2008 Kasım Anneleri

Hilalcim doğru söylüyosun çocuğun aklı karışıcak ama kocam 8 aydır çok yoğun çalışıyo , bu süre zarfında haftasonu bile tatil yapamadı ve eve de sadece 3 kere gelebildi , evini , oğlunu özlemiş durumda , dinlenmesi gerek..ben kalkıp da ona hadi git hemen iş bul yada sabah 7.30 da evden çık akşam benimle beraber 19.30 da eve dön diyemem , zaten dinlemez beni.. çok zor bir durum napıcam bilemiyorum bende

Canım ben bayramdan beri yatırıyorum.İlk günler benimki de mırın kırın etti ama çıkarmadı.Yoksa öksüre öksüre bi hal oluyo.Alışsın.Bazen acaba ağır yorgan mı atsam diyorum.Denedim o zaman daha kötü ağlıyo.Uyku tulumu daha iyi galiba.

Andinam seni eshefle kınıyorum.Kime cevap vermişsin bak yazılara.Aşkolsoooon:)))lmaz:

kızlar minik kalimero nerede acaba tatile filan mı gitti
güliz de yok birkaç gündür

Doğru söylüyosun canım.Kalimerocum her sabah girerdi siteye.Juli de yok.Uzun süre oldu.Msn de yok.Güliz de yok.:sm_confused:

benı merak eden ve soran arkadaslar tsk ederım canlarım

ıyıyım allaha sukur bır problem yok
salı gunu toplantım vardı masama bıle cıkıs vaktıne kadar gelemedım
cok yoruldum
carsamba sabahı geldıgımde pc acılmıyordu
meger ıkı farklı vırus programı yuklenmıstı agır gelmıs acılmıyormus
onun ıcın servıse gıttı
carsamba cok sıkıldım hıc gıremeyınce nete sonra baktım pc gelmıyor
bende dun ısyerınden ısın aldım dısarıdakı ıslerımı hallaedıp kocısle gezmelere gıttım
ha bu arada evdeb de haber veremedım ıste

neyse bugunde pc gelmedı ama artık ben bılgısayarımı getırdım
zaten son gun ama bır gun daha sıkılamam

beden bır haber yok sız ıyısınız ınsa allah
gecmıs cok uzun ustunden gectım oylesıne

Ayyy yasminimm anla işte kafamın nasıl karışık olduğunu , ne halde olduğumu ..kusura bakma gülüm , affettin dimi?

Kocan gelecek ya belki ondandır.Heyecan yaptın herhalde kııı.Anlıyorum seni.Benim kocamda 1 haftadır gece mesaisindeydi.Evden çıkıp girerken görüyoduk birbirimizi.Seni çoook iyi anladım.Kusura bakmak ne demek, takılıyorum yawww:)))

aa daha ne olsun canım benim yeter de artar bile ben bu kadar bile yapamam 2 tatlı 2 tuzl yeter zaten çalışıyorum bunları da annem yapar muhtemelen kaydirigubbakcemile3

nazara en iyi ilaç nas ve felak surelerini 3 er veya 7 şer kez okumak ..ayrıca 3 ihlas 1 fatiha ve ayet-el kürsi de iyi gelir ,ben hergece uyuturken melisin üzerine okurum ,heee 7 tanede tebbet var.

valla nazar konusunda senin dediğini ilk kez duydum bende safişim zeynanın dediğini biliyorum ama sadece Eylülün dediğini yapıyorum nazara inanırım ama öyle yöntemlerle geçeceğine inanmam sadece dua ile geçebileceğini düşünürüm zaten inansamda bişey farketmez bizim evde alaturka tuvalet yok öle ters oturtacak taharet mutluğu falan iki tuvalet var ikisi de alafranga sosyeteyiz cicim biz zemuszemus

çilekcim fotoyu senin için koyuyorum canım...ancak koyabildim kusura bakma..kızım ve paltosu...:)))

gülizim iyi olmanıza çok sevindim canımcım ve bu kıza bir kez daha bayıldım nasıl şeker olmuş mantosunun içinde küçük hanımefendi kaydirigubbakcemile3

ay canım çok sinir oldum yaa okuyunca valla işi bırakacağım kendi oğlumu da alıp gelicem sizin eve batuyla ikisine bakarım ben gül gibi bu nee yaa zor bir durum ama arkadaşlarda güzel çözüm yolları anlatmışlar artık birini uygularsınız inşallah iyi olur hem bakıcın için hem sizin için

gunaydınnnn ben geldım

hoşgeldin canım valla merak etmiştik ama iyi olduğunuza sevindim

meleğim doğum günün kutlu olsun gülüm..biliyorum yarın aslında ama yarın cumartesi uğrayamam buralara diye şimdiden kutluyum dedim , hem ilk kutlayan da ben oldum bak

ay inanmıyorum yaa valla hiç böyle bişey okumayı beklemiyordum şok oldum ve çok mutlu oldum çok duygulandım mafoldumbencanım benim çok teşekkür ederim ilk kutlayan sen oldun gerçekten opuyorumnanaktan

bende yatıramıyorum uyku tulumuyla oğlana afakanlar basıyor napcam bilmem zaten kaloriferler yanınca sorun olmaz ama yanana kadar sıkıntı olabilir ben de şu bim'e bi bakayım bugün idareten ince bir tulum varmı bizimki çok kalın çünkü sıkılıyor sanırım

yasmincim bizde aynı şekilde bir gece geçirdik inşallah gribe yakanlanmaz tekrar hemen önlemini al ve kendini suçlama hiç bir zaman millet aıds hastası çocuk doğuruyor sen gripli diye üzülüyorsun ve her zaman böyle olmaz oğlum kafasını bir yere çarpınca bile içim yanıyor o zaman senin mantığınla düşünürsek oğlumu bu dünyaya canı yansın diye getirmişim kötü biriyim ben böyle bişey varmı kimse çocuğu hasta olsun canı yansın istemez ama bence Anıl ileride senin gibi bir annesi olduğu için ve onu dünyaya getirdiğin için sana teşekkür edecek

gunaydın
nazlımelekcım gecmıs olsunn
gulıcımm eylul kızımıza cıcılerı cok yakısmıs cılegın elıne saglık kesesıne bereket

andınacım uzulme canımcım babası baksın oglusuna baktınkı ıs bulacak gıbı bakıcı kızı tekrar alırsınn hem oglusunda bakıcıya alısma derdı cekmemıs olur

denızanası yazın cok guzel elıne saglık:)))

beyazmelekcıgımın yarın dogum gunu sımdıden kutlayalımm dogum gunun kutlu olsun hayatımm esınle ve eymenınle huzurlu mutlu yıllar dılıyorumm canımmm :))))))))))))

Herkese selam kızlar..Nasılsınız?

Ben bu aralar hiç iyi değilim..Hiç bişeyden zevk almıyorum, eski günlerimi çok özlüyorum..Bu monotonluk beni çok sıkıyor..Sanırım depresyondayım..

günaydın kızlar kötü bir gecenin ardından yine beraberiz bugün benimki de hiç uyumadı desem yeridir
akşam kuzenime oturmaya gittik gitmeden önceevde yemek yedik biraz oğluşla oynadık falan oğlana yürüme çalışmaları yaptırıyoruz her akşam babasıyla karşılıklı oturuyoruz bir ona gidiyor bir bana baya 6-7 adım atıyordu ne zamandır dün biraz mesafeyi açmaya başladı gittiğimiz evde de koltuğa tutundu kalktı yürüyerek kapıdan çıktı gitti mutfağa kadar yani baya baya gidiyor artık bizimki bir duruyor dengeyi sağlıyor ayakta sonra yine pıt pıt pıt devam emeklemeyi bile fazla istemiyor artık yürümenin zevkini aldı yaa neyse uzatmayayım gülüştük eğlendik orada çok güzel vakit geçirdik saat 22.30 gibi yatan insan yatmadı dün eve gelince saat 00.00gibi uyudu bende yattım hemen 00.30-01.00e doğru kalktı yine emziği düşmütü heralde babası verdi yattık yine 03e kadar sorun yok 03te ağlayarak bir uyandı saat 06yaptık yatıyor 15dk sonra yine ağlamaya başlıyor sanırım bi yeri ağrıdı çözemedik ağrı kesici verdim gaz damlası verdim öyle devam etti babası son çare bir soğan suyu sıkıp getireceğim dedi itiraz ettim çokağlar dedim böyle ağlamasından iyidir dedi bir çay kaşığı kadar sıkmış verdi ama hiç ağlamadı benimki sonnra biraz gaz çıkardı ve uyudu sabah 09.30da kalktı arada birkeredaha mızmızlandı heralde babası gitti emziğini verdi yattı tekrar valla nazarmı oldu ağrısımı oldumugazımı çözemedik sabah kalktığında gayet iyiydi v mutluydu

böyle bir gece geçti tabi ben bitkin bir haldeyim doğal olrak çok uykum var birazdan oğlum gelecek dershaneye babasıyla gezmeye kahvaltılarını yapmışlar giyiniyorlar şimdi

valla andişim yüzümü güldürdün sağolasın öle bitkin bitkin duruyordum okuyordum sayfaları uykulu uykulu görünce yazını gözlerim faltaşı gibi açıld bir anda kaydirigubbakcemile3

Beyazmeleğim sağol.Üzülüyorum onu öyle görünce.Kendimi suçlu hissediyorum.Bu arada ben de yarın doğum günün , ben giremiyorum nete.Canım benim ailenle geçireceğin nice mutlu sağlıklı ve huzur dolu yıllar diliyorum.Yeni yaşın kutlu olsun.Her yeni yaşta mutluluğun artarak çoğalsın.

Çitosum ne oldu yavrum ya?Bi problem mi var? Ya küçük bi yerde yaşıyosun diye biliyorum.Çık gel Ankaraya be güzelim.Bak buluşuruz, alışveriş, yemek.Yavrularımızı gezdiririz.Biliyosun tontişleri yüzmeye gönderecez beraber.Sıkma canını.Tontişin farkeder üzülür bak.Hııııı:)))

caım yaa çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni şımaracağım yakında zaten yer arıyorum kaydirigubbakcemile3 sağol bitanem iyi dileklerin için opuyorumnanaktan

Meleğim ben hersene kutlar doğumgününü yüzünü böyle güldürürüm iste sen yeter ki

Kızlar ben size dedim o uyku tulumlarında afakanlar basar çocuklara , torba tulum alın diye dinlemediniz beni , valla benim maymun torba tulum içinde ferah ferah ve üşümeden uyuyo , benden söylemesi

Çitosum ne oldu , neden depresifsin? Mevsim değişikliğinden olabilir tatlım bu aralar herkese geliyolar zati..

Kızlar bu bakıcı mevzu sinirlerimi alt üst etti , zaten biliyosunuz işde de yolunda dil hiçbişey , hala işden çıkarılıcakları ve bölüm değiştiricekleri isimleri açıklamadılar , artık kafayı yemek üzereyim

Herkese selam kızlar..Nasılsınız?

Ben bu aralar hiç iyi değilim..Hiç bişeyden zevk almıyorum, eski günlerimi çok özlüyorum..Bu monotonluk beni çok sıkıyor..Sanırım depresyondayım..

canım oluyor öle şeyler hepimize zaman zaman monotonluktan sıkılıyoruz doğru evet hayatımız monoton ama şükürler olsunki iyi bir hayat pek çok insanın istediği hayal ettiği dualar ettiği bir hayata sahibiz eğer vaktin ve imkanın varsa biraz değişik şeyler yapın ailenle bir yerlere gidin bir iki günlüğüne evde değişik planlar yapın vs.. sanırım iyi gelir ama başka bir problem varsa önce onu çözmelisin sanırım zaten o zaman diğerleri kendiğiliğinden çözülür

yasminim çok teşekkür ederim bitanem sağol güzel dileklerin için opuyorumnanaktan

günaydınn kızlarrr
ben geldimm
dün akşam arkadaşımın kına gecesi vardı
kurtlarımızı döktük anne kız :))
akşam da geç yattık şimdi kafam kazan gibi nedense

işler yine çok yoğun ve ben yine burayı takip edemiyorum(
şöyle bi bakıp çıkıyorum sadece..
kocacığım dün akşam benden özür diledi..Çok stresli olduğum için birden parladım dedi..
bende affettim..
akşamda barışmamızı kutladık..:))kaydirigubbakcemile3 :kedi:

Son düzenleme:

tamam olur bana uyar kutla tabi her sene hiiç itiraz etmem naniknanik

ve bu arada senin işin de çok stresli arkadaşım yaa sürekli böle kim işten çıkacak falan diye beklemek mahveder adamı keşke daha garanti bir işin olsaydı gerçi diyene bak hepimiz özel sektördeyiz hangimizinki garantiki ama bölüm değişikliğini bilemem de seni işten çıkaramayacaklarını düşünüyorum çünkü senin gibisini bulamazlar bence hiç endişelenme o hususta
şu kriz bir bitse gitsede ülkemizden herkes bir rahatlasa

günaydınn kızlarrr
ben geldimm
dün akşam arkadaşımın kına gecesi vardı
kurtlarımızı döktük anne kız :))
akşam da geç yattık şimdi kafam kazan gibi nedense

oh iyi yapmışsın valla çok güzel olmuş yokki bizim de öle yakınlarda düğün falan

ehehehe her barışamnın ardından gelecekleri biliyoruz zaten kaydirigubbakcemile3 en güzelide öyle bence ph sefam olsun zemuszemus

Saol meleğim , aslında benim işim çok garantiydi şubedeyken , hiç böyle korkular yaşamadım ama şu genel müdürlük olayı pek bi fenaymış
Şubedeyken çok rahat görünüyodu ama meğersem cehennem gibiymiş burası , ilk fırsatta şubeye geçicem yine , zaten işden çıkarırlarsa başka bankada şubeye geçerim yine..off offf ne zor bişey , Allahım kimseleri işsiz bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…