2008 Kasım Anneleri

ben yine uyudum uyudum geldim:)

esim diyorki az kaldi patliycan uyurken..

ama napiyim o kadar tatli geliyorki hic kalkasin gelmiyor.

birde sicaklardan galiba böyle oluyorum ya..

dün kocise bebegin odasinin dolaplarinin icini sildirdim

görseniz bi sildi bi sildi,caktirmadim ama cok güldüm..

isini öyle bir azimle yaptiki bayildim vallahi:))))))

yahu geliyorum da gelemiyorum aslında tam bişiler yazıyorum yollarken pc kilitleniyor
hadi onu atlattık diye sevinirken bu seferde netten düşüyorum hatlardada benim pc dede sorun var

hayırlı olsun çilek bebişinin odası geldi demek bizde siparişi verdik ama ben boyadan sonra gelmesini istedim eylül gibi gelcek yanii walla iyi yapmışsın biraz kocaları çalıştırmak lazım
benimkide bu akşam gelir gelmez bulaşık mak boşalttı mutfak dolapları yüksek olduğu için
uzanmak istemiyorum içecei suyu bile isterken iş yapması çok hoşuma gidiyor gülerken yakalarsa hiç bişi yapmayacağından çekiniyorum bakalım bebek doğuncada 9 aylık alışkanlıklarını yerine getirecekler mi

ne geziyon gız sen burdaklava:yaz şu kilonu bakim listeye themisten fazla olamassın heralde 18 kilo beyawwkafamçokkarıştı

:roflol::roflol: yav 26 temmuzda kontrole ggdcem de ondan bekliyom, geçen ay çok kilo almışım şimdi sölersem utanıyorum
Not: toplamda 8 kg almışım benden duymadınız hemi :roflol::roflol:

kızlar ne güzel ya herkes odaları filan almış..biz de hala tık yok...herhalde eylül ekim gibi ancak alırız...ayy ne heyecanlı..

bebkleriniz güle güle,mutlu büyüsünler odalarında inşallah..a.s.

kızlar ne güzel ya herkes odaları filan almış..biz de hala tık yok...herhalde eylül ekim gibi ancak alırız...ayy ne heyecanlı..

ay bende almadım be boşver, hiç acele etmiyorum ben, hele doğsun ne ciciler alırız bebişlerimize gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

arkadaşım sen yine iyisin 24. haftaya giriyorsun 8kğ benimkinin yanında bişi değil bence 19 +5 deyim ve tam 8 kg aldım asıl bu haftalardan sonra ayda 3-6 kg arası alacakmışız bakalım kaç kiloyla bitircez

bişi dicem kızlar yaa aslında dün den buyana biraz canım sıkkın kızım fıldır fıldır dolanırken dün sabahtan buyana hiç hissetmedim hareketini bişi oldu diye korkuyorum ne yapsamki içim acıyor resmen pazartesi kontrolümüz var babamızda endişelendi olmasa yarın burda bi dr a gidip bakalım içimiz rahat olsun dedi ama bilemiyorum beklemelimiyim sizce pazartesini

tsk,ederim deryacim evet geldi odamiz..bana kalsa biraz daha beklemek istiyordu macikcasi ama babamizi ikna edemedim bu konuda..cünkü daha var zaman ama ne desem olmadi..

insl. gelir sizin odanizda...saglikla yatarlar icinde.

benimkinde is yapma potansiyeli var cok sükür cünkü inanilmaz titiz birisi..
evde oldugu sürelerde kesinlikle yapar diye düsünüyorum..heleki bebis helsin o havayla iyice kendini ise vericek gibi..

ama benim icim cok rahat etmiyor az begeniyorum yaptigini,o yüzden üstünden bidaha geciyorum..sonrada bana kiziyor sanada bisiy begendirmek zor diye..

bu arada cenemde iyi düstü sırnaşık şey

tsk,ler citoscum iyi dileklekerin icin..
dedigin gibi güle güle büyüsünler icinde insl.

hoşgeldin çitos cum nasılsınız ?

aslında bizde hiç düşünmüyorduk son ayda odasını alırız hazır ederiz diye düşünürken
beğendiğim oda takımında kampanya yapmışlar fiyat da cazip gelince kaçırmayalım dedik
ölelikle aldık yani yoksa son aya bırakacaktık bizde alırsıznız nasıl olsa daha zaman var öyle değilmi

oh ne güzel hem beğendiğin hem kampanyalı...iyi yapmışsın deryacım..son aya da kalmaz canım karnım burnumda gezip beğenemem ki doya doya:sm_confused:

ay ay bu kilo konusunu hiç açmayın kızlar..ben zaten obez hamile kaldım..bu arada da 8 -9kilo aldım nasıl becerdiysem..bundan sonra ne olacak halim bilmiyorum..

walla ben hiç takmıyorum bile nasıl olsa bebişler doğunca kosuşturmaktan
uykusuz gecelerden zaten kilo veririz gibi geliyor aman canım sıska olupda sadece
göbişi çıkan hamişler görünce çok tuhaf görüntüleri var gibi orantılı olmak en güzeli
ben bölece aldığım kilolarla barışık olmayı becerdim

doktor bana kızdı ama, zaten kilolu hamile kaldım ben, doktorum sürekli olarak bak bebeğimiz kıymetli bebek uzun zaman sonra olmuş deyip durdu haftada 450 gram almam lazımmış :bbo:
bi de bu bebeğin oynamaması olayına fazla takma, yanlış hatırlamıyorsam 24. hftaya kadar bebek hareketleri düzensiz olabiliyomuş, onun için ciddiye almamak gerekliymiş, o senin dediğin ileriki haftalarda önemli canım, ileiriki haftalarda saatte en az 3 defa bebek kıpırdanmazsa bebeğin bir sıkıntısı var demek oluyomuş, korkma bi sorun yoktur inşallh, rahat bırakın hemi bebişi yav, belki uyuyodur, karışmayın özel hayatına :roflol:

:roflol::roflol: yav 26 temmuzda kontrole ggdcem de ondan bekliyom, geçen ay çok kilo almışım şimdi sölersem utanıyorum
Not: toplamda 8 kg almışım benden duymadınız hemi :roflol::roflol:

bu konuda yalniz diilsin ibolyacim,bende tam 8 kilo aldim..

bakalim kac kiloyla kapiycaz tüm süreyi cok merak ediyorum.

şişkooooooyum ben şişkooyummm, şişkoooyummm, şişkoooyummm, bir sürü kilo alırımmmm alırımmmmm vayyyyyyyy sırnaşık şey:roflol:

haahahah sakin ol canimcim...alsakta sonundaki mucize cok güzel onun icin istedigin kadar sisko ol,bebegini görünce bakalim aklina gelicekmi..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…