2008 Kasım Anneleri

Hahahahahaaaaa ya Azo yıkıldım gülmekten, kızım hop oturdu hop kalktı valla gülüyorum diye. Cuk oturmuş esprin. Tabii ki anasının karnından doğmadı. Doğunca görürsün ama zaten benim kızım öyle kibirli falan bişey değildir. Şööööyle bir bakar hemen notunu verir Ömer Kaan'ın. Ay isimlerini severim ya... Eee bi gelirsiniz artık 4 ay iznin sırasında kız görmeye :) Bizim ananemizde beylikdüzünde zaten

inş. canım görüşürüz..yanlız benim işim çok uzakta ben bağcılarda oturuyorum.ama banu su kızımızı görmeye fizana da giderizyerimseniben

kızlar noldunuz ya saatlerdir kimse girmemiş buraya bende yavaştan yavaştan iş yapıyorum parça parça.işimi bayağı kolaylıyorum böylece

atacım bende aynıyım ,bi süpürüyorum evi 15.dak oturuyorum..bi siliyorum yarım saat yatıyorum.çok komik biri görse güler valla..kaynanam anlatıyo da biz diyo 8 aylık hamileydik elimizde 6-7 kişilik çamaşır yıkar koca kazanları kaldırıdık..birde o yetmezdi ekmek yoğururduk saatlerce diyor..10 dakika uyumak isterdik ne mümkün kaynanam kalk yemek yap derdi.10 kişiye yemek yap hazırla kaldır bulaşığını yıka biz böyle 4 çocuk doğurduk sizde hamileyim diyorsunuz diyor da utanıyorum bazen..

günaydın sabah şekerlerim nasılsınız hepinizi tek tek göbişlerinizden öpüyorum
dün benim oğlan resmen babasıyla sohbet etti çok şaşırdım.normalde eşim elini koyunca hiç tekme atmazdı dün eşim ona sorular soruyo o da tekme atarak cevap veriyodu eşim bile çok şaşırdı.babacım hadi bana bi tekme at diyo pat atıyo.içerde rahatmısın babacım,rahatsan tekme at diyo.bizimki pat tekme atıyo ay ne tatlıydı görseniz.

harika bunlar ya ama canım sadece kızlara degil bak bizim oğluşlarımıza conversleride var analı oğullu giyeriz biz sırnaşık şey

günaydın güzel hamişleeeeer
nasılsınız bugün? biz oğluşumla çok iyiyiz Allah'a şükür
sabahtan beri sohbet ediyoruz ne güzel atatanem senin oğlun babasıyla tanışmış
bizim ki babası gelince çıt çıkarmıyo
bende benim oğlum anneci olacak diyorum kızıyo

bu arada gerçekten patikler çok güzel daha önce görmüştüm bu topiği
biraz daha bizim oğluşlara bir şeyler yapsalar iyi olacak

evet kız bebekler için olanlar muhteşem ama erkek bebekler için sadece dantel önlükler var e o da çok kullanışsız sırf süs olsun diye alamam.ama eğer etrafımda kızı olan bi arkadaşım falan olursa kesinlikle bunlardan hediye alıcam bayıldım resmen

fatercim benimki de babasına hiç pas vermiyodu dün ne olduysa babasına bi ilgi bi ilgi anlatamam kıskandım walla bana bukadar ilgi göstermiyo

ben dün inat etim bu safer kocişe göstericem diye
sabahtan akşama kadar kıpır kıpırdı bizim yaramaz akşam çıt yok
yemek yedim üstüne çikolata yedim bana mısın demedi
babasının da bu heyecanı yaşamasını istiyorum
neyse herhalde bir kaç hafta sonra o da rahat rahat hisseder herhalde

kızlar ya ..bayıldım şu patiklere filan ..
bir iki şey beğendim fiyat sordum bakalım ne kadar ugunsa alıcam ...

bu arada herkese günaydıınnnn..
birazdan annem ablam ve ablamın bebekleri gelecek..ayyy çok özledim onları.. benim çocuklarım onlar ..şimdiden 3 kızım var...

dark ı özledim ben yaa tatile gitti herkes sanki arkasından dağıldı julianne çilek derin azo sakura elifsevde ve adını sayamadıklarım nerelerdesiniz ayollll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…