- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.421
çilekk oda takımı almıştınız dimi siz sakıncası yoksa resmini koysana bakalım çok merak ettim
çilekcim valla on numara çok güzel olmuş odanız
allah ağız tadıyla büyütmek nasip etsin
walla çilekcim muhteşem bir oda allah içinize sinerek sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişinizi bu odada.tam benim zevkime göre walla bravo çok zevklisiniz bence
kızımın yeni cetveli teyzeleri beğendiniz mi ? nasıl olmuş artık rengini değiştirmeliydim dimi
Cilekk'cim hayırlı olsun, odanız çok sade ve zevkli olmuş! Tek eksik bi bebiş kaldı desene... İnşallah onu da sağlıcakla kucağına alır güle güle büyütürsünüz...
çilekciğim odanız harika .bayıldım valla allah sağlıcakla büyümesini nasipetsin deniz beyin
evet maşallah çok güzel çilekin zevki de 4 köşeymiş:)
çilek canım bayıldım odana valla çok şık döşemişsin sanırım çatı katı çok şirin olmuş ama ben yatağınızı göremedim tamamlanmadımı henüz beyazın yeride bir başka oluyor çk hoşuma gitti walla
iyi günlerde kullansın oğluşun oyuncaklarınızda çk şirinler
çilekcim maşallah denizin odasına
çok güzel olmuş erkek bebek denince illa mavi olmak zorunda değil demekki
beyaz çok yakışmış renkli oyuncaklarla
bizim burada ikea mağazası var tarzı çok benziyor senin aldıklarına canım
iyi günlerde kullanın
Ama Azo sen bi de bana diyosun cadısın, kaynanasın diye. Kızım yazık bak benimki de öğretmen ben yaptırıyor muyum hiç o kadar iş :) Yapıyordur ama içi kan ağlıyordur. Yazık adamın gözünü nasıl korkuttuysan Azo akşam eve gelecek her yeri temiz görsün diye yapıyordur. Annesi de oğluna acıyıp, bari yemekleri de ben yapayım, diyordur. Ahhh yazık yazık :))) Bak hemen oğlan anası moduna girmişsin gördün mü :))) Yarın bi gün geline kimbilir neler yaptırmazsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?