2008 Kasım Anneleri

yaaa evet bende aşı yaptıracağım ama neden bu kadar etkileniyor bu kızlar yaa
offf yaptırmasak ne olur ki eltime iki çocukta ta yapmamışlar

ayyyyy bu arada ayaklarımın altı çok ağrıyor nedense
dün öyle ayakta falanda durmadım ama nedendir bilmiyorum yaa
ama gece var ya kızım hiç yerinde durmadı döne döne bir hal oldu nerelere gittiyse
artık dayanamadım dedim kalkıyımda rahat rahat oynasın
kalktım durdu yattım oynadı diye boğuşurken bi baktım uyumuş

juli ve atatanem geçmiş olsun :teselli:

Bende bugün biraz tuhaf hissediyorum sırtımda bir soğukluk var sanki ve biraz bulantım var. Dün havuza gitmiştik acaba orada üşüttüm mü çünkü üzerimde bir kırgınlık var :çok üzgünüm:

canım ya aynen var ya bende hemen herşeye alınır oldum hele eşime bir naz bir naz
anlatamam adam şimdiden bıkacak annemlere ayrı bir tafra herkese tafra allahtan ki
hepsi de anlayışlılar daha çok naza çekiyorlar

ata tanem bende gormemıstım ama yaaa
gecmıs olsun
zor olacak ama bıraz dıkkat edersen 2 gune duzelırsın ınsa allah

o alınganlık hat safhada bende de var
bır de pıskınım ben sakın ol boyle yapma dıyene banane yaparım dıyorum :)
sonra oturup oglumu sevıyorum

ay kız atatanem üzülme benim geçmiş olsunum neyine yetmiyor :1hug:

Neyse kızlar ben bugün pek iyi hissetmiyorum sırtımdaki soğukluk sinirimi bozdu gidip uzanıp uyumaya çalışacağım ya da tv izlerim uzandığım yerden üfffff :a015:

Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın daha sonra görüşmek üzere pai pai

Pelishcim, Minik kalimero, Julicim iyi dilkeleriniz için tesekkur ederim. Umarim hepimiz saglıklı gebelikler geciririz.

Atacıımmmmm,
Cok gecmiş olsun sana. Ben de iki kez grip oldum. İkincisi sağolsun geçmiş olsuna gelenlerden geçti. Doğadan çay'ın Nane ihlamurlusu var. İçine bal ve limon ekleyerek içebilirsin. Tecrübe konuşuyorrrrr bak.

Hee bu arada serviksle ilgili doktor kontrolunu yazmıssın canım çok teşekkür ederim. Doktorum zaten riskli ve ikiz gebelik konusunda deneyimli, bu yüzden ilk haftalardan beri rahim ağzımız bulunduğu yer açısından ve açıklığı konusunda değerlendirme altında. Canım benim cok tesekkur ederim hatırlattığın için.

Sevgiler

sakura,ata_tanem.julianne,pelish,asortie,elifsevde,minik kalomero....

herkeze mrb..öncelikle gecmis olsun canim hasta olan ve asi olanlara..

bu sabah erkenden uyandirdi oglum benim,sag tarafima bi kasilmis

yataktan nasil kalktigimi anlayamadim..

öpüyoruz biz denizimle tüm bebisleri iyi bakin hepsine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…