- 18 Mayıs 2007
- 2.340
- 0
- 681
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.181
kızlar özellikle sağ tarafımda arada bişeyler hareket ediyor gibi pıtır pıtır bişey geziyor sanki bu yoksa benim kızımın ilk kıpırdanışlarımı:uhm:
Evet canım hoş görünüyor ve çekici geliyor ama epey bi araştırdım birçok yan etkisi var olası sorunlar çok fazla ve bu sorunlar çok kötü sonuçlanabiliyor. Ben bariz bir risk varsa sırf daha az acı çekeceğim diye canım prensesimi riske atamam kimse atamaz :1hug: O yüzden ben bunu seçenekler arasından çıkarmanın daha uygun olacağı kanısındayım.
Bende bu aralar araştırmaya başladım herşeyi doğum videoları falan izliyoruz, yerli yabancı kitaplar okuyoruz. Doğum türüne karar verdikten sonra bunu hepimiz yapsak iyi olacak. Başlayınca deneyimlerimizi paylaşırız yerimseniben
Ya kızlar bu arada bebeğim ve ben di galiba derginin ismi. Hamile yogası veriyormuş, hiç alıp bakan var mı nasıl bir şey diye???
ne kadar güzel şeylerden bahsediyorsunuz ..ama ben hiçbirini yapamayacağım..çünkü erken doğum riskim var..doğumu erteleyebilmek için elimden geldiğince hareket kısıtlaması yapmam gerekli ...o yüzden özeniyorum siz böyle konuşunca ..yok suda doğum , plates ,yoga filan ben bunları düşünecek durumda bile değilim...
slm kızlar bende kasım annesi olacam yalnızca bu ilk değil 2. hamileliğim ilki kız ikinci gelen erkekmiş kızlar bana isim konusunda yardımcı olurmuşunuz eşimle bu konuda anlasamıyoruzda aklınızda güzel isimler varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.
hamileler için platesin ücreti ne arkadaşım. plates çok pahalıymış. uygunsa ben de gidebilirim belki. Bir de 8 aydan sonra spor yasak diye biliyorum erken doğum riski oluyor. Ben doğuma yakın kısmetse emzirme seminerine de katılmayı düşünüyorum katılacak var mı başka?
slm kızlar bende kasım annesi olacam yalnızca bu ilk değil 2. hamileliğim ilki kız ikinci gelen erkekmiş kızlar bana isim konusunda yardımcı olurmuşunuz eşimle bu konuda anlasamıyoruzda aklınızda güzel isimler varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.
kızlar hepinize hayırlı, sağlıklı, sıhhatli bir gün dilerim.....Nasılsınız?Bebişler nasıl? İnşallah kimsede bi problem yoktur!!!!! Ben bugün kendimi çok halsiz ve yorgun hissediyorum..Havalardanmıdır bilmem artık...Bu gün geçecek gibi değil..Neyse..Sağlıcakla kalın..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?