P
Pelish
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.321
Pelish korkuttun mu gerçekten :) Kızım yok bişey bildiğimden değil, ne bileyim epudrali küçücük iğneyle de yapmazlar diye düşündüm ama ne olacak penisilin iğnesi de değildir heralde :) Ay iyice batıyorum bak. Ya bakma bana ben hepsinden korkuyorumSinir şey seni naniknanik
Korkmadım tabiki ben cesur bir anne adayıyım, hıh :1closedeyes:
bende çok halsizim çilek
bugün mutfak ve salonu temizleyeyim dedim(aslında dün temizleyecektim)
hala temizlicem
yarın misafirim gelecek bir şekilde yapmam lazım ama yerimden kalkasım yok inan ki
Arada bir olur öyle her günümüz bir olmuyor ne yazıkki.. Geçenlerde benimde hiç halim yoktu tembellik edip duruyordum yatakta iki gündür tam zıttı bir şekle büründüm :sm_cool: Ayrıca fater dikkat et temizlik yaparken tamam mı zorlama sakın kendini :1hug:
Neyse kızlar ben çıkıyorum birazdan. Babişkomuzun bu aralar vakti varken değerlendirelim dedik. Akşam yemeği öncesinde havuza gidip birazcık yüzeceğiz minik prensesimle :hooray: Kendinize ve minik bebişlerinize çooooooook iyi bakın görüşmek üzere yerimseniben
ben de geldım kızlar
kac gundur bır halsızlık bır yorgunluk kı sormayın gıtsın
canım hıc bırsey ıstemıyor benım de ıstahım kesıldı sankı bır anda
hafta basından bu yana sag kasıgımda bır agrı vardı bıcak gıbı saplanan ve yurumeme engel olan
artık bugun dayanamayarak doktorumu aradım
bu haftalarda normal ama eger hafta sonuna gecmezse ıdrar tahlılı yapıcaz tekrar dedı
15 gun once temız cıkmıstı ıdrar tahlılılım ama bılmıyorum
bu arada annem bu hafta sonu benı ankaraya goturmeyı dusunuyor 2 gunlugune
abım annem ve ben
esım gelemeyecek eger gıdersem ve cok kararsız kaldım
annem ve abım ısrar edıyor uzun bır sure gıdemeyeceksın bır yere hadı gıdelım dıye
esım sen bılırsın dıyor ama ben bılmıyorum esımden uzak kalmak bana zor gelıyor
yoldan zıyade kocamdan ayrı kalmaktan korkuyorum ve ne yapıcam bılmıyorummm
Kalimero işin zor gerçekten ama nasıl olsa 2 günlüğüne çok da değilmiş ki. Sanki sen istiyorsun gibi geliyor. Benim eşim de böyle bir durumda bana hep 'sen git' diye ısrar eder ama aslında onsuz gitmemi istemediğini de bilirim :) Bir garip bunlar. Derler ki bir de kadınları çözmek imkansız. Nesi imkansız anlamadım ki :)) Asıl erkeklerin hepsi çocuk gibi. En sorumluluk duygusu gelişeni bile yeri geliyor bebek gibi oluyor. Zor olan onları da idare etmek ama onlar idare edildiklerinin bile farkında olmuyorlar :)
fatercim nerde düğün?
sakın topuklu falan giyme allah korusun ayağın falan burkulursa çok kötü olur zaten çok zararlı
canım malesef bizimki de uyuz bu konuda göbişimin fotosunu da koydurmamıştı
ama biraz anlatayım
boyundan bağlamalı robadan kuşağı olan eteği bileğe kadar uzanan bir elbise
siyah beyaz spor desenli
ama dedim ya benim boy kısa olduğu için iyi durmadı sanırsam acaba o gün topuklu giyebilir miyim ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?