2008 Kasım Anneleri

yalniz cok iyi cekemedim resimleri birda tam diil henüz..arada temizlik malzemelerimizde var:)

bakalim begencekmisiniz,hm birde yatagimiz ve sepertimiz yok henüz..

walla çilekcim muhteşem bir oda allah içinize sinerek sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişinizi bu odada.tam benim zevkime göre walla bravo çok zevklisiniz bence

Hoş geldin Şakura... Umarım her şey yolunda gider ve doğuma kadar bizlerle birlikte olursun...
Bu arada Ata, Pelish ve Juli'ye de çook geçmiş olsun!
Tüm hamişlere güzel Cumalar...

selam kızlar bugün nasılsınız bakalım ben çok iyiyim şükürler olsun ki kızım iki gün tatil yapmış ama annesini çok üzdü telaşlandırdı demekki yeri çok rahattı yavuracak sıcakda ne yapacağını bilemedi demekki bu sabah tekmeleriyle uyandırdı beni :)) ne kadar mutlu oldum anlatamam rabbim yavrularımızın acısını göstermesin inşallah sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat olsunlar ..amin....

sakura cım senin ve erkeklerinin :)) iyi olmasına çok sevindim aman dikkat etde güzelim ağustosda yatma yine sıcaklarda da hiç çekilmez seni çok iyi anlayabiliyorum hareketliyken birden yatağa dönemk çok zor oluyor dikkat edn kendinize

çilek canım bayıldım odana valla çok şık döşemişsin sanırım çatı katı çok şirin olmuş ama ben yatağınızı göremedim tamamlanmadımı henüz beyazın yeride bir başka oluyor çk hoşuma gitti walla
iyi günlerde kullansın oğluşun oyuncaklarınızda çk şirinler

hasta olan hamişler aman dikkat ediin yaz aylarında grip nezle çok kötü olur hele birde kuvvetli ilaçlarda kullanamıyoruz aman haa soğuk sulardan uzak durun çok geçmiş olsun

merhaba güzel hamişler hayırlı cumalar
bugün kalabalığız ne güzel

şakuracım senin ve bbeklerinin iyi olmasına çok sevindim canım
inşallah bundan sonra hep iyi haberlerini alırız

atatanem geçmiş olsun demek senin burun tıkanıklığının nedeni gripmiş
bende bugün durmadan hapşuruyorum ve gece burnum tıkanıktı
inşallah hasta olmam

çilekcim maşallah denizin odasına
çok güzel olmuş erkek bebek denince illa mavi olmak zorunda değil demekki
beyaz çok yakışmış renkli oyuncaklarla
bizim burada ikea mağazası var tarzı çok benziyor senin aldıklarına canım
iyi günlerde kullanın

Cilekk'cim hayırlı olsun, odanız çok sade ve zevkli olmuş! Tek eksik bi bebiş kaldı desene... İnşallah onu da sağlıcakla kucağına alır güle güle büyütürsünüz...

çilekciğim odanız harika .bayıldım valla allah sağlıcakla büyümesini nasipetsin deniz beyin

evet maşallah çok güzel çilekin zevki de 4 köşeymiş:)

tesekkür ederiz teyzeleri hepinize ayri ayri..

iyi dilekelriniz oglumunda cok hosuna gitti galiba

habire vuruyor bana ben sizlere yazarken..

saglikla sihhatle gelsin insallah hepimizin bebekleri..

bu arada yatak ve sepet haric hepsini ikeadan aldim..

simdi gidiyimde ogluma bisiyler yedirim acikti yumurcagim galiba..

hiçte bilem:dilcikar:bikerem kocişte kayınvalide de beni çok sevdiklerinden zevkle yapıyolar herbişeyciğitatlicadiarzu
bende ondan gördüğüm gibi gelinimi el üstünde tutucam..:asigim:

selam kızlaaaaaaarrr!!
ay ne çok yazmışınız akşamdan beri..oku oku bitmiyookafamçokkarıştı
neyse hepisini okudum..
julicim geçmiş olsun.yaw yaptırmasaydınız şu aşıları..
ben yaptırmadım.doktorum dedi evdemi doğurucan,yoldamı?
eskidendi o..gerçi her insanın 10 yılda bir yaptırması gerkiyomuş.hamilelikte eskiden ebeler jiletle göbeği kestiği için tetenoz olmasın diye öncesinde aşı yaptırırlarmışş. neyse geçmiş olsun canım dikkat et kendine..tatil iyi gelir sana inş. sık dişini bugün..
atacım sanada çok geçmiş olsun.canım ya diyodun burnum tıkandı diye..ıhlamurun içine biriki kuşburnu tanesi atıp kaynat iç.balla zencefilide karıştırınca iyi geliyo..hamişlikte vücudumuzun direnci düşüyomuş yaa.dikkat edelim kızlar..
pelishcim sanada geçmiş olsun.havuzda üşütmüş olabilirsin.belini sıcak tut canım.
sakuracım sende hoşgeldin.inş. artık hep görürüz seni aramızda..bu oğlanlar sana çok çektirdi ama görürsün bak dünyaya gelince deyicek..coksekeriremsu
çilekcim diğer tarafada yazdım ama tekrar denizimizin odası hayırlı olsun.çok beğendim gerçekten..iyi günlerde büyüsün orada annesi..

hepinizi kocamaaaaan öpüyom.
malum bugün cuma ve çok yoğun:bbo:
cuma sendromu olayları yani..
gerçi biz yarında öğlene kadar çalışıyoz ama..
bu ne telaş anlamadım..:uhm:
tekstil böle işte kızlar..
hepinize hayırlı cumalar..
:teytey:

arkadaslar herkese merhaba.ben araniza yeni katildim.20(+3)haftalik hamisim.uzun bir bekleyisten sonra oglusuma kavusacagim ani bekliyorum.yazdiklarinizi biraz biraz okudum.bu guzel paylasimlara ben de katilmak istedim.onceden cocukistiyorum.com daydim.belki ordan olan arkadaslar varsa bilir.nikim ayni.herkese sevgiler...
su bebek takvim olayini nasil yapabilirim.yardimci olursaniz sevinirim.tesekkurler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…