2008 Kasım Anneleri

zeyna bir ara boş vaktin de face'e gitte benim tarlaya bakıver kız senin gazınla yaptım bişeyler ilerliyorum yavaş yavaş bir bakta aferin de bana alkisalkisalkis
baktım şeker bahçene afferin sana :lepi: eline sağlık orda bi kaç şeyin olmuş toplada ölmesinler he bide ırgat olmayı öğrendin mi?
ben hasta oluyorum galiba ya
boğazım çok fena başım çatlıyor ve burnum akmaya başladı (
ne okuduğumu anlıyorum ne de ekrana bakabılıyorum (
geçmiş olsun tadlum geçen pazartesi bende öleydim bu saatlerde eve atmıştım kendimi ve 4 günde geldim kendime
geçmiş olsun canım aa dikkat et kendine bu havların dengesizliği hepimizi mahvedecek sanırım

bu arada kızlar face'e Eymen'in bir videosunu ekledim izleyin :)
ben izledim o kadar tatlı şey anca bu kadar ekşiyebilir :1hug:

canım nıye ıhmal edıyorsun en kısa zamanda gıt bır kontrole

akşama ne yapsak kızlar..bugün misafirim var akşama..
allah yardımcın olsun gulızgul benımde alıncak 1 aılem kaldı 1 kadın 1 erkek cocukları yok ama cok erınıyorum ustelık bayram temızlıgıde yapmadım perdelerım felan yıkatılacak
2-3 halım var kendımı ıyı hıssedersem onlar sılınecek

ay bu arada ıcır dediğin gibi msn benim de aynı şeyi yapıyor yüklemiyor bir de face'e oğlumun bir videosunu yüklemeye çalışıyorum onda da aynını yapıyor sinir oldum yaaklava:
msne halen gıremıyorum yuklemeyı baska bılg yaptırıyorum bır yandanda hackelenır dıye korkuyorum msnım offf

canım gecmıs olsun dıneln bıraz ve sıcak bısıler ıc bende bugun spor ayakkabısı gıydım ustumdede swett var ama halen usuyorum

gecmıs olsun dıleklerınız ıcın tsk ederım kızlar

oglusumu doktora goturduk
doktorumuz ıyıce muayene ettı bır sorun yok dedı
bazı cocuklar cok zor cıkarır dıslerını dedı
2.dısı tamamen cıkmıs ust dıslerıde bayrama cıkar artık dedı
bu sebeble cok ateslenıyor korkacak bır durum yok dedı

neyse antıbıyotık falan vermedı soguk algınlıgı falan hıcbısı yok dıye
sadece pedıtusa devam o kadar
sonra eve gectık ama kocıse kızdım
sınırımden cocugu emzırıp erkenden evden cıktım uyuz koca ne olacak

gecmise bakamadm henüz pc de sorun vardi onunla ugrasiyorum...

gecmis olsun hastalara..

melegim yerim o eymenini benyaaaa nasildaa eksitti surati:))))

kalimero geçmiş olsun canım ya bende yaşadım o olayı bi kaç kez çok zor oluyor mahvoluyor yavrularrr

canım bencede en iyisi taşinmka senin için böyle sorumsuz insanlarla insanın başı belaya girer vallaaaa
canım geçmiş olsun dikkat et kendine aman duruya geçmesin canım bol bol sıcak şeyler iç

tekrar geçmiş olsuın kalimerocum da kocişine neden kızdın onu anlamadım:uhm:

super gulizcim afiyet olsunn

teşekkür edrim canım..gel birlikte yiyelimmmkaydirigubbakcemile5

yoğurt tatlısı nasıl oluyor canım

canımcım revanin yoğurtlusu olarak düşün dha yumuşak oluyo...

• [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Malzemeler [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]:[/FONT] [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
    1 yumurta
    1 su bardağı toz şeker
    1 su bardağı yoğurt
    ½ su bardağı irmik
    1 su bardağı un
    1 paket kabartma tozu
    [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
    1 paket vanilya
    1 limon kabuğu rendesi
    [/FONT]
    [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]üzerine hindistan cevizi
    [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
    Şerbeti için :
    2 su bardağı toz şeker
    2 su bardağı su
    ½ limon suyu
    [/FONT]
    [FONT=Times New Roman, Times, serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Hazırlanışı[/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman, Times, serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] : [/FONT][/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
    Yumurta ile şekeri çırpın. Yoğurt, un,irmik, kabartma tozu, vanilya ve limon kabuğu rendesini karışıma ilave edin ve iyice çırpmaya devam edin. Fırın tepsisini yağlayarak karışımı boşaltın. Orta ısılı fırında (160-170 derece) pişirin.
    [/FONT]

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Şerbeti için de su ile şekeri kaynatın. Biraz koyulaşınca limon suyunu ilave edin. Fırından çıkan kekin üzerine sıcak olarak dökün ve soğuduktan sonra üzerini hindistan ceviziyle süsleyip servis yapın. cokacimcoook[/FONT]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…