2008 Kasım Anneleri

denizannem
ben memonun saçları uzayınca önlerini kısaltıcam sadece bizide saçlarımız düz olduğu için direk önüne inicek sanırım arkalar uzasın biraz serserinin
ben fatihede öyle yapıyodum
uzayınca lülüş oluyodu arkası çooook tatlı oluyodu kuzum

günaydın çitos günaydın kızlar

mmmf sağol canım, bende öyle yapıcam sanırım, bizimde düz olduğu için gözünün önüne çok geliyor

ama benh hala uykumu alamadım ya benım oglum ustunu acıp duruyo delırecem valla ya.her uyandıgımda ustunu acık buluyorum bende de uyku muyku kalmıyo tedırgınlıkten.koca yorganı acmıs ayaklarını da ustune atmıs.uyku tulumunu alamadım daha ama kesın onu da acar bu delı oglan.

kızlar su datlumun tarıfını verım.aslında muzlu yalancı tıremısu gıbı oldu.
kreması ıcın 3 Turk kahve fıncanı un 3 Turk kahve fıncanı seker yarım lıtre sut ve 1 yumurta hepsı cırpılarak pısırılır ve ıcıne 1 paket labne atılır ıyıce cırpılır.krema hazır tabı bıraz ılıyacak.
hazır pasta tabanı kakaaolu olcek ama bunun alt katını guzelce nesacafelı sekerlı suyla ıslattım(bır bardaga 1 corba kasıgı necafe,seker usune sıcak su)1 bardagın yarıdan az fazlasını koydum.sonra hazırladıgım kremeanın yarıdan azını doktum ustune kenarlardan tasırmadım ama ıyıce yaydım .zaten kalın bır tabaka oldu.sonra ustune muz dılımleyıp dızdım her yerıne.ustune dıger pasta tabanı ıslayıp kapattım.kalan kramyı da ustune doktum ve kenarlardan tasanları yanlara da sıvıyarak ıyıce yaydım zaten ustu yıne kalınca bır tabaka oldu.sonra en uste kakao eledım.3-4 ssat dınlendı sogudu buzdolabında.dılımleyıp bır guzel yedık.kızlar cok guzel olmustu.tavsıye ederım herkese.

buyrun bir uykulu da ben getirdim kendimi

uykum var, regliyim ölüyorum ve çok işim var pufff bugün bittim ben

sabah oğlumun buram buram mok kokularıyla uyandık ishal olmuş beline kadar da doldurmuş banyoya sokucam işe geç kalıyorum iyice sildim temizledim artık gitti ananesine
şu ananeye gidip gelme işi de bir bitseydi hayırlıysa iki günümüz kaldı bitse de kurtulsam işkence gibi ya

bu arada günaydın kızlar herkes iyidir umarım balıklama daldım konuya

Günaydın kızlar.Bugün biz de erkenciydik.5.30 da uyandı Anıl.Ama almadım yatağından 7 ye kadar şekerleme yaparak durdu yatağında.Hasta tabi burnu akıyo.Gece üstünü örtemiyorum.Uyku tulumu var ama henüz kullanmadık.Denesem mi acaba?

Mmmfcim dün bir arkadaşının bebeği hastaydı sanırım.Cevap veremedim.Patron dün erken çıkardı bizi. Nasıl oldu canım?

Azocum şimdi okudum hastaymışsınız ama hafiften.Geçmiş olsun güzelim.Benimkinde hem hırıltı hem de akıntı var.ılaç vermek istemiyorum.Öksürüğü de hafif.Biraz daha ağır olursa peditus verecem.

Swetter elbiseni gördüm canım.Çok yakınının düğünü.Kaç kere giyebilirsin ki bu tarz elbiseyi.Bir daha fırsatın olmaz.Gençsin canım be.Giymeyecek ne var.Normalde de artık parlak şeyler giyiliyor.Bu bir düğün.Abartılı olsun bırakda.Bir de saç olarak ben maşa yaptırmanı öneririm.Cici bir elbise, renkli ve cıvıltılı.Böyle lolita havasında olursun diye.Güle güle giy.Düğününüz de hayırlı olsun.

gunaydın
bır uykusuzda ben geldım

oglum dun aksam uzerı uykusundan cıglıklarla uyanmıs
babası da durduramayınca koymus arabaya benı almaya gelmısler
bende bındım baktım bıraz atesı var hemen emzırdım arabada market alısverısı yapacaktık
oglusum ıyıce emdıkten sonra babasına verdım tam markete gırıyordum kı esım arkamdan seslendı
baktım oluk gıbı kusuyor yavrum
hem kendı hem de babasının ustu bası mahvoldu
ıftar davetıne de gıtmedık
hemen eve geldık doyurdum ama su bıle ıcmek ıstemıyor
huysuz bır sekılde aksam 10,30 u bulduk ve uyuttum
ama gece 1 de kalkan oglum atesler ıcınde yanıyordu
atesı 39 olmus hemen soyup suyan soktum
surup verdım ama baktım cıglıklar dınmıyor ıslak bezı vucuduna sardım bır de fıtıl attım
ama sabahı bulduk tabıı

sabah ben cıkarken uyuyordu ama sımdı atesı hafıf varmıs yıne
sanırım bıze yıne doktor yolu gorundu
bense artık uykusuzluktan basım donuyor

ya ben artık iyice sıkıldım şu gece uykusu düzeninden ,çocuğumun güzelim uykusu gitti yaa ,iyice huysuz bir çocuk oldu,doğru düzgün uyumadı ,10 aydır ilk kez ağladım bu yüzden..sanırım arka bahçemizde beslenen köpeklerin sesinden rahatsız,taşınıcam sırf bu yüzden ,daha 1 buçuk yıl oldu buraya geleli ama yapacak bişey yok ,kızımın huzuru ve bizim huzurumuz için sessiz sakin bir mahalleye taşınıcam,evim cadde üstü ,ön tarafa gelsem araba sesinden ,arkada köpek sesinden uyuyamıyoruz..olacak şey değil ..beynim çatlıycak ağrıdan..

herkese günaydın bu arada

GÜNAYDIN yeni gün,
..GÜNAYDIN Kasım Anneleriiii,
..&
..GÜNAYDINnN yüreğim! )
..bugün tüm arzularınızın gerçekleştiği bir gün olsun,
..yeni bir gün, yeni bir öykü!
..bir yaprak sakla bugünden hatıra,
..belki de bir çiçek,
..öyle bir gün yaşa ki mutluluk adına,
..ömür kitabında ki en güzel öykü olsun,
..&
..nice güzel öyküler sizin olsun...
..çok ama çok mutlu bir gün geçirmeniz dileği ile...
..SeVGiMLe :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…