- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #40.801
günaydın hanımlar
bugün okula gitmedim, kzımlar evde geçirebileceğim son sabahlardan birini yaşıyorum.
öğleden sonra doktora gidicem,
herkeşler iyidir inşallah, buralardayım ben biraz daha.
buyrun bir uykulu da ben getirdim kendimi
uykum var, regliyim ölüyorum ve çok işim var pufff bugün bittim ben
sabah oğlumun buram buram mok kokularıyla uyandık ishal olmuş beline kadar da doldurmuş banyoya sokucam işe geç kalıyorum iyice sildim temizledim artık gitti ananesine
şu ananeye gidip gelme işi de bir bitseydi hayırlıysa iki günümüz kaldı bitse de kurtulsam işkence gibi ya
bu arada günaydın kızlar herkes iyidir umarım balıklama daldım konuya
çokmu kalın canım gece tulumunuz eğer mevsimlikse kullan tabiki çok rahat edersin..bu arada sizede çok geçmiş olsun.Günaydın kızlar.Bugün biz de erkenciydik.5.30 da uyandı Anıl.Ama almadım yatağından 7 ye kadar şekerleme yaparak durdu yatağında.Hasta tabi burnu akıyo.Gece üstünü örtemiyorum.Uyku tulumu var ama henüz kullanmadık.Denesem mi acaba?
Mmmfcim dün bir arkadaşının bebeği hastaydı sanırım.Cevap veremedim.Patron dün erken çıkardı bizi. Nasıl oldu canım?
gunaydın
bır uykusuzda ben geldım
oglum dun aksam uzerı uykusundan cıglıklarla uyanmıs
babası da durduramayınca koymus arabaya benı almaya gelmısler
bende bındım baktım bıraz atesı var hemen emzırdım arabada market alısverısı yapacaktık
oglusum ıyıce emdıkten sonra babasına verdım tam markete gırıyordum kı esım arkamdan seslendı
baktım oluk gıbı kusuyor yavrum
hem kendı hem de babasının ustu bası mahvoldu
ıftar davetıne de gıtmedık
hemen eve geldık doyurdum ama su bıle ıcmek ıstemıyor
huysuz bır sekılde aksam 10,30 u bulduk ve uyuttum
ama gece 1 de kalkan oglum atesler ıcınde yanıyordu
atesı 39 olmus hemen soyup suyan soktum
surup verdım ama baktım cıglıklar dınmıyor ıslak bezı vucuduna sardım bır de fıtıl attım
ama sabahı bulduk tabıı
sabah ben cıkarken uyuyordu ama sımdı atesı hafıf varmıs yıne
sanırım bıze yıne doktor yolu gorundu
bense artık uykusuzluktan basım donuyor
ya ben artık iyice sıkıldım şu gece uykusu düzeninden ,çocuğumun güzelim uykusu gitti yaa ,iyice huysuz bir çocuk oldu,doğru düzgün uyumadı ,10 aydır ilk kez ağladım bu yüzden..sanırım arka bahçemizde beslenen köpeklerin sesinden rahatsız,taşınıcam sırf bu yüzden ,daha 1 buçuk yıl oldu buraya geleli ama yapacak bişey yok ,kızımın huzuru ve bizim huzurumuz için sessiz sakin bir mahalleye taşınıcam,evim cadde üstü ,ön tarafa gelsem araba sesinden ,arkada köpek sesinden uyuyamıyoruz..olacak şey değil ..beynim çatlıycak ağrıdan..
herkese günaydın bu arada
yeni gelenlere günaydııın
miniğim çok geçmiş olsun tam atamadı bir türlü senin oğlan hastalığı
gülizcim çok güzel bir başlangıçtı teşekkür ederim
Eylülcüm biz de sesiz sakin bir mahalleden gürültülü cadde üstüne taşındık ilk günlerde oğlumda bizde çok zorlandık araba sesleri motor sesleri köpek havlamaları vs... pencere açamıyorduk yaa diğer ev evet uzaktı falan oyüzden zorlanıyorduk ama en güzel tarafı evimize geldiimiz andan itibaren kafamızı dinliyorduk ve şehir dışında olduğu için müthiş temiz bir havası vardı ama ne apalım mecburiyetten
kızlar hasta bebıslere gecmısler olsun acıl sıfalar olsun ınsallah.
uykusuz anneler aynı dertten bırı olarak sabırlar dılıyorum.
uyumakkkkkkkkkkkkk ıstıyorummmmmmmm bendeeeeeeeeeeee..........................
elifcim yakışıklımı bari doktorun.zemuszemus..şaka bi yana geçmiş olsun canıma.s.kadın doğum doktoruna ayrı bir zaafım var da kızlar, ayda bir görmeden edemiyorum.
adet olamıyorum, o yüzden gidiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?