2008 Kasım Anneleri

haahahah sakin ol canimcim...alsakta sonundaki mucize cok güzel onun icin istedigin kadar sisko ol,bebegini görünce bakalim aklina gelicekmi..:)

ama doktorum bana çooookkk kızıyooo, eşimde doktorun söylediklerini duyunca bana ekme vermiyoooooo, :çok üzgünüm::çok üzgünüm: ama ben kaçak kaçak götürüorum jeyyar

hayır ibolyacım ben obez hamile kaldım:roflol::roflol:..sen şişko kalmışsın yine iyi..kaçsın bu aradaCADIARZU

aaaaaaaaa lütfen ince bi konuya basıyosunuz, ayağınızı kaldırın piliizzzzzz (piliizzz please demek oluyo ) asla ve asla söylemem, bu konuyu zaten yeteri kadar kişi biliyo, ay en kötüsü de kocişim biliyo, onun içün de yemek yidirmiyo, aaaaaaa yetti beeeeee, yicem işte yicem yicem yicem, :icecream::roflol:

haahahah sakin ol canimcim...alsakta sonundaki mucize cok güzel onun icin istedigin kadar sisko ol,bebegini görünce bakalim aklina gelicekmi..:)

ayy öyle deme çileğim yaa.alması kolay vermesi zor..tabii ki alıcaz kilo da ben tüm hamileliği 9- 10 kilo ile kapatmayı planlıyordum.şimdiden 8-9 kilo alınca iş karıştı..ekmeği kesmeye çalışıyorum..

söyleme bakalım...yerimseniben..benimki hiç karışmıyo oğluna bişi olcak karnımda diye çok korkuyor..ama ekmeği kesmeni tavsiye ederim sana da meyve ye öğün aralarında bol bol..çok acıkıp ekmeğe saldırmıyorsun öyle olunca..

yaaa şeekerim geçen ay bol bol karpuz yiyodum, çok susuyorum çünkü, meyva da yiyorum aynı şekilde, ama sonra muaeneye gittiğimizde dr çok kilo almışın dedi, aramızda kalsın çok fzla çikolata yedim o ara coksekeriremsu onun içün dr meyvanın fazlası da kilo yapıyo diyo, ama ben sürekli acıkıyorum, işyerine mevye götürüyorum bana mısın demiyo, ayran yapıp götürüyorum orda içiyorum, ya hep faydalı şeyleri tüketmee çalışıyorum ama doymuorum yaa, bazen yine kaçamak edip çikolata yiyorum :çok üzgünüm:

haklisin hayatim ama,ne yapalim?

ha isin ucunu birakalim demiyorum tabiki ama

aman nebilim ibolya bea,zaten almisim 8 kilo

nerden gelirki aklina su kilo konusunu acmak hic anlamam...:1closedeyes:

ibolyacım ahanda öğrendim valla demek 8 kilo hee hemen ekliyom listeye kıs 8 az bisim yanımızda ne utanıyosunn.Şeniz
bu arada sizede iyi akşamlar kıslarr.

ibolyacım ahanda öğrendim valla demek 8 kilo hee hemen ekliyom listeye kıs 8 az bisim yanımızda ne utanıyosunn.Şeniz
bu arada sizede iyi akşamlar kıslarr.

ne utanmayacam zaten şişkoyum, dr söyleye söyleye usanmadı bendinlerken usandım, öf beeeeeeeeee bi ben mi doğurcem yaaaaaaa, yetti beee, yusuf geldi yine bana :roflol:

Selam Kıslarrrrrr,
Çarşamba kontrolum vardı. Şuuu ünlü ayrıntılı u/s yerine geçen kontrollerden. Doktor ikiz oldukları için özel olarak degerlendirilmeleri gerektigini, özellikle amniyo sentez konusunda dikkatli karar gerektirdiğini söylemişti. Kanamam çok olduğundan amniyo sentez konusunda da kararı bu kontrolde verecekti. Allahıma sükürler olsun herşey diğer taramalarda da olduğu gibi normal çıktı ve Sarp kuzusu 360 gr. geldi. Doruk kuzusu da 358 gr. Herşeyleri normal ve tosun olma yolunda ilerliyorlar.

Yalnız Ağustos ayının başında tekrar istirahata başlayabiliriz hazırlıklı ol, dedi doktor. Yeni bir kanamanın haberini önceden mi veriyorsunuz dedim, kesinlikle belli olmaz temkinli gitmekte fayda var dedi. Ödüm kopuyor tekrar yatağa döneceğim diye...

Yani bilemiyorum nasıl olacak bu işler kızlar yaaaa, gerçekten evde sürekli oturmak çok ama çok zor, hele de hiç bir ağrın sızın yoksa... Tamam bu bebekler için elimden gelenin daha da iyisini yapacağım hayırlısıyla ama sürekli yatış pozisyonunda ve oturarak insanın nasıl hamladığını anlatamam size. 100 metre yürüyünce yorulur oldum, dışarda bir alaturka wc'ye girince bacaklarımın bükülmediğini hissettim, huzla kilo aldım ve alamaya devam eiyorum, bacaklarımı kaldırıp biryere koymakta bile güçlük çekmekteyim. Gerçi eskiden çok zayıf olduğumdan doktorum bu bebekleri ancak yüksek kilolarda taşıyabilirdin bu nedenle kilo almak kötü değil diyor.

Şimdilk haberler böyle, çok sık gelemiyorum yanınıza ama umarım hepiniz iyisinizdir. İşe başladığımdan beri masamdaki dosyalarla, kağıtlarla boğuşup duruyorum, bir an önce işleri de yola koymam gerekiyor ki Ağustos'a iş bırakmayım, bu yüzden pek foruma giremiyorum ama ara ara açıp sizleri okuyorum, çok iyi geliyor...
Hepinize bol bol sevgiler

günaydın herkese!!

sakuracım merhaba..bebişlerinin iyi olmasına çok çok sevindim..inşallah bu şekilde devam eder hep..ağustosta yatmak da çok zor olacaktır senin için inşallah hiç gerek kalmaz..
ayrıntılı usg kendi doktorun mu yaptı?yoksa ankara da başka bir doktora mı gittin?önerebileceğin bir isim var mı?

Çitoscum tesekkurler,
Ayrıntılı u/s'yi doktorum yaptı. Doktorum Ankara'da riskli gebelikler ve ikiz gebelikler konusunda çok deneyimli birisi. Şayet kendisi riskli bir durum görürse o noktada başka bir radyoloğun yorumunu almak gerekebilir demişti ama çok şükür gerek kalmadı. Zaten biliyorsun kanamalar beni öyle üzmüştü ki bir de başka bir doktorun kafamı karıştırmasına izin veremezdim gibime geliyor.
Eğer senin gebelikte de Allah korusun sıkıntılı birşey varsa doktorumu önerebilirim. Bana özelden yaz. Ama yok herşey normalse ve biraz aile hayatınızda fantaziye ihtiyacınız varsa benim doktorum da Eyüp Ekici'yi öneriyor.
Sevgiler

Herkese günaydınlar a.s Nasılsınız bakalım kızlar ?

Sakura herşeyin güzel olması ne kadar sevindici inşallah hamileliğin ilerleyen sürecini sorunsuz, sıkıntısız mutlu ve huzurlu bir şekilde tamamlayıp yavrularını kucağına alırsın.

gunaydın kızlar
sakura bebıslerın saglıklı olmalarına coksevındım
ınsa allah herkesın bebeklerı saglıcakla kucagında olur

aynı sekılde bende alaturka tuvaletlere oturmakta cok zorlanır oldum
ıs yerındekı tuvaletımız bu sekılde ve ben artık oldukca zorlanıyorum yaa

sakura hoşgeldin canım. böyle güzel haberlerini almak mutlu ediyor bizi. umarım ağustosta da işinin saşında olursun.

Kızlar dün çok büyük konuşmuşum ben. aşı yaptırdığım kolumu kaldıramıyorum. o kadar kötü oldu ki. gündüz hiçbir şey yoktu akxam bir ağrı başladı geceyi zor geçirdim. Bir de üstüne hafif ateş ve ishal oldum. Yarın izne çıkacağımdan bugün mecbur işe geldim ama halimi hiç sormayın, bugün yazamam size okurum ama yazdıklarınızı. Öpüyorum hepinizi...

günaydın papatyalarım
sakuracım iyi insan lafının üstüne gelir dün senin adını andım nerde bu kızlar diye:)buarada sana bişey söyliycem drum söyledi bunu ikiz gebeliklerde rahim ağzına kesinlikle dikiş atılıyor dedi dr un rahim ağzı genişliğini falan kontrol ediyor dimi bak çok kötü bir olay okudum bu sitede allah korusun ikiz bebeğe hamile bi arkadaş 5 aylık bebeklerini kaybetti dr rahim ağzına bakmayı ihmal etmiş rahim ağzı da kasılmış açılmış kızcağız nerden bilsin suyu geliyo birden bebeklerini kaybediyor.allah korusun çok dikkat et bak doktoruna bu konuda sürekli uyarı yap sizde yapın kızlar çok önemli benim 3. aydan beri her seferinde ölçüyor doktorum sıkı takip edin ihmale gelmez

buarada gözüm aydıııııııııııııııııııııııın gribim kızlar doktorum ilaç kullanma bol bol ıhlamur adaçayı iç ve dinlen dedi.bu sıcakta yandık walla işimiz var burnum çeşme gibi((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…