- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #40.841
baktım şeker bahçene afferin sana :lepi: eline sağlık orda bi kaç şeyin olmuş toplada ölmesinler he bide ırgat olmayı öğrendin mi?zeyna bir ara boş vaktin de face'e gitte benim tarlaya bakıver kız senin gazınla yaptım bişeyler ilerliyorum yavaş yavaş bir bakta aferin de bana alkisalkisalkis
geçmiş olsun tadlum geçen pazartesi bende öleydim bu saatlerde eve atmıştım kendimi ve 4 günde geldim kendimeben hasta oluyorum galiba ya
boğazım çok fena başım çatlıyor ve burnum akmaya başladı(
ne okuduğumu anlıyorum ne de ekrana bakabılıyorum(
ben izledim o kadar tatlı şey anca bu kadar ekşiyebilir :1hug:geçmiş olsun canım aa dikkat et kendine bu havların dengesizliği hepimizi mahvedecek sanırım
bu arada kızlar face'e Eymen'in bir videosunu ekledim izleyin :)
benimde kadın doğumdr gitmem lazım devamlı atlıyorum bırakçak kimsem yok diye bendede tık yok dün kuzenim gitmiş doktoruma söylermiş daha hastalanmadı kuzenim die çok kızmış miyomları büyür zehirlenmesine bile yol açar çabuk gelsin demiş.(benim hamileykende miyomlerım olmuştu o yüzden sezeryan yapmıştım hatta) nasıl gitçemde bilmiyorum valla.
allah yardımcın olsun gulızgul benımde alıncak 1 aılem kaldı 1 kadın 1 erkek cocukları yok ama cok erınıyorum ustelık bayram temızlıgıde yapmadım perdelerım felan yıkatılacakakşama ne yapsak kızlar..bugün misafirim var akşama..
msne halen gıremıyorum yuklemeyı baska bılg yaptırıyorum bır yandanda hackelenır dıye korkuyorum msnım offfay bu arada ıcır dediğin gibi msn benim de aynı şeyi yapıyor yüklemiyor bir de face'e oğlumun bir videosunu yüklemeye çalışıyorum onda da aynını yapıyor sinir oldum yaaklava:
canım gecmıs olsun dıneln bıraz ve sıcak bısıler ıc bende bugun spor ayakkabısı gıydım ustumdede swett var ama halen usuyorumben hasta oluyorum galiba ya
gunaydın
bır uykusuzda ben geldım
oglum dun aksam uzerı uykusundan cıglıklarla uyanmıs
babası da durduramayınca koymus arabaya benı almaya gelmısler
bende bındım baktım bıraz atesı var hemen emzırdım arabada market alısverısı yapacaktık
oglusum ıyıce emdıkten sonra babasına verdım tam markete gırıyordum kı esım arkamdan seslendı
baktım oluk gıbı kusuyor yavrum
hem kendı hem de babasının ustu bası mahvoldu
ıftar davetıne de gıtmedık
hemen eve geldık doyurdum ama su bıle ıcmek ıstemıyor
huysuz bır sekılde aksam 10,30 u bulduk ve uyuttum
ama gece 1 de kalkan oglum atesler ıcınde yanıyordu
atesı 39 olmus hemen soyup suyan soktum
surup verdım ama baktım cıglıklar dınmıyor ıslak bezı vucuduna sardım bır de fıtıl attım
ama sabahı bulduk tabıı
sabah ben cıkarken uyuyordu ama sımdı atesı hafıf varmıs yıne
sanırım bıze yıne doktor yolu gorundu
bense artık uykusuzluktan basım donuyor
canım bencede en iyisi taşinmka senin için böyle sorumsuz insanlarla insanın başı belaya girer vallaaaaya ben artık iyice sıkıldım şu gece uykusu düzeninden ,çocuğumun güzelim uykusu gitti yaa ,iyice huysuz bir çocuk oldu,doğru düzgün uyumadı ,10 aydır ilk kez ağladım bu yüzden..sanırım arka bahçemizde beslenen köpeklerin sesinden rahatsız,taşınıcam sırf bu yüzden ,daha 1 buçuk yıl oldu buraya geleli ama yapacak bişey yok ,kızımın huzuru ve bizim huzurumuz için sessiz sakin bir mahalleye taşınıcam,evim cadde üstü ,ön tarafa gelsem araba sesinden ,arkada köpek sesinden uyuyamıyoruz..olacak şey değil ..beynim çatlıycak ağrıdan..
herkese günaydın bu arada
canım geçmiş olsun dikkat et kendine aman duruya geçmesin canım bol bol sıcak şeyler içben hasta oluyorum galiba ya
gecmıs olsun dıleklerınız ıcın tsk ederım kızlar
oglusumu doktora goturduk
doktorumuz ıyıce muayene ettı bır sorun yok dedı
bazı cocuklar cok zor cıkarır dıslerını dedı
2.dısı tamamen cıkmıs ust dıslerıde bayrama cıkar artık dedı
bu sebeble cok ateslenıyor korkacak bır durum yok dedı
neyse antıbıyotık falan vermedı soguk algınlıgı falan hıcbısı yok dıye
sadece pedıtusa devam o kadar
sonra eve gectık ama kocıse kızdım
sınırımden cocugu emzırıp erkenden evden cıktım uyuz koca ne olacak
kalimero geçmiş olsun canım ya bende yaşadım o olayı bi kaç kez çok zor oluyor mahvoluyor yavrularrr
tekrar geçmiş olsuın kalimerocum da kocişine neden kızdın onu anlamadım:uhm:
tsk ederım canım
kocamın arada bır odunlugu tutuyor ıste
super gulizcim afiyet olsunn
yoğurt tatlısı nasıl oluyor canım
:1shok:kızlar benim annem pişen revaninin üstüne şerbet yerine 1 litre fanta döküyor oda çok güzel oluyor deneyin derim bennnn
çok yoğunum kızlar hiç sesim çıkamadı naparsınız be ya
kızlar benim annem pişen revaninin üstüne şerbet yerine 1 litre fanta döküyor oda çok güzel oluyor deneyin derim bennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?