2008 Kasım Anneleri

Asortiecim
Gözünüz aydın canım.Allah analı babalı büyütsün,darısı bizlere de olsun :)

Atatanem.
Kuzeninin başı sağolsun.Onun tavrı ne olursa olsun arayıp başın sağolsun demelisin bence.belki onun hareketleri yalnış olabilir ama sen doğru olanı yap.Tabiki bebeğinle ilgili heyecanı,ona aldıklarını kuzeninle paylaşamazsın.Bence paylaşma da sen de onu hoş gör.
Kolay değil bebek için uğraşmak,beklemek hele de kaybetmek.allahım korusun.Bende tedavi gördüm belki biliyorsundur.Ve görümcemle yaşıtız 1 er ay arayla evlendik.O hemen çocuk yaptı biz istemedik.Sonra biz isteyince olmadı tedaviye başladık derken.Tam 2. aşılamanın sonucunu bekliyorum.Görümcem 2. ye hamile kalmış.benim psikolojimi hiç sorma.Aynı zamnda evlendik o 2.yi yaptı ben hala 1.yi yapacağım.

bende onu 2.ye hamile kaldığında aramadım.İçimden gelmedi.İnsanın içinde bi kızgınlık oluyor,belki hayata karşı.Hatta insan belli bir süre sonra hamile haberi duymak istemiyor bile.Kuzeninin seni anlamasını bekleme.Ne sen onu anlayabilirsin ne de o seni.İnsan ancak yaşadıklarını anlayabiliyor.

İnşallah tekrar hamile kalır kuzenin ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirerek bu günleri unutur.
Senin içinde kötü olmuş ama herkes kendi kaderini yaşıyor.Onun yaşadıklarının suçlusu tabiki sen değilsin.Kaderine olan kızgınlığını şuan sana yansıtıyor.Sen biraz geri planda kal,ama ara hatrını sor mutlaka.

Bu arada bebeğinle ilgili herşeyin iyi olmasına sevindim.gözün aydın.Demek koca ayaklı :)))) Ay çok güldüm o kadar net görmüş olman çok güzel.ben ayrıntılıya çok erken gittiğimden sizin kadar güzel göremedim ...Şanslısınız walla benimki henüz fındık kurdu kadardı gördüğümde.

Benim doktorumda ultrasonda iyi ama.Ayrıntılıda kullanılan ultrason her doktorda yok.O nedenle bizi başka doktora yönlendirdiler.Senin doktorun belki ayrıntılı konuzunda uzman olmanın verdiği rahatlıkla öyle konuşmuştur diye düşünüyorum.

Juliancım,
Galiba bi süre görüşemeyeceğiz.hepinizi çok özleyeceğim.Çok kilo alırmıyım bilmiyorum ama bildiğim tek şey ekmeği azalttığım :)) artık alırsam da sağlıksız bir kilo alımı olmaz:)))
Sende kendine çok iyibak.Dinlen.Ohhh telefon yok kafanı dinlersin ne güzel.

Kızlar elim iyi oldu.Kullanıyorum şimdi.
Eşim eczaneden merhem alana kadar soğuk suda beklettim.Sonra yanık merhemi sürüdm.Gece de iyice merhem sürdüm üzerine kağıt havluyu gevşekce sardım ve elime bol bi çorap geçirdim.
Annem yanık sarılmaz dedi ama ben nette okudum gazlı bezle sarılabilir diyordu hafif yanıklara.Bende gazlı çorapla sardım :))))))

Ama iyi geldi çok şükür.

Bugün valizimi hazırlayacağım yarı inşallah yolculuk var.

canım bebeğini düşürüp düşürmediğini öğrenmek için doktoruna gittiğinde bende yanındaydım zaten öğrendiğinde ogünü beraber geçirdik yani arayıp geçmiş olsun deme olayı yok.

buarada herşey çözüldü problem yok az önce abimlerler kuzenlerim gitti bizdeydiler toplanmış çok iyiydi hatta ben göstermedim arabayla yatak yatak odasındaydı girip görmüş kızdı bana niye göstermedin diye hiç pğroblem yok allaha şükür boşuna korkmuşum çok rahat şuan içim

darkçım geçmiş olsun neyaptın sen eline.dikkat et be kuzum o eller sana lazım bebişine lazım daha büyüyüp anneciğinin ellerini öpücek ya:1hug:aman hepiniz allaha emanet olun iyi bakın kendinize.darkçım iyi tatiller diliyorum sanada bol bol dinlen ve eğlen malum seneye artık böyle rahat rahat tatil falan yok hiçbirimize:teytey:

atatanem ak o kadar strese gidiğine deymedi canım benim
hemen herşey için o kadar üzülme canına yazık
herşey düzelir dedim ben sana:)

darkcım iyi yolculuklar canım..ne kadar yoksun? güle güle git gel inş..bebişe dikkat et ..
atatanem canım bak değdimi hayıflandığına..demekki az bir sürede olsa hamileliği tattığı için seni artık anlayabiliyordur eminim...
bu arada herkesler tatile çıkıyor biz kızımla evdeyiz bu yaz:icecream::icecream:

kasım anneleri....
hepinize günaydın...Sanırım kimse gelmemiş..Bişeyi sizlerle paylaşmak istedim.Göğüslerimin ikisindende şeffaf renkte sıvı gelmeye başladı.Aynı durumda olan varmı..:)))

günaydın kızlaaar bakın bebişimin o tuhaf pozisyonunu avatar resmime koydum.ayaklarını kafasının üstüne getirmiş resmen ikiye katlanmış kollarını da uzatmış ayaklarıyla birleştirmiş resmen çadır kurmuş:)))

buarada hilalcim sıvı falan gelmedi daha benden şahsen ama sen benden nerdeyse 3 hafta ilerdesin belki gelebilir sonra ama uçlarında iğne ucu gibi bi delik oluştu

kızlar günaydın cumartesi ayrıntılıya girdim çok güzeldi ama sonradan karnım ağrıdı . Bastırmaktan kaslarım acımış.Ama oğluşumu gördüm çok güzeldi. ağzını açıp kapadı kaç kere güldü sanki:):sm_cool: elleri babasının elleri gibi tostombuldu allah sağlıkla kavuşmayı nasip eder inş. bana benziyooo babamız kıskandı birasçıkk:) ekrana bakarken ağlamamak için zor tuttum kendimi.senağlama çok seviyorum onu , allahım yokluğunu göstermesin ondan ayırmasın. çok güzel bişeymişş. herkese sağlıkla kucağına almayı diliyorumm.:enbuyukkk:

derincim benimki de ağzını açıp kapattı kaç kere hemde kocaman güldü herkes şok oldu okadar tatlıydı ki:)benimkinin de ayakları aynı babası gibi bukadar benzer ancak.yüzüde eltimin oğluna çok benziyo tabii tam belli değil ama biz benzettik

kıslar hepinize günaydın
ayrıntılı ultrasona girip bebişlerini görüp ve iyi haberlerlerle dönen herkesin gözü aydın
ben hala cok hastayım kıslar feci agrılarım var mide bulantısı ba taraftan ölmel üzereyim işe cok zor geldim sabah hafta sonu da sürekli yattım dr ise bunların normal oldugunu söylüyo ama ben dayanamıyorum artık cok kötüyüm hastaneye yatıralım istersen serum falan verelim dedi onu da ben istemedim oraya yatınca sanki daha cok hasta olacakmışım gibi geliyo bana ne yapacagımı şaşırdım artık böyle giderse fazla calışamayacagım ben sanırım..
hepinizi öpüyorum kıslar a.s.

Sekreter geçmiş olsun canım. Mide bulantın neden devam ediyor, dr ne dedi? Benim de ağrılarım oluyor. Hem de çok fazla. Hem de tam vajinada. Geceleri dönemiyorum ağrıdan, yokuş çıkamıyorum o kadar zorlanıyorum ki anlatamam. Kas ağrısı gibi bir şey. Seninki de böyle bir şey mi?

dr bazı gebeliklerde 9 ay boyunca mide bulantısı olabilecegini söyledi bazen yanıyor bazende bulantılarım oluyo
benim ayrıca sürekli kasıklarım agrıyo ve yürümekte bile zorluk cekiyorum gece uykularını ise bi haftadır unuttum ben allah hepimize yardımcı olsun ama cok cektiriyor bana sinirlerim iyice bozuldu artık

sekreter geçmiş olsun canım çokda yorma kendini iş eğer çok ağır geliyorsa bırak gitsin.Atatnem sanada geçmiş olsun sevindim kuzenin toparlanmış inşallah hemen bebişi olur yine.Dark aman yanığa dikkat et bebanthene falan da sür geçmiş olsun hepinize

sekretercim gerekiyorsa serum ye inan mide bulantısı falan kalmıyo.2-3 kere yedim ben o serumu maalesef ama çok iyi geldi topladım hemen uzun süre de bulantı falan çekmedim bence doktorunu dinle mutlaka

buarada kızlar burun kuruluğundan ve kanamalardan şikayet edenler varsa otrivin pediatric burun spreyini mutlaka tavsiye ediyorum doktorum verdi.çok burnum kanıyo ve kuruyo benim.bu sprey bebekler içinmiş yani kullanımında hiçbir sakınca yok gece yataken ve uyanırsam sıkıyorum hiç burnum kanamıyo ve kurumuyo kaç gündür.fiyatı da çok ucuz 2.5 ytl.

herkese günaydın sekretercim geçmiş olsun
göğüsten gelen sıvıya gelince bende de oldu kaç kere
doktor normal dedi

Merhaba kızlar a.s

Bugün nasılsınız bakalım..

Suda doğumu araştırıyordum. Aranızda suda doğumu merak eden ya da yapmayı düşünen var mı ?

Ben okuduğum kadarıyla acıyı azaltsada bebek için birçok risk ortaya çıkabileceğinden baya çekindim. Bunu dikkate alınca epidural daha cazip geliyor. Bir sonraki kontrolümde bu konuyla ilgili doktorumdan bilgi alacak olsamda şuanda epey merak ettiğim detay var. Aranızda konuyla ilgili bilgi sahibi olan tanıdıkları arasında böyle bir tecrübe yaşayan var mı ?

Çok geçmiş olsun üst tarafları okuyamadım ama bulantının hala devam etmesi ve edecek olması çok kötü ve gerçektende çekilmez olur. Üzülüp stres yapmamaya çalış biliyorsun bu dönemde bunlardan mümkün olabildiğince uzak durmamız lazım, umarım düzelirsin ve herşey daha iyi olur :teselli:

Atatanem sevindim canım kuzeninle sorunun hallolduğuna.

Eylül sen çalışıyor musun? İzin mi vermiyorlar, tatilin ondan mı yok?

çalışmıyorum canım evdeyim..benim ilk üç ay kanamam oldu ..sürekli yattım..erken doğum tehlikesi olabilir demişti dr um ilerleyen aylarda.o yüzden tatil ,yürümek,çok yorulmak yasak sadece evimin işlerini halledip yatıyorum ..

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalım ?
derincim ayrıntılı ultrasonda görmüşsün oğlunu muheşem bir duygu değil mi canım? bende senin gibi çok duygulanmıştım

sekretercim geçmiş olsun canım annelik böyle bir şey herhalde
bebeklerimiz için her şeye katlanıyoruz
kendine dikkat et çok yorulma ve bol bol dinlen canım

bende çok yorgunum kızlar
iki hafta sonra kardeşim evleniyor dün evini yerleştirdik
canımız çıktı herkes bana kendini yorma dedi ama ben duramıyorum ki
sabah zor kalktım yataktan ayaklarımın üstüne basamıyorum çok acıyorlar

biraz fazla ayakta kaldığımda tabanlarım ağrıyor sizinde böyle mi kızlar
bu arada bugün de kendi evimi temizlemem lazım bakalım halledebilecek miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…