- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.221
azocum benim kızda benimleyken tak tak vuruyor dışarıdan da görünüyor ama baba elini koyunca kaçıyor..sanırım babadan korkuyor..
kızlar bende de iki hafta önce ayaklarımda oldu şişlik fazlaydı. doktora gittim hemen idrar tahlilinde bişey çıkmadı çok şükür tansiyon biraz yüksek çıktı. onu kontrol altına aldık. tansiyona bakıyorum tekrar normal artık. şu an şişlikler azaldı ama bende gaz problemi çok oluyor.
Aynen bende de çok gaz var ya patlıycam diye korkuyorum. Hem de çok ağrı yapıyo ya yatakta dönemiyorum sağıma soluma ne olcak bu bilmiyorum: Doktor bebek yamuk yatıyo içerde karaciğerini sıkıştırıyo dedi ondan gaz olurmuş ama benim bünyeden. çünkü eskiden beri biraz gaz derdim vardı akşamalrı hep şimdi azdı artık valla çok sancım var . Bebeğimde gazlı olur kesin yandık biz yandıkk..:)
canım benimkide baba elini koyunca duruyodu ama yolunu buldum ben babası da kaç kere tekmelediğini hissetti.ne yap biliyonmu tekmelerken hiç kıpırmadan dur ve eşinin elini karnına koy ve kıyafetini sıyırma kıyafetinin üstünden koysun eşin elini ozaman sanırım koyduğunu hissetmiyo kaç kere denedik oldu bi dene bakalım olcakmı?bide konuşmadan sessizce yapın hissetmesin bi farklılık olduğunu.herşeyi anlıyo keratalar wallahi:dance:
çilekcim kontrole gidiyormuşsun ne güzel
oğluşuu göreceksin yine iyi ve sağlıklı haberlerle dönersin inşallah canım
bizi de habersiz bırakma
Günaydın herkeze bugün süper bir haber duydum bi arkadaşımla aynı hastaneye gidiyorduk muayene 20 ytl idi bu sabah 11 ytlye düştüğünü sölemişler 11 ytl ödemiş.sıkı durun doğum 450 ytl idi sezeryan ve normal doğum ikiside aynı fiyattı doğumda 150 ytl olmuş süper bi haber dimi Özellikle konyalılara duyurulur:teytey:
Şu pınar altuğla, emina nasıl o kadar saat güneş altında kalıyorlar ona şaşırıyorum ya :)
Aynen bende de çok gaz var ya patlıycam diye korkuyorum. Hem de çok ağrı yapıyo ya yatakta dönemiyorum sağıma soluma ne olcak bu bilmiyorum: Doktor bebek yamuk yatıyo içerde karaciğerini sıkıştırıyo dedi ondan gaz olurmuş ama benim bünyeden. çünkü eskiden beri biraz gaz derdim vardı akşamalrı hep şimdi azdı artık valla çok sancım var . Bebeğimde gazlı olur kesin yandık biz yandıkk..:)
canım bende de eskiden beri gaz problemi vardı . umarım bebişlerde olmaz .
Çitos evet gerçekten tatilde sıcaktan bayağı etkilenebiliyorsun. Bir de bu yıl güneş üzerinde çok büyük patlamalar meydana geliyormuş. O yüzden geçtiğimiz yıllardaki gibi değilmiş güneşin etkisi. Hatta uzmanlar gelecek yıllarda kanser vakalarının bu nedenle daha fazla olacağını söylüyorlar. Ben de bunu bizzat yaşadım. Bu yaşıma kadar tatile giderim. Bu sene güneşye de çıkmadım. sadece 40 dakika güneşin altında kalmak zorundaydım. Onda da yürüdüm zaten ama eve döndüğümde saç diplerimin kızardığını gördüm. Hayatımda ilk defa oldu bu. Sanki kızıla boyamışım da boya kalmış gibi. Sonradan anladım ki kafa derim bile yanmış. İnanamadım zaten iki gün sonra da soyuldu :)) İlk defa kafa derim soyuldu. Eşim kızılderili diye dalga geçiyordu hatta benimle :) Yani anlayacağınız ne tatil yerinde ne de başka zaman çok fazla güneş altında kalmayın.
Şu pınar altuğla, emina nasıl o kadar saat güneş altında kalıyorlar ona şaşırıyorum ya :)
kızlar bugün nette çok ilginç bişey gördüm ilginizi çeker herhalde gaz sancılarına kesin çözüm diye yazıyordu.kiraz çekirdekli yastık.evet doğru duydunuz yanlış okudum falan sandım ama doğruydu walla çok ilginç bir araştırın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?