2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlaaar napıyonuz ya şu plates yada yogayı evde yapabilme imkanı varmı dvd falan bi araştırsak çünkü ben kısmetse normal doğum yapıcam spor yapmak da çok önemli oyüzden benim için

merhaba kızlar ben geldım süprizzzzz
cok yogun bır kac gunun ardından pc nın basına ancak oturabıldım
henuz okuyamadım ama kaynatmıssınız maasallah

neyse bahsetmıstım evlılık yıldonumumuz, hafta sonu mısafır, temızlık, seker yukleme derken cok yogun bır kac gun sonra buradayım

evlılık yıldonumu tebrıklerı ıcın herkeslere tesekkurler guzel bır geceydı bızım ıcın
hafta sonu gelecek olan mısafırım ıptal olunca temızlıgı ıkı gune yaymaya ve daha detaylı bır seyler yapmaya karar verdım. her ne kadar kendım bırsey yapmamıs olsam da cok yoruldum
ınsan bır baskasına ıs yaptırırken de bu kadar yorulur mu yawww sırnaşık şey
hakkaten annem bıle geldı basımıza ama nafıle
cumartesı gunu sabah ac karnına seker yukleme testım yapıldı
hastaneye cok ac gıttım ve o ıgrenc tadı olan sekerlı suyu ıcırdıler bana 1 saat beklememı ıstedıler asırı aclık ve mıde bulantısı bırlesınce bıraz rahatsızlandım yukarı cıkarıp yatırdılar benı degerlerım guzel cıktı ınsa allah bır sorun yok
ama dunden bu yana sıddetlı eklem agrısı cekıyorum
esıme gore hafta sonu cok ayakta kaldım onun ıcın zorlandım ama farklı bu sonucta hergun ıse gelıp gıdıyorum ama sırt, kol ve bacak eklemlerımle beraber hafıf bır mıde bulantısı devam edıyor

ayrıca tetanoz asısının ıkıncı dozu benı korkutuyor cunku bugun tam bır hafta olmasına ragmen kolum hatta bılegım bıle agrıyor sızde de aynısı oldu mu?

neyse ısler bırıktı yıne donerım kızlar yerimseniben

gunaydin herkeze..birazdan oglumla doktora gidicez,bi görip geleyim melegimi..

julianne alemsin ya ne güldüm sabah sabah..düsmezsin korkma,hem toplari zaten yumusacik..ama bende diyorumki acaba topla oynarken hani üzerine filan cikiyosunya topun orda kalirsam indirirler dimi?

o zamanki halimi düsünemiyorumda kocaman bi göbis ve ben:)

günaydın kızlarrrr
nasılsınız bakalım?yoga ve plates konuşulmuş
bende atatanem gibi evde yapılan varsa onu tercih ederim herhalde

minik kalimero hoşgeldin canım
kendini yormuşsun biraz anlaşıldı
neyse ki şeker yüklemen iyi çıkmış bende 3 hafta sonra gidicem ama gözüm korkuyor inan ki
bu arada benim de tetanoz aşısı sonrasında 1 hafta kolum ağrıdı yeni yeni iyileşti canım

çilekcim kontrole gidiyormuşsun ne güzel
oğluşuu göreceksin yine iyi ve sağlıklı haberlerle dönersin inşallah canım
bizi de habersiz bırakma

günaydın kızlar ya ben sizleri geriden takip ediyorum ya haftam gereği iyi oluyo valla tetenozdu ,şeker yüklemeydi hepsini öğreniyorum sizden hazırcıyım valla..hangisi kaçıncı haftalarda yapılıyo biliyorum artık..doktora soruyorum daha o söylemeden ,ne kadar bilinçlisin diyo bana..:dance::dance:

çok ilginç ..hele mide bulantısı için olan hiç bilmiyordum..hamilelikte mide bulantım hiç olmadı ama normal zamanda uzun yolda bulanır midem..doğumdan sonra yazın tatile filan gitmeyi düşünüyoruz arabamızla ..iyi fikir olabilir...
kemer de iyi fikir aslında ...

Günaydın herkeze bugün süper bir haber duydum bi arkadaşımla aynı hastaneye gidiyorduk muayene 20 ytl idi bu sabah 11 ytlye düştüğünü sölemişler 11 ytl ödemiş.sıkı durun doğum 450 ytl idi sezeryan ve normal doğum ikiside aynı fiyattı doğumda 150 ytl olmuş süper bi haber dimi Özellikle konyalılara duyurulur:teytey:

Geçenlerde yazmıştım ya %100 organik boya bulduğumu ve deneyeceğimi. Haftasonu denedim ve sonucu görünce kuaförlerde organik boya dedikleri şeyin aslında bitkisel katkıları olan düpedüz boya olduğunu düşünmeye başladım. Bir kere cumartesi günü kafamda tam 5 saat boyayla gezmeme rağmen ne beayzlarım tam olarak kapandı ne de tam rengi elde edebildim. Ama en azından şimdi beyazlar daha az dikkat çekiyor ve saçlarım da daha bakımlı ve parlak görünüyor. Zaten kutuda da tek sefer boyamada istenilen sonucun alınamayacağı, 2. defa boyadan sonra daha iyi sonuç alınacağı yazıyordu. Ben yine de bebişlerimizin sağlığı için iyi bir çözüm olduğunu düşünüyor ve saçlarının renginden parlaklığından memnun olmayanlara tavsiye ediyorum. Markasını merak edenler için: LOGONA

polipe bende yazmıştım buraya benimde 25 ytl olan muayene 10 ytl ye düşmüş doğumlarda düşmüş..bişeyler çıkacak bunların altından da dur bakalım..bir çok özel hast.ssk ile anlaşmasını bitirmiş almıyo artık ssk lı hastaları..umarımbizim hast.lerde böyle olmaz...

selam kızlar ben geldiiiiiiiim.
görüşmeyeli nasılsınız?
bizim evin işlerini bayağı kolayladık..
17 sinde tatile çıkacağımız için gitmeden herşeyimizi bitirelim diyoruz.hoş ben pek bişi yapmıyom.bütün gün kociş uğraşıyo evde..
eee baba olmak kolay değil dimi ama?tatlicadiarzu

şaka maka derken 6.ayımıza girdik bi çoğumuz.
aşağıda 6.ayda yaşayacaklarımızı kısa bi özetle gönderiyorum.
hepinize selamlar..
hepinizi kocaman öpüyorum..a.s.

6.GEBELİK AYI(20.-24. HAFTALAR)
Bebek hareketleri bu haftalarda yavaş yavaş hissedilmeye başlanır ve bu ayın sonuna doğru baba adayı da elini rahimin üzerine koyduğunda bunları hissedebilir.
Bebekler bu ayın sonuna doğru duymaya başlar. Anne ve baba adyının bu ayın sonuna doğru bebekle iletişim kurması onun ruhsal gelişiminin rahim içinde başlatılması açısından önemlidir. Stresten uzak durmak, hafif müzikler dinlemek ve bebekle ona ismiyle de hitap ederek konuşmak günümüz psikologlarının önerileri arasındadır.

Anne adayının kendini mutlu hissetmesi esnasında kanına geçen mutluluk hormonları bebeğe de geçerek onda aynı duygu durumunu oluşturur lakin bunun tersi de geçerlidir...

Hoşgeldin Azocum, sevindim işlerinin kolaylamasına. Eee tabi babalara yapacak anneler seyredecek. Anneler en büyük işi yapıyor zaten. Kayınvaliden nasıl oldu, iyileşti mi?

kizlar hepinize selamlar,
isler yogun oldugu icin cok giremiyorum
el ve ayaklarim nasil sisiyor anlatamam, kendimi taniyamaz oldum
el parmaklarimi sabahlari bukemiyorum bile
yarin kontrolum var dr. a sorcam tekrar ama asiri rahat bir dr.um var hepsi normal korkma olur bunlar diyor
icinizde sislik sorunundan muzdarip var mi? ne yapsak bunun icin?

hoşbulduk Juliciiiim!!
nasılsın?
kayınvalidem daha iyi şükür.yavaş yavaş kalkıyo artık ayağa..dün kontrole gittiler.doktor egzersizler vermiş bikaçtane. hızla iyileşiyo çok şükür.doktor demiş bişeyin kalmamış seneye kontrole gel..
bizim evdede badana falan olunca akşamları çıkıp kayınvalidede yatıyoruz.bide kapılarımız boyandı.yağlı boya bilirsin fena kokuyokafamçokkarıştı
1 hafta falan annede kalırız bu gidişle.canım annem yaaa sabah kalkmı bana tost yapmış.işe gitmeden yiyim diye..özledim valla yemeklerini...artık yavaş yavaş onlarıda yapmaya başlar inş.
yaw kızlar ben bebişimin haraketlerini sadece 2 kez dışardan elimi koyunca hissettim.içerde maşallah fır dönüyoda..dışardan daha çok hissedilmiyo.babamız bi türlü yakalayamadı..sizler ne durumdasınız?babalar ellerini göbüşlere koyunca hissediyomu?
ha bide julicim bu sabah tartıldım 76 kiloyum.geçen vücudumda şiş vardı herhalde birden 77 çıkınca şok olmuştum.sen ne durumdasın?

azocum benim kızda benimleyken tak tak vuruyor dışarıdan da görünüyor ama baba elini koyunca kaçıyor..sanırım babadan korkuyor..

canım benimde ellerim ve ayaklarım çok şişiyo.balon gibi oluyolar akşama doğru..sabah kalkıyorum bişey kalmamış..
doktora geçen gittiğimde bende sordum.tansiyonum ve tahlil sonuçlarım normal çıktığı için korkulacak bişey yok dedi.hamilelikte vücut çok su tutarmış.ondan..
ama idrar tahliller ve tansiyon yüksek olursa tehlikeli olabilirmiş.
geçmiş olsun canım ;sen yine bi doktoruna sor..

arkadaşlar konunun arasına girdim ama bende bugün katıldım aranıza allah kısmet ederse Kasımda bir oğlum olacak İstanbulda ikamet ediyorum inşallah Allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder. hepinize tekrar merhabalar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…