- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.141
Asortiecim
Gözünüz aydın canım.Allah analı babalı büyütsün,darısı bizlere de olsun :)
Atatanem.
Kuzeninin başı sağolsun.Onun tavrı ne olursa olsun arayıp başın sağolsun demelisin bence.belki onun hareketleri yalnış olabilir ama sen doğru olanı yap.Tabiki bebeğinle ilgili heyecanı,ona aldıklarını kuzeninle paylaşamazsın.Bence paylaşma da sen de onu hoş gör.
Kolay değil bebek için uğraşmak,beklemek hele de kaybetmek.allahım korusun.Bende tedavi gördüm belki biliyorsundur.Ve görümcemle yaşıtız 1 er ay arayla evlendik.O hemen çocuk yaptı biz istemedik.Sonra biz isteyince olmadı tedaviye başladık derken.Tam 2. aşılamanın sonucunu bekliyorum.Görümcem 2. ye hamile kalmış.benim psikolojimi hiç sorma.Aynı zamnda evlendik o 2.yi yaptı ben hala 1.yi yapacağım.
bende onu 2.ye hamile kaldığında aramadım.İçimden gelmedi.İnsanın içinde bi kızgınlık oluyor,belki hayata karşı.Hatta insan belli bir süre sonra hamile haberi duymak istemiyor bile.Kuzeninin seni anlamasını bekleme.Ne sen onu anlayabilirsin ne de o seni.İnsan ancak yaşadıklarını anlayabiliyor.
İnşallah tekrar hamile kalır kuzenin ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirerek bu günleri unutur.
Senin içinde kötü olmuş ama herkes kendi kaderini yaşıyor.Onun yaşadıklarının suçlusu tabiki sen değilsin.Kaderine olan kızgınlığını şuan sana yansıtıyor.Sen biraz geri planda kal,ama ara hatrını sor mutlaka.
Bu arada bebeğinle ilgili herşeyin iyi olmasına sevindim.gözün aydın.Demek koca ayaklı :)))) Ay çok güldüm o kadar net görmüş olman çok güzel.ben ayrıntılıya çok erken gittiğimden sizin kadar güzel göremedim ...Şanslısınız walla benimki henüz fındık kurdu kadardı gördüğümde.
Benim doktorumda ultrasonda iyi ama.Ayrıntılıda kullanılan ultrason her doktorda yok.O nedenle bizi başka doktora yönlendirdiler.Senin doktorun belki ayrıntılı konuzunda uzman olmanın verdiği rahatlıkla öyle konuşmuştur diye düşünüyorum.
Juliancım,
Galiba bi süre görüşemeyeceğiz.hepinizi çok özleyeceğim.Çok kilo alırmıyım bilmiyorum ama bildiğim tek şey ekmeği azalttığım :)) artık alırsam da sağlıksız bir kilo alımı olmaz:)))
Sende kendine çok iyibak.Dinlen.Ohhh telefon yok kafanı dinlersin ne güzel.
Sekreter geçmiş olsun canım. Mide bulantın neden devam ediyor, dr ne dedi? Benim de ağrılarım oluyor. Hem de çok fazla. Hem de tam vajinada. Geceleri dönemiyorum ağrıdan, yokuş çıkamıyorum o kadar zorlanıyorum ki anlatamam. Kas ağrısı gibi bir şey. Seninki de böyle bir şey mi?
dr bazı gebeliklerde 9 ay boyunca mide bulantısı olabilecegini söyledi bazen yanıyor bazende bulantılarım oluyo
benim ayrıca sürekli kasıklarım agrıyo ve yürümekte bile zorluk cekiyorum gece uykularını ise bi haftadır unuttum ben allah hepimize yardımcı olsun ama cok cektiriyor bana sinirlerim iyice bozuldu artık
Atatanem sevindim canım kuzeninle sorunun hallolduğuna.
Eylül sen çalışıyor musun? İzin mi vermiyorlar, tatilin ondan mı yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?