2008 Kasım Anneleri

canım şekerim bi tanem, kısmet böyleymiş, benimde öncesinde bi düşüğüm oldu mesela, hala da şu anda bebeğimi kucağıma almadan benim diyemiyorum, hoş kucağıma alsam da benim diyemem, anlıyorum kuzeninin psikolojisini, benim bi arkadaşımda 6 aylı k erken doğum yapmıştı bebeği 10 gün kadar yaşadı öldü, bak onun durumu daha da kötü, üstelik sezaryen olmuştu, yani artık en fazla 2 çocuğu olabilir, o da yaşarsa tabi, bu gebeliğinde de erken doğum riski var, yani demek istediğim beterin beteri var, şu açıdan düşünün, eğer bebiş yaşamış olsaydı o zaman herşey güzelmi olacaktı, belki bebek özürlüydü, belki annenin sağlığını tehlikeye skacaktı, bak bi kitap okumuştum, orda diyor ki, bazen kendimiz için hayırlı olduğunu sandığımız şeyler bizim felaketimiz olabilir, yani eğer ki rabbim bebişini kuzeninin elinden aldıysa öyle takdir buyurmuştur, bu onun için böyle hayırlıdır ki bu şekilde olmuştur, sen biraz uzak dur kuzeninden, ister istemez gücüne gider senin hamileliğini görünce, ama sözü geçen eşinize dostunuza rica edip kuzenine bu şekilde anlatmasını ve ikna etmesini sağlarsan emin ol rahatlatmış olursun, bi de bi hadis vardı, biraz önce bahsettiğim arkadaşımın bebeği öldüğünde o hadisi mesaj göndermiştim, istersen onu da bulabilirim şekerim, takdir-i ilahi, o ne derse o olur bitanem

Selam kızlar,

Dark çok geçmiş olsun canım benim. Umarım iyisindir. Bu arada sen gidiyorsun. Demek biz uzunca bir süre görüşemeyeceğiz. Sen geldiğinde de ben olmayacağım. Haftaya da ben gidiyorum tatile 20 gün yokum. Cep telefonunun bile çekmediği bir yerde tatil yapacağım Kendine çok dikat et. Gerçi emin ellerdesin. Çok kilo alma haaaaa :))) Ben söz veremiyorum hiç kendime güvenemiyorum...

Atatanem, hem güzel hem kötü haberlerle gelmişsin. Bence de kuzeninden şu dönemde biraz uzak dur. Elinde olmadan kendini kötü hisseder heralde.... Demek sen de bebeğinle birlikte Yay olacaksın. Benim de aynı durum var. Üstelik bizim kızımla isimlerimiz de aynı üstüne üstlük bir de aynı gün doğma ihtimali var. Ya da benden bir gün sonra. Benden küçük bi tane daha olacak yani :)

Atatanem bu arada dr'un bence çok kaba konuşmuş. Ultrason konusunda deneyimsiz olsa benim dr.'un Cerrahpaşa'da Prof. O neden göndersin bir başka Prof'a. Bu tamamen uzmanlık alanıyla ilgili bir şey. Tüm dr'lar kendi işini kendi yapardı eğer dr'unun dediği gibi olsaydı. Mesela kan almak için seni labaratuara göndermez oturur odasında hastasının kanını kendi alırdı. Ya da dahiliyeci kırık koluna alçı yapabilirdi. Kendi göndermiyor diye ayrıntılı ultrason'a gönderen meslektaşlarını kötülemeyi bir doktora yakıştıramadım. Sözüm sana değil canım yanlış anlama. Sadece tuhafıma gitti. Bir dr. asla başka dr'lar hakkında bu tarz konuşmamalı. Belki o sırada senin içini rahatlatmaya çalışıyordu ama bak burada yüzde 90'ımız ayrıntılı ultrasona gittik. Şimdi hepimiz kendi dr'larımızın ultrason konusunda deneyimsiz olduğunu mu düşüneceğiz. Saçma! geldi bana...

ewet canım yüzünü gördük ama cd almadım15 gün
sonra tekrar gel dedi şöyle daha bir bebek olsun dedi
doktor amcası dedi ki daha iskelet torbası dedi nesini beğendin bu minik kızın dedi:roflol:
ay çok güldümm

canım iyi tatillrt sana biz de ayın 20 sinde gideceğiz sanırım
bu arada bu kramplardan bende de var ya hele bu sabah bir girdiiiÇok üzgünüm çoook

bilmiyorum canım haklı olabilirsin uzmanlık alanıyla alakalı olabilir.buarada yay olan ben değilim babamız:)ben oğlak'ım.erkek yaylar uğraştırıyor baya bende uğraşıcam artık napalım:bbo: ama kuzenim konusunda kendimi çok kötü çıkmazda hissediyorum.ne talihsiz kızmışım şu hamilelik dönemimde yaşamadığım sıkıntı kalmadı.doya doya ayaşayamıyorum hamileliğimi.şimdi de kendimi sakınıp hamileliğimi saklamak zorundayım uffffffffffffffisfisfis

canım geçmiş olsun ama şu ana onun en hassas olduğu zamandır
daha yeni hamile diye haber vermiştinsenağlamaçok üzüldüm yaaa
ama bu yüzden kendini suçlu hissetme senin yapabileceğin birşey değil çünkü
kendini de strese sokma şu an değil ama daha sonra o da hatasını anlayacaktır
ama sanırım biraz zaman gereklia.s.

canım bu arada bebeğin iyiymiş çok sevindim tekrardan hayırlı olsun
ben daha tetanoz vurulmadım ya nedense vurulasım da hiç yook:sm_confused:

ya o 2 seneye yakın tedavi gördü olmadı ben şıp diye hamile kalıverdim hemen ondan dolayı aramıza mesafe koymuştu karnımı bile hiç sevmemişti benle azarlar gibi konuşuyordu sert ve soğuk davranıyordu.hamile kalınca tamamiyle değişti eski kuzneim olmuştu hayat gelmişti resmen ilk defa hamile olduğunu öğrendiği gün karnımı sevmişti aramız düzelmişti.çok seviniyordum bende artık hamileliğimi saklamak zorunda değilim diye.istediğim gibi bebişimden bahsedebiliyordum.ama şimdi artık herşey daha da beter oldu aramak istiyorum ama aramaya bile korkuyorum.benim ona üzülme olucak bebeğin demem ona küfür gibi gelicek resmen.içinden senin tuzun kuru diye düşünücek.yaşamak istemiyorum bunu yaaa

işte şimdi ne düşüneceğini bilemiyorum önceden hamile olduğum için o kaçıyodu resmen benden şimdi aramasam ayıp olurmu bak en zor zamanımda yanlız bıraktı beni diye mi düşünür?ama ben zaten aramak istiyorum benimle soğuk buz gibi konuşmasına dayanamam.sesindeki kırık dökük o ton beni mahvedicek ya allahım sen bana sabır ver gelmeyen kalamdı başıma yaa

canım sende ara geçmiş olsun dileklerini ilet sadece
kafana takma zor bir dönem geçiriyor sen sadece ara ve konuş
isterse soğuk konuşsun sen boşver

yok zaten gelelim gidelim falan desem kesin bi bahane uydurur olmaz der dayanamıycam bende buna.arıycam artık isterse soğuk konuşsun napayım.sağol asortiecim rahatlattın beni.kızlar hepiniz teşekkürler.iyiki varsınız iyiki yanımdasınız

aaa bu arada eltim ikinci kızını da doğurdu valla 3500 kilosu çok hoş bir bebek
ya sabah 10 doğum yaptı allah analı babalı büyütsün darısı başımıza ama çok acı çekmiş
sabah 5:30 ta gitmiş 10 doğum yapmış bir de doktor çok geç gelmişsin demiş erken
gitseydi kaç saat te yapardı acep allahım bize de kolay doğumlar nasip et inşallah

ya şu linke bakın çok kötü erkek hamile doğurdu neresinden çıkardıysatatlicadiarzu
http://www.kadinlarkulubu.com/iste-erkek-annenin-son-fotograflari-t190168/index.html
allah sonumuzu hayretsinnn

ya tamam güzelde madem kadınlık duyguların olmadığı için erkek oldun ;ne oldu da annelik duyguların kabardı da doğurmaya karar verdin..
karısı da bi tuhaf benim böyle kocam olsa ne bilim erkek gibi bakamam ona sevemem ,amaaan ne bilim allah ıslah etsin..kafamçokkarıştı

valla insanlar evliliklerinin bir döneminde çok sevdikleri halde kocalarının küçücük birşeyinden bile bazen soğuyabiliyorlar..tabi sonra düzeliyor ama eminim herkesin başına geliyordur..ama böylesi değil ..ne kadar kutsal ve günahsız bir bebek taşısada kocamı böyle görmeye dayanamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…