı sokmayacağım. umarım zehirlenmeden, düşmeden sağsalim döner gelirim. kendinize ve bebişlere iyi bakın :)))

Merhabalar,
Ben bugün daha iyiym kızlar.Dünkü halsizlik kırgınlık hiçbiri yok.Sabahtır evle uğraşıyorum.Pazar yada pazartsi yola çıkacağız.O yüzden yavaş yavaş hazırlık yapıyorum.

Beklemekcim düzelirsin inşallah canım.zaman zaman oluyor o sebepsiz can sıkıntısı.

Morcadı sana da iyi tatiller.Bol bol dinlen.

Çilek nasıl sildin, ben de sildim ama çok komik sildim, camların üst taraflarını silmedim uzanmamak için, san nasıl yaptın?

juliannecim camlarim katlaniyor yani iceriye dogru gelebiliyor disi,normal bir insanken
iki dakikami almazdi ama bugün bende baya komik olmusumdur silerkeenlaelaelaelaelae
sekilden sekile girdim göbisim rahatszi olmasin diye..

kızlar oğluşumun cd.sinden görüntü yollamak istiyorum ama beceremiyorum
nasıl yapılacağını bilen var mı?
Bilmiyorum bende Fatercim.

Canım video nasıl gönderilir bilmiyorum ama cd nin içinde fotolar da vardır, onlardan göndersene. Ben de dün gönderecektim size, babamız izin vermedi. kızımı şimdiden deşifre etme dedi...
Aaaa neden ama ( Banu Su yu göremeyecekmiyiz(
Ben kendş cd mi alamadım sizinkileri izlerdim.Bazı ekim anneleri koymuşlar ama açmak çok uzun sürüyo diye vazgeçtim bakmadım.

Yükleyen olursa da kısa sürede açılacak şekilde yükleyin kızlar..

Asortiecim inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.

kaç parasından diiil yavru kuşum, parasından oluyo bu işler, rant kapısı bi yerde, bi doktorunla görüş valla, sen bilirsin yine de ama eğer kabul ederse ayrıntılı istersin , parasıyla diilmi
Burda ayrıntılı yok ki ( ben daha önce ankaraya gittim bunun için.Tekrar gidemem Ankaraya.

Hayırlı olsun canım.Ne güzel Mehmet Akif abisiyle ilk iletişimini kurmuş :)) Bundan sonraki iletişimleri de bu şekilde olur büyük ihtimal,birbirlerini tekmeleyerek :)))))))
Biz küçükken birbirimizi yerdik walla.

İnşallah randevunuzdan güzel haberlerle gelirsin.
Tüm makineler flash belleğe uyumluysa bizde bundan sonra çektirelim bari.Bizim doktor övünüyo benim ultrasonum çok iyi diye.Bakalım bu özellik varmıymış :))

Ben tatilden dönüşte anneme sildircem.Gelecek bana tüm evi tekrar bi temizleyecek.zaten geçen ay geldiğinde hepsini temizlemişti.

Çilekcim ne kolaymış camların öyl.Yine de artık 2 canız.Kolay işler bile zor geliyor çabuk yoruluyoruz.

Dark iyileştiğine sevindim canım. Aman sen anneni bekle bence. Ne olur ne olmaz, hiç büyük işlere falan kalkışma. Ben temizliğin ne kadar ikinci planda kaldığını öğrendim hamileliğim sırasında :))) Hayatta daha önemli şeyler varmış evin birazcık da temiz olmayınca dünyanın sonu gelmiyormuş ama hala dağınıklığa dayanamıyorum :)

kızlar nerelere kaçtınız biz geldik kızımla çok şükür herşeyi normal çıktı:teytey:
341 gr olmuş yavru kuşum renklidede izledik ama kıpır kıpır olan çocuk
uyudu yaa:dilcikar:ama nasıl uyuma uyanmadı o kadar salladık ama
bana mısın demedi şimdide tekrar başladı ayolgamyoncuiremsu
onu çok seviyorumcoksekeriremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…