2008 Kasım Anneleri

darkcım hiç sorma cnım yaa ne olacak bu kızın uykuculuğu
bana çekti sanırımm ama çok güzeldi onu görmek ya
eli kafasının arkasında diğer elide yüzünde uyudu hiç annem
gelmiş baişkom gelmiş demedi gerçi babamız pek heyecanlı değildi:dilcikar:
ama kendi bilir bugün uyuzluğu üzerindeydi:mymeka:

Ya bizimkide hiç tınlamadı bizi.
Sadece bi parmağını emdi o kadar.bacaksız nerden biliyon sen parmak emmeyi şimdiden :))

babanız mı uyus oldu :)) İlaç sık geçer :)))jeyyar:mymeka:

ay evet bugün tüm uyuzluğu üzerindeydi anlatamam:mymeka:
yok canım yok ona ilaç falan kar etmezdi:dilcikar:
allahtan kızanımı:roflol: gördüm de dalaşmadım yoksa ben ona yapacağı bilirdimklava:
mutluydum bugünnsırnaşık şey

darkcim ne güzel sanslisin annen gelicek sana yardima..keske canim annem bana yakin olsa hergün gelirdi inanki..

asorti sevindim canim iyi olmaniza..cimcimeyi rahatsiz ettiniz demek:)ama keyifleri istemezse hic dönüpte bakmiyorlar bile..

asorticim gözün aydıııııın.maşallah kızımıza kocam olmuuş..
bu kızlarda pek uykucu canımsırnaşık şey
bizimkiler maşallah fıldır fıldır:dance:
geçen c.tesi ben gittiğimde doktor elini ayağını zor gösterdi bize.oynayıp duruyodu minik kuzum.bide kan şekeri için aç gitmiştim.açken böleydi..
eee kızlarımızı nazkı..kız evi naz evi dimi..
aman minik kuşalrımız sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.
darkcım ne güzel annen gelip evini temizlicek.bizimki kendi evini zor yapıyo valla.:bbo:aslında yakın oturuyoz ama napsın kadıncağız.kayınvalidede yeni ameliyat oldu biliyosunuz..bende yapamıcam bu halde..şimdiye kadar hep kendi temizliğimi kendim yaptım ama evdeki tadilat bitince bi kadın çağırmayı düşünüyom..50-60 milyona geliyolarmış.napalım.koltuk ve halılarıda yeni aldığımız makinayla kociş yıkayacak..:1hug:
oooh tertemiz cici olacak evlerimiz..

Uykucuuuu Asortieeee :))) Canım uyusa bile yüzünü gördün değil mi :) öyla bile seyretmek ne kadar güzel onları, melek gibiler. Ben de ısrarla kızımın gülümsediğini savunuyorum ama eşim ultrason geçerken öyle gibi göründü diyor, onlar pek konduramıyorlar, yok canım onu yapmaz bunu yapmaz, sen öyle san diyorum benim koca kızım her şeyi yapar :)

Ben de bugün evdeyim kızlar, kocişin işi vardı 2 saat sobra gelecek ben 2 saatte ne iş yaptım yaptım o gelince yaptırmaz şimdi bana. Ona söylesen o da usandırır artık söylemekten. Artık şunu yap diye bir şey diyemiyorum zaten beyefendiye nedense pek bir alıngan oldu :) Ama gelgelelim ben de hala tembellik yapıyorum ama ne yapayım dimi zaten haftanın bir günü evdeyim onda da acık tembellik hakkım :)

Azocum senin evin büyük tadilat görüyor. O temizliğiin altından tek başına kalkamazsın. Hadi rutin iş olsa neyse ama bir yardımcı şart canım.

gunaydınlar kızlar ohhh darkınlıfe ne gusel bızde kendı ısımızı kendımız yapıyoz cam felan sılemem ama oyle kalsın bebısıme ezıyet edemem
asortı canım cok sevındım kontrolunun gusel gecmesıne :asigim:
kızlar 2 hafta yokum tatıle gıdıyorum halımı bır gorsenız uccam resmen cok sıkılmıstım bu ızın bana ıı gelır artık :dance::dance::dance:
kızlar gece kramp gırıyor uykumdan uyandırıyor cok agrıyor bu nasıl bıse boyle ve bı kac gun ora gun ıcınde agrı yapıyor kafamçokkarıştı

Apple iyi tatilleler canım... Ben de yaşadım kramp olayını ama çok yorgundum, acaba sen de mi yoruldun ondan mı oldu? Ama acısı çok fenadır bilirim, hele gecenin bir yarısında olan (

evet apple çok yorulduğun için ve sıcaklardan olabilir.bide malesef varisler yüzünden..
akşam evde ayaklarını havaya kaldır.yada yatarken ayaklarının altına yastık koy iyi geliyo.bide dizden aşağısını günde bir-iki kez soğuk suyla yıka canım..geçmiş olsun.
bu arada iyi tatilleryerimseniben

kızlar merhaba pek uğrayan olmamış bugün.

applecığım iyi tatiller.bende sanırım p.tesi gidiyorum kayınvalideme.gidersem bi 10 gün kadar olmayabilirim.sadece görümcemlerde net var.orasıda uygun olursA girebilirim ancak.
dr.a kramplarını söle canım test yapar.

juliancım bence dinlen boş ver işi. madem bi gün evdesin.ben öyle olsam hiç yapmam.

ya ben bugün elimi yaktım.kettle ın kapağı açıldı sıcak su dökerken..inşalllah yarına pek bişey kalmaz.sol elime geldi alllahtan.ama zor oluyo tek elle.yarınada valiz felan toplancaktı.neyse annem geldi bugün.eşimle yaparlar olmazsa.

kızlar size kötü bir haberim var.kuzenim bebeğini düşürmüş çok üzgün şuan.onu teselli edemiyorum uzak duruyo benden kendimi hamile olduğum için suçlu hissediyorum resmen beni görünce acısı tazelenicek mutsuz olucak.ondan aramaya bile çekiniyorum ne yapıcağımı şaşırdım.çok kötü hissediyorum kendimi

buarada cuma dr a gittik.batu beyimiz gayet iyiydi ayak ayak üstüne atmış eller başında resmen keyif çatıydu dr öldü gülmekten çok tatlıydı biara gülüşünü gördük dil çıkardı falan kocaman olmuş.25cm boyu 268gr da ağırlığı olmuş.buarada ultrasonda neden büyük göründüğünü sordum dr a.o da ultrasondaki gününe bakma sen son adet tarihine göre hesapla dedi.doğum gününe de 30 kasım şimdilik dedi
buarada doğumu nasıl yapıcağımızı sordum tabiiki epiduralli normal doğum yapıcaz herşey çok iyi maşallah çok da anlatma nazar değer dedi.yani belimde fıtık olduğu için millet narkozla sezeryan olucan diye korkutmuştu beni hikayeymiş bu.fıtığın olduğu yerle iğnenin vurulucağı yer alakasızmış.tabii ki allah bi terslik vermesin inşallah normal istiyoruz doğumu.buarada şuan benim doğumumu yapmak istediğim özel hastanenin hala ssk ile anlaşması varmış tabii nezamana kadar sürer bilmiyorum dedi dr.ama ssk olmasa bile herşey dahil en fazla 2.500ytl tutar dedi.zaten ssk olsada olmasada eşim çınarlı da yapıcaksın kısmetse diyor.inşallah tabiiki

tetanoz aşımı 2 hafta sonra yapıcakmış.istersen polikliniklerde vuruyolar ama bence git eczaneden al aşıyı zaten 5-6 ytl bişey gel burda biz vuralım dedi dr.canıma minnet bizim burdaki polikliniklerde hemşireler gestapo gibi canımı yakarlar walla korkuyom ben burdakilerden:)

bidahaki randevum 11 ağustosta tam tatilden dönüşümün ertesi günü olucak inşallah.ozaman geliğinde açlık tokluk şekeri falan kan testlerim yapılıcakmış.

buarada benim dr hiç ayrıntılı ultrason lafını falan ağzına almamıştı.merak ettim sordum ayrıntılı ultrason bu 4 boyutlu renkli ultrason mu dedim.hayır dedi ultrasonla ilgili çok deneyimli olmayan dr lar işin uzmanına gönderiyorlar bebğin içorganları falan taranıyo dedi ben seninkini ta 12. haftadan itibaren yapmaya başladım bile sen merak etme dedi.yani bu ayrıntılı ultrason olayı resmen sektör yapılıp üzerinden para kazanılıyormuş.
rahim ağzım kapalı bebeğin plasentası da çok iyiymiş suyum falan çok güzelmiş.herşey çok iyi çok normal maşallah dedi. anlıycağınız sorun yok.ama kuzenimin üzüntüsünden hiçbirşey içime sinmiyor.dün bebek arabasıyla yatağını aldık ama ona bile sevinemiyorum kalkıp kuzenime gösteremem nispet yapar gibi acısını deşer gibi.uff napçam ben kızlar yaa

buarada eleviti hemen bırakıyoruz dedi ohhh be dedim maltofer verdi çiğneme tableti ay çok lezzetli bişey kakaolu.kan ilacı ben daha öncede kullanmıştım ondan.kramp falan varmı dedi 1 kere oldu yok şuan dedim.osteocare kalsiyum kullanıyodum ya eğer kramp girmeye başlarsa kalsiyumu çoğaltıcaz bana haber ver ozaman dedi.şimdilik günde 1 tane yetiyo bana.

kızlar buarada benim bebeğin ayakları aynı babası ultrasonda resmen gördük ya bukadar olur.şimdiden koca ayaklı walla görseniz öldük gülmekten.dr diyo iki tane yay burcuyla yandın sen çok fena olur yaylar kavgacı olurlar.bende yay'ım ordan biliyom diyo:)walla işim iş benim yandıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…