2008 Kasım Anneleri

Muhakkak araştırmaktan zarar gelmezde belki ben konu doğuma gelince biraz kaçak dövüşüyorum eskiden çok korkardım şimdi garip bi cesaret duyuyorum kendimde.Belkide eskisi gibi yine korkmaya başlarım diye uzak kalıyorum kimbilir

canım bende korkuyordum ilk zamanlarda sonra korkumu yavaş yavaş üzerimden atsamda bir çekince kaldı. İlk belgeseli eşimle beraber izledik böyle şeyleri hep onunla yapıyorum cesaretlendiriyor beni herzaman. Tek başına üstesinden gelemeyeceğini düşünüyorsan zorlama. Eşine aç bu konuyu sana iyi gelecektir :)

Neyse kızlar ben çıkıyorum kocişim gelmek üzere kendinize ve bebişlerinize çooooook iyi bakın. Öpüyorum kocaman Şeniz

kızlar özellikle sağ tarafımda arada bişeyler hareket ediyor gibi pıtır pıtır bişey geziyor sanki bu yoksa benim kızımın ilk kıpırdanışlarımı:uhm:

abooooo bebişin depik atıyo gııı, ilk zamanlar bende acaba bebişmi demiştim, elektirik çarpıomuş gibi oluyodu, ay şimdi görme deli gibi tepiniyoruz, oturuyorum tepiniyo, yatıyorum tepinio, hatta geçen gün eşime karnımı izlettirdim dakikalarca, bir anda sol taraftan bi tekme attı, eşim bile görünce şoka uğradı, dışarıdan bile belli oluyor artık, emin ol bazen yorsa da hergeçen gün daha da eğlenceli oluyo :dance::dance:

pelishcim epidural anesteziyle ilgili güzel bilgiler aktarmşısın bize ama, ben yine kafama takılacak k bişey bulmayı başardım :1rolleyes: şimdi diyelim ki epidural anesteziye karar verdik ve uyguladık, iyi de ben o zaman nasıl ıkıncam, ıkınmazsam bebek nasıl çıkcak, ben ıkınmazsam ve bebek çıkamassa zararlı olmaz mı :uhm::uhm:

Ya kızlar bu arada bebeğim ve ben di galiba derginin ismi. Hamile yogası veriyormuş, hiç alıp bakan var mı nasıl bir şey diye???

canim benim en yakin arkadasim gitti hamile yogasina ve dogumda cokta faydasini gördü..

ben 8.ayimda 5 seans yada 8 sanz hamile yogasi ve hamile pllastesine gidicrem ayarladim simdiden..

vajinal kaslari fazlasiyla ve kontrollü calistirdigi icin ikiside cok fazla tavsiye ediliyor...

doktoruma sordum oda önerdi bana..dogu maninda düzenli nefes alip vermeni

kas haraketlerini nasil yapman gerektigini iyi ögrenmelisinki dogumun rahat ve kolay gecsin demisti doktorum..

cd leride var sanirim ama bakmadim ben,resimlerini görmüstüm yalnizca..

ne kadar güzel şeylerden bahsediyorsunuz ..ama ben hiçbirini yapamayacağım..çünkü erken doğum riskim var..doğumu erteleyebilmek için elimden geldiğince hareket kısıtlaması yapmam gerekli ...o yüzden özeniyorum siz böyle konuşunca ..yok suda doğum , plates ,yoga filan ben bunları düşünecek durumda bile değilim...

yav boşver bebeğin hayırlısyıla doğsun inşallah da sen de o hareketleri yapmayıver nolcek:1hug:

slm kızlar bende kasım annesi olacam yalnızca bu ilk değil 2. hamileliğim ilki kız ikinci gelen erkekmiş kızlar bana isim konusunda yardımcı olurmuşunuz eşimle bu konuda anlasamıyoruzda aklınızda güzel isimler varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.

hamileler için platesin ücreti ne arkadaşım. plates çok pahalıymış. uygunsa ben de gidebilirim belki. Bir de 8 aydan sonra spor yasak diye biliyorum erken doğum riski oluyor. Ben doğuma yakın kısmetse emzirme seminerine de katılmayı düşünüyorum katılacak var mı başka?

hep kız çoıcuğuna heves etmişimdir şimdiye kadar da hep kız isimleri düşündüm, ceylin en favori ismimdi mesela,erkek ismini pek düşünmedim açıkcası ama benim bebişimde erkek , şu anda karar verdiğim tek şey bebeğimin çift isimli olmasını istediğim, ama aklımda 1-2 isim var sadece, yunus emre olabilir, kayra mehmet olabilir, bu kadar aklıma geliyo valla, bende bi araştırma yapcam internette ama bakalım ne zaman :)

canim ben yurtdisindayim..burada 5 seansina 700 ytl vericem ben..
ama tr de fiyatlar nedir bilmiyorum..platesi dogumdan hemen önce yapanlar bile var
doktor kontrolü altinda oldugu sürece sorun olmuyor diye biliyorum..ayrica plateste
yapilan sporlarin hicbisi agir diil..kas rahatlatici hafif hareketler..

hosgeldin nehirson..
cok fazla isim var ama sen neleri begendigini
yazarsan daha kolay yardimci olabiliriz sanirim..

kızlar hepinize hayırlı, sağlıklı, sıhhatli bir gün dilerim.....Nasılsınız?Bebişler nasıl? İnşallah kimsede bi problem yoktur!!!!! Ben bugün kendimi çok halsiz ve yorgun hissediyorum..Havalardanmıdır bilmem artık...Bu gün geçecek gibi değil..Neyse..Sağlıcakla kalın..:))

benim de hiç çalışasım yıok yaaa öffffffff :bbo:

hayirli sabahlar kizlar uykudamisiniz yoksa hala bende geri yatmayi düsünüyorum kizlar okulda bakalim ben bu günleri cok ariyacam daha valla bazen simdiden düsününce kafayi yerim o zaman heralde diyom 3 cocukla bakalim ne yapcaz ücüde kiz oooo sac bas yolarlar valla hehehehe

Günaydın kızlar...

Nehir hoşgeldin sen de aramıza.

Bu arada pilates fiyatını bilmiyorum. Zaten sanırım karnım burnumdayken ne kadar faydalı olduğunu bilsem de gidemem sanırım pilatese. Çünkü çok sakarım ben kesin gider karnımın üstüne düşerim topun üstünde :) Benim söylediğim doğum egzersiziydi. Çoğunlukla nefesle ilgili çalışmalar var. 4 seans gidiyorsun. Seans başına 50 YTL ama eğer 4 seans gidersen seans başına 30 YTL oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…