2008 Kasım Anneleri

Slm günaydınlar herkese.....

Uyuşuk asortie :mymeka:

Korkma canım daha 10 gün var ufak ufak yaparsın eşinde fırsat bulursa yardım eder belki ya da bir arkadaşın annen falan. Hiçbiri olmazsa kadın tutarsın olur biter dert ettiğin şeye bak :1hug:

Nereye gidiyorsunuz bakiiiiim naniknanik

Babasına naz yapan bebekler için bence babanın bebişle biraz konuşmasını sağlayın. Babalar her gün 2-3 dakkalığına bile olsa bebişle konuşursa inanın onlar da babalarının sesine alışıp tepki vermeye başlıyorlar.
Bizimki mesela şimdi ne zaman babanın sesini duysa güçlü bi tekme patlatıyo. Kereta bana yapmıyo babaya yaptıklarını

Hi hi teşekkürler. Amin canım, hepimize..

İnşallah en kısa sürede gidersin ve çok net bir görüntü elde edersin :) Biz üç kere gittik ancak üçüncüsünde böylesi net görebildik.

Günaydın şişko hamişler gelin ben size yapayım mercimekli kısır offf nerden okudum sabah sabah:bbo:

çilekcim hem konyalıyım hemde konyadayım

Ya polipe dimeeee kısır mısır neyim yauuwww :) Zaten dünden beri çekiyo canım. Anneye mi yaptırsam acaba eşimin memleketine gidince.

Atatanem, kızım kendimi menekşe gibi hissettim :) çiçeklerim falan deyince, annem de çiçekleriyle böyle konuşurdu :) Canım benim dikkat et kapı baca temizlerken. Ben de geçen kapıları sildim, ya dayanamadım sildim işte niye yaptıysam, sonra belim ağrıdı. Çok uzanma yukarılara.

Asortie benim içinde yat canım yaa, sabah zar zor kalktım hatta 08.05 kalkamadım servisi kaçırdım yine her zamanki gibi 9'da kalktım. 10'u geçiyordu iş yerindeydim, bir gün bi azar yiycem ama dur bakalım :) şimdilik idare ediyorlar.

Pelish eminim hepimizin içi gitti. Ya ne tatlı bir kız o öyle yaaaa :) mercimek köftesinden vazgeçip onu yiyebilirim :) Maşallah canım çok güzel poz vermiş zilli :)

Hi hi teşekkürler herkes daha şimdiden birine benzetme derdine düştü annem ay senin ufaklığın gibi olacak diyor ama bakalım hele bi doğsun sağlıkla başka birşey istemez :1hug:

Ayrıca benim kızım yiyilik değil sen git mercimek köftesi ye :icecream:

pelishhh,hakikaten ne düşünceli senin kızın ....:sm_confused:çok şeker maşallah..bi doğsa da mıncıklasak bebeklerimizi

Teşekkürler teyzesi Şeniz

Annesi gibi zeki olacak şimdiden düşünmeye başladığına göre :) Ne zaman doğacağının hesabını yapıyor sanırım. Özlediğimizi anladı erken gelsem mi diye düşünüyor naniknanik

benim oğlanın da bi pozisyonu var inanamazsınız.uzatmış bacakları ayak ayak üstüne atmış ellerini de ensesinde birleştirmiş ohh resmen keyif yapıyo sıpa okadar tatlıydı ki.walla dedim aynı babası keyfine çok düşkün hani argo bi laf var sadrazamın sol tarafı(anladınız siz onu) aynen öyle işte

Ay çok tatlı :) Görüntüleyebildiniz mi canım ? Bi ara fırsatın olursa ve paylaşmak istersen sende paylaş bakalım oğluşuna beğenirsek beşik kertmesi yaparız belki laelaelaelaelae

bak canım bu doktorun gülmekten öldüğü pozisyonu neden böyle durduğuna anlam veremedik

bu da gülerken yakaladık

keyif yaparkenki görüntüsünü yakalayabilirsem koyayım fotosunu.senin kıza benim oğlanı yapalım pelishcim kızının adı ne olucak benimkinin adı batu

Ay yerim onu ne tatlı durmuş öyle afacan şey hi hi :) İnşallah 4dye girersin yakında yüzünü gözünüde görmüş oluruz.

Benim prensesimin adı Didar olacak.

Ay ne çöpçatanız laelaelaelaelae

pelish cim ben 12. haftadan beri her gidişimde 4d ye giriyorum canım ama orta korkunç görünüyo ya renkli bi garip ondan koymuyom o fotolarını

ata tanem.maşallah ya bu ne pozlar böyle.çok güzel allah nazarlardan saklasın.daha içerde böyle bakalım doğunca nasıl olacak:)
bende oğlusumu özledim çok hele fotoları görünce şu pazartesi gelse bi çabucak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…