- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #44.361
günaydın arkadaşlar bende geldim..bu gece eylül hanıma yatarken tulumuyla yatırdım üşümesin diye gecenin bi yarısı uyanduıı..yırtıncı çıkar diye..bende mecburen çıkardım..hiç iyi olmadı ne yapsamda alıştırsam acaba..geçen sene ne güzel yatıyodu içinde..ben rahat o rahattı..
Hilalcim doğru söylüyosun çocuğun aklı karışıcak ama kocam 8 aydır çok yoğun çalışıyo , bu süre zarfında haftasonu bile tatil yapamadı ve eve de sadece 3 kere gelebildi , evini , oğlunu özlemiş durumda , dinlenmesi gerek..ben kalkıp da ona hadi git hemen iş bul yada sabah 7.30 da evden çık akşam benimle beraber 19.30 da eve dön diyemem , zaten dinlemez beni.. çok zor bir durum napıcam bilemiyorum bende
kızlar minik kalimero nerede acaba tatile filan mı gitti
güliz de yok birkaç gündür
Doğru söylüyosun canım.Kalimerocum her sabah girerdi siteye.Juli de yok.Uzun süre oldu.Msn de yok.Güliz de yok.:sm_confused:
Ayyy yasminimm anla işte kafamın nasıl karışık olduğunu , ne halde olduğumu ..kusura bakma gülüm , affettin dimi?
mantar kurabiye
prenses tatlisi
peynirli acma
elmali tart
kisir
rus salatasi
milföyden börek
belki babaneside zeytinyagli getirir ama belki,söylemedim daha.
ee birde örtaya pasta ..iyi diilmi kizlar bu mönü?Denizle anca hazirlarim zaten.
aynen bizde birbirimize girdik cnm ama hanfendi oyun havasında olunca mecburen oynadık :))
sağol tatlım sana da geçmiş olsun
sağol bitanem,repe yazdığının farkındayım bende özledim cnmmmmopuyorumnanaktan
hay Allam ya ne çok hastalanıyo bebeklerimiz.birimizinki bitiyo diğeri başlıyo :S çok geçmiş olsun cnm.öksürük ille ciğerden olmaz tatlım mesela çok şükür bizimki hiç ciğerden öksürmedi.hep soğuk algınlığından dolayı öksürdü.boğazı kızarıyordu.ciğerlere inmeden hallettik hep
tekrarını verir cnm ve bencede şevket hiç olmadı ya
ayy nazar ilgili bişey duydum.okinin düştüğü gün annemin gün vardı oraya gitmiştik.akşamına oki düştü( neyse şükür onu atlattık ama gündeki hanımlardan birine söyledim nazar değdi galiba diye.zira kendisi pek bi hasetlendim saçları ne güzel,benim yeğenimde daha saç yok gibi deyip durdu da :S tabi hiç üstüne alınmadı bi de akıl verdi bana.''artık olan olmuş ama bir daha nazar değdiğini hissedersen,taharet musluğundan akan suyla çocuğun yüznü 3 kez tersten yıka''dedi.ay ilk kez duyuyorum demekle yetindim.belki bileninmiz vardır ya da uygulamak istersiniz.ben pek inanmıyorum açıkçası ve inanırsak daha çok böyle şeylerin bulacağını düşünüyorum
nazara en iyi ilaç nas ve felak surelerini 3 er veya 7 şer kez okumak ..ayrıca 3 ihlas 1 fatiha ve ayet-el kürsi de iyi gelir ,ben hergece uyuturken melisin üzerine okurum ,heee 7 tanede tebbet var.
canlarım benim..beni merak etmişsiniz çok tşk ederim..biz ailecek çok iyiyz....hastalıkarı atlattık sayılır..2 gün izin alıp doya doya 2 gün geçirdim kzımla..oofff çok güzeldi ama yarın iş varrrr..siz neler yaptınız..2 günddür doğru dürüst giremedi akşan bi yarım saat girem dedim eylül hanım izin vermedi benle ilgilen dedi..bizde öyle yaptıkkkk:lepi:
çilekcim fotoyu senin için koyuyorum canım...ancak koyabildim kusura bakma..kızım ve paltosu...:)))
kızlar benim bakıcı gidici yine , nasıl sinirim bozuk anlatamam.. akşam geldim eve herşey güzel keyifler yerinde , kız oturdu karşıma şimdi senin eşin gelicek ya dedi , eee dedim , çalışıcak mı dedi , yani tabi çalışır ama dedim adam bütün yaz evinden oğlundan ayrıydı pat diye işe girmez birkaç hafta tatil yapar dedim , senin ayağının altında dolanmaz ama evden istediği saatte çıkar istediği saatte gelir dedim..
hanımefendinin babası demiş ki öyle şey olmazmış , etrafta dedikodu olurmuş , ya varya normalde olsa kafasına bişey atardım kızın ama yani batu kucağımdaydı bişey demedim , eşim gelsin konuşuruz bu konuyu dedim gönderdim..sonra kocişi aradım , o da ben gelince işden çıkar istiyosa ben bakarım oğluma dedi..offf ben napıcam kızlar bıktım bu bakıcı derdinden valla bıktım yaaa mafoldumben
gunaydınnnn ben geldım
meleğim doğum günün kutlu olsun gülüm..biliyorum yarın aslında ama yarın cumartesi uğrayamam buralara diye şimdiden kutluyum dedim , hem ilk kutlayan da ben oldum bak
günaydın arkadaşlar bende geldim..bu gece eylül hanıma yatarken tulumuyla yatırdım üşümesin diye gecenin bi yarısı uyanduıı..yırtıncı çıkar diye..bende mecburen çıkardım..hiç iyi olmadı ne yapsamda alıştırsam acaba..geçen sene ne güzel yatıyodu içinde..ben rahat o rahattı..
Günaydın kızlar.Bugün uykusuz geldim ofise.Anıl saat başı uyandı.Burnu tıkanıyo ya.Hastalığı yeni geçmişti.Şimdi tekrar başlıyo herhalde.Ben de çok grip olurum.Acaba onu doğurarak ona haksızlık mı ettim.Çocuğum hayat boyu böyle grip mi olacak.Gece oturup ağladım valla.Kucağıma aldım biraz, ağlayınca burnu açılıyo.Yatırıyorum tekrar tıkanıyo.Çok zor bi geceydi.
Hilalim ve Kalimerom nasılsınız?Hilalim kocayla konuşuyo musun?Barıştınız mı?
Kalimerom nerelerdeydin?Sabahları tükanı beraber açıyoduk.Yokluğun ne kadar belli.Kötü bişi olmadığını umuyorum.
Andinam bakıcıyı konuşmuşsunuz.Canım bence bakıcını ikna et, devam etsin.Çünkü erkekler kadınlar kadar iyi bakamıyo.Bir de çocuk da şaşırır.Şimdi bakıcı gidecek.5 ay baba bakacak.Baba gidecek bakıcı bakacak.Bence alışmışken bakıcısıyla devam et.Hem eşin çalışacak herhalde.Bakıcıya izin ver kocan iş bulana kadar.
Gülizim kızına cici almışsın.Çok severim o rengi.Şık olmuş kızın.Küçük hanım olmuş.Bir de saçları çıksa.Şöyle topuz falan yapsan.Minyatür kadın olacak:)))Maşallah.Allah nazarlardan saklasın.
Denizannem yazını okudum az önce.Oldukça faydalı.Bazen kitaptan bakıyorum ama detay yok.Çok teşekkürler.
gunaydın
nazlımelekcım gecmıs olsunn
gulıcımm eylul kızımıza cıcılerı cok yakısmıs cılegın elıne saglık kesesıne bereket
andınacım uzulme canımcım babası baksın oglusuna baktınkı ıs bulacak gıbı bakıcı kızı tekrar alırsınn hem oglusunda bakıcıya alısma derdı cekmemıs olur
denızanası yazın cok guzel elıne saglık:)))
beyazmelekcıgımın yarın dogum gunu sımdıden kutlayalımm dogum gunun kutlu olsun hayatımm esınle ve eymenınle huzurlu mutlu yıllar dılıyorumm canımmm :))))))))))))
Herkese selam kızlar..Nasılsınız?
Ben bu aralar hiç iyi değilim..Hiç bişeyden zevk almıyorum, eski günlerimi çok özlüyorum..Bu monotonluk beni çok sıkıyor..Sanırım depresyondayım..
Beyazmeleğim sağol.Üzülüyorum onu öyle görünce.Kendimi suçlu hissediyorum.Bu arada ben de yarın doğum günün , ben giremiyorum nete.Canım benim ailenle geçireceğin nice mutlu sağlıklı ve huzur dolu yıllar diliyorum.Yeni yaşın kutlu olsun.Her yeni yaşta mutluluğun artarak çoğalsın.
Çitosum ne oldu yavrum ya?Bi problem mi var? Ya küçük bi yerde yaşıyosun diye biliyorum.Çık gel Ankaraya be güzelim.Bak buluşuruz, alışveriş, yemek.Yavrularımızı gezdiririz.Biliyosun tontişleri yüzmeye gönderecez beraber.Sıkma canını.Tontişin farkeder üzülür bak.Hııııı:)))
Meleğim ben hersene kutlar doğumgününü yüzünü böyle güldürürüm iste sen yeter ki
Kızlar ben size dedim o uyku tulumlarında afakanlar basar çocuklara , torba tulum alın diye dinlemediniz beni , valla benim maymun torba tulum içinde ferah ferah ve üşümeden uyuyo , benden söylemesi
Çitosum ne oldu , neden depresifsin? Mevsim değişikliğinden olabilir tatlım bu aralar herkese geliyolar zati..
Kızlar bu bakıcı mevzu sinirlerimi alt üst etti , zaten biliyosunuz işde de yolunda dil hiçbişey , hala işden çıkarılıcakları ve bölüm değiştiricekleri isimleri açıklamadılar , artık kafayı yemek üzereyim
günaydınn kızlarrr
ben geldimm
dün akşam arkadaşımın kına gecesi vardı
kurtlarımızı döktük anne kız :))
akşam da geç yattık şimdi kafam kazan gibi nedense
işler yine çok yoğun ve ben yine burayı takip edemiyorum(
şöyle bi bakıp çıkıyorum sadece..
kocacığım dün akşam benden özür diledi..Çok stresli olduğum için birden parladım dedi..
bende affettim..
akşamda barışmamızı kutladık..:))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?