2008 Kasım Anneleri

kızlar selam napıyonuz bakema.s. kız atatanem benim oğlumda aynen öyle yapıyo o bacaklar hep üst üste eller kafada kocamda öyle uyur yayıla bayıla diyorum sen gibi bu sonra attı bacağın birini bi tarafa birini bi tarafa Ama kızlar kötü bişi oldu bebeğimin dosyası hastanede yatarken kayboldu bulamadık bu güne kadar olan resimlerimiz gitti malesef :1no2: Akşama randevumuz var alalh nasip ederse oğluşumu göricez inşallah :sm_cool:Artık babaya cevap veriyo hareketli müzikde hareketleniyo sıpa ben konuşunca tık yok baba konuşunca hemen kıpırdanıyo oda bi keyifli bi keyifli oğlum beni seviyo diye sanki bizi sevmiyo:dilcikar:

Ay ayaklarını uzattığını gördüm çokda karışık değilmiş net bence he he çok tatlı ya ayakları uzatıp sol ayağı sağın üstüne atmış elleride arkaya uzatmış hehe :1hug:

Al bakalım bir boncuk oğluşuna bir boncuk kızıma

Ay canım maşallah, kıvrılmış yatıyor, halbuki bir sürü yeri var oracıkta şööööyle uzatsa ya ayaklarını bacaklarını, yazıık kıyamam :) Valla benim kızım hiç kıvrılmıyor. Baston yutmuş gibi, el ayak sallıyor ama düz duruyor :) Şimdi baktım dra biz hiç omuriliğini öyle görmedik :) Ya kızlar yaptınız bebeleri birbirine :) Ama bak Pelish senin kız çok düşünceli, Atatanem'in Ata'sı çok keyfine düşkün. Olmaz bu böyle. Hem sen azıcık naza çeksene kendini :))))

walla julicim batu babasına çekerse didarın işi var biraz.buarada yeni konu açtım bakın ultrason fotolarını oraya koyalım hepimiz ben koydum bile

Önce fikri açıyorum (bu ilgi çekme kısmı) daha sonra naz faslına geçeceğim (peşinde koşturma kısmı) hmm yok emeklettireceğim diyeyim daha doğru olur koşmaları nerden baksan 1,5 yılı alır hi hi :))

merhaba kızlar... girmeyeli neler olmuş... maşallah yiğenlerimize ne kadar da büyümüş, ne kadar da tatlanmışlar ööle... Şeniz
Allahım nazarlardan saklasın...

Bugün doktora gittik sabah... size söyleyecektim unuttum söylemeyi.. geçen ay ki kontrolümüzde doktorumuz bu ayın 30'u için şeker yüklemesi yapacağımızı ve 3D yada 4D ultrasona gireceğimizi söyledi.. ayrıca normal ultrasonla kalp ritmine ve kan akışına baktı. "herşey normal görünüyor kalbi 4 oda olmuş, kan akışı (anneden bebeğe geçiş ve tekrar bebekten anneye geçiş olayı yani) da normal; ama yinede fetal ekokardiyografi çekilirse iyi olur." dedi.. ve bunu adanada 2 yerde yapıyorlar; biri özel diğeri üniversite hastanesi (BALCALI).. herneyse bugün doktorumuzun yönlendirmesiyle balcalıya gittik ve orda prof.dr. nazan hanım çekti fetal ekomuzu.. sonuç "normal fetal eko bulguları" yani dört odasıdıda normal, kan akışı, akış hızı, büyük damar pozisyonu herşeey yani... damar tıkanıklığı, kalpte delik falan hiç bişe yokmuş.. Allahıma binlerce şükür..
doğduktan 1 haftayla 1ay arasında da tekrar çekilecekmiş bu fetal eko...

kızlar sözün özü eğer yaptırabiliyorsanız bunu sizde yaptırın. sonuçta down sendromu vb şeyler için 2li,3lü testleri yaptırdık bi şekilde.. bu da önemli... bence bir araştırın derim.. a.s.

ay bu kadar dilim şişmiş galiba... :roflol:

a escape iyiki söyledin bende öbü kontrolde dr bişey demezse sorayım allah korusun delik falan da ciddi sorunlar önlemini almak lazım

ay pelish kız bu çocuğun bir derdi var valla:)))) kız canı sıkılmasın içerde anaaaaa...bi oyuncak filan yutsan baksana garibime ...:roflol:
atacım bu ne keyif yaa ,herife bak resmen elleri enseye atmış ,ayaklar filan kız ben bunu yerim beee ..:icecream:

kızlar herkese günaydııııınnnn

ay pelish kız bu çocuğun bir derdi var valla:)))) kız canı sıkılmasın içerde anaaaaa...bi oyuncak filan yutsan baksana garibime ...:roflol:

Günaydın sanada canım. Alemsin yerimseniben Kocişim peluş kuzucuk almıştı onu haşlayıp yiyeim o zaman ben bu akşam laelaelaelaelae

Ne zaman doğacağını düşünüyor bence, karar verme aşamasında ikilem yaşıyor :roflol:

valla ben bilmem pek dertli geldi bana, belki dışarda konuşulanları duyuyo gariban..ulen diyo bana sormadan plan yapıyolar..bende çıkınca onlara ne yapsam acep diyodur kesin..geceleri uyumasammı ,çok mu gazım olsa filan diye düşünüyo çocuk..anlamıyosunuz derdini...:))

selam kızlarrrrrrrrrr
alemsiniz valla çok güldürdünüz beni
maşallah bebişlere allah nazarlardan saklasın
ne güzel pozlar onlar öyle...
artık bizimde hareketlerimiz dışarıdan bakınca belli oluyor ama babamız yakalayamadı daha
bugün kesin kararlıyım babamızın görmesi için elimden geleni yapıcam

bu arada kızlar ben iki gündür sanki nefes darlığı yaşıyor gibiyim
oturduğum yerde bile birden bire nefesim sıkışıyor sıcaklardan mıdır anlamadım
korkutuyor beni bazen

Neyse kızlar ben ufak ufak kaçıp hazırlanayım yemek için yoksa geç kalıcam :) Herkese iyi günler daha sonra görüşmek dileğiyle. Kocaman öpüyorum Şeniz

atacım ,peliscim fotolar harika..
ay bende ösledim oğluşumu yaaa..
daha yaklaşık 1 ay var görmeme..
böle güzel fotolar yakalayamadık biz..
gördük ultrasonda ama..
çok hoşuma gitti..allah ım ne büyüksün..kızlar içimizde birer mucize büyütüyoruuuuuzcoksekeriremsu

ben doktora sorduğumda herhangi bir risk yok eğer imkanınız varsa yaptırın demişti kendide yaptırmış hamişken... içimiz rahat olsun dedi...

bilgilendirmek istedim... a.s.a.s.

Son düzenleme:
atatanem bu erkeklerin alayı aynı senin karnındakide dahil buna.tembeller bunlar sadece tv karşısında 1,80 uzanmıyomuş ana karnındada öylelermiş sırnaşık şeyama çok tatlı pelish senin kıznda öyle Allah onları nazardan saklasın

valla julicim bizimkini ultrasonda seyrettiğimizde gayet efendi haraketli bi görünüm sergiliyodu..ama öle güzel bi fotosunu yakalayamadık.2 ağustosta gidince yakalarsam söz koyarım bakarsın..
hıh :dilcikar: bide beğenirlerseymiş.benim oğlumu beyenmeyecek kız daha anasının karnından doğmadı:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…