P
Pelish
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.241
Aa bu arada bakın sizi biriyle tanıştıracağım...
Çok düşüncelidir benim kızım :))
Ya polipe dimeeee kısır mısır neyim yauuwww :) Zaten dünden beri çekiyo canım. Anneye mi yaptırsam acaba eşimin memleketine gidince.
Atatanem, kızım kendimi menekşe gibi hissettim :) çiçeklerim falan deyince, annem de çiçekleriyle böyle konuşurdu :) Canım benim dikkat et kapı baca temizlerken. Ben de geçen kapıları sildim, ya dayanamadım sildim işte niye yaptıysam, sonra belim ağrıdı. Çok uzanma yukarılara.
Asortie benim içinde yat canım yaa, sabah zar zor kalktım hatta 08.05 kalkamadım servisi kaçırdım yine her zamanki gibi 9'da kalktım. 10'u geçiyordu iş yerindeydim, bir gün bi azar yiycem ama dur bakalım :) şimdilik idare ediyorlar.
Pelish eminim hepimizin içi gitti. Ya ne tatlı bir kız o öyle yaaaa :) mercimek köftesinden vazgeçip onu yiyebilirim :) Maşallah canım çok güzel poz vermiş zilli :)
pelishhh,hakikaten ne düşünceli senin kızın ....:sm_confused:çok şekermaşallah..bi doğsa da mıncıklasak bebeklerimizi
kızlar bi arkadaş geçen gün suda doğum hakkında bilgi istemişti haber çok uzun ondan buraya kopyalamıyorum sadece link veriyorum merak eden okusun
http://h2.haberturk.com/01Detay.aspx?ID=9730&Kat=5&dt=2008/07/03
bak canım bu doktorun gülmekten öldüğü pozisyonu neden böyle durduğuna anlam veremedik
bu da gülerken yakaladık
keyif yaparkenki görüntüsünü yakalayabilirsem koyayım fotosunu.senin kıza benim oğlanı yapalım pelishcim kızının adı ne olucak benimkinin adı batu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?