- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #42.501
tatlım bu aralar çok zor eşimin alması çünkü 2 kaynıma ev yaptık borcumuz var fakat dediğim gibi babam desteklerse benimde var biraz şoförlüğümü ilerletmek için corsa,peugot gibi bişeyler istiyorum olmuyor böyle yaaa her sabah sinirim bozuluyorrr bide ağız yapıyor bana aldığım maaş zaten benzin parası kadarmışta filanmış da bilmem ne....
yasmincim ben muahsebeciyim o lafı birazda dalga geçmek için söylüyor ama kızıyorum ben esnaf kefalette muhasebe müdürüyüm eşim serbest çalışıyor 3 kardeşler yazahane,sigorta acentesi ve bir ekemk fırınımız var eşim fırınla ilgileniyor ben işteyken o evde oluyor boştayken getiriyor beni işe fırınımız evimizin altında zatennnnn aslında benim eşim pek konuşmazdı böyle dır dır ama bıktı herhalde beni getirip götrümektennnn
arkadaslar 11 ayı dolan bebıslerınıze nıce aylar yıllar ınsallah.
ama kımse benım oglumun 10.ayını kutlamadı.kasımın son bebekı olan oglum teyzelerıne kusmus bıraz.
araba muhabbetıne bende katılıyım erkeklere muhtac olmayın anneler once surmeyı ıyıce ogrenın sıze tavsıyem yalnız cıkın trafıge daha cok guven gelıyor ınsana.ben oyle ogrenmıstım cunku sonra da araba ısteyın.kocısler alsınlar altlarınıza bırer araba.deponuzu da doldursunlar.azcık da hatunlarına hızmet etsınler dımı ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?