2008 Kasım Anneleri

ya kızlar escape'ın bahsettıgı fetal ekokardıografı acaba hanı su 2.duzey renklı dopplerde bakılan tetkıkle aynı sey mı
yanı benım renklı dopplerımde doktor kalp kapakcıklarının gelısımını ve bebıse benden gıden damarların gelısımını falan ıncelemıstı
acaba bu aynı seymı yoksa farklı mı yaa
farklı bırseyse bende yaptırmak ıstıyorum

Azocum babet giy canım. Gerçi ayak şişince komik oluyor ama ne yapalım idare et birkaç gün. Kızlar topuklu giyecekseniz de bence sivri burunlu, ince topuklu yerine, platform topuk falan giyin, onlarla düşme ya da ayak burkma riski sanırım daha azdır.

Fater güzele benziyor elbisen. Hiç öyle şişkoyum falan diye düşünme. Sen gecenin en anlamlı kadını olacaksın bi kerem

azocum benim parmak arası terliğim çok şık valla taşlı falan o tarz bir terlik akşam yemekleri için güzel olur bence boşver ya zaten tatile dinlenmeye rahatlamaya gidiyosun şıpıdık şıpıdık yürüsırnaşık şey
valla bende haftaya gidiyorum tatile ben topuklu ayakabıyı bavula koysamda eşim çıkartırsırnaşık şey

Herkese selam kızlarrrrrr!

ooo baya bi muhabbet etmişsiniz bugün.girmek istedim ama çok yoğun bir gündü bugün işyerinde..yeni sakinledi..

bugün oğlum da hareketlliliği hissetti yavrukuşum tekmeleyip durdu....

yaa bu ne mükemmel bir duygu.onu düşündükçe o içimde kıpırdadıkça..sanki dünyada bi o varmış bi de ben gibi oluyorum..düşündükçe yüzüme bir gülümseme yayılıyor..allah'ım sana şükür ler olsun ki bu duyguyu yaşattın bize..sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah..allah kimseye arattırmasın...

azocum hafta sonu memlekete gitmiştim..dolgu topuk bi ayakkabı giydim,hava da çok sıcaktı..ayaklarımın şiliği ancak salı günü indi..sakın topuklu giyme tatili kendine zehir etme...çok güzel babetler ya da süslü terlikler al kendine..

hoşgeldin çitoscum
ne güzel senin oğlunda bizim yaramaz gibi bugün hissettirmiş kendini
gerçekten süper bir duygu
Allah'a ne kadar şükretsek az kızlar
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu

bu arada artık temizlik yapmak işkenceye dönüştü kızlar
mutfakla salonumu süpürene kadar canım çıktı
hem fena terledim hemde belimi doğrultamadım
ne yapcaz böyle bilmem biraz dinlenyim viledaya başlamam lazım
Allah hepimize bu sıcaklarda kolaylık versin

evet aaa unutmuşum yaaa.ben yaza girerken 3 tane çok cic babetler almıştııım.hemde ayaklarım şişer diye birer numara büyük.onları giyerim.inş.dahada şişmez:uhm:
ya ben yazın hep açık ayakkabı ve terlik giydiğim için unutmuşum babetleri:1rolleyes:
evet evet götürmeyeyim topukluları..sağolun kızlar..
yerimseniben seviyom sizi yaaa.herşeyimizi burada paylaşmak gerçekten çok hoş.ne gerek var sitelerde hamişlikle ilgili bilgiler aramaya..maşallah hepimiz birer filozofuz:teytey:
fathercim yorma kendini okadar.bak bende geçtiğimiz hafta sonu badana yapılırken biraz bayoyu temizliyim dedim.2 gün kasıklarımın ağrısından öldüm.öle üstten üstten..yormadan kendini.hele süpürme işlerini kocişlere bırakalım kızlar.ben öle yapıyom.hamile kaldığımdan beri elime süpürgeyi almadımtatlicadiarzu
haftasonu kociş iş yaparken diyoki kendimi izavra gibi hissediyom.:roflol:
dedim asıl izavra geçici olarak servis dışı aşkım idare etsırnaşık şey

:roflol::roflol: Çok alemsin Azocum öldüm gülmekten!
Bu arada kocişler iş yapıyo yapmasına da nası yapıyo? Walla ben benim kocişin işinden hiç memnun değilim. Hep böyle üstten üstten. Azıcık kıyı köşe yapıyım yok! Hiç yoktan iyidir tabi ama hani şöyle koltukların altını da yapsa, bibloların tozunu da alsa fena mı olur!...

yaptır yaptır,öğrensinlertatlicadiarzu
bizimki valla sağolsun her bişeyciği yapıyo.ama toz almayı pek sevmediğinden ben bibloları ıvır zıvır işleri ben yavaş yavaş yapıyom.bizimki yemek bile süper yapardaaaaaa....annemiz var şimdi elini sürmüyo.ama allah razı olsun bakıyo ben yapamazsam herşeyi yapıyo.kimi erkeğin elinden gelmez.benim 3 tane erkek kardeşim var al birini vur ötekine:roflol: hiç bi işi yapamazlar..
kocişim yeni aldığımız halı yıkama makinasıyla dün halıların bi kısmını yıkamış.oohh misler gibi.bugünde kalan yarısın ve koltukları yıkayacaktı..
elleri dert görmesin:asigim:

Ayyy kızlar nasıl bir noktaya o parmağınızı bastınız bir bilseniz. Diyemiyorum da şöyle koltukların altını da bir silsen, süpürsen diye. Ben toz aldım alma dediği yerde klavyeyi kaldırsan altı bir karış toz duruyor :) Bu kadarına şükür ediyorum, toz, mutfak neyse onları ben de yapıyorum ama süpürge ağır bizim kaldıramıyorum da o yüzden o konuda ona muhtacım (

oooh suyundan da koy turtacım...ayol maşallahları var kocanızın daha ne istiyorsunuz...benim ki onu da yapmıyo.tek yaptıgı sabahları kahvaltı hazırlamak.ağır şeyleri taşımak...:uhm:

Ama Azo sen bi de bana diyosun cadısın, kaynanasın diye. Kızım yazık bak benimki de öğretmen ben yaptırıyor muyum hiç o kadar iş :) Yapıyordur ama içi kan ağlıyordur. Yazık adamın gözünü nasıl korkuttuysan Azo akşam eve gelecek her yeri temiz görsün diye yapıyordur. Annesi de oğluna acıyıp, bari yemekleri de ben yapayım, diyordur. Ahhh yazık yazık :))) Bak hemen oğlan anası moduna girmişsin gördün mü :))) Yarın bi gün geline kimbilir neler yaptırmazsın :)

kızlar selamlar .....ben ismimi değiştirdim yaa bisebepten bayağdır sizi takip ediyorum ama yazamadım hiçbişi.şimdi sizbenimkim olduğumu merak ediceksiniz tahmin edebilen olacakmı acaba oğluşu sünnet ettirmiştim geçen hafta belkibööle diyince anlarsınız......:lepi:
valla durumlar vahim sıcak elim hiç bişeye gitmiyo.imreniyorum sizbööle eşlerimizşööle yapıyo bööle yapıyo diyincenazar boncuğumu takiimde nazarlara gelmesin sizinkiler.ben benimkine 1 kere süpürttüm anlamıyo canı çıktı bide söylendi bana ve ne koltuk çekti ne bişi.amaaaaan napiim bende yavaş yavaşkendim yapmaya çalışıyorum.herkesler tatile çıkıyo herhalde bizim tatilimiz ağustosun 2 .haftası altınoluka yada akçaya gitmk istedim çok bu sene ama bugünkü depremi duyunca bidaha düşünmem gerek ben zaten panik bi hatunum.oralarda başıma bişi gelsin istemem...belki şile yada ağva taraflarını fethe çıkarızoda bi alternatif.ben aslında sessiz sakin ağvayı düşünmüştüm kuşsesleri falan filan ama dr havuza girebilirsin çok kalmamak şartıyla diyince eşim benimde girebileceğim yerleri araştırıyo:lepi:
sizneler yapıyosunuz kızlar.kullanıcı adım değişince artık sıksık yazabilirim.tanıdık bihatun yüzünden gerildimde adımı falan biliyodu .şu an görüşmüyoruz ondan

bu arada ben yokken kaynatıyorsunuz hep ben varken kimse olmuyo
bugün çok sıcak ve midem ekşiyooo ya nedense off mahvedecek beni yaaa
herkes nasıl umarım iyisinizdir bu arada biz kocişle tatil günümüzü kararlaştırdık
ayın 18 inde kaçıyoruz annemlerle alanya ya orada yazlığımız var oradanda biz egeye açılacağız
o yüzden 21 inde olan randevularımızı hep 15 ine aldırdım ki kontrol olup öyle gideyim
rahat rahat tatile dimi ama dün bebişe anneanneyle ciciler aldık yarın hepsini koyacağım
hepinizi öpüyorum güzellerim benimm

artık ismim mimlenmişti canm yaa ve benimşu an aramın iyiolmadığı bi vatandaş var birdahada iyi olacağını hiç sanmıyorum (aileden)
e burasıda benim özelim ismimide biliyorlardı o yüzden değiştirmek istedim umarım alışırsınız yeni ismime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…