- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.361
hadi kızım biz gidelim teyzeler hepsi gitmişşş:)
bizde geldik burdayızzzzzzz
yav kız görmedi yazdığımı, bari sen kal a.s
ne geziyon gız sen burdaklava:yaz şu kilonu bakim listeye themisten fazla olamassın heralde 18 kilo beyawwkafamçokkarıştı
kızlar ne güzel ya herkes odaları filan almış..biz de hala tık yok...herhalde eylül ekim gibi ancak alırız...ayy ne heyecanlı..
bebkleriniz güle güle,mutlu büyüsünler odalarında inşallah..a.s.
sorun var
hayırlı olsun çilek bebişinin odası geldi demek bizde siparişi verdik ama ben boyadan sonra gelmesini istedim eylül gibi gelcek yanii walla iyi yapmışsın biraz kocaları çalıştırmak lazım
benimkide bu akşam gelir gelmez bulaşık mak boşalttı mutfak dolapları yüksek olduğu için
uzanmak istemiyorum içecei suyu bile isterken iş yapması çok hoşuma gidiyor gülerken yakalarsa hiç bişi yapmayacağından çekiniyorum bakalım bebek doğuncada 9 aylık alışkanlıklarını yerine getirecekler mi
kızlar ne güzel ya herkes odaları filan almış..biz de hala tık yok...herhalde eylül ekim gibi ancak alırız...ayy ne heyecanlı..
bebkleriniz güle güle,mutlu büyüsünler odalarında inşallah..a.s.
hoşgeldin çitos cum nasılsınız ?
aslında bizde hiç düşünmüyorduk son ayda odasını alırız hazır ederiz diye düşünürken
beğendiğim oda takımında kampanya yapmışlar fiyat da cazip gelince kaçırmayalım dedik
ölelikle aldık yani yoksa son aya bırakacaktık bizde alırsıznız nasıl olsa daha zaman var öyle değilmi
arkadaşım sen yine iyisin 24. haftaya giriyorsun 8kğ benimkinin yanında bişi değil bence 19 +5 deyim ve tam 8 kg aldım asıl bu haftalardan sonra ayda 3-6 kg arası alacakmışız bakalım kaç kiloyla bitircez
bişi dicem kızlar yaa aslında dün den buyana biraz canım sıkkın kızım fıldır fıldır dolanırken dün sabahtan buyana hiç hissetmedim hareketini bişi oldu diye korkuyorum ne yapsamki içim acıyor resmen pazartesi kontrolümüz var babamızda endişelendi olmasa yarın burda bi dr a gidip bakalım içimiz rahat olsun dedi ama bilemiyorum beklemelimiyim sizce pazartesini
arkadaşım sen yine iyisin 24. haftaya giriyorsun 8kğ benimkinin yanında bişi değil bence 19 +5 deyim ve tam 8 kg aldım asıl bu haftalardan sonra ayda 3-6 kg arası alacakmışız bakalım kaç kiloyla bitircez
bişi dicem kızlar yaa aslında dün den buyana biraz canım sıkkın kızım fıldır fıldır dolanırken dün sabahtan buyana hiç hissetmedim hareketini bişi oldu diye korkuyorum ne yapsamki içim acıyor resmen pazartesi kontrolümüz var babamızda endişelendi olmasa yarın burda bi dr a gidip bakalım içimiz rahat olsun dedi ama bilemiyorum beklemelimiyim sizce pazartesini
ay ay bu kilo konusunu hiç açmayın kızlar..ben zaten obez hamile kaldım..bu arada da 8 -9kilo aldım nasıl becerdiysem..bundan sonra ne olacak halim bilmiyorum..
:roflol::roflol: yav 26 temmuzda kontrole ggdcem de ondan bekliyom, geçen ay çok kilo almışım şimdi sölersem utanıyorum
Not: toplamda 8 kg almışım benden duymadınız hemi :roflol::roflol:
bu konuda yalniz diilsin ibolyacim,bende tam 8 kilo aldim..
bakalim kac kiloyla kapiycaz tüm süreyi cok merak ediyorum.
şişkooooooyum ben şişkooyummm, şişkoooyummm, şişkoooyummm, bir sürü kilo alırımmmm alırımmmmm vayyyyyyyy sırnaşık şey:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?