2008 Kasım Anneleri

azocum benim kızda benimleyken tak tak vuruyor dışarıdan da görünüyor ama baba elini koyunca kaçıyor..sanırım babadan korkuyor..

canım benimkide baba elini koyunca duruyodu ama yolunu buldum ben babası da kaç kere tekmelediğini hissetti.ne yap biliyonmu tekmelerken hiç kıpırmadan dur ve eşinin elini karnına koy ve kıyafetini sıyırma kıyafetinin üstünden koysun eşin elini ozaman sanırım koyduğunu hissetmiyo kaç kere denedik oldu bi dene bakalım olcakmı?bide konuşmadan sessizce yapın hissetmesin bi farklılık olduğunu.herşeyi anlıyo keratalar wallahi:dance:

arkadaşlar konunun arasına girdim ama bende bugün katıldım aranıza allah kısmet ederse Kasımda bir oğlum olacak İstanbulda ikamet ediyorum inşallah Allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder. hepinize tekrar merhabalar....

Azo'cum durumumu görmek istiyorsan göbüş fotosuna bakabilirsin, söze hacet yok :) kız kadraja sığmıcam yakında :)

Aytaç hoş geldin aramıza.

Son mucize şişlikler hepimizde oluyor. Ama sanırım önemli olan yüksek tansiyonla birlikte şişme olması. Ben akşamları yüksekte tutuyorum ayaklarımı, yüzüğümü artık takamıyorum ama gel gör ki tansiyon 7/3 çok düşük hatta bayılacak gibi oluyorum. O yüzden şişlikleri dr. sorun etmiyor.

Herkese merhaba kızlar!!herkes iyidir umarım..

ya ben hep giriyorum yazdıklarınızı okuyorum ama bi türlü yazmaya fırsat bulamıyorum..bundan sonra daha sık yazıcam inşallah..

hafta sonu için memlkete gittim geldim..çok sıcaktı ve çok yoruldum..hiç şişlik olmuyordu hata sonu gezmekten ve sıcaktan davul gibi şiştim.cuma giderken tartıldığım kilo ile dönüş arasında 2 kilo fark vardı..şok olmuştm ama şu an daha iyiyim çok şükür..

bebişime de bişeyler aldım hafta sonu..ev için çok uygun fiyatlı idi bir iki takım aldım..ama sanrım ancak altı aydan sonra giyebilir..resmini ekliycem en kısa zamanda..

tatile gidiyor musunuz kızlar?benim içim gidiyor ama cesaret edemiyorum açıkçası sıcakta..memlkete gidince 2 günde böyle oldum tatilde o sıcakta ne olurum acep..kardeşim,görümcem tatildeler..ben imrenip duruyorum eşim de istersen gidelim diyor ama korkuyorum sıcaklardan ve bebeğime bişi olursa diye..1,5 yıl bekledim çünkü bu bebeği..kısa hafta sonu kaçamkları yapıyoruz biz de artık..

kızlar bende de iki hafta önce ayaklarımda oldu şişlik fazlaydı. doktora gittim hemen idrar tahlilinde bişey çıkmadı çok şükür tansiyon biraz yüksek çıktı. onu kontrol altına aldık. tansiyona bakıyorum tekrar normal artık. şu an şişlikler azaldı ama bende gaz problemi çok oluyor.

Aynen bende de çok gaz var ya patlıycam diye korkuyorum. Hem de çok ağrı yapıyo ya yatakta dönemiyorum sağıma soluma ne olcak bu bilmiyorum: Doktor bebek yamuk yatıyo içerde karaciğerini sıkıştırıyo dedi ondan gaz olurmuş ama benim bünyeden. çünkü eskiden beri biraz gaz derdim vardı akşamalrı hep şimdi azdı artık valla çok sancım var . Bebeğimde gazlı olur kesin yandık biz yandıkk..:)

canım bende de eskiden beri gaz problemi vardı . umarım bebişlerde olmaz .

deniyelim bari..ben tekmeler başladığında kocama sesleniyorum gel gel diye o da tabi o kalın sesiyle yaklaşıp koca elini koyunca karnıma çocuk korkuyo..bu işi kıza çaktırmadan yapmak lazım demekki..hay allahım ya daha neler görcez..

haaa aytaç hoşgeldin bu arada aramıza..:lepi:

çilekcim kontrole gidiyormuşsun ne güzel
oğluşuu göreceksin yine iyi ve sağlıklı haberlerle dönersin inşallah canım
bizi de habersiz bırakma

tsk,ler fatercimm..evet gördüm yine oglusumu,cok tatli yaaa,bakmaya doyamadim:)

polipe konyalimisin canim?yada konyadamisin?

Çitos evet gerçekten tatilde sıcaktan bayağı etkilenebiliyorsun. Bir de bu yıl güneş üzerinde çok büyük patlamalar meydana geliyormuş. O yüzden geçtiğimiz yıllardaki gibi değilmiş güneşin etkisi. Hatta uzmanlar gelecek yıllarda kanser vakalarının bu nedenle daha fazla olacağını söylüyorlar. Ben de bunu bizzat yaşadım. Bu yaşıma kadar tatile giderim. Bu sene güneşye de çıkmadım. sadece 40 dakika güneşin altında kalmak zorundaydım. Onda da yürüdüm zaten ama eve döndüğümde saç diplerimin kızardığını gördüm. Hayatımda ilk defa oldu bu. Sanki kızıla boyamışım da boya kalmış gibi. Sonradan anladım ki kafa derim bile yanmış. İnanamadım zaten iki gün sonra da soyuldu :)) İlk defa kafa derim soyuldu. Eşim kızılderili diye dalga geçiyordu hatta benimle :) Yani anlayacağınız ne tatil yerinde ne de başka zaman çok fazla güneş altında kalmayın.

Şu pınar altuğla, emina nasıl o kadar saat güneş altında kalıyorlar ona şaşırıyorum ya :)

Yok canım çiğ köfte değildi o canı çiğ köfte istemiş ama çiğ et yemiyim diye hanımefendi mercimek köftesi yemiş o sıcakta. Zaten onun yüzünden canım çekiyo günlerdir mercimek köftesini (( Ama tek başına da iştahlı iştahlı yiyemiyorsun ki. Yapmadınız bir İstanbul buluşması mercimek köftesi yiyeceğimiz :)

canım bende de eskiden beri gaz problemi vardı . umarım bebişlerde olmaz .

kızlar bugün nette çok ilginç bişey gördüm ilginizi çeker herhalde gaz sancılarına kesin çözüm diye yazıyordu.kiraz çekirdekli yastık.evet doğru duydunuz yanlış okudum falan sandım ama doğruydu walla çok ilginç bir araştırın isterseniz

Zaten o pınarla emina değil mi benim canımı tatil çektiren:tomato::tomato:...ne yapalım bu sene de böyle geçsin..eşim seneye oğluşumuzla gideriz ben bakarım ona sen rahatrahat havuza denize girersin diyor ya bakalım..CADIARZUCADIARZU...

julianne dediğin gibi hava bi acayip sıcak hakikaten..benim evim çok serin oluyor dışar çıktığım zaman afallıyorum sıcaktan..

canim o bende var onu mikrodalgaya atiyosun isiniyo bebegin karnina koyuyorsun ama cok dikkatli olmak lazim cünkü cok istirsan bebege bisey olur allah korusun sana normal gibi gelir bebege fazla sicak olabilir ben korkumdan pek kullanmadim :1no2:

merhaba arkadaşlar bende yazılarınızı takip ediyor ama pek katılım gösteremedim.Allah nasip ederse bende kasım annesi olacağım şuan 23+2 ama maalesef erken doğum tehdidim var yatıyorum hep:çok üzgünüm:

ve Eylül166 arkadaşım özellikle seninle bir konuşmak istedim sanırım sende aynı durumdasın.
Allah hapimizin yavrularını zamanında sağlıkla kucağımıza almamız nasip etsin.

günaydın çiçekleriiiiim hepinize iyi sabahlaaaaarrr.

geçen gün yatak odamı kaldırıp temizledim ya baştan aşağı bugün de oturma odamı yapmaya niyetliyin cam kapı bi temizleyeyim kahvaltıdan sonra.inşallah popomu kaldırıp yapabilirim.ha gayret bana

herkese günaydın kızlaarr bugün yataktan kalkamadım ya hala
yatarak yazıyorum yazılarımı eşimde sabah pc yiverdi yatağa yatarak yazıyorum
hiçkalkasım yok yaa bu arada 19 temmuzda tatile çıkıyoruz kocişleee
evinde bir sürü işi var ufffffffffffffff biri yapsa gelip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…