2008 Kasım Anneleri

ben de geldım kızlar
kac gundur bır halsızlık bır yorgunluk kı sormayın gıtsın
canım hıc bırsey ıstemıyor benım de ıstahım kesıldı sankı bır anda
hafta basından bu yana sag kasıgımda bır agrı vardı bıcak gıbı saplanan ve yurumeme engel olan
artık bugun dayanamayarak doktorumu aradım
bu haftalarda normal ama eger hafta sonuna gecmezse ıdrar tahlılı yapıcaz tekrar dedı
15 gun once temız cıkmıstı ıdrar tahlılılım ama bılmıyorum

bu arada annem bu hafta sonu benı ankaraya goturmeyı dusunuyor 2 gunlugune
abım annem ve ben
esım gelemeyecek eger gıdersem ve cok kararsız kaldım
annem ve abım ısrar edıyor uzun bır sure gıdemeyeceksın bır yere hadı gıdelım dıye
esım sen bılırsın dıyor ama ben bılmıyorum esımden uzak kalmak bana zor gelıyor
yoldan zıyade kocamdan ayrı kalmaktan korkuyorum ve ne yapıcam bılmıyorummm

çilekçim bende zaten o dediğin uzun zamandır vardı burnum hep kuru ve kanıyodu sanki burnuma ağaç dalları sokmuşsun gibi:))ama bu baya baya grip farkını ayırt edebiliyorum.dün eşim diyodu burnum akıyo diye ondan geçti herhalde.o da çok üzüldü hasta ettim seni diye.neyse ben şimdi şifa niyetine güzeeel bi tarhana çorbası yapayım bol limonlu içeyim iyi gelir. dua edin de çok ağırlaşmayayım kızlar.

ahh canııım seni çok iyi anlıyorum bende ağustosta 1 haftalığına gümüldüre gidicem eşim gelemiycek ancak haftasonu gelebilicek yazın izin alamıyor sezon zamanı olduğu için onlara ancak eylüle izin alıcak ozaman bidaha tatil yapıcaz birlikte.ama yinede onu bırakıcağım için içim gidiyor zırt pırt ararım ben onu allahtan kuznelerim abilerim falan bırakmazlar onu.
bende son serbest tatilimi yapayım diyorum seneye ve ondan sonraki seneler malum bebeklerle uğraşmaktan kendimize vakit ayıramıycaz tatil matil anlamıycaz.

atatanem dikkat et kendine
inşallah grip falan olmazsın canım

haklısınız kızlar bende kocamsız bir yere gidemiyorum
illa yanımda olsun istiyorum
bizde ağustosun ilk haftası çıkıyoruz tatile kocişle
seneye de nasip olursa oğluşumu da götürürüz
oyyyyyyyyyyy yerim ben onu annesinin kuzusu durmadan tekmeliyor yine
akşam babamız gelince çıt çıkarmaz e tabi gündüz çok yoruyor kendini

Kalimero işin zor gerçekten ama nasıl olsa 2 günlüğüne çok da değilmiş ki. Sanki sen istiyorsun gibi geliyor. Benim eşim de böyle bir durumda bana hep 'sen git' diye ısrar eder ama aslında onsuz gitmemi istemediğini de bilirim :) Bir garip bunlar. Derler ki bir de kadınları çözmek imkansız. Nesi imkansız anlamadım ki :)) Asıl erkeklerin hepsi çocuk gibi. En sorumluluk duygusu gelişeni bile yeri geliyor bebek gibi oluyor. Zor olan onları da idare etmek ama onlar idare edildiklerinin bile farkında olmuyorlar :)

bu arada 10 gün sonra kardeşimin düğünü var kızlar salı günü gittik abiye bir şeyler aldık
ama çok komik oldum ya koca göbekle şişko kadınlar gibi
içime sinmedi ama çarşıda 5 saat dolaştık en iyisi bu oldu herhalde
zaten boyum kısa bide koca göbek
ne yapalım idare etcez artık

haklısın julianne bizimki de böylesi durumlarda git der
ama ya yarım ağızla söyler yada ses tonu değişir:1rolleyes:

bız zaten bu yıl tatıl yapmıcaz dıye karar almıstık
ızın hakkımı dogum ıznıyle bırlestırmek ıstıyorum dıye
ancak hafta sonları sıledekı eve kacarız ıdare ederız dıyoruz
esım de zaten kendı ısıyle mesgul ama bu hafta sonu basbasa kalırız keyıf yaparız dıyorduk
ama annem teyzeme soz verdıgı ıcın bu hafta gıtmemız gerekıyor
esımın bu haftakı programı yogun oldugundan gelemıyor
gıtmek ıstıyorum bılıyorum bır daha ankaraya uzun sure gıdemıcem
ama sırf kocısden ayrılamıyorum dıye hayır dıyorum annem ısrar edıyor
kocıs gıt degısıklık olur senın ıcın dıyor
ufffff cok karıstım ya kafamçokkarıştı

ben kocamsız duramıyorum yaa coksekeriremsu

Kalimero'cum git biraz özlem iyidir. İki günde daha çok özlersiniz birbirinizi :) Geldiğinde de gönlünüzce kaçamak yapıp keyfini çıkarırsınız :)

Fater nasıl oldu elbise. Eşin izin veriyorsa (artık aramızda yeni moda bu) yüzünü göstermeden bi foto koysana. Abiyeyle nasıl oluruz ben çok merak ediyorum. Ben de elbise aldım ama pek abiye gibi değil, haftasonu arkadaşımın düğününde giyeceğim.

abım kocısı aramıs ve bızım kız neden gelmek ıstemıyor dıye sormus
O da garıbım bılmıyorum benden bır sorun yok ben gıt dıyorum demıs yaaa
nıye bu kadar ısrar ettıler annemler anlamadım
kocısım de gıt dıyor ama bılıyorum ben olmayınca garıb bır cocuk gıbı kalıyor
donunce cok ozlemıs oluyoruz senı br daha hıcbır yere gondermıcem dıyor bende gıtmıcem dıyorum ama ıste boyle oluyor sımdı de yaa

ben sımdıden ozledım kocamı nasıl dayanırım 2 gun 2 gece :asigim:
annemde cok alınıyor sımdı yaaaa

canım malesef bizimki de uyuz bu konuda göbişimin fotosunu da koydurmamıştı
ama biraz anlatayım
boyundan bağlamalı robadan kuşağı olan eteği bileğe kadar uzanan bir elbise
siyah beyaz spor desenli
ama dedim ya benim boy kısa olduğu için iyi durmadı sanırsam acaba o gün topuklu giyebilir miyim ne dersiniz?

canım bende kuzenimin düğününde giydim topuklu ve hep ayaktaydım.Akşam inanılmaz ağrım oldu ve kan geldi.Bir sonraki gün dr aradım anlattım yorulduğun için olmuştur dedi.
Bazı ilaçlar yazdırdı.Bence topuklu giyeceksen asla ayakta fazla durma benim başıma gelen 4 aylıkken oldu.Zaten sürekli oturacağın için kimse ayakkabını farketmez.
Senin ayak durumun nasıl bilmiyorum ama ben artık parmak arası terlikten başka bişey giyemiyorum fisfisfis

aynen kızlar yaa.bende 3 günlüğüne tatile gidicem haftaya.akşamları şık giyineyim diyom ama 2 aydır ortapedik terliklerden başka bişi giyemiyom.ne giyicem tatilde:bbo:
diyom topuklu ayakkabılarımı alayım yanıma yemeğe falan inerken giyerim.zaten çok ayakta durmıcam.idare ederiz.yoksa parmak arası terliklerle şıppidi şıppidi heryere gidilmezki canımfisfisfis

uyarın için sağol canım
sanırım bende opuklu giyemiycem
yada iki ayakkabı götürürüm yanımda zaten fazla ayakta durabileceğimi sanmıyorum
çünkü sonrasında belim ağrıyor benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…