- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.301
Korkmayın canım bişey olmaz :) Her ne kadar çekinceleriniz olsada oraya gidince bunlardan arınmış olacaksınız stres yapmayın bu kadar.
Kızlar arada bir hala canınız birşeyler çekiyor mu ? Bana bu aralar tuhaf şeyler oluyor. Mesela canım bir yemeği çok çekiyor böyle otursam yesem yesem çatlasam diyorum :roflol: :hooray: ama bu, o gün ile sınırlı kalıyor.. Ertesi gün ise o yediğim şeyden nefret ediyorum ve en az birkaç gün ağzıma sürmüyorum. Tuhaf geldi bi sorayım dedim belki herkese oluyordur
Selam kızlar
Atatanem bağırıp durma kız, ancak geldik işte :)) Dark'ın nöbetini tutuyoruz ama ben de gidiyorum bu cumartesi akşamı. Siz olmadan napıcaz 20 gün kızımla(
Azocum hayırlı olsun, mutlu huzurlu oturursun inşallah evinde canım. Fotoyu da değiştirmişsin? Neden? Ne güzel gülen yüzünü görüyoduk :)
Çilek benim de eşim izin vermedi ne yazık ki ultrason fotoğrafı eklememe( Biz de uzaktan izliyoruz.
Deprem benim de en büyük korkum ama ne yapacağımızı yapmamızdan başka yapacak çaremiz yok ki
Biz de bugün sağlık ocağına gidip, takibimizi ve aşımızı olduk. Kızlar amma korkutmuşsunuz beni, hiç acımadı aşı olayında. Sanki sinek ısırığı gibi bir şeydi. İdrar tahlili, yarın da kan tahlili ve sonra doktorumuzu görmeye gittik. Her şey yolundaydı. Hemşire tam aşı yapacakken dedim deli misin bundan korkuyosun nasıl doğum yapacaksın. hele epidral isteyenler kocaman iğne girecek omuriliğe. Hiç korkmayın bence hiçbir şeyden, doğum tüm korkuları aşmamız için bir şans bize :)
Ay bu arada büyük bir sorunumu hallettim kızlar. doktorum tüy dökücü krem kullanabileceğimi söyledi bugün. Ben her yerimi kesip duruyordum da 10 gündür((
canım ilginçmiş gerçekten
benim bu aralar hiçbirşey canım çekmiyo sıcaklardan mıdır bilmem ama iştahım hiç yok
acıkınca ne yiyeyim diye kara kara düşünüyorum
sonra da karpuz peynir tost meyve geçiştiriyorum işte
akşamları eşimle yemek yiyorum ama az yiyorum
ne olacak böyle oğluşumu da düşnüyorum
balık falan yiyemiyorum siz de durumlar nasıl?
Ya çilek haklısın ne olacak sanki :) Hadi bizim kızın geleceğini düşünmüştür babası ama Deniz oğlanı görseydik bari. Yiğidin malı meydandadır dimi :) Hayır bi de çok komikti ben tam hazırlandım ultrason fotolarını açtım, içinden seçiyorum. Şöyle uzaktan bakıp, onları da koymayı düşünmüyorsun değil mi dedi. Yok canım nerden çıkardın, niye koyayım dedim sonra da :) Kıvırdııımmmm :)
QUOTE]
ama julicim sorma yaa,arada gereksiz hassasiyet yapar benim kocisim buda onlardan birisi iste..bende hemen kivirdim hayir canim sadece bitane koycaktim falan filan diye ama yemedi benimkisi:)
bende çok halsizim çilek
bugün mutfak ve salonu temizleyeyim dedim(aslında dün temizleyecektim)
hala temizlicem
yarın misafirim gelecek bir şekilde yapmam lazım ama yerimden kalkasım yok inan ki
fater dün evi s¨¨upürdü mama nasil bir bilsen..bi tarafi süpürüp oturuyorum su aliyorum yine basliyorum..
fenalik geldi yani 15 dk`lik ise ben yarim saat kullandim..
cok yormak canim sende kendini,dikkat et yavas yavas yap bari..
kızlar epidural iğnesi normal iğne gibi değilmiş incecik kıl gibiymiş hiç hissetmiyrmuşsun acı falan.e omuriliğe kocaman iğne sokamazlar sinir dolu orası.korkmayın yani o iğnede bişey yokmuş.
evet ata_tanemcim incecik bir igneymis bende nette gördüm resimlerini..birde asilama yada icsi yapanlar bilir göbekten igne vururlarya öyle bir igne iste..
ay kızlar aynı halsizlik bende de var burnum da tıkalı nefes alamayınca daha çok fenalık basıyo bana.bende oturma odamın camını kapısını yerlerini silicektim ama şuan yemiyo belki akşama doğru yer.
ya ben nezle falanmı oluyrum yaa kendimi çok garip hissediyorum.noolur hasta olmayayım ilaçsız grip nezle geçmek bilmez üffff
canimcim bu haftalarda burun tikanikligi ve bas agrisi olabilirmis bizde..birde benim bazen burnum kaniyor.öyle cook diil ama kan iste yani..oda kuruluktan oluyormus doktorum söyledi..
özellikle aksamlari ben cok zorlaniyorum nefes alip verirkken filan,pek bi erken basladi sanki nefes darligi..
tipimizi kaydirdi bu bücürler bizim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?