- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #40.821
canım çok teşekkürler..evet ya o adamı ve hayalet filmini bende çok seviyorum..belki 3 defa izlemişimdir..allah rahmet eylesin..gunaydın hatunlar
bugun mıdem ıyı sayılır ıftarda cok su ıcıyorum o benı hastalandırdı herhalde
artık bu tempoya dayanamıyorum ev ıs eylul ramazan cok zorlanıyorum gece 1230 da yatıyorumm dogru duzgun ıftar bıle yapamıyorum hayırlısıyla az kaldı bayrama sonra rahatlarım ınsallah
gecmısı pek fazla okuyamadımm
hatırladıgım kadarıyla yazıyorum
gulızgul dısınız hayırlı olsun
h.mınecım ve saphıscım ev aletlerınızı gule gule kullanın
bende rtefalın utusunu kullanıyorum esım bekarken almıs ama kazanlı degıl normal utulerden
h.mınecım sende zeynep ceylınımıze mısler gıbı kokusu ustunde ekemkler yapp
hayalet fılmındekı adam olmus duyunca uzuldum zaten derı kanserıydı herhalde fılm harıkaydı topragı bol olsun
hatırladıklarım bunlar
Günaydın kızlar.Bugün biz de erkenciydik.5.30 da uyandı Anıl.Ama almadım yatağından 7 ye kadar şekerleme yaparak durdu yatağında.Hasta tabi burnu akıyo.Gece üstünü örtemiyorum.Uyku tulumu var ama henüz kullanmadık.Denesem mi acaba?
Mmmfcim dün bir arkadaşının bebeği hastaydı sanırım.Cevap veremedim.Patron dün erken çıkardı bizi. Nasıl oldu canım?
kalimerocum geçmiş olsun senin yavruda bi atlatamadı bu son olur inş.
gülizcim valla süper bi giriş yaptın yüreğine sağlık
ahhh eylülcüm o itlerden geçen sene bizde sürü ile vardı köylük dağlık yerde oturuyorum ya gece olunca kurt gibi gelirlerdi saatlerce havlarlar ulurlardı sonra bide yavruladı biri yavruları bizim bina karşısına bırkatı aman Allahım neler çektik nerelere başvurdum artık eve girip çıkamıyorduk korkularından ama ne oldu kimse gelip almadı biz imha ettik yani götürüp dağa bıraktık
bende öyle dedim ama ya bayansa...:jeyyar:Guliz her ay gittiğine göre çirkin değildir diye umuyorum :))))
Elifcim geçmiş olsun.
Ay bebeklere de üzüldüm ishal zayıflatıyor bunları ya.
Ama en iyi çare muz kızlar.Enfeksiyondan değilse ishalleri muzu deneyin.
Ateş yoktur inşallah.
canımcım ihmale gelmez böyle şeyler biran önce git bence doktoruna..çok geçmiş olsun..benimde kadın doğumdr gitmem lazım devamlı atlıyorum bırakçak kimsem yok diye bendede tık yok dün kuzenim gitmiş doktoruma söylermiş daha hastalanmadı kuzenim die çok kızmış miyomları büyür zehirlenmesine bile yol açar çabuk gelsin demiş.(benim hamileykende miyomlerım olmuştu o yüzden sezeryan yapmıştım hatta) nasıl gitçemde bilmiyorum valla.
ben hasta oluyorum galiba ya
boğazım çok fena başım çatlıyor ve burnum akmaya başladı(
ne okuduğumu anlıyorum ne de ekrana bakabılıyorum(
geçmiş olsun canım aa dikkat et kendine bu havların dengesizliği hepimizi mahvedecek sanırım
bu arada kızlar face'e Eymen'in bir videosunu ekledim izleyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?