- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.381
haahahah sakin ol canimcim...alsakta sonundaki mucize cok güzel onun icin istedigin kadar sisko ol,bebegini görünce bakalim aklina gelicekmi..:)
aboooo sendemi şişko hamile kaldın, ay ne tesadüf ben de sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:
hayır ibolyacım ben obez hamile kaldım:roflol::roflol:..sen şişko kalmışsın yine iyi..kaçsın bu aradaCADIARZU
haahahah sakin ol canimcim...alsakta sonundaki mucize cok güzel onun icin istedigin kadar sisko ol,bebegini görünce bakalim aklina gelicekmi..:)
aaaaaaaaa lütfen ince bi konuya basıyosunuz, ayağınızı kaldırın piliizzzzzz (piliizzz please demek oluyo ) asla ve asla söylemem, bu konuyu zaten yeteri kadar kişi biliyo, ay en kötüsü de kocişim biliyo, onun içün de yemek yidirmiyo, aaaaaaa yetti beeeeee, yicem işte yicem yicem yicem, :icecream::roflol:
söyleme bakalım...yerimseniben..benimki hiç karışmıyo oğluna bişi olcak karnımda diye çok korkuyor..ama ekmeği kesmeni tavsiye ederim sana da meyve ye öğün aralarında bol bol..çok acıkıp ekmeğe saldırmıyorsun öyle olunca..
ayy öyle deme çileğim yaa.alması kolay vermesi zor..tabii ki alıcaz kilo da ben tüm hamileliği 9- 10 kilo ile kapatmayı planlıyordum.şimdiden 8-9 kilo alınca iş karıştı..ekmeği kesmeye çalışıyorum..
ibolyacım ahanda öğrendim valla demek 8 kilo hee hemen ekliyom listeye kıs 8 az bisim yanımızda ne utanıyosunn.Şeniz
bu arada sizede iyi akşamlar kıslarr.
haklisin hayatim ama,ne yapalim?
ha isin ucunu birakalim demiyorum tabiki ama
aman nebilim ibolya bea,zaten almisim 8 kilo
nerden gelirki aklina su kilo konusunu acmak hic anlamam...:1closedeyes:
yav kız görmedi yazdığımı, bari sen kal a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?